7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• donpedro
    Engem is a United hív most, és mivel spanyol csapat most sem jelentkezett, így el is fogadtam, mert BL-t akarok nyerni, erre pedig a Juve alkalmatlan jelen állapotában. Na meg kiváncsi is vagyok, hogy vajon milyen lehet egy tényleg top képességű csapatban tolni, itt mindenki szupersztár, a csapaterősséget jelző ábra hatalmas, sokkal nagyobb, mint bármelyik csapaté, ahol eddig voltam.

Az én mentésemben szerencsére elég jó kapusa van a Unitednek, Yohann Pelének 91-es a kapus skillje.

Ja, azt még el kell mondanom, hogy összességében véve azért a Juvénál töltött idő sem telt hiába, a kupát megnyertük, a döntőben 2-1-re verve a Romát, a győztes gólt sikerült nekem rúgnom, és a sorozat gól és gólpasszkirálya is én lettem. Na meg a bajnokságban is meglett a gólkirályi cím. (Ez már zsinórban a harmadik, bár idén a liga legjobbja Pato lett.) Szóval van már bajnoki címem, kupagyőzelmem, most már csak a nagy nemzetközi siker hiányzik, illetve még a válogatottban kéne valami emlékezeteset alkotni.

Már a 9. szezonig eljutottam, csak ezért nem adom fel, ha már eddig elszenvedtem magam. Most már végre jóképességű az emberem, megpróbálom kihasználni. Mindenesetre jól jellemzi a játék elcseszettségét, hogy 51 meccsből asszem 45-ször voltam a csapat legjobbja. A Juventusban, ahol sztárok egész sora játszik...