jó csak a 350-400as dribblingek.. 60as dribbling accal. Gondolom, hogy csak egyenesen futtok vele. :D
Igen, a csatár azért 73as agilitás, mert gyakorlatilag azzal nem kell cipelni a labdát. max. kiugratás után nem ártana ha nem kilóméterekre tolná meg. :)
Én kpvel cipelgetni kényszerülök a labdát, meg ugye akkor van emberfölény, ha lefordulok egy védőről. De azért növelem a dribbling accot, mert szeretem jól átvenni a labdákat, 1-2őt forgolódni, 2-3 lövőcsel, stb. Azt szeretem, hogy 1 védőről lefordulok, 1 védőt elküldök a másik irányba, és tűz. :D mindezt villámgyorsan. Tudom, lassan is menne, csatárral, de nekem így izgi. Persze a gólerősségem meg elég hulla, de nem érdekel. :)
Csatárral is szeretnék hasonlót amellett, hogy tényleg várom a kiugrást, mindig jól indulok be. Csak általában akkor ugye vinnem kell a labdát pár métert, meg szeretek egyet befele húzni, hogy ne oldalról lőjem, akkor meg jobban szeretem a pontosabb ldabavezetést. Valamit valamiért... Én a technika és agilitás híve vagyok. :) Sajna ezt csatárként nem lehet kivitelezni, nem az a funkciója. De majd persze játszom úgy is. Csak ugye én 171 centiset csinálok, hogy valósághű legyen, úgy meg fejes nincs, a védők is el bírnak nyomni ,a földön kell nyernem... Csak a játék nem úgy lett megcsinálva, hogy ha törpe, akkor legalább legyen agilisebb, és a földön legyen esély.