81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    jött is :)
  • tobias88
    Nem úgy volt, hogy ma jön a transzferes dlc?
  • tobias88
    Mindenben mindig van hiba... Az alap gameplay nem tetszik nekem, az új moddolt egész jó.
  • Breki33
    egyáltalán nem vagyok elvakultan szerelmes a játékba ezt buktad :P

újfent hülyeségeket beszélsz
    egyáltalán mi köze annak hogy milyen a játék, ahhoz hogy felnéznek-e rám, semmi

ha ez egyáltalán érdekelne,
    ne beszélj már ekkora böszme baromságokat ember

és ugye tavaly nem véletlen lett törölve volt annak oka is
    érdekes módon mindig ilyenkor jelensz meg álnéven csak flame-t kelteni
  • Domino2007
    igaz dolgok akart lenni
  • Domino2007
    Breki!

Annyi az egész, hogy akik észreveszik a hibákat azok nem elvakultan szerelmesek a játékba mint Te hanem szimplán csak szeretik mert az alap ötletek jók benne. Amit mi a két "renitens" leírtunk azok mind igaz ezt Te is tudod csak nem vállalod fel, mert utána már ugye, hogy is néznének itt fel Rád az emberek? Sehogy. Na ennyi
    Most megint lehet nekem beszólni meg törölni a véleményemet meg stb...
  • Breki33
    kezdet örülni, hogy kijött erre PS3......

http://pes-patch.blogspot.com/2011/10/teams-el-grande-patch-pes2012-ps3-bles.html

• tobias88
    Hát, sajnos ez már rég óta így van... A forma számít csak, hogy mennyire fáradsz el, ha piros formában vagy, akkor kevésbé.
  • Breki33
    na ez tényleg gáz ha így van

"Gyereke, felfedeztem a BIGGEST BUGOT a játékban. Eddig se volt kevés, de amit most tapasztaltam azt épp ésszel nem lehet felfogni, megérteni.

Mambo ellen múltkor megszakadt a meccsünk a szeró miatt ugye. Most folytattuk. Első percben rúgtam egy öngólt, majd pedig hozzá se értünk a gombokhoz, végig álltuk az egész első félidőt. Minden játékos csak álldogált egy helyben, néha 1-2 játékos tett pár métert sprintelve, de ezt csak párszor csinálták meg. Az első percekben indultak be párszor, utána 40 percig egy métert se tett meg senki sem.

Ezek voltak az előzmények. Félidőben megyek be game planbe, és nézem a játékosok kondícióját. Nem hittem a szememnek. Mind a 11 játékosom UGYANANNYIRA el volt fáradva, mintha végigdaráltuk volna az első félidőt! Kapusomtól kezdve a védőkig, mindenki. Még piros kondis játékos is volt!

Egész egyszerűen ezt nem lehet felfogni. Ha eddig bárki is azt hitte, hogy a játékosok a megtett méterek után fáradnak, amit többnyire sprintelve tesznek meg, az [censored] nagy tévedésben élt eddig!

Mambonak rögtön meséltem is a félidőben, nem akarta elhinni ő sem. Te nem nézted amúgy a te csapatodét?

Most tesztelem egyébként offline is, két játékost beállítottam, Barca vs Arsenal. Állnak már egy 35 perce, 1 rohadt centit se lépnek arrébb.

Ez most egy újabb óriási baki, gondolom nektek is meg lesz a véleményetek erről... Nyugodtan teszteljétek ti is.

Na megvártam félidőt, tessék, lehet csodálkozni. A világ legjobb csapata rettenetesen elfáradt a nagy álldogálásban. Igaz, ülni mennyivel kényelmesebb lett volna..."
  • Breki33

pl
  • Breki33
    még nem találkoztam ilyennel én leszedném a kitservert megnézném úgy visszaraknám úgy is meg másik exe-vel
  • Fyrex
    még szerencse, hogy az értelmes megnyilatkozások között a segítségre váró kérdés elsikkad :)
  • Breki33
    érdekes, hogy "ti ketten" mindig egyszerre jelentek meg egyszer az évben :)
    akkor kijelentitek milyen nagy pesesek vagytok majd elkezditek szidni a játékot

aztán megint én leszek a topikdiktátor :P
  • breckinridge
    Jó szó az átolvadás. Meccsenként 20x csinálja.
    Idegesítőek a scriptek.
    pl.
    - kapus megfogja a labdát, fekszik, fekszik, lassacskén feláll, lepattintja egyszer, lép kettőt, majd szépen kómótosan kidobja/rúgja. Közben visszaér az egész ellen.
    - Viszem a labdát, leütköznek (persze falt sehol), aztán szép hosszú animációban balettozik az emberem, majd elesik, aztán csigalassan feltápászkodik. Közben a velem ütköző ellen 15 m-t vezette a labdát, ment tovább egy kis billegés után, persze elé pattant a labda.
    - passzolok a kb 5 m-re álló emberemhez, aki a passz pillanatában megtorpan, de a passz így is mögéje megy, majd tetűlassan megfordul, persze a rossz irányba, hogy lassabb legyen, közben a labda már sehol.

