81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    másolgattam és egyszercsak eltűnt, de nem minden stadionban, van ahol árnyék van illetve lehet napszaktól függ
  • Nagyi2pac
    Különben már sikerűlt megoldani a replay logós ügyet, már működnek! Az volt a baj hogy az exibition, serie A és La Liga logók csak 16:9-ben működtek és azért nem volt jó nálam! De sikerűlt kiderítenem a problémát és így Hawke megtudta csinálni 4:3-hoz is őket!
  • Nagyi2pac
    Breki, azt hogy csináltad hogy eltűnt a homokzsák és az árnyék is? (#53727)
  • Nagyi2pac
    Sztem először jobb lenne még meghagyni az összes holland csapatot, aztán majd egy későbbi patch-be meg berakni ezeket az amerikai csapatokat!
    Bár sztem az lenne a legjobb ha pár jobb holland csapatot bennhagyni (pl. PSV, Ajax, Feyenoord, Az Alkmar, Twente) a többit meg vegyesen pl. mint ahogy tavaly a PAC-PATCH-ben volt!

Bár, ha ezt nem így csinálják, akkor max majd én megcsinálom így!
  • Breki33
    Szavazás

Now we are back to work on the Gamingaccess Community Patch Version 1.0 that will be released in November. We have decided to move Bundesliga from Other Leagues to Eredivisie. Well you have to vote if you would like to :

a) Keep all the 20 erevidisie teams or

b) If you prefer we just keep the top 3 dutch teams ( PSV, Ajax and Feyenoord) and we include 17 teams from Brazil (Fluminense, Flamengo, Sao Paulo, etc) , Argentina (San Lorenzo, Racing, Independiente), Mexico (America, Pumas, Cruz Azul) , Liga de Quito, etc.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15914
  • Terminátor14
    Atya ég!

Nahh ez tényle zombi, nem vitás...

Nálam is volt, ráadásul pont az Arsenal ellen jött elő megint, igaz ez a Barcás próbameccsek alatt történt. Első meccsen minden bement, amit kapura lőttek, 4-2-re kaptunk ki, pedig lőttem kettőt. A hazai meccs meg 0-1 lett oda, úgyhogy eléggé rámíjesztett a játék.

Ismét csak gratulálni tudok a mesterhármashoz, nagyon komoly dolgokat művelsz :) Nekem egyetlen egyszer sikerült hármat lőnöm, is valahol a harmadik szezonban történt.

Darkon: Nem hiszem, hogy ilyen "apróságokra" figyeltek volna, főleg mert az Athletico nem egy sztárcsapat.

• Darkon
    Kisebb szépséghiba. Nem hinném hogy Beasley baszk felmenőkkel rendelkezne.

Erre azért figyelhettek volna.
  • Breki33
    Egy kicsit jobban zoomolhatnál, nem lenne ilyen kicsi a szélén meg csomó felesleges hely van ami levágható
  • Breki33
    mert béta
  • daver88
    Senna bomba..bakker majdnem beakadt...:(...de mégsem...utána majdnem besegítette Villa, de les volt...váááá

remélem látni...elég szar labdát használtam
  • Shevchenko
    Jó ez a Legend mód csak néha idegesítő,de TOP PLAYEREN igazi kihívás.
  • Forza Italia
    hello. Mért van az h letöltöttem ezt a kiegészítőt GamingAccess Community Patch 0.1 Beta és a német csapatoknál nincs normális mez meg a játékosok Player01 meg ilyenek. Ez mért van?
  • donpedro
    Jah, ezt még meg akartam mutatni, Woodgate Arsenal elleni statisztikája, elég érdekes. :)

• donpedro
    Anyám borogass, milyen meccset játszottunk! Az Arsenal ellen mindjárt az első percekben éreztem, hogy itt gondok lesznek, megint 11 Superman játszik 10 lajhárral, na meg velem. A 15. percre 2-0 volt oda, de milyen gólokkal...

Mindkét Arsenal találat úgy született, hogy a saját térfeléről indulva rázott le magáról mindenkit az Arsenal játékosa, majd kb. 16-ról kilőtte valamelyik sarkot. Én mindkét esetben majdnem szereltem, de lepattantam róluk. Ez a második gólnál még ok is lenne, hisz Adebayornál volt a labda, aki elég nagydarab, ám az első gól szerzője (Shaw) kb. egy fejjel tűnt kisebbnek nálam.

Kb. fél óra elteltével sikerült helyzetbe kerülnöm, kiléptem egy labdával, de a védők szorításában fölévágtam, pedig a kapus már verve volt.

A 40. percben aztán megkockáztattam egy testcselt a 16-oson belül, felvágtak, büntető! Mivel legutóbb megpróbáltam helyezni, és természetesen mellément, így most tutira mentem, laposan középre rúgtam, szerencsére a kapus elment balra, 2-1.

