81526
-
Hogy lehet a radart nem használni?
Én olyan keresztlabdákat adok, de látnom kell, hogy üresen van a hosszün
Sőt már kirugásnál is a radart nézem. -

"radarpatch" = arra gondolok,amitől eltűnik a radar(amit én spec. nem használok,ráadásul,a képből is több látszik), tudod volt ilyen a PES4hez is.
(de lehet,hogy majd csak fullnál lesz) -
teljesen egyetértek -
Na és sikerül betenni ?
Nekem szaraxik a GS
-
megvan hátha angol
http://www.dekazeta.net/index.php?download=253 -
Ja megvan már köszi! -
vagy talán így
klikk -
http://www.winning11.com.cn/wecn/ -
Én még megsem találtam 
dekazeta.net-en belül hol kell keresgélni? -
Aha szétszedi harpm részre
-
ja már megvan, de ez a program spanyolul van -
Na erre kíváncsi vagyok! :)
Erre gondolsz?
Klikk -
kéne gyorsan annak az oldalnak a címe ahol a we9-es mezek vannak -
oppá
To fix the problem you're having with the kits (they aren't mapped correctly) you have to download a program at dekazeta.net called Kit Splitter, all you'll have to do, is open the complete kit (the old way, all in one image), and then hit the Split button, and that'll create three images, which you'll have to import manually to the .afs and I think you have to set the transparency manually, I might be wrong tho'.
-
Irtam egy választ ennek a lököttnek a cikkére, idézem
Nemtudom ki írta ezt a cikket, de hogy nem nagyon ért a Pes-hez az biztos.
Az még hagyján, hogy erősen elfogult, dehogy ilyen hülyeségeket és tárgyi tévedéseket írjon.
1. Egeret nem lehet használni?
Device Settings oppá ott mozog valami
2. Hogy lehet bill-el játszani ezt a játékot.
Ember focikat kétkaros analog gamepaddal kell úgy az igazi.
Gondolom te Rally-t is bilről nyomod P
3. A csapatok között van eltérés, sőt játékosok között is, de ebbe most nem mennék bele.
4. A fejlesztők elég gyér módon oldották meg a pálya "koszolódását", fölkerül a pályára egy sárga színű valami, ráadásul a szemünk láttára???
Nemtudom igazából, elárulnád miről beszélsz?
5. Ha a kapust kihozod jóhogy kifutt a középpályáig, gondolom mint az őrült nyomtad a W-t
6. Bedobásokkal mi a probléme? PP
Egyáltalán miért ír olyan ember a Pes-ről aki bevalottan, csak egy pár meccset játszott vele. Ezt meg kell tanulni játszani kezdők még a kapuig se jutnak el. Persze aki öt perc alatt megtanulható játékot akar menjen fifázni.
7. "Nem nagyon sikerült olyan dolgot találni benne, ami nagy mértékben a jó oldal felé taszigálta volna a cikkemet, az ellenkezőjéről persze sokat találtam"
Na ez akkora baromság.
Sorolok akkor párat.
Lemodellezték nagy játékosok mozdulatait rugásait
van olyan hogy gólt lősz és utánna fut a játékos a partjelző felé mivel a biró nem adja meg les miatt a gólt. Sérülés miatt kirúgott labdát a gép visszaadja. A játékosok arcait eredeti fényképről lehet elkészíteni és a játékba berakni, de alapből is nagyon valósághűek.
Benne van a legújabb Nike reklámban megcsodált Ronaldinho csel, hogy a többi cselről neis beszéljek
Ilyen gólokat mikor lősz a Fifában?
Érdemes megnézni a grafikát
Lássuk a kontráid
Kontra:
- Elavult grafika
Jobb alapből mint a Fifa sokban de ami nem túl jó fű adboard simán cserélhető (lásd gól)
- Pár logikátlanság
??? A cikről beszélsz?
- PS-es kombinációk
????????? Ilyen van?
- Nincs kommentár
Ja elárulom, hogy azt a demot töltötted le ami kommentár nélküli. Jelentem van kommentáros demo.
