81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    ez egyáltalán nincs így
    szerintem legalább 70% már gamepadon játszik

nagyon sok emberrel találkoztam aki így dumált mert azt hitte nem megy majd neki az átállás
    aztán rájött, hogy igazam volt ebben és sokkal jobb a játékhoz való gamepaddal
    Énis bill-es voltam évekig most kínszenvedés bill-t elővenni.

a bill-t nyugodtan felejtsék el
  • tobias88
    Nem szeretek és nem játszok gamepaddal. Ezt minden évben elmondod, de a pc-s játékosok 90%-a billentyűzeten játsza a játékot...

Taktikai cucc nekem nem működik sajnos.
  • Breki33
    A taktikával kapcsolatban Cambi írt részletesen a PH-in

"Én szerintem a taktikai rész mondhatni teljesen ugyanaz lett.

Egyedül csak annyi a változás, hogy most a 3 taktika helyett van 4, amelyek nem az eredménytől függően változnak, hanem manuálisan lehet közöttük választani!

Stratégiákból lett kevesebb (lestaktika, CB overlap, és még valami volt talán.)

Viszont az összes többit, kontrajátékot, possession játékot long ballt, all out attackot, stb. azokat most ugye a 4 taktika egyikére lehet "felruházni".

Szerintem nagyon jó lesz így, hogy pl. látja az ember hogy a kontrajáték taktikája nem megfelelő a meccsen, és akkor bármikor válthat mondjuk a kettes taktikára, ami egy Possession vagy Long Ball taktika vagy akármi, ezzel együtt pedig változhat maga a formáció ugye, és minden Team Style beállítás is. Más lesz az ember játéka rögtön.

Meg lehet PES 2011-es módon is csinálni akár. Lehet készíteni egy standart taktikát, egy védekezőbbet, kontrajátékosat, betömörülésest amikor vezetünk, és lehet egy all out attackos, és akkor még mindig maradhat egy negyedik egy másik változatú standard akár. Aztán akkor eredménytől függően váltani.

Én nem érzem úgy, hogy gyengült ez a része, egyszerűen csak átdolgozták a rendszert."
  • Breki33
    szerintem a bill-t el kéne már felejteni gamepaddal sokkal élvezetesebb
  • Balázs 17
    ugynaz mint tavaly volt:O

select+lb vagy rb már nem tudom...
  • tobias88
    Amúgy a menü gyengülése ott kezdődött el, mikor betették a 6 szögletű játékos értékek helyett a fifás számozást. Most ha rámész egy játékosra, semmit sem látsz, hanem külön rá kell kattintani...

Bezzeg régen:

Valaki tudja, hogy a tavalyi taktikai gombok hova tűntek? Gondolok arra, hogy LB + fel = támadóbb csapat lett, de LB + asdw(fifásan) gomboknál meg taktika. Jelenleg semmit se tudok elérni.
    Az meg külön vicc, hogy beindulni csak akkor indul be egy játékos, ha RS+rs irányt nyomok. Billentyűzetre gondolhattak volna...
  • Breki33
    PES2012DEMO adboard ver.0.1 BY 羽化菩提@WECN

DOWNLOAD:

• Breki33
    A gameplay patchek közül?

mert a grafikaiak egyértelműek.
    Vhol volt egy chants pack is
  • penge96
    Ekkora baromságot, omg...
  • Breki33
    Az Ewo-web-en sokan kérték, hogy ne legyen replay ezért készült.

Gondolom megunták sokszor elnyomogatni az animációkat, engem ez speciel nem zavar
  • penge96
    Ilyen nincs komolyan, omg. ENNYIRE NEHÉZ VISSZAOLVASNI? Ez már a 3., jézusom... kemény 10 kommentet kéne lejjebb menned
  • Forza Italia
    srácok azt h lehet kiküszöbölni a Demoba h a bemutató videót ne keljen végig nézni??? mert nem tom tovább nyomni
  • penge96
    Ezt én sem vágom, szerintem a replay elég normális dolog a fociban :D
  • Fyrex
    replay disable ?
  • penge96
    E patchek közül melyik jó?...
  • Breki33
    PES 2012 Demo Patches By Yair 25
    here is the fix for the replay disable
    http://www.multiupload.com/INOPFB2M8D

here my first patch for pes2012 with improved ball physics and GK

http://www.multiupload.com/XSCLJ35RRR

• Breki33
    PES2012 demo - new gameplay patch
    Hi, everyone
    I came back with new plan for PES2012. Here's the first released

PES2012 demo - new gameplay patch 0.1

Download : http://www.mediafire.com/?jj2ibyos4838fk5
    Credit : Yair, komu
    Information
    - Adjustment GK & AI
    - Intro skipping (skip KONAMI's video)

How to use
    - Put exe file to PES2012 demo installed dir
    - Play game via "PES2012 - jenkey gameplay patch 0.1.exe"

Enjoy !

