81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    szerintem meg igen :P

főleg ha az van, ami képet mutattál..

szerinted mi a feedback? :)
  • gabber_saviola
    az én padom nem vibrás
  • horpeti
    amúgy tegnap lőttem vagy 40 kapufát, volt vagy 300 szabálytalanság, nem rezgett, pedig a vibration elvileg ON-on volt.

vagyis benyomtam vibrationt, és 2 mpig vibrált, akkor ON (ha jól tudom), de ha fordítva, akkor azért nem :))
  • horpeti
    nekem más néven adták el :P
  • gabber_saviola
    én is gémpeddel nyomom :) , de jobb az a szó, hogy próbálkozok :DDDDDD

Logitech Feedback Gamepad
  • horpeti
    a háromszögről nem is beszélek, mennyire kiesik a hatókörből, szintén le kell nézzek, ha ilyet akarok, 2*on lehet még :D

egyelőre örülök, ha az X-et tudom használni..

X, R1, lövés, egyelőre erre gyúrtam rá :D no meg hogy kb. arra menjen a csóka, amerre kell, de még ez is nehéz, főleg a passzoknál, ha rossz irányba nyomom. A lövés egyedül, ami szinte kínálja magát, ezzel az 1gyel nincs gondom, vagyis ezzel már 1. nap után jobb vagyok, mint a billel
  • horpeti
    Ez micsoda? (nem tudom itt melóban megnyitni, de ha nekem is hasznos, lejegyzem linket)
  • horpeti
    Igen, kivéve a lövés és a magaspassz...

Azt alapon hagytam, vagyis pont megcserélve...

Még gondolkodom, miért is lenne jó az ahogy neked, kifelé menni az ujjakkal könnyebb, ezt aláírtam akkor is, szóval még nem lefutott, csak már 5 játék után megszoktam a nemtiedet, és vicces volt, hogy legurítom a labdát, barátom kezd örvendezni magában mekkora durva gól lesz, erre kiívelem egy másik játékosomnak :PPP

no meg a lövés+X lövőcsereles elhúzós csel a te beállításoddal nehezebben kivitelezhető, mert nincs az ujjam vonalában a gomb...
    Viszont a te beállításoddal valamelyest kényelmesebb helyen van a lövésgomb...

Én még mind2 helyen keverem a billeket, és keresem a gombokat, főleg a sprinttel van a bajom, ugye sokszor nyomom sprintet és X-et, szereléskor meg passzoláskor, és kb. a 15. passz után elfelejtem melyik mi,és a passzt nyomom a sprinthez, ill. fordítva:DDDDD nézem miért tolja meg a labdát, miért nem passzol :PPP

Neked miért van amúgy megcserélve? kényelmesebb jobb oldalon a lövésgomb, mint balon?? (nekem egyelőre mind2nél rá kell szinte készülni... :D, ill. a bal gomb, és az X túl átfedéésben vannak, sokszor 1*re nyomom le, vagy csak az egyiket... nehezen szeparálom.. az Xtől jobbra levő bill meg tökre kiesik a hatókörből, arra le is kell nézzek, mikor beadok - te meg azzal lősz)

Amúgy eredeti elképzeléseim szerint csak ez az egy a difi attól, amit még gémpad nélkül elképzeltem. (meg ami kb. a default).

• Breki33
    A BArcaaway-on ilyen szinű számozás van?

• Breki33
  • Breki33
    ja Stade Luisban :-)

tényleg arról van infó miért volt olyan ronda a San Siro gyepe?
  • gabber_saviola
    milánói derbi :)
  • Breki33
  • Breki33
    nemis lett rossz

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    UEFA Champion League,
    Beautiful Day &
    BBC Match Of The Day Themes Coverted To .ADX Format[/B]
    DOWNLOAD FROM BADONGO
  • Breki33
    nem valószinű külön kilinkelve tovább tart P
    Az update-k csak a patch miatt voltak jobb szeretek minőségre menni.
    Látszik a különbség a régi és az új Highbury között pl. Pedig a régit is én csináltam.

Amint egy stadion kész kilinkelem. Ahogy tettem ezt legutóbb is.

San Siro-bol meg megcsináltam a Fine Day javítását és várom, hogy NT megcsinálja a többit.

Hát zöldben jó vagyok P
  • Johnny23
    hmmm...szoval akkor vmikor megjelenteted ezt az "updte 3at" ?! PLZ

a te füveid a legjobbak!
  • Breki33
    nem ez nincsen benne a Higbury-t utánna készítettem a franciákat csak most

NT San Siro-ja is utánna jött ki

Szval csak a Sücho gyep van abból
    Ez inkább update 3-as
  • Johnny23
    magyarul benyomtad az Stad UPDate 2-őt PP
  • Breki33
    igen az egyes biztosan benne van

hát kijavitottam a San Siro-t lecseréltem a füvet az online stadionban, kicseréltem a Highbury-t illetve javítom a Parc De Princess-t és a Stade Louis II gyeptégláit.

Ja és visszaraktam az én soundom mert ez a rockandroll nem jött be nekem
  • Breki33
    hát igen énis a leggyengébb fokozaton kezdtem a fifa demoval mikor meglett a gamepad, aztán mire kijött a játék már tudtasm kezelni, de sokáig bill-re jobban állt a kezem.