Illene ezt a cikket újraírnia olyannak aki ért is hozzá. -
mi? -
me too 
..egy "szokásos" radar paccs kellene majd nékem
-
wide három csúszka vissza -
ha senkise tudja holnap elmondom addig rúgok még pár ilyen gólt P -
észrevettétek,hogy az arcok is sokkal szebbek?!...előbb nyomtam 1Barca-Milan-t Nou Camp-ban.....iszonyatjol van minden animálva(nemtudok betelni), ahogy pl.Ronaldinho rugja a 11est,tisztára ,mint élőben (minden mozdulata!!) v. ahogy Pirlo a szögletet,Beckham a szabadot; bárki bármit mond sztem simán jobb grafban is,mint a PES4(pláne,majd UPDATEelve
)... a fenébe is naggyon összerakták ezt KONAMIék
....huh ha itt lesz a FULL,már belegondolni is

1ébként ki milyen kameraálláson nyomja?
-
laca70 #9163 Ha nem azzal, akkor mivel lehet ilyeneket adni ? -
Hm fantasztikus keresztlabdákat lehet adni, csak nem az L1-v vel lehet ilyeneket
[IMG]http://frenkie1.tvn.hu/PES5-Best of Demo 2005-10-10 18-53-21-73.gif[/IMG]
Sajnos az elejét nem tudtam rendesen felvenni -
Hihetetlen nálatok is lefagy a GS, ha reklámtáblát akartok berakni? -
UPDATE
-
kreativitás kérdése :) és meg lehet csinálni... :D -
OLyat, hogy a háttérben zöld bl embléma van?
Nemhiszem
DE jó az oldal -
békás kép :)
Nincs ilyen heineken logó, de lehet belőlük vágni ugyanilyet :D namindegy... mindenkinek ami kényelmes. Bár itt minden megvan egy helyen. Nem kell vadászgatni a logók után. Mezekhez innen szoktam. -
Ezek között egy TV-s kép sincs
A HEinekken és a Sharp van jó minőségű képról kiszedve a többit vagy én készitettem vagy az alap logó-t vhonnan vettem.
DE ezen az oldalon nemis találnék ilyen Heinekkent.
Mondjuk ott megkaptam a gyártól de az egyszínű hátérrel rendelkezett.
CSináltam én már nagyon steril reklámtáblákat így de nem mutat olyan jól
-
egyébként meg ezekből a jó minőségű logókból is lehet olyat csinálni, mintha koszos valós táblák lennének... sőt... sokkal jobb lesz a végeredmény, mintha a TV-ről fotózott képekkel baszakodnál... nincs deformálódás, semmi :) szerintem -
persze, hogy lehet... csak éppen én nem használok PS-t és most nincs is itt a gépemen, de a mai nap folyamán felteszem és megnézem hol is kell :P fejből nem megy
n FIREWORKS-höz szoktam :P -
Igen köszi, már ajánlottad és Photoshopos fórumon is régebben.
De most én direkt eredetieket próbáltam készíteni illetve hasonló Template-t
Direkt kicsit koszos, szinárnyalatban az eredetihez hasonló
Pl a Heinekken meg tudnám csinálni olyanra, hogy fehéren világítsanak a betük, de az túl steril lenne és az eredeti is ilyen.
Nekem inkább eredeti jó minőségű képekre lenne szükségem.
Már a füveket is így csinálom, ha tetszik egy színezett úgymond leveszem és azt veriálom.
Viszont abban segíthetnél, hogy lehet-e photshop-ban úgy elmenteni, hogy ne GS-ben kelljen átkonvertálni 8 bitesre és 16 színre. -
Breki ha jó logók kellenek akkor ajánlom EZT ITT...
Itt minden nagy márkalogó fent van, csak a preview képre kell kattintani, elmenteni az általában EPS vagy AI kiterjesztésű fájlokat, amiket aztán Photoshoppal meg lehet adni, hogy milyen méretben nyissa meg a minősége nem romlik. Ugyanis ezek a nyomdák és kiadványok által használt logók is :) Gyanítom ezek használatával készülnek az eredeti reklámtáblák is :D
Ajánlom. De már korábban is ajánlottam sztem :D -
A 43 percig 0-0 3*-on a 45-ben kettő nul ide ezzel az átlövésgóllal
[IMG]http://frenkie1.tvn.hu/PES5-Best of Demo 2005-10-09 22-14-43-71.gif[/IMG] -
nem és nemis akarok itt majd fizetős oldalakat látni -
punkers #9148 tudtok 1 jó warez oldalt, amin valószinü h fent lesz a game?
-
Kérdés, hogy lenne jó
Ha középpen mindig a Cl-es lenne a felirattal tehát az nem változna vagy inkább ahogy most van, hogy egyik sorban van csak az -
Intro -
zoral1000 #9145 nem tudjátok mikor jön ki a játék mert ps2 re már kint van elvileg 1 héttel jön később -
nah végre -