81526
-
Oriási szerencsém van szinte alig játszottam és a torna legjobbja lettem
-
donpedro #54077 Ez a jelenlegi helyzet (még annyi hozzátartozik, hogy a scoring, positioning és a reaction special skilljeim vannak meg):
-
joy-al?????????
settings-ben beállítottad az irányítást? -
Azt már nemis mondom hogy a Magyarokkal most megnyertem az EB-t úgy hogy 1 meccset nyertünk 1:0-ra a többi mind 11-esel és én lettem a torna legjobbja úgy hogy nemis rugtam golt és még góloasszom sem volt.Amúgy én csak 5 perces meccseket nyomok,ugy gyorsabban pörög a játék.Ja és top player a szint.
-
dribli #54074 Szégyen gyalázat, de nem tudom beállitani normálisan. Offline ( mindegy melyik mód) játszanék, de az általam választott csapat játékosai folyamatosan passzolgatnak, nem tudom irányitani őket! Szinte egyérintőt játszanak, azonnal passzolnak ahogy a labda hozzájuk kerül. Legend módban is ez a helyzet, az általam választott játékos azonnal elrugja a labdát,nem azt csinálja amit én a joy-al szetetnék. Már mindent lehúztam-kihúztam, de semmi változás. Érdekes módon a demoban nem volt ilyen problémám... Bármit változtatok a beállitáson nem segit. -
ha lenne időm keresni azzal kezdeném, hogy megkeresném itt azt amit az 1.10-eshez kiraktam és megnézném azon az oldalon... -
Többnyire assistokat csinálok ezzel álltalában megisnyerjük a meccseket és a végén én leszek az assist bajnok.Én adom be a szögleteket és 1 meccsen legalább 1 szögletet befejelnek,de ezek szerin most hibázni kell direkt mert ezek a szerncsétlenek mindent megnyernek és így nehéz lessz megnyerni a Masters kupát. -
Nagyi2pac #54071 Ok, akkor elkezdek keresgélni!
Ha véletlenül találnál egy ilyen fixed exe-t az 1.2-es patch-hez, akkor pls rakd ki majd a linket! Köszi! -
Már csak a Spanyol meg a Francia bajnokságból hiányoznak a kupák -
Ez azzal van összefüggésben vmilyen módon, hogy a monitor is meg a tv is rá van kötve a gépre.
Nekem is csinált ilyet, és amikor felbontást váltottam vagy frissítési frekit, akkor mindig változtatnom kellett a nagyításon, hogy pont a teljes képernyőt kitöltse. Mióta nem használom a monitort, csak a tv-t, azóta tökéletes és nem kell vackolni :)
Nekem vmi selejtes Ati TT-m van, amit nem tudtam rendesen felinstallálni, úgyhogy egyelőre nem állítgattam semmi, de annó ccc-ben így volt beállítva. (tehát a vsync alway on-on a tripple buffering pedig enabled.) -
Sevillával talán sikerül kiesni 
-
ccc már nincs fent
de akkor 1440*900-ban miért jó illetve tegnap állítgatva miért lett jó?
nálad pl a #54050 -as be van kapcsolva?
-
Hajjjaj...
A CCC-ben van egy lcd override ha jól emlékszem, vagy vmi hasonló nevű opció, ami kinagyítja a képet. Erre lenne most szükséged. Vagy nemtom, lehet nem ez a neve, de lényeg, hogy volt egy ilyen lehetőség, ezzel kéne most operálni. -
Én se értem mi történt amúgy Chelsea-val nyertem meg az angol Kupát meg a bajnokságot,ja meg a BL-t is :-)
-
hát ha nem keresed egy-két nap
a múltkor megvolt egy napon belül azt hiszem
de pl a gamecopyworld-ön pár nappal később láttam csak -
egy játékos értéket tolhatnál
-
nem mert azt a monitoron nézem és ott 1280*1024-ben
a tv-n csak ezt játszom amúgy nem használom monmitorként csak tv-zésre -
donpedro #54061 Pontosabban fogalmazva: az első másfél szezon hiányzik. -
nem a fraps írja ki azt tudom -
donpedro #54059 Na itt az eddigi karrierem számokban (az első szezon hiányzik, az már nem fért rá, a hetediknek pedig majdnem a felénél járunk, még 2 forduló van a szünetig):
-
donpedro #54058 Ööö, nekem 149 volt a distance dribbled a legutóbbi mesterhármasom alkalmával, arról raktam be ide képet... 300-nál több szerintem még egyszer sem volt, annyit nem is tudom hogy lehet összehozni.
Megjegyzem, én nem vagyok olyan nagydarab a játékban sem, csak 74 kiló, és a body balance se olyan sok, most 76, 67-ről indulva, így azért sokszor ellöknek a védők, bár most már ritkábban.
Szeretnék én is labdát vezetgetni, de az elején kénytelen voltam Staminára gyúrni (a 76 semmire nem volt elég), a maradék pontokból meg főleg a Jump/Header párost fejlesztettem. Később a lövéssel kapcsolatos skillekre mentek a pontok, így a dribbling kimaradt. -
Én kimondottan labdavezetés fan vagyok, megfelelő labdavezetéssel megfelelő ütemben passzolni, lőni, tevékenykedni.
De azért középpályásként többet is kell nálam legyen a labda, és az a lényeg, hogy biztos helyen legyen. Szóval én maximális technikára megyek, viszont az ütközések azok nem mennek, agresszióm nincs. De tetszik így, tök más stílus.
A csatár viszont agresszív, és csodálkozom, hogy hót lassú karival, szar dribblinggel se bírják elvenni, mert aki a közelembe ér, azt fellököm. :DDDD Az meg egy másik stílus. :) -
Nagyi2pac #54056 Inkább megvárom az 1.2-est! 