A passz erejét nem lehet rendesen befolyásolni. Alapból a passz lassú, irreálisan. De hol bazinagy passzt ad, hol meg 2 centiset.
    A védőim mindig rosszul váltanak. Úgy, hogy be lehessen tenni mögéjük. Az emberváltás kiválasztása is pocsék. Sohasem azt nézi, hogy melyiknek lehet esélye labdát szerezni, hanem rendszer nélkül vált. Persze átváltáskor a futás lendülete megtörik, ami bőven elég az ellenfél csatárnak.
    Az ellenfél támadói irreálisan gyorsak, labdával lefutják a világ leggyorsabb védőit.

Végül egy példa.
    Barcával Sevilla ellen. Busquetset emberfogásra állítom Kanoutéra, aki AMC. Kirúgásnál mindig rá rúgják fel. Vajon ki fejel vele 95%-ban? Persze, hogy Xavi. Neeem Busquets...
  • Domino2007
    breckinridge hozzászólásában bizony vannak olyan dolgok amik igazak. Én is tapasztaltam jónéhányat azok közül amiket felsorolt a gond csak az hogy xboxon nincs gameplay patch :-S Védekezésben a legdurvább amit tapasztaltam én magam, hogy a gép emberei nem kicselezik a védőmet hanem egész egyszerűen nem tudom másképp mondani átolvadnak, keresztül mennek rajta labdával együtt. Sztem ez durva. A tavalyi védőváltás gond meg lett oldva bár én egy idő után a tavalyiban is megtanultam kezelni a hibával együtt. Sztem az kisebb hiba volt mint az idei átolvadás :-S a lövés rendszer idén jobb azt viszont aláírom de ez az 1 dolog nekem kevés. Sok olyan dolog van benne ami nem is hiba hanem egész egyszerűen idegesítő
  • saviola83
    Srácok lenen egy kérdésem.Jelen pillanatban az alp játékon kívül mit érdemes még feltenni a játékélmény javítása céljából?Milyen patch kitserver és vagy gameplay patch.Segítségeteket előre is köszönöm!
  • breckinridge
    Legyen így. A gameplay modokkal nekem nincs jó tapasztalatom. Általában egy megoldott problémával három másikat indukáltak.
    Még régen, talán az első két PC-s PES-nél volt jó gameplay mod, azóta én nem találkoztam ilyennel.
    De ha bárki tudna ajánlani jó modot, nagyon megköszönném.
  • [HUN]FaTaL
    És akkor mi van ha nem készít a konami gameplay patchet? Ez nem Fifa, lehet moddolni és más megcsinálja.
  • Breki33
    de van aki készít hozzá gameplay-t erről beszélnek
  • breckinridge
    Saját véleményem kialakításánál nem érdekel, hogy más szereti-e. Borzasztó sok hibája van, a Konami meg naem az a peccselgameplay javító fajta. Sajnos.
    Valóban az informatikai-technikai részre gondoltam.
  • Fyrex
    hirtelen minden gólnál kifagy a game... ötlet? pesedit 1.1 meg gameplay tool van
  • [HUN]FaTaL
    Ő inkább az informatikai technikai részére gondolt és nem a foci-technikaira. Ez is elég szar megfogalmazás mondjuk :D
  • penge96
    Ezzel egyedül vagy. Szinte mindenki szeret ez az elmúlt évek legjobb PES-se.

Egyébként, egy játékban maga a játékmenet az a játék technikai része, mondjuk egy focisban vehető taktikainak is, értem mire gondolsz.
  • [HUN]FaTaL
    Ott vannak a gameplay modok, kiveszed az ai cheatet és kész.
  • breckinridge
    ???
    Hol kritizáltam én a játék technikai részét? Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én a technikai részén a grafikát, füvet, szerkesztéseket stb. értem.
    A taktikai részét és a rossz, csaló ai-t kritizáltam.

