-
Irtam egy választ ennek a lököttnek a cikkére, idézem
Nemtudom ki írta ezt a cikket, de hogy nem nagyon ért a Pes-hez az biztos.
Az még hagyján, hogy erősen elfogult, dehogy ilyen hülyeségeket és tárgyi tévedéseket írjon.
1. Egeret nem lehet használni?
Device Settings oppá ott mozog valami
2. Hogy lehet bill-el játszani ezt a játékot.
Ember focikat kétkaros analog gamepaddal kell úgy az igazi.
Gondolom te Rally-t is bilről nyomod P
3. A csapatok között van eltérés, sőt játékosok között is, de ebbe most nem mennék bele.
4. A fejlesztők elég gyér módon oldották meg a pálya "koszolódását", fölkerül a pályára egy sárga színű valami, ráadásul a szemünk láttára???
Nemtudom igazából, elárulnád miről beszélsz?
5. Ha a kapust kihozod jóhogy kifutt a középpályáig, gondolom mint az őrült nyomtad a W-t
6. Bedobásokkal mi a probléme? PP
Egyáltalán miért ír olyan ember a Pes-ről aki bevalottan, csak egy pár meccset játszott vele. Ezt meg kell tanulni játszani kezdők még a kapuig se jutnak el. Persze aki öt perc alatt megtanulható játékot akar menjen fifázni.
7. "Nem nagyon sikerült olyan dolgot találni benne, ami nagy mértékben a jó oldal felé taszigálta volna a cikkemet, az ellenkezőjéről persze sokat találtam"
Na ez akkora baromság.
Sorolok akkor párat.
Lemodellezték nagy játékosok mozdulatait rugásait
van olyan hogy gólt lősz és utánna fut a játékos a partjelző felé mivel a biró nem adja meg les miatt a gólt. Sérülés miatt kirúgott labdát a gép visszaadja. A játékosok arcait eredeti fényképről lehet elkészíteni és a játékba berakni, de alapből is nagyon valósághűek.
Benne van a legújabb Nike reklámban megcsodált Ronaldinho csel, hogy a többi cselről neis beszéljek
Ilyen gólokat mikor lősz a Fifában?
Érdemes megnézni a grafikát
Lássuk a kontráid
Kontra:
- Elavult grafika
Jobb alapből mint a Fifa sokban de ami nem túl jó fű adboard simán cserélhető (lásd gól)
- Pár logikátlanság
??? A cikről beszélsz?
- PS-es kombinációk
????????? Ilyen van?
- Nincs kommentár
Ja elárulom, hogy azt a demot töltötted le ami kommentár nélküli. Jelentem van kommentáros demo.
Illene ezt a cikket újraírnia olyannak aki ért is hozzá.