Beállítottad úgy ahogy mutattam?
  • Breki33
    szerintem egyformán ment

nekem inkább az keserű, hogy a kiscsákó szavai alapján úgy állítod be
    mintha hude fölényben lettél volna P

illetve inkább az bánt hogy 1-0-ás vezetésemnél kicselezem a kapusod és aztán az üres kapu mellé lövi ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Viszont nem szeretném ha a multi ilyenről szólna.
    Sheva-val például sose volt ilyen gondom, holott azon a napon mikor vmiért nem tudtam gólt lönni többször is nyert. Na ő jogosan jöhetett volna ide ha olyan lenne. Nem szoktam hozzá, hogy le kell mentenem a stat-ot illetve az állást.

Az a duma meg nonszensz, hogy nem mertem játszani veled :-)))))))
    Shevaval mertem? A ranglista első háromjából kettővel mertem? lol
  • Johnny23
    Hali!

Breki a SPatch 2.0-ban a te stad updated van benn,ugye?

(1ébként te még miken változtattál az SP2-ben,mármint saját magadnak?)
  • Breki33
    Akkor utoljára, hogy teis megértsd, bár látom ezt az egy mondatod se sikerült helyesen leírni PP

1. Tudom, hogy ez a szánalmas vagy menő duma a 15 éves kiscsajok körében
    deha nem tudsz kultúrált hangnemben fogalmazni és a témával foglalkozni
    járj máshová.

2. Semmit se tudsz az eredményekről én ott voltam és úgy látom kicsit félre
    lettél tájékoztatva PPPP
    Tanulság úgy látszik egyes emberek szeretnek ferdíteni.

3. Lehet, hogy oviban megy ez a haverom matchboxa a gyorsabb duma bebebe
    itt nem. Közöd sincs a multihoz.
    Nincs szükség az ilyen beszólásokra főleg, hogy minden alapot nélkülöznek és közük sincs a témához. Ne másokkal dicsekedj hanem a magad teljesítményével kéne
    vagy menj vissza magaddal játszani. :-)

Ugye énse jöttem azzal hogy multiban mindig megverlek illetve nem irogattam be
    félórával azután hogy Interket a bajnokságban megvertem. Pedig ott én játszottam......

4. Azért kicsit többet letettem erre az asztalra ebben a játékban mint te. És az hagyján, hogy egy köszönömöt se voltál képes mondani a sok munkáért, hanem ilyen dedós hangvételben szólsz........

5. Ezekkel a hozzászólásokkal csak magad járatod le én ezennel befejeztem, ha olyanról akarsz vitázni ahol ott sem voltál sőt az egész rendszert nem ismered tedd máshol. Ennyi......

• gabber_saviola
    kusspicsába ^^
  • horpeti
    Breki gémpad lol :D

Olyan gólokat lövök, hogy magam sem hiszem el, de azt se tudom hogy csinálom :PP

Amúgy elhiheted a szenvedést, egyrészt az analóg, kicsit görcsöl a bal kezecském (mondjuk kb. 7 és fél órája nyomtam:D), másrészt még mindig keresem a gombokat, hogy mi hol van, tipikusan a gólvonalról passzolom ki a labdákat, mert egyszerűen belebonyolódom még a billenytűkbe :D

De a 2*ot verem :DD És legalább ott tudom gyakorolni a sprintet, meg a labdavezetést + lövést...

Amúgy elég viccesen nézek ki, ahogy néha már azt se tudom mit nyomok :DD

Ha egyszerre csak 1et kéne szokni, akkor könnyebb lenne, de az analóg (még a vízszintest, függőlegest sem érzem, néha nem is arra megyek amerre kéne:P), és a gombok + full más kéz, meg minden kicsit most sok :DD

De az hogy célozzak lövésnél az már most durván kijön hogy analóg és tök kényelmes. :)

De amúgy a 2*os parasztfoci az már megy , végülis így kezdtem a PES 5öt billel is :DD

Amikor kezdtem fél 7kor az 1. meccset, akkor láttál volna lol.. mélységes döbbenet.. de első kapuralövésem bombagól volt, és 3at is vágtam gépnek.. de olyan homály volt a többi :PP Még mindig az, de hát mondjuk nem csoda, szép lassan belejövök majd biztosan, csak az irányt kéne érezni + a gombokat, hogy mi hol, utána már kezdhetek focizni is tanulni. :))

Na csumpi :)))
  • bestGP
    fantasztikus vagy
  • gabber_saviola
    flém van , nem gyengén :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • bestGP
    de nekemis kicsit keserű így...
    mert bár ezek alapján én kevesebb góllal vészeltem át azt az idoszakot amikor nekem lagolt és neked nem, mint fordítva..
    de ugy lenne az igazi ha mindkettonknek egyforman menne:\

talán holnap más nap lesz.. :)
  • báttyó02
    lol b+ legalább akkor nemválaszolnám rá ha kitörlöd...szánalmas vagy breki..

• Breki33
    nekem eddig nem tűnt fel
  • Breki33
    1. ott voltál?
    2. multiztál valaha?
    3. lol nemis tudod az eredményeket csak dumálsz megint
    4. Menj rugdosd a szadadjaid PPPPPPP
  • bestGP
    nekem gyakori pont kulfoldiekkel
    én csinalok szobat, elsobe semmi problema
    masodikba rámmásznak mert lagol
  • Breki33
    tudom, kívülről könnyű dumálni :-)))))

példát lehetne venni Sheva-rol 18 meccsen keresztül veretlen volt mégse irogat ilyeneket

összehasonlítás végett én ötig jutottam (döntetlen nem számit)

hameg az elsővel merek játszani miért ne mernék bárkivel
    ne mindenki magából induljon ki
  • Terminátor14
    Van egy olyan érzésem, hogy nem is fogosz vele játszani...:D