Én örülnék legjobban, ha tudnék jókat írni, nagyonszeretnék egy jó PESt, de ez sem lett az, legnagyobb bánatomra.
  • [HUN]FaTaL
    Én nem nyilatkozom, pron játszom. :)
  • penge96
    Ha nem értesz hozzá, akkor ne kritizáld a játék technikai részét...
  • Breki33
    az ai cheat remove-ről volt szó a napokban azt teszteltük

sztem ez gameplay
  • breckinridge
    A topic témájának nagyobbik, technikai részéhez nem értek / nem érdekel. De fociőrült vagyok.
  • oder hano
    érdekes én tudok a gép védői mögé labdát indítani top playeren, sőt nekem a felszabadítással sincs semmi gondom.
  • Breki33
    najó nem megyek bele a tavalyiba :-)

évente egyszer beírsz ide egy ilyet, de látszik nem nagyon követed a fórumot
  • breckinridge
    Előljáróban: a FIFA sorozattal kb. 5 éve nem játszottam egyetlen meccse sem, tőzsgyökeres peses vagyok.
    De!
    Az idei résszel sikerült alulmúlni a tavalyit, pedig az nem volt könnyű. Csak top playeren játszom.
    1. Védekezésben 1-1-ben 90%-ban a támadó elviszi a labdát a játékosom mellett, a sima szerelés lényegében hatástalan.
    2. Véletlenül mindig az ellenfélhez pattan a labda.
    3. elképesztő csalások vannak a technikai hibáknál. Én midig elvesztem a labdát, az ellen mindig jobb helyzetbe kerül velük.
    4. Az indítások 95%-a rossz nálam, nála fordított ez az arány. Nem tudom befolyásolni, hogy jó legyen a passzom. Kikockáztam néhányat, volt, amikor az ellenfél lábfelyén átfolyt a labda. Ez csalás, de legalábbis gigabug.
    5. A védekezésem borzasztó. Ha két bekkemen egy csatár van, egy másik hozza labdát, akkor tuti az lép ki, amelyiken az ember van, hogy be lehessen passzolni a labdát mögéje.
    6. Játékosaim nem mennek közel azz ellenfélhez. Bezzeg az enyémeknek mindig a nyakán vannak, alig tudjuk átvenni a labdát.
    7. 5 m-re a saját kapumtól kipattanót leveszi a bekkem, majd áll-áll-áll-áll-áll (közben persze nyomom a felszabadítást, mint az őrült), szépen megvárja, hogy a 16-osról odaérjen a csatár, szerljen, gólt lőjön.
    8. Nincsenek beindulások (auton van a beállítás).
    9. Esélytelen labdát tenni a védői mögé, mert 99%-ban lefülelik. Totál irreális.

Ergo nagyon szar lett, a tavalyi őrjítő hibák egy részét javították, de nem mindet (pl. védekezésben most is elmegy 2 cm-re a védőm lábától a labda, mert a gép úgy akarja), újabbak jöttek (pl. 1-1-ezés).
    A játszhatatlansághoz közelít.
    Nem arról van szó, hogy ne nyernék, 60-70%-ban nyerek, de sokszor azt is nevetségesen.
  • Nagyi2pac
    az eredetinél nem volt, megnéztem
    UDE-ben végiglehetne futni rajt, csak nemtom hogy lehet egyszerre több bint megnyitni
  • Breki33
    illetve a szükséges javításokra
  • Breki33
    felkérjük Barcalacit a tesztelésre :_)
  • Breki33
    Tommsen_Chantpack_Baseline_pes2012.7z (671.26 MB)

http://www.multiupload.com/AP1AS14M3O
  • Breki33
    lehet, hogy az erdetiben is el van vagy 2010-est használt ahol el volt

ahol rosszak azokat összeszedhetnénk
  • Nagyi2pac
    ahol néztem jók voltak. sztem csak átszínezések, bár mintha a vízszintes csíkok picit erősebbek lennének. viszont akkor nem értem hogy néhány helyen miért van elcsúszva a csíkozás.
  • Breki33
    és az árnyékok jók?

különbözik a különböző időjárásos?
    ezek nem az eredeti gyepek átszínezve?
  • Nagyi2pac
    Nem néztem végig mindet, de pl. Old Trafford, Estadio del Nuevo Triunfo, Stadio Orione ezeknél nem passzol a csíkozás.
    A minták úgy nézem nagyjából egyeznek, egyik stadionba láttam ilyen körös mintát, de nemtudom már melyik volt az, meg hogy annak alapból is ilyen mintája volt e vagy ez új.
    Rajt van a gyepen a Real címer.