A 66. percben bedobást harcoltunk ki a 11-es ponttal egy magasságban, Giovinco szokás szerint begurította középre (ez mindig így van, kicsit gáz, de most jól jött), én az átvétellel megvertem egy védőt, majd a másiknak kötényt adva, kb. 7 méterről laposan kilőttem a hosszú sarkot, 2-2!

74. perc, szöglethez jutottunk, kivételesen pont oda jött a laszti, ahol álltam, a kapufánál álló védő feje fölé bólintottam, 3-2, mesterhármas!

A 80. percben lecseréltek, 4 percre rá kaptunk is egy gólt, de megint milyet. Az utolsó védőnk (asszem Woodgate) belevezette Quagliarellába, aki így tökegyedül vihette kapura, ellőtte a Fabianski mellett, de a kapufát találta el. A labda a gólvonalon átgurult a másik kapufához, meglepve Fabianskit, aki rá akart vetődni, de a másik kapufáról kifelé jövő laszti a kapus lábára pattant, és onnan vissza a hálóba, 3-3...

Azt hittem ez a vége, de aztán a 86. percben óriási meglepetésemre Berbatov kiugratta Walcottot (ő a nyáron érkezett, nagyon csípem, sokat lendített a csapaton - eredetileg Nani jött volna, csak én hülye elfelejtettem menteni...), Walcott pedig elpöccintette a kifutó Gomes mellett - 4-3!

Ez lett a vége, 7.5-lel én lettem a meccs embere, és most pihenek egy kicsit, mert még mindig remeg a kezem. :) Még mindig nem hiszem el, hogy mesterhármast rúgva nyertünk egy zombis meccset az Arsenal ellen. Hihetetlen. (Bocs a hosszú élménybeszámolóért, de ezt ki kellett írnom magamból.)
  • Casillas
    én a nyitómeccs után a Betishez igazoltam, ott végigtoltam az első szezont (spanyol kupadöntő, UEFA kupa győztes, de bajnokságban csak középmezőny), aztán úgy terveztem, hogy ott maradok a másodikra is végig (feküdt a 4-5-1-es felállás az előretolt középpályásomnak), de aztán télen a sok Malaga és Espanyol ajánlat után bejelentkezett értem a Real, nem tudtam nemet mondani :D
    2 tréningmeccs után padra kerültem, kaptam is időket a második félidőkben, volt amikor kezdőként is pályára léphettem, 14 meccsen 10 gólt lőttem (a spanyol kupából kiestek, mire odakerültem, BL-ben legjobb 16 között az Inter ellen 0-0 és 0-0, tizenegyesekkel kiestünk végül), de hiába, év végén nem akartak hosszabbítani velem, bezzeg a Barca, Roma, Milan megtette az ajánlatait :( végül átmentem a Milanhoz, hogy az esetleges jó BL-szerepléssel megint felkeltsem a madridi vezetők figyelmét :D
    remélem kapok válogatott meghívót is idén, első évben nem jutottak ki a srácok nélkülem a vb-re, így a másodikban nem is volt magyar válogatott meccs, idén jöhetnek az EB-selejtezők, ha minden jól megy, velem :)
  • Terminátor14
    Én a 74-es agilitymmel már szoktam cselezgetni :DDD
    Sokszor be is veszik mondjuk.

Nekem meg első 3 szezonban gyakorlatilag több aszisztom volt, mint gólom :)

Most már nekem is jobban emgy a gólszerzés, bár még nem az igazi, sokszor kihagyom a nagy helyzeteket is :(
    Egyelőre az 5. szezon fele után vagyok 3 meccsel és van 11 gólom ill 4 aszisztom a bajnokságban, 5 gól a bl-ben 2 gólpassz mellett meg asszem 1 gólom volt a kupában is.

Jahh és mégse mentem Barcába, vagyis kipróbáltam, de 5-6 meccs után azt mondtam, hogy ez nekem nem kell, és visszatöltöttem az igazolásokhoz :D
  • donpedro
    Nem tudom, még azt sem állítom, hogy különösen gyakran mennék vissza labdáért, bár néha előfordul. 73-as agility-vel nem nagyon merek cselezgetni, így ha közel vannak hozzám, akkor inkább leadom és várok a következő esélyre, ugyanígy ha a kaputól messze szerzek labdát, akkor is azonnal le szoltam passzolni, mert úgysem tudnám végigvinni.

Az tény, hogy a 4-4-2-ben, amikor a térfél közepén vagyok, akkor általában lepasszolom a másik csatárnak, és egyből indulok is be a résbe vadul integetve, sokszor vissza szoktam kapni.