• Breki33
  • Breki33
    PES 2012 Demo Ball Selector by NLP and Mathey_00

http://www.filesonic.com/file/1743187934/PES_2012_DEMO_Ball_Selector_1.0.rar
  • Breki33
    arra gondolok, hogy a jobb analógot megnyomva egy másik játékos felett megjelenik a kijelölőjel és elindul üresbe

természetesen és szerencsére a védők is követik, szval nem annyira fifás feeling

Csak azt nem tudom, hogy a másik irányítása automatikus-e vagy lehet szabályozni.
  • Breki33
    a kép lemaradt valamiért

• Breki33
    most írjam ki felülre nagybetűkkel, hogy lehet átlépni?????

Hihetetlen ennyit nem vagytok képesek visszaolvasni ezenkívül régebbi demóknál is volt így

Scoreboardról csak ennyit

Pes 2012 Demo new scoreboard

Pes6-os scoreboard a feledékenyeknek........

Egyben egyetértünk, hogy grafikai dolgokat Pes-ben és Fifában is megcsinálhatnák sokkal szebbre, gondolok itt csak a mezekre vagy a fifa elbaszott fűcsíkozására vagy fekete fehér szögletzászlójára,

Szerencsére ezek Pes-ben könyedén javíthatóak lesznek

lásd pl

Luzhniki stadium for pes 2012 demo

• Breki33
    dehogynem
  • Pethy23
    Hihetetlen ami nem tetszik neked akkor az biztos rossz meg jössz ilyen webdesign dolgokkal. Ez annyira szánalmas. Semmi baj a design-nal mindig is másabb volt mint a FIFA.

Szerintem a progressive egy rakat sz*r, te szereted, gondolom akkor a világon mindenkinek tetszik.
  • unrealnoise
    bejelöltem, leírtam. szarul néznek ki, undorítóak. persze aki nem látodat igényesen tálalt weboldalakat etc, meg ilyesmi annak lehet nem jön le elsőre mennyire gagyi és csúnya. a hatszöget is leírtam, ahogy te is, hogy mennyivel jobb lenne akár az ABC-zés helyett is.

Mindegy, valaki szerint a Barátok közt kurva jó sorozat, azzal sem ülnék le vitatkozni, ráhagynám, szóval ha neked bejön, akkor egészségedre, de nálam ilyenekkel is nagyot lehet hasalni, és bár én csak egy vevő vagyok, de hát ezzel lehet más is lesz így...

Pl ha veszel egy autót ami új, akkor nyilván szeretnéd ha az jól is nézne ki, nos, lehet a PES jó lesz, de hogy a tálalás elég gyér, az tuti. :)

nah befejeztem, és sorry, csak ez kijött belőlem. :) mindenkinek jó játékot amúgy. :)
  • Balázs 17
    még mindig nem tudom mi a gond ezzel :)
  • unrealnoise
    Itt látszik mi a rossz benne. szörnyű az egész desing, a gombok, ikonok, buszmaság, az introt meg nem tudom hogy kell átlépni, pedig nem vagyok már kezdő, persze gondolom keresek rá valami szar programot külön...
    az említett hatszög lehetne egy csomó helyen még, pl ahogy látod a képen a csapatokat is simán össze lehetne így egyszerűbben vetni... bóvli, gagyi, és még szarul is néz ki, betűtípustól meg minden.

aztán mondom még, hogy konkrét legyek, a kapus neve hozzá van tapadva a pálya sötétzöld "keretéhez". a csíkos katicabogarakról nem is beszélek. eredménylejző megint olyan fos, hogy nem hiszem el. Ezeket a grafikai elemeket, így, pár hónap OKJ-s, vagy otthoni aktív PS tanulgatás után is okkal jobban megcsinálnám, potom pénzért... nem az a gáz, hogy valaki így elcseszi, hanem, hogy senki nem veszi észre, nem javítják, törődnek vele... (mert ezekre amiket említettem senki sem mondhatja, hogy szép, letisztult, modern... már aki tanult ilyesmit persze, vagy csak "jó a szeme")

