81526
-
amúgy nekem az hiányzik hogy egy adott ellenféllel szembeni statomat meglehessen nézni
illetve más utolsó 10 meccsét
a friendre rakást senkise tudja? -
Steve16 #16253 de hülye vagyok, tényleg :D -
hátha nézed a statját tudod
meg ha megnézed az utolsó meccseid akkoris -
Steve16 #16251 mind1, végigjátsszuk akkor 1-10
sajnos nem jegyeztem meg a nevét :S -
fél 9kor kezdek.
elvileg 17:10ig van így meg a napi munkaidő mennyiség (hétfő-csüt), pénteken meg 15:10.
De ez ennél sokkal bonyolultabb, de ez nem publikus, és azt hiszem senkit se érdekel :P
Játékerőt majd meglátjuk.. A nevében is bennevan, játék. :))
Amíg élvezzük addig van értelme. :) -
mond a nickjét -
Steve16 #16248 tényleg, most jut eszembe, hogy néztem is a statisztikáját,
2 meccs, 2 győzelem, átlag lőtt: 3, átlag kapott: 0 :D
sztem az előző 2 ellenfele is kiléphetett ellene... -
azért érdemes a nevet beírni, hogy a másik se játszon vele -
nevet P
ismerős a szitú
sztem írd fel a cheater listára
amúgy a 2-nál ne lépj még ki 3-0-ra kapja
ezeket én ezentúl blokkolóra teszem -
Steve16 #16245 ááá, ilyen meccset, első disconnectem megvan :S
1. félidő teljesen normális, vezetek 1-0-ra..
2. félidő laggol mint állat, 50. percben már 2-1 oda, azt se tudtam szinte hogy hol a labda, ez alatt az 5 perc alatt nem értem labdába az tuti (csak a középkezdésnél :D), a 2. gólnál ki is léptem... -
ja az nagyon -
20:20-kor
A játékerőt ne kiabáld el
Vata úr is ezzel jött aztán játszottunk vagy öt döntetlent P
Igaz nála a 2. félidő az húzós :-)
hogyhogy fél hatig?
9-kor kezdesz? -
Amúgy aláztak már le onlineban, és tökre jól bírtam... nyugodtan vettem a dolgot, hogy jobb. :))
Az az idegesítő, amikor te vagy a jobb, csak szerencsés, és még neki is áll feljebb :PP (szerencsére nálam ilyen nagyon még nem fordult elő :PP) -
oksa.. a BK mikor van?
Mert akkor vagy előtte, vagy utána :P
Én valszeg ha nem scannelek :P akkor fél 6ig vok benn..... És 6- negyed 7re otthon... És akkor 1-2 meccset nyomhatunk. Többnek akkor van értelme, ha azonos játékerőt képviselnénk. De az elég nehéz 2 hónap PES után, amiből 3 hét az irányításra, kb. 2-3 hét a játék megismerésére és egyáltalán felfogására volt fordítva. :P
No meg a széleskörű online tapasztalat :DD
De lényegtelen. :)
Csak az idegesít, ha le is lámáznak :P Az elég demoralizáló. :) olyankor jön a 2* os ML :P -
talán ezzel
nekem kb 6 után jó -
majd meglátom scant :)
Talán egyszer tovább maradok (kb. 6- fél 7.) és akkor már szinte senki se lesz itt :P
Jaja Breki kipróbálhatnánk a játékot, már terveztük, de aztán nem igazán jött össze.
De pl. ma akár megpróbálhatnánk, kár, h. nincs vmi online kommunikációs csatorna, ahol tudnánk dumálni, otthon fórumot frissíteni nincs sok kedvem :P
De ha megbeszélünk mára egy időpontot akkor oks. CSak akkor ne mással állj le :)) (1* láttalak, de akkor Shevaval toltad, meg Vatával)
Szerintem nem fog akadni... Ha mégis, akkor iszonyat net igénye kell legyen a játéknak, amit nem tudok elhinni... nekem elméletileg 512es a sávom (feltöltő), ez 64 kbyte.. na de ha mondjuk csak 35-40 kbytetal folyik az adatcsere... annyiba csak befér a labda és a játékosok mozgása, cselekvések, meg néhány egyéb infó (pl. idő)...
Otthon majd még letesztelem a sávomat, de pl. DCn 35kra korlátoztam le, és annyival húznak is, de mintha 50kval is húztak volna...
kéne valami nagyon gyors feltöltő oldal... Sajna az én szolgáltatómnak nincs, vagyis legalábbis nem tudok róla, h. adott volna tárhelyet stb...
