81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    na én kiveszem a kitservert így a mentésem kiakad

még jó, hogy pakoltam img-be is korábban

csak a Juve szurkolások fognak hiányozni, de legfeljebb őket is berakom
  • Skynet723
    köszi a segitséget, rendesek vagytok !!! :)
  • Nagyi2pac
    Nem, de gondoltam rá!
  • Breki33
    kirakott ez Juve-Inter negyeddöntő betöltésekor is.

Próbáltad kitserverbe rakni cs0f-es filokat?
  • horpeti
    Sok sikert, majd kérünk élménybeszámolót! :)
  • Nagyi2pac
    Igen akkor ez kitserver hiba lesz!
  • Nagyi2pac
    Valószínűleg az lesz a baj, hogy rv0c_g.img néven volt a patch-ben ez egyik mappa, ezt ha átírod rv0c_e.img-re akkor asszem jó lesz!
  • Breki33
    megnéztem engem is kirakott, biztos lesz majd hozzá javítás
  • Breki33
    próbálj meg egy másik scoreboardot felrakni illetve megnézni a fileit
  • Breki33
    Ilyesmit azt hiszem olvastam az evo-web-en

Most sztem lesznek gubancok mert ugye bejön a képbe a cs0f is ahová átkerülnek a csapatlogók pl.
  • Skynet723
    sziasztok! Olyan problémám lenne hogy felraktam a kitserveres Downtown_Patch_Beta_0.8 és igy néz ki a game:

Melyik cv fájlt vegyem ki hogy rendesen látszodjon hiányosságok? please heeeelp
  • Tomy Lee
    Horpeti,Donpedro köszi a válaszokat!
    Elindulok Olasz csapattal és megpróbálok jól teljesíteni hátha bekerülök a csodacsapatomba:)
    (remélem összejön)
  • Nagyi2pac
    Nálam vmi gubanc van amikor installálva van a kitserver! Mindig kilépeget a játék amikor pl. az Atletico Madrid vagy az Atletic Bilbao-ra rámegyek player edit módban! Pedig már próbáltam átnevezni az img mappát hogy ne zavarjanak be a kieg-ek de ígyis kilép!
    Nálatok nincs ilyen probléma?

Az baj lehet hogy próbáltam a kitserver/config-ba a "LOD: Enhance image quality"-t kipipáltam? Mert asszem előtte 1 órával még nem lépett ki! Persze mostmár onnan is kivettem a pipát, de így se jó!
  • Breki33
    cv0f.img files to change?

--------------------------------------------------------------------------------

1160 player names
    1169 large logos 128
    1170 small logos 64
    1165 team names
    1158 national team names
    1167 param
  • horpeti
    Elvileg a legtöbb top csapatba úgy lehet könnyebben bekerülni, ha abban a bajnokságban játszol. Mondjuk engem egyszerre keresett meg mind a 4 bajnokság topja, de lehet pl. Inter csak akkor keresne meg, ha ott játszanék.
    MEg azt hiszem a Liverpool sem keresett még. Arsenal már igen, durván vezetik a bajnokságot mindig, pedig elég gyenge a keret... De valamiért jól tolja velük az AI. Én nem bíznám Adebayorra a góllövést KPként. :S
    Inkább szívok Roonieval kapus nélkül. :D

Bár megvettük Santa Crust, hallod olyan irdatlan béna mint állat. Inkább nem is passzolok neki.. Hihetetlen, hogy erre pazaroltuk a lóvét, nem kapusra. :DDD
  • horpeti
    A Hull és Stoke Citytől mindig szopunk!!

