7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Igen, kivéve a lövés és a magaspassz...

Azt alapon hagytam, vagyis pont megcserélve...

Még gondolkodom, miért is lenne jó az ahogy neked, kifelé menni az ujjakkal könnyebb, ezt aláírtam akkor is, szóval még nem lefutott, csak már 5 játék után megszoktam a nemtiedet, és vicces volt, hogy legurítom a labdát, barátom kezd örvendezni magában mekkora durva gól lesz, erre kiívelem egy másik játékosomnak :PPP

no meg a lövés+X lövőcsereles elhúzós csel a te beállításoddal nehezebben kivitelezhető, mert nincs az ujjam vonalában a gomb...
    Viszont a te beállításoddal valamelyest kényelmesebb helyen van a lövésgomb...

Én még mind2 helyen keverem a billeket, és keresem a gombokat, főleg a sprinttel van a bajom, ugye sokszor nyomom sprintet és X-et, szereléskor meg passzoláskor, és kb. a 15. passz után elfelejtem melyik mi,és a passzt nyomom a sprinthez, ill. fordítva:DDDDD nézem miért tolja meg a labdát, miért nem passzol :PPP

Neked miért van amúgy megcserélve? kényelmesebb jobb oldalon a lövésgomb, mint balon?? (nekem egyelőre mind2nél rá kell szinte készülni... :D, ill. a bal gomb, és az X túl átfedéésben vannak, sokszor 1*re nyomom le, vagy csak az egyiket... nehezen szeparálom.. az Xtől jobbra levő bill meg tökre kiesik a hatókörből, arra le is kell nézzek, mikor beadok - te meg azzal lősz)

Amúgy eredeti elképzeléseim szerint csak ez az egy a difi attól, amit még gémpad nélkül elképzeltem. (meg ami kb. a default).