81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    Ha mást nem is, a logókat kilopom belőle
  • 9csöves9
    na akkor megnézzük őket.a csak olaszt hol találom?
  • Breki33
    érdemes, de van külön olasz chantspack is
  • oder hano
    sokat kell még gyakorolnom :D
  • 9csöves9
    Tommsen chantpakkját érdemes felrakni? bár az alapnál biztos jobb
  • [HUN]FaTaL
    Akkor lehet, hogy a kamera miatt, mert nekem megmaradt a hiba beállítás után is.
  • Breki33
    Na itt a korábban megígért
    olasz patch

PIML Patch 2012 by PIML v.0.3

http://adf.ly/3I4pA

Caratteristiche:
    • Aggiunta tutta la Serie B italiana (Nomi, Loghi, aggiunti i kit per l'Empoli e fatti tutti i trasferimenti possibili dalla A);
    • Fatti molti trasferimenti della Serie A;
    • Corretti i nomi alle squadre e alle leghe fake;
    • Corretti i nomi ad alcuni giocatori classici;
    • Sistemati alcuni hair e alcuni piccoli errori del gioco;
    • Nomi giocatori e squadre in minuscolo;
    • Nuovo Ballpack e assegnati alle leghe i vari palloni;
    • Kitserver con LOD 12.0.4;
    • Inseriti i fumogeni;
    • Serie A Corner Flag;
    • Inseriti accorgimenti per lo stadio Meazza e San Siro;

Update:
    • Inseriti i Kit Arbitri UEFA;
    • Exe a parte;
    • Inseriti accorgimenti per Stadio Olimpico e Il Nuovo Stadio della Juventus;
    • Creati Tavano e Regini (Empoli);
    • Inseriti telecamera-men di Mediaset Premium (by PrinçipeDade);
    • Creato il logo di vincitore della Coppa America reale;
    • Cambiati la maggior parte dei loghi del gioco (C&T's Carbon Logos);
    • Finiti tutti i trasferimenti della Seria A;
    • Inseriti i kit per il Chelsea;
    • Inserito l'Improved Scanned Faces;

Kit presenti:
    Arsenal (PrinçipeDade)
    Aston Villa (PrinçipeDade)
    Chelsea (PrinçipeDade)
    Manchester City (PrinçipeDade)
    Empoli (PrinçipeDade)

Come istallare la patch:
    1) Cancellate tutti i file che avete delle vecchie versioni della patch;
    2) Dovete istallare la patch a gioco pulito (senza versione 1.01 perché darebbe problemi con l'exe parallelo)
    3) Scompattare l'exe e copiate in C:\Programmi\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012 l' exe nominato "pml2012.exe"(cioè il no-dvd), la "rld.dll" e copiate il "pimlserver"-
    4) Attaccatte il "pimlserver" tramite il manager al "pml2012.exe"
    5) Copiate la cartella "PML Evolution Soccer 2012" in Documenti\KONAMI
    6) Fate partire il gioco clikkando due volte sull' exe "pml2012.exe" (Per Vista e Seven avviare come amministratore).

• Breki33
    nekem mióta beállítottam nincs, de olvastam olyat hogy kamera patchel nem szeretik egymást
  • [HUN]FaTaL
    Gameplay patch bug, sajnos előfordul, remélem lassacskán jenkey kijavítja. :D
  • tobias88
    Tudtam hogy Valdes gyors, de hogy ennyire...