Tényleg nem vitát akarok kirobbantani, és nem is ez a lényege, de régen ennél azért több és jobb volt a PES emlékeim szerint ilyen téren is, de lehet csak én kupálodtam ki a kelleténél jobban...
  • Neoncsoves
    graf nem lesz más a teljesben sem
  • Balázs 17
    ez az újíts teszik nekem a legjobban :D

egyedül a hatszög grafikont hiányolom, pedig az simán el fért volna, amúgy meg teljesen jó, ahogy kiátlagolja és úgy osztályozza le képességeket (ABCDE)...
  • Balázs 17
    1. ez egy július körüli játékmenetet tartalmaz, ezt a fejlesztők is mondták
    2. PES-nek a legátláthatóbb a menüje, nem tudom mi a gond vele:S
    FIFAnak vmi undorító, ahogy megpróbálnak mindent belesűríteni egy képernyőbe... (igen próbáltam)
    3. Grafika majd a teljesben...
    4. Videót nem kell végignézni...
    5. Jó lesz ez, ha a kapusokat is majd megoldják, nekem csak ennyi problémám van!
  • unrealnoise
    én sem értettem hogy a halálba kapott jobb pontszámokat a Milan? Mi történt, lemaradtam valamiről 2011-ben? :D

ui: szvsz ezt nem kellett volna így kiadni, sajnálatos módon a menü valszeg marad ilyen, pedig rég pont azért szerettem a PESt, mert átlátható, ötletes, gyorsan tudtam rajta eligazodni, informálódni a különböző grafikonoknak köszönhetően.

pl meccs előtt ott vannak a csapatok képességei, pontszámokkal. Miért nem lehetett volna apróbb betűkkel, vagy áttekinthetőbben, esetleg valami frankó grafikával, ami összeveti a két csapat aktuális értékeit? Szégyen...
  • unrealnoise
    PES 12 demoról:
    - játékélmény oké, passzolások jók.
    - grafika néhol jó, néhol nem, túl sok a homályos részlet egyes kameráknál
    - a közönség zaja, hangja szar. egysíkú így első blikkre
    - a felhasználói felület és élmény elég szar, a taktikai résznél förtelmes lenn minlyen nagy ikonok vannak (és hogy), szerintem abszolút nem letisztult, gány munka, a meccs alatt lévő grafikus dolgok is bénák (eredményjelző a bal felső sarokban 2011-ben ne így nézzen ki full HDben, max grafikán, ahogyan a többi elem sem játék közben.

példának okáért a konzolos FIFA 11, és most a FIFA 12 felülete is sokkal modernebb és szebb, átláthatóbb.

aztán az meg röhej, hogy állandóan végig kell várni azt a rohadt videót az elején, nehéz lett volna egy rohadt átléptető gombot berakni... ha még nem lenne olyan hosszú elnézném, de így...
  • tobias88
    Mai utolsó meccsemen végre nyertem az "enyhén" túlturbózott Milan ellen. Nevetséges hogy nagyságrendekkel jobbak a Manchesternél (de még az is hogy jobbak)

Ez a 2 gól is kellett hozzá:

Így már annyira nem tetszik, hogy hazaadják a labdát...
  • penge96
    Top playeren játszok -.-' Soha nem játszok könnyebben... és általában minden meccset megnyerek, max döntetlen, azért nem oylan nehéz ez
  • penge96
    Irdatlan nehéz lenne visszaolvasni?

"
    ~ Balázs 17 tegnap 15:00 | privát | válasz erre | #72406

Töröld az img mappából - pes12pv.sfd
    Válasz 'Fyrex' üzenetére (#72405) "
  • tobias88
    Legjobb eredményem 4-2 es vereség, ott is nem tudom hogy lőttem 2 gólt...
    Állítsd át a szintet Top playerre, ne professionalon játsz
  • ricsa008
    a videót nem lehet kilőni ami az elején van?
  • Balázs 17
    van az a behátrálós szerelés gyakoroljátok, elég jó:)
  • penge96
    Nehéz szerelni? Nekem jóformán magától szerel, rásegítés nélkül... amúgy training ;)
  • Pethy23
    Köszi szépen!