Bár tegnap a Hull cityt 0-1ről 4-1re megfordítottuk. De persze már így is 6.ok vagyunk a bajnokságban. De nem érdekel, a BL kárpótolna.
    Nehéz egész évben jól teljesíteni Top playeren, MU-t különösen tudja szivatni, mert a kapusunk rakás fos, és nincs végső mentsvár se. De látom, neked jó kapussal is szívás. :D

El kell fogadni a szivatást, nem lehet minden meccset megnyerni. Én próbálnék, de nem jön össze. De biztos én vagyok a lúzer. A gépet akkor is meg kell tudni verni, ha nagyon nem megy semmi. Csak amikor esel kelsz, meg mindenki béna, nagyon nagyon nehéz. Én az MU-ban széthajtom magam, a 90-es stamina is kevés néha, talán most sikerülni fog, jobban, mint 1.5 éve, sokat fejlődtem a Chelseaben. :D

Ne add fel!!
    Szélsőt egyébként én is akarok, de a szélső csatár valamiért nem akar jól összejönni. A szélső középpályást meg nemtom.. Akkor már inkább vagyok középen.
  • donpedro
    Bárhová be lehet kerülni, bár az Inter speciel engem sem keresett soha, csak a Juve meg a Milan. Angliából, Franciaországból már mindenkitől kaptam ajánlatokat, Spanyolországból viszont valamiért sosem kapok.

Elkezdtem a ManU-nál a szezont, de miután az első két meccsemen 50 percnyi játék alatt két helyzetből rúgtam egyet és adtam egy gólpasszt, és így kaptunk ki a Hulltól és az Evertontól 3-1-re, illetve 2-1-re, kiléptem, és majdnem letöröltem az egészet. Ennek így semmi értelme, a foci csapatjáték, nem arról kéne szólnia, hogy egyedül oldom meg az összes feladatot.

Ha belegondolok, hogy a CF-es karakterem után akartam indítani egyet szélsőként, egyet középpályásként, majd még egyet csatárként a tapasztalatokkal felvértezve... Most már abban sem vagyok biztos, hogy ezt be akarom fejezni.
  • savaria
    Nekem működik az új Kitserver-el:
    http://img219.imageshack.us/img219/1223/felvtel2iy9.jpg
  • horpeti
    De valaki mintha már az Interben tolná. :)
  • horpeti
    Engem speciel ők még nem hívtak, de egy nap akart leigazolni:
    Milan, Barca, Chelsea, Manchester United, Liverpool... asszem. MEg még az "apraja"..
    Meg hívott Reál is...

Inter még nem. Gondolom, majd ha 30 fölött leszek. :PP
  • daver88
    kérdés: nem tud vki arról vmit, hogy nem-e készül olyan progi, mint 08-ba, hogy direct ip-vel lehessen jáccani a gémet??? mert haverokkal már nagyon tolnánk a dolgot....:)
  • Tomy Lee
    Inter-be is be lehet kerülni?
    Mert ha igen akkor nekiugrok ennek a Legend módnak,köszi..
  • horpeti
    Azzal a karival nem kapsz jó ajánlatot? Hihetetlen.
    Mutasd, mit tudsz!! :)

Egyébként Espanyol elvileg jó csapat, nemtom mire vársz? Madrid, Barca, Milán, MU? :)
  • Breki33
    Dehogynem számít, hogy a készítője mit ír :-)
  • tobias88
    az nem számít, hogy mit írnak, kipróbáltam! elég sokat gondolkodott viszont, legalább 1 percet
  • Breki33
    Igen azt írják.
  • tobias88
    Én, mint a csapat legjobb játékosa, a második hely után gondolkodtam hogy eligazolok, de még mindig nem kaptam jó ajánlatot! Ezért maradtam az Espanyolban, de 4 meccsből 4 vereség edig 16 kapott góllal, és 4 rúgottal ami mind az enyém
  • tobias88
    és ez működik is az 1.2es patch-el
  • Breki33
    Új kitserver !!!

http://files.filefront.com/kitserver+8117z/;12316935;/fileinfo.html
  • horpeti
    Wehe, gratula!! United jó lesz, majd meglátod!
    Támadó focit nyom, ez minden csatár álma.

Nah, legalább van remény, hogy kapust is igazoljon a United. :)

Unitedben is te leszel a man of the match ember, ne félj. Már az első United-es idényemben csodálkoztam, hogy az addig 7.0-7.5ös átlagstatú csapattársaim, miért lettek hirtelen 6.2-6.3... :P

8 szezon után már tényleg sztár lehet a karid, elvileg olyan,hogy most már tényleg csak a játékra kelljen összpontosítani, nem arra, hogy "juj kell a lövésre gyúrni, mert bénán lő". :)
  • donpedro
    Pályafutásom során először volt 7 fölötti az éves átlagom (7.04), és mégse választottak be a szezon csapatába. Szép. Igaz, a Juvéból nem is került be senki.