• Breki33
    Stade de France HD Turf BY NICE_SS

http://adf.ly/3I4PP
  • Nagyi2pac
    UK BBC, ESPN & SKY SPORTS SCOREBOARD PACK

Download
  • Breki33
    http://www.pes-patch.com/category/pes-2012-balls
  • Breki33
  • akvik
    Úgy tűnik az én kérdésemre akkor senkise tudja a választ? (#74921)
  • daver88
    nálam is volt ilyen, de nagyon ritkán...
  • V43 1105
    Lasztit hogyan tudok cserélni? :) PES-Edit 1.3 patchet felraktam de ugyan az a peses laszti van :D
  • Breki33
  • Breki33
    tudnám hogy került fel az ide felrakott gif-em az evo-web-re
  • [HUN]FaTaL
    Mégegyszer válaszolok: Nem volt még ilyen bug.
  • Roland10
    nekem nem volt még! :)
  • midian
    Sziasztok
    Még egyszer megkérdezném .
    Másoknál is volt olyan hogy a kommentátor hangja szinte teljesen megszűnt?
    Alig beszél valamit meccs elején aztán csak nagyon ritkán beszél általában gólnál.
    üdv G
  • Breki33
    http://www.pes-patch.com/category/pes-2012-logos/page/2
  • tobias88
    Én most lőttem egy 6ost, de teljesen jogosan és reálisan.
    3-0 után olyan volt, mintha feladta volna az ellenfél.
  • DaemoonHunter
    ilyen az élet...
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom te mit csinálsz, én már gameplay mod nélkül sem játszottam vizilabda meccseket, azóta meg főleg nem. 4 gólt rúgtam egy meccsen, az volt a legtöbb, de általában ilyen 1-0, vagy 2-1 meg ilyesmi.
  • DaemoonHunter
    Hát nálam idáig bírta a konami idei 'csodája'. Mióta fentvan próbálom foltozgatni, meg reménykedek hogy történjen valami pozitív de semmi. Gondoltam játszok ma este is egy meccset, bl meg minden, legyen egy napoli bayern meccs. 2 félidő után 5-5 lett az állás profi szinten, amin meg is lepődtem. Persze a vizilabdaszerű meccseken nem, de ma nem hergelt fel a kapott gól után végigrohanok a szerencsétlen user védelmén aztán valamit úgy is hibázik ha máshogy nem kicsit csalok módszere. Hosszabbítás, gólt lőttem, 5-6, majd beálltam 5 védőre persze jött a válasz egyből, méghozzá beívelésből, a játékosom megint a fű alatt szaglászik. 6-6. Jött az utolsó pár másodperc, gép végigrohan a mezőnyön, majd a 3. védővel közvetlen mellette futva sikerült úgy becsúszni hogy megbotoljon, amire jogosan szabadot kap. Gondoltam most tuti gólt lő, utolsó másodperc, sorfal felállítva, dehát mit is gondolok én, tökéletes ívelés. 7-6. Ilyen a foci
    Kár hogy ma sem sikerült pozitívan csalódni. Nem nekem való ez a játék. Ez csak úgy kikívánkozott már:)
  • Taylor10
    A Pes 12 van meg.
  • Taylor10
    Sziasztok.Tudnátok adni egy olyan linket ahol az összes csapat logót le tudnám tölteti?Vagy ha valaki elküldené?Előre is köszönöm szépen.
  • [HUN]FaTaL
    De a Juventus még mindig hiányzik. :(

:D Azt hittem haladsz tovább a többi stadionnal, mert nagyon jók a gyepeid. :)

#74934: A tavalyi pes nekem sem nyerte el a tetszésem, de az idei szvsz nagyon jó lett.
  • Breki33
    én már kiadtam a sajátom ezeket másik készítik
  • barcalaci84
    nem akarok én senkit "megtéríteni" , szerintem mindenki tudja , hogy évek óta csak PES-sel foglalkozok, de nekem nagyon nem tetszik már tavaly óta , hogy merre "halad" a Konami...
  • penge96
    Jólvan, kezdődik a flame, de nem értem, ha ennyire nem tetszik egyeseknek a PES, faszér vannak ezen a fórumon? Sablonos? Na ez lenne az utolsó jelző, amit mondanék a PES-re...
  • [HUN]FaTaL
    Budos az is nagyon és a pes sokkal közelebb áll a focihoz, mint a Fifa, szvsz.
  • barcalaci84
    nekem ez az új védekézés nagyon bejött, a KONAMI -ra meg rendesen ki vagyok akadva , hogy évek óta semmi újítás, számomra a PES vált sablonossá...
  • [HUN]FaTaL
    Pl. Alig lehet felrúgni az embereket, mert vagy a labdát veszi el, vagy nem történik semmi.

A gép szinte sosem szabálytalankodik, ha gólt rúgsz és utána a 16osodnál passzolgatsz senki nem támad le. A kommentátor bugosabb, mint valaha, teljesen összevissza beszél ezúttal az angol is. Az impact engine pedig nagyon bugos és az ai is sokkal jobban csal, mint valaha.

Persze PESben is, de itt legalább van gameplay fix, Fifában nincs (lehet hogy csak egyelőre).
  • barcalaci84
    tavalyihoz
  • barcalaci84
    miben lett szar a Fifa szerinted az ideihez képest?
  • penge96
    Ez a jenkey kajak arc! Max 2-3-an írtuk az alt tab fagyást, ÉS MEGCSINÁLTA!!
  • [HUN]FaTaL
    Ugye, hogy jó ez, főleg ha moddolod.

Szvsz a grafika és a körítés is jobb, mint a Fifában, de lehet, hogy csak nekem tetszik.

A tavalyi pes egyébként tényleg nem volt egy nagy eresztés, tavaly Fifáztam, az idei Fifa viszont elég szar lett.