Ezek a fixed exe-k a patch megjelenése után kb hány nappal jönnek ki? -
Az asztal felbontása is 1920*1080?
Ha nem, akkor van ötletem :D -
jó csak a 350-400as dribblingek.. 60as dribbling accal. Gondolom, hogy csak egyenesen futtok vele. :D
Igen, a csatár azért 73as agilitás, mert gyakorlatilag azzal nem kell cipelni a labdát. max. kiugratás után nem ártana ha nem kilóméterekre tolná meg. :)
Én kpvel cipelgetni kényszerülök a labdát, meg ugye akkor van emberfölény, ha lefordulok egy védőről. De azért növelem a dribbling accot, mert szeretem jól átvenni a labdákat, 1-2őt forgolódni, 2-3 lövőcsel, stb. Azt szeretem, hogy 1 védőről lefordulok, 1 védőt elküldök a másik irányba, és tűz. :D mindezt villámgyorsan. Tudom, lassan is menne, csatárral, de nekem így izgi. Persze a gólerősségem meg elég hulla, de nem érdekel. :)
Csatárral is szeretnék hasonlót amellett, hogy tényleg várom a kiugrást, mindig jól indulok be. Csak általában akkor ugye vinnem kell a labdát pár métert, meg szeretek egyet befele húzni, hogy ne oldalról lőjem, akkor meg jobban szeretem a pontosabb ldabavezetést. Valamit valamiért... Én a technika és agilitás híve vagyok. :) Sajna ezt csatárként nem lehet kivitelezni, nem az a funkciója. De majd persze játszom úgy is. Csak ugye én 171 centiset csinálok, hogy valósághű legyen, úgy meg fejes nincs, a védők is el bírnak nyomni ,a földön kell nyernem... Csak a játék nem úgy lett megcsinálva, hogy ha törpe, akkor legalább legyen agilisebb, és a földön legyen esély. -
-
igen neked igen P
vagy visszarakod az 1.10-es exe-t -
Az csak alul felül húz csikot.
Kicsit olyan mintha nem 1920*1080-val lenne a natív pl 1440*900-nál rendesen kihúzza a széléig.
De ilyen volt pes2008-ban is -
Na ezek bekapcsolása szünteti meg a csikozódást kikapcsolva őket újra elkezdte
-
donpedro #54049 Cselezni??? :) Összesen a kb. 140 gólomból szerintem vagy 10 volt olyan, amikor 3 lépésnél többet tudtam a labdával megtenni a kapu közelében. :) Nagyon ritkán van olyan helyzet, hogy meg tudok fordulni a bogyóval együtt, annyira kicsi a 73-as agility, meg a még kisebb technique, néha persze megpróbálom, de a 16-os környékén 99%-ban azonnal szerelnek. Egyszerűen túl messzire tolja meg maga előtt a labdát, és nagyon lassan fordul.
Pl. szeretnék csinálni egy hátraarcot, a labdát tlppal megállítom, de a lendülettől továbbmegyek még egy métert, majd mire szeretném újra birtokba venni, addigra a korábban mellettem szaladó védő már 3 méterrel arébb száguld a lasztival együtt. :)
Sokkal inkább az ütemre kell helyezni a hangsúlyt, jó ütemben kiugrani, jó ütemben érkezni, jó ütemben ellőni, stb.
Egyetlen irányváltás esetleg belefér néha, ha távolról akarok lőni (olyankor azért nagyobb a tér), illetve ha a 16-os sarkánál kapom a kiugratást, és a megfelelő pillanatban 90 fokban befelé fordulok vele a védő mellett, aztán lehet is azonnal tüzelni. Ez sokszor bejön, majd csinálok erről is egy gifet, kb.15-20 gólt lőttem így mindkét oldalról.
A korábbi Pesekben egyébként meg lehetett azt csinálni, hogy az ember "félóráig" szlalomozott a 16-oson belül, amíg lövőhelyzetbe nem került, de a BAL-os karaktereknek nincsenek ilyen skilljei. (Master League-et nem próbáltam, lehet, hogy ott most is meg lehet csinálni.)
BAL-módban a passzjáték hosszú távon kifizetődőbb, mert a jobb helyzetben lévő társ rászúrja, aztán én bevágom a kipattanót, vagy gólt fejelek a szögletből. És persze sokszor vissza is kapom tőlük, néha egész jó labdákat is adnak.
Szerintem nekem a góljaim kb. 30%-a szöglet utáni fejes, kb. ugyanennyi kiugratás, amit csak el kell rúgni a kapus mellett, a maradék meg egyenlő arányban: távoli lövés, kipattanó, 11-es, és végül kapáslövés vagy fejes szélről jövő labdákból. -
Nagyi2pac #54048 Breki, akkor nekem most megkell várnom a PES2009 v1.20 No-DVD/Fixed EXE-et, mivel nem eedeti a pes-em, ugye?
-
Ezt az LB-t próbáld ki/be pipálni a settings.exe-ben.
Új kitservert nem tettél fel azóta? (esetleg lenne benne vmi új beállítás) -
ugen volt egy olyan, hogy kijelző és ball coursor egyben, előbbit megtartottam utóbbiból enyém sztem jobb
vhol a socceraccess-en láttam -
ugen olyan mint egy képkeret
pl mint amibe irunk a szélén a világoskék keret azis olyan -
hol van ez pontosan? -
lol, tényleg -
ez 2008-as -
akkor viszont nem értem :) Szal a kép két szélén van egy-egy fekete kis csík?
-
az a nyilacska az ott az mi az? :)
az egy egyedi "jelző-ikon", jól látom? ha igen kaphatnék linket, honnan van, pls? -
start fraps-FPS-only update overlay once a second mellett disapled opcióra kell rákattintani