Idén VB-selejtező, most ki kell jutnunk.
  • donpedro
    Engem is a United hív most, és mivel spanyol csapat most sem jelentkezett, így el is fogadtam, mert BL-t akarok nyerni, erre pedig a Juve alkalmatlan jelen állapotában. Na meg kiváncsi is vagyok, hogy vajon milyen lehet egy tényleg top képességű csapatban tolni, itt mindenki szupersztár, a csapaterősséget jelző ábra hatalmas, sokkal nagyobb, mint bármelyik csapaté, ahol eddig voltam.

Az én mentésemben szerencsére elég jó kapusa van a Unitednek, Yohann Pelének 91-es a kapus skillje.

Ja, azt még el kell mondanom, hogy összességében véve azért a Juvénál töltött idő sem telt hiába, a kupát megnyertük, a döntőben 2-1-re verve a Romát, a győztes gólt sikerült nekem rúgnom, és a sorozat gól és gólpasszkirálya is én lettem. Na meg a bajnokságban is meglett a gólkirályi cím. (Ez már zsinórban a harmadik, bár idén a liga legjobbja Pato lett.) Szóval van már bajnoki címem, kupagyőzelmem, most már csak a nagy nemzetközi siker hiányzik, illetve még a válogatottban kéne valami emlékezeteset alkotni.

Már a 9. szezonig eljutottam, csak ezért nem adom fel, ha már eddig elszenvedtem magam. Most már végre jóképességű az emberem, megpróbálom kihasználni. Mindenesetre jól jellemzi a játék elcseszettségét, hogy 51 meccsből asszem 45-ször voltam a csapat legjobbja. A Juventusban, ahol sztárok egész sora játszik...
  • horpeti
    Hehe. Az a gáz, hogy nincs mit tenni, de ne hidd hogy csak csatárral.
    Középpályással is szívok, ha az van, mert van, hogy mindenből gólt kapunk. Mondjuk a Chelseavel nem az volt a gond, hogy sok gólt kapunk, hanem, hogy nem lövünk. :D

Félévkor hívott vissza a Manchester!!! Csak annyit gondolkodtam rajta, hogy elmentettem. :)
    Akkor 6 meccsből 3 döntetlen 1 vereség 1 győzelem, irdatlan szar volt. :D Meg amikor már kezdő lehettem volna, akkor 4 meccsig full lehúzva, vagy kékkel lehúzva voltam, és amiatt csereként állhattam be vesztes állásból, vagy döntetlen.. 3 0-0nk volt 6 meccsből.
    De nembaj, a csapat tetszik, a régi posztom (CMF) tetszik, a játék tetszik, a kapusom LOL ami kapura megy az gól, 80as keeper skills, meg 82es reflex, GG. De a BLben durván búcsúztattuk a Milánt, hiába kaptunk 3 potyát, lőttünk 5öt. :D
    6-ok vagyunk a bajnokságban, 2.ok voltunk, mikor átmentem. Csoda kéne a győzelemhez ismét. De a BLben és a kupában már a legjobb 4 között vagyunk, inkább ezért hajtok. :)
    Szóval nagyon genya.. De nem nagyon van mit tenni. Csatárral talán többet lehet, mint KPval, mert ha a csapat balfax, akkor rúgni gólt se rúgnak.

Chech hallod milyeneket véd.. nem hiába egyik legjobb kapus...Unitedből csak egy kapus hiányzik, nagyon gáz, hogy nincs Van der Sar... Láttam valahol spanyolországban, szal nem visszavonult. Irdatlan nagy hiba volt nulla kapussal játszatni, ez óriási szépséghiba. Talán beledöglik Khuczsak lassan, és akkor jön a helyére vki... :S

KITARTÁS!! Na fekszem, kicsit elhúzódott a gém, pont akkor igazoltam vissza, amikor már rég feküdni kellett volna, aztán megnéztem, milyen újra OTTHON! :D
  • donpedro
    Na, most már nem tudom, hogy ne töröljem-e le az egész játékot a gépről, mert az tuti, hogy a BAL végzetesen el van cseszve, ha az ember csatárt játszik. Érdemes végigolvasni, csak hogy tudjátok mire vállalkoztok, ha belekezdtek top playeren.

