-
donpedro #54448 Na, most már nem tudom, hogy ne töröljem-e le az egész játékot a gépről, mert az tuti, hogy a BAL végzetesen el van cseszve, ha az ember csatárt játszik. Érdemes végigolvasni, csak hogy tudjátok mire vállalkoztok, ha belekezdtek top playeren.
Utolsóelőtti forduló, vezetünk a bajnokságban, ha nyerünk, akkor bajnokok vagyunk. Az ellenfél a 19. helyen álló Catania, ráadásul mi vagyunk hazai pályán, és én is csúcsformában vagyok - kis piros felfelé nyíl a nevem mellett.
Az első helyzetéből gólt lő az ellenfél a 7. percben. Ezután én hajtok mint az őrült, csatár létemre volt 8 interceptionöm (és ebben a normál tackle utján megszerzett labdák még benne sincsenek). Helyzetek egész sorát alakítom ki, hatszor tudok lőni, és EGYIK SEM találja el a kaput! Illetve a kaput igen, hisz van benne 2 kapufa is. A lövés erejét jelző csík 1 centit sem telik meg, és mégis méterekkel főlészáll néhány labda.
Aztán végre sikerül kilépnem, az utolsó védő hátulról elkaszál, és még csak sárgát sem kap, de legalább a szabadrúgás beakad. 1-1 a vége, meg kell nyernünk az utolsó meccset, de legalább a formám továbbra is jó, bár már kételkedem, hogy egyáltalán jelent-e ez valamit.
Az ellenfél ezúttal a Napoli, és ők is gólt rúgnak az első helyzetükből. Aztán a másodikból is. Majd a harmadikból is. 12 perc után 3-0 volt oda. Végre egyszer eljut hozzám is a labda, lepasszolom Marchandnak, vadul integetve befutok a résbe, megkapom, elfektetem a kapust, 1-3. Ennyi volt a félidő. Nézem az eredményeket, a rivális Inter természetesen nyert, így már tudjuk, hogy nekünk is csak a győzelem a jó.
Ennek megfelelően hajtok is, ellopom a labdát a védőtől, betekerem középre, Trezeguet bebólintja, 2-3. A középkezdésből 3 passz után gólt kapunk... 2-4. Egy perccel később a középső védőnkét egyből pirossal kiállítják, valahol a pálya közepén elkövetett szabálytalanságért.
Újabb labdaszerzés, kiugratom Trezególt, aki egyet lép majd bevágja, 3-4. A középkezdésből 3 passz után újabb gólt kapunk, 3-5. Ezután lecseréltek, ennyi maradt, kikaptunk. Másodszor buktam el úgy az utolsó fordulóban bajnoki címet, hogy 7.5-re értékeltek a meccsen, akkor 4-et kaptunk hátul, most 5-öt.
Bár ez valszeg sosem fog bekövetkezni, de ha mégis belebotlok egyszer Seabassbe, a Konami fejlesztőcsapatának főmuftijába, akkor egészben lenyeletem vele a PES2009 DVD-t, az biztos.
(Bocs a hosszú beszámoló miatt, de ezt el kellett mesélnem valakinek, és értelemszerűen nem a barátnőmet akartam felébreszteni ezért.)