A góljaim jelentős részét most már egy az egy elleni helyzetkből szerzem, újabban ezek már nagyon jól mennek, így nem kell "elönzőznöm" 5 lehetőséget, hogy rúgjak 1 gólt. Meg is látszik a gólpasszaim számán, idén már van 4, korábban meg asszem volt olyan szezon, hogy nem volt egy sem. Lehetne több is, csak elég bénák a társak. :)
  • Terminátor14
    Huhh, ez több mint durva, nc...:)

Viszont azt áruld el nekem, hogy hogyan lősz 4 gólt, miközben ennyit passzolsz? :DD Nekem első két szezonban volt ennyi passzom meccsenként, mikor semmit nem tudtam csinálni, ezért mindig továbbtettem.
  • donpedro
    Akarom mondani varrjatok... :)
  • donpedro
    Na erre varjatok gombot. 6.5-es értékelés... Ez így nagyon nem kerek. Jó lenne tudni, hogy mi alapján értékel, mert ez így rohadtul bosszantó, egyik legjobb meccsem volt.

• donpedro
    Nah, pályafutásom során először rúgtam 4-et top playeren (az Aston Villát vertük 4-0-ra bajnokin). Az első gól volt összességében véve a 100. találatom klubszinten. Az összesített toplistára azért még nemigen kerülök fel egy darabig, ott Messi 133-mal a 20. :) Érdekes, hogy Totti óriási fölénnyel vezeti a listát.

Meg kell hagyni, a fejlődés ütemét elég jól eltalálták a játékban, 21-22 éves koromra értem be, ami pont jó szerintem. Bár a skilljeim még nem olyan jók, de ha sokkal jobbak lennének, akkor hamar unalmassá válna, túl könnyű lenne sikereket elérni.
  • Breki33
    nem hanem mert elvette a csapattársa elöl, na mondom ha elveszi és kihagyja

de nem tudott hibázni
  • Terminátor14
    Jóh, de a kapuselfektetős az nem a lövés miatt nagy szám :D

Nahh a válogatottban én is adtam egy hasonló passzt, de az még közelebb volt és pont középről, persze fölé kotorta a csapattárs :(

Viszont most vinni akar a Barca...asszem megyek :D
  • Breki33
    tom, de négy P

mondjuk egyik inkább kapus elfektetése és felette átemelés

A fiatalok is tudnak azért pl Claudio Marchisio köténnyel indít aztán ő fejezi be

• Terminátor14
    Pont ezt mondom, 2 mecsen 3 ilyen lövés...nem rossz :D

Lehet folytatom az interes Mastert, most kicsit ráuntam a legendre.

Amúgy ilyen lodmixer lesz a kitserverhez, vagy már van is, csak én nem tudok róla? :P
  • Breki33
    ja magában lehet hogy voltak szebb gólok, de így egyben hogy két mecs alatt lőtt négy ilyet érdekesebb
  • Terminátor14
    Tudom ám...:)

A bl-t is mondtad már, csak elég durva ez a 3 gól ilyen lövésből :)

Emlékszem pár hete nekem a kaput is nehézség volt eltalálni az Interrel, azóta meg csak BaL-et játszom.
  • Breki33
    elsőre nemrossz, bár a végéhez nagyito meg netimage zajszűrő kell

De hogy tudtad ilyen világosra megcsinálni?

kb ilyen a világosság tv-n de monitoron visszajátszásnál sötét lesz.

Lehet legközelebb ráengedek kockánként egy foto cleanert P
  • Breki33
    jó top player és nézem nemis amatörrel kezdődik

ez nem become én bl-t játszok
    igazából itt nem volt más választásom mint rálőni szemből rámcsúsztak hátulról szerelt volna már
  • Terminátor14
    Wc-n? Jahh hogy te fifázol...:DDDD

Csak azért kérdeztem, mert nagyon durván lő "helyből" Jaquinta, ahogy nézem :)

Az én karimmal BaL-ben ez még nem megy :(((
  • Markov
    proba

• Breki33
    amatörön P

nem igazából WC-n
    vártam már ezt a kérdést :P
  • Terminátor14
    Ez milyen fokozaton van?

• Breki33
    A 4. a következő meccsen 8 védő gyűrűjében

• Fabio Capello
    kapus kicsit a rossz irányba pörrent :D
  • Breki33
    3. gólja

• Markov
    OK, köszi a segítséget!
  • Breki33
    Ha már gif egykét példa

tegnap Jaquinta napja volt két BL mecsen lőtt négy gól első-n mesterhármast.

Mondjuk nem klasszikust mert mindig kiegyenlített az ellen, de végül 3 góljával nyertünk.

Első két gólja

• Terminátor14
    Resize sokat segíthet...

És fraps-ban állítsd be hogy csak fél méretben vegyen fel, úgy is bőven nagy lesz.
  • Breki33
    nekem is ilyen felbontáson van és általában egész akciót veszek fel
    memoria azért nincs inkább, hogy visszaállítsd, de azis akkor ha van ha pl megy közbe a pes meg minden

az eredeti felvett anyag legyen kb 30-40 mega esetleg 60 (ez teljes akcióra értve)

legyen beállítva rendesen a fraps fél méretben rögzítsen hang nélkül P