Utolsóelőtti forduló, vezetünk a bajnokságban, ha nyerünk, akkor bajnokok vagyunk. Az ellenfél a 19. helyen álló Catania, ráadásul mi vagyunk hazai pályán, és én is csúcsformában vagyok - kis piros felfelé nyíl a nevem mellett.

Az első helyzetéből gólt lő az ellenfél a 7. percben. Ezután én hajtok mint az őrült, csatár létemre volt 8 interceptionöm (és ebben a normál tackle utján megszerzett labdák még benne sincsenek). Helyzetek egész sorát alakítom ki, hatszor tudok lőni, és EGYIK SEM találja el a kaput! Illetve a kaput igen, hisz van benne 2 kapufa is. A lövés erejét jelző csík 1 centit sem telik meg, és mégis méterekkel főlészáll néhány labda.

Aztán végre sikerül kilépnem, az utolsó védő hátulról elkaszál, és még csak sárgát sem kap, de legalább a szabadrúgás beakad. 1-1 a vége, meg kell nyernünk az utolsó meccset, de legalább a formám továbbra is jó, bár már kételkedem, hogy egyáltalán jelent-e ez valamit.

Az ellenfél ezúttal a Napoli, és ők is gólt rúgnak az első helyzetükből. Aztán a másodikból is. Majd a harmadikból is. 12 perc után 3-0 volt oda. Végre egyszer eljut hozzám is a labda, lepasszolom Marchandnak, vadul integetve befutok a résbe, megkapom, elfektetem a kapust, 1-3. Ennyi volt a félidő. Nézem az eredményeket, a rivális Inter természetesen nyert, így már tudjuk, hogy nekünk is csak a győzelem a jó.

Ennek megfelelően hajtok is, ellopom a labdát a védőtől, betekerem középre, Trezeguet bebólintja, 2-3. A középkezdésből 3 passz után gólt kapunk... 2-4. Egy perccel később a középső védőnkét egyből pirossal kiállítják, valahol a pálya közepén elkövetett szabálytalanságért.

Újabb labdaszerzés, kiugratom Trezególt, aki egyet lép majd bevágja, 3-4. A középkezdésből 3 passz után újabb gólt kapunk, 3-5. Ezután lecseréltek, ennyi maradt, kikaptunk. Másodszor buktam el úgy az utolsó fordulóban bajnoki címet, hogy 7.5-re értékeltek a meccsen, akkor 4-et kaptunk hátul, most 5-öt.

Bár ez valszeg sosem fog bekövetkezni, de ha mégis belebotlok egyszer Seabassbe, a Konami fejlesztőcsapatának főmuftijába, akkor egészben lenyeletem vele a PES2009 DVD-t, az biztos.

(Bocs a hosszú beszámoló miatt, de ezt el kellett mesélnem valakinek, és értelemszerűen nem a barátnőmet akartam felébreszteni ezért.)
  • Nagyi2pac
    Kitserver? Még nincs...de hamarosan lesz!
  • tobias88
    jah, elírtam

van olyan ami működik?
  • punkers
    köszi!nap végére scak sikerül eljutni oda h kipróbáljam :D
  • Nagyi2pac
    Én megis lepődtem, hogy játékon belül milyen gyorsan leszedte: 1%-ot 4-5mp alatt tehát az egész kb. 180MB lejött olyan 450mp alatt!
  • Nagyi2pac
    Igen, ha ezt letöltöd és bemásolod a C:\Documents and Settings\All Users\Application data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download mappába akkor állítólag ugyanaz!
  • punkers
    nemigazán van türelmem tölteni játékon belül.fél óra alatt 4%-ot szedett le... :S