7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Breki gémpad lol :D

Olyan gólokat lövök, hogy magam sem hiszem el, de azt se tudom hogy csinálom :PP

Amúgy elhiheted a szenvedést, egyrészt az analóg, kicsit görcsöl a bal kezecském (mondjuk kb. 7 és fél órája nyomtam:D), másrészt még mindig keresem a gombokat, hogy mi hol van, tipikusan a gólvonalról passzolom ki a labdákat, mert egyszerűen belebonyolódom még a billenytűkbe :D

De a 2*ot verem :DD És legalább ott tudom gyakorolni a sprintet, meg a labdavezetést + lövést...

Amúgy elég viccesen nézek ki, ahogy néha már azt se tudom mit nyomok :DD

Ha egyszerre csak 1et kéne szokni, akkor könnyebb lenne, de az analóg (még a vízszintest, függőlegest sem érzem, néha nem is arra megyek amerre kéne:P), és a gombok + full más kéz, meg minden kicsit most sok :DD

De az hogy célozzak lövésnél az már most durván kijön hogy analóg és tök kényelmes. :)

De amúgy a 2*os parasztfoci az már megy , végülis így kezdtem a PES 5öt billel is :DD

Amikor kezdtem fél 7kor az 1. meccset, akkor láttál volna lol.. mélységes döbbenet.. de első kapuralövésem bombagól volt, és 3at is vágtam gépnek.. de olyan homály volt a többi :PP Még mindig az, de hát mondjuk nem csoda, szép lassan belejövök majd biztosan, csak az irányt kéne érezni + a gombokat, hogy mi hol, utána már kezdhetek focizni is tanulni. :))

Na csumpi :)))