Nincs neked valamilyen "saját" full megbízható? Ott nagyon szívesen lemérném a feltöltésem... No meg te is lemérheted...
De kizárt, hogy 35-40 kbyte/secbe ne lehessen belerakni a dolgokat, de hát ki tudja... Shevanak van 96 KBites kapcsolata (12 kbyte/sec)... És jó laggolt vele... de 3-4*es sebességnek már tutira elég kell legyen.
Na majd meglátjuk!
Amúgy amikor DCztem és 35kval húztak, akkor mondta a srác, hogy mozdulni se tudott... szal ezért szeretném lemérni a sávom, mert szerintem az 512 kbites feltöltő sávom kamu. -
ki segít meggyőzni?
elég lenne napi 10 oldal :-) -
és ha megszokod másik játéknál is menni fog
igaz ha más kiosztású kontrollert kapsz megint tanulhatod
nekem pl van egy vezeték nélküli retgős LOgitech-em amin hat gomb van felül
na azzal kb úgy játszhatok mint te most
nem szintre értve hanem gombkeresésre
amúgy miis kipróbálhatnánk, hogy veled akad-e
érdekes hogy VAta-val és Quaressal is akadt a második félidő de látszott hogy ez nem direkt előidézett akadás. -
Hát a full attacknál jah...
De az csak formáció ha jobban megnézed.. :)
Egy eléggé támadó szellemű formáció...
De annyi script van rá írva, hogy az általad használt formációt transzformálja át erre...tehát a felállásod nem fog változni :) -
Hát nincs sok kedvem itt melóban :P
Elég, h. fórumozhatok.. PEdig itt az ipari scanner :D Ne is szólnának érte... de azért inkább nem. :) -
3 hete vettem full bill után controllert..
Lassan lejár az 1 hónap... :P
Lassan kezdem megszokni, bár még közel nem ütöm a billen levő irányításra vonatkozó magabiztosságot, viszont ez már ellensúlyozva van a gémpad adta kiterjesztett lehetőségekkel... És szerintem jobb vagyok, mint anno billel még akkor is, ha néha full nem találom a gombokat, és full másik irányba húzom analógot :P No meg még nem használok R2őt, R1et... de már lassacskán azt is azt is...
Szóval én vok az élő példa.. nem lehetetlen!
amúgy nem emlékszem, hogy amikor veled, ill. Bugbearrel játszottam, akkor már gémpadom volt?? Azt hiszem! :)
Majd Bugbearrel, és veled is szívesen nyomok visszavágót! :)) Bár nem sokkal lettem jobb, de az elmúlt 2-3 hétben kicsit magabiztosabban áll a kezemben a gémpad (persze ettől jobb játékos nem lettem, az csak az irányítás után következhet... szóval minél előbb szeretnék túllenni az irányításon, szerintem ha ezen a héten napi 2-3 órákat nyomok, akkor van rá esély, hogy teljes mértékben megszokjam, és csak az új figurákat, pl. super cancel, R2, stb. kell elsajátítanom, ugyanúgy mint billen tettem...
De 1 hónap az kell.....de hamar elmegy az az idő... :) -
bescannelhetnéd P
annyi egyből látszik, hogy a védelem egyből fölmegy szinte a félpályáig -
én a rosterre gondoltam
gamepadra meg érdemes átszokni sztem
énse hittem volna, hogy így áttudok én az OTB miatt kezdtem el akkoriban az a hír járta, hogy csak gamepaddal lehet
DE most amikor tesztelésen játszom újra billel jövök rá mennyivel jobb a gamepad
olyan mintha a kezedhez nőnek és szinte érzésből csinálod nem gombok után keresgélsz
bill-el pl soxor elfelejtek embert váltani -
Etelkozi Vata #16231 Én billentyűvel játszom.
Egyrészt nincs ilyen kontrollerem, sosem játszottam olyannal, max joysticckal még 10 évvel ezelőtt (meg persze autós játékokat kormánnyal, de az az időszakom már elmúlt).
Nem is tudnám megszokni, mert a billentyűzeten ugye bal kéz a passz, lövés stb. gombok, kontrolleren meg éppen fordítva. Szóval biztos, hogy vagy egy hónapot kéne gyakorolnom, vagyis újra kezdeni az egészet az elejéről.
Szerintem ami kell, azt tudom billel is, persze egy-két kiegészítő dologról (manuál passz, plussz cselek) lemaradok. de nem baj.
Egyébként tényleg tele van a puttonyom, hogy a lövés gombom nem működik, érintésre is maximumra megy a csík, még üres kapuba sem tudom berúgni így a labdát. :(
Úgyhogy most elő kellett vennem a régi, viharvert bill.-emet, mert csak azzal működik jól (de azon meg nincsenek -rosszak- az ALT gombok, meg néha egyszerűen nem reagál semmire. Ez van.
Ha tud valaki valami megoldást a gyorsan felfutó csík problémájára, szóljon!!! -
kézikönyv szerint: támadás és védekezés intenzitása...
Gondolom a gyakorlatban úgy van, hogy ha támadás intenzitás, akkor nagyon kinyílnak...ha védekezés intenzitás, akkor nem nyilnak ki, de persze attól még valamilyen szinten előre mennek, csak nem fejetlenül...
Amúgy ezt a gép magától is állítja, eredménytől függően... De biztos van jelentősége mint mindennek a PESben. :)
Egy másik guide is csak annyit ír, hogy a csapat viselkedése támadó, vagy védekező... hogy hogyan nyilvánul meg az valszeg józan ésszel átgondolható, hogy a való életben milyen, amikor egy csapat backel.. :) -
Jah, értem azt a full támadót :)
Én a támadó/védekezőszellemre gondoltam...
Gondolom én felelőtlenebbül mennek előre, és védekezni bár hátramennek, de már csak a támadásra gondolnak, és emiatt nem annyira bebetonozós a védelem... (viszont lehet emiatt letámadósabb, ugyanakkor nyitottabb).
De nemtom pontosan. -
hát félidőben támadóra rakni elég gáz akkor mindenki felmegy szinte támadni kontrák meg életveszélyesek
én max a 70. perc tájékán merem
a full pirost nem tudom én a quick settingesre gondolok -
én igen ha fent volt az új egyből mecs elején kilépett
az az érdekes, hogy a pesfan-os rosterban nemcsak a 22-es van de csak azt visszarakva belőle jó lett
ja a privire nem válaszoltál -
Azt nem próbáltam milyen, ha nem rakom vissza :))
De az biztos, hogy MÁST nem raktam vissza!
CONNECTION LOSTom sose volt még! (csak spec. esetben, de az is meccs vége felé)
Csak olyan, hogy nem fogadta el a kihívásom (vagy azért, mert roster, vagy mert nem akarta, ezt így külön nem látom).
-
Hát persze, lehetséges, hogy tudatosan csinálta, én nem tartom kizártnak :)
Amúgy támadóra én is szoktam rakni, főleg hátrányban.. attól még azért védekeznek nem??? (ha full pirosra teszem)
Tényleg mi a különbség?? Ha nincs nálam a labda, attól még védekeznek piroson is nem? :) (főleg ha 1 félideig nincs nálam a labda pl.)
Amúgy meg ha nincs jó nete vkinek azt is tudja... tudni lehet, hogy rossz neted van vagy nem, és bár ezzel nem csalsz, de előre fogod tudni (és örülsz neki, és tartalékolsz, és rágyúrsz), h. a srác a 2. félidőben laggolni fog... Ez is egyértelmű!! Ez nem kimondott csalás, de hát az ember gondolkodik...
Én tudom, hogy nálam senki sem fog laggolni normális esetben (2 MBIT, 512es feltöltés elég!), viszont én mindig aggódom milyen lesz a 2. félidő... :) -
szerintem is így kell
mostmár csak arra lennék kiváncsi, hogy Vata mivel játszik -
viszont tegnap játszottam egy sráccal akivel tök jó volt szinte
egyből friendre is rakott P
mondjuk megint rontottam a statisztikán mert kb 3 meccset nyert meg 1 góllal
aztán két három döntetlen volt
aztán a végén nyert kettővel
Énmég akartam játszani mert rohadtul idegesített, hogy mindegyik gólját ugyanúgy szerzi, azzal nyert hogy az ilyeneket mindig belőtte énmeg nem mindegyiket.
CSak aztán monta hogy M(-én meg mondtam hogy OK
tényleg hogy lehet meccs után friendre rakni vkit? -
oké ezt tudom de itt direkt figyeltem köze nem volt a mecshez
erre direkt figyelem félidőben mindenkit támadóra rakott
gondoltam is ez megőrült egy félidőt védelem nélkül játszik
És hatalmas lag volt nem olyan mint amikor szaggat meg pár másodperc nem látszik
és a végén mikor rá akartam kérdezni szó nélkül kilépett
Amúgy előtte én sosem gondoltam ilyenre.
A másikat viszont nem értem ott az első félidőben is olyan megállások voltak mint disconnect előtt, hogy ez hogy lehet......viszont mikor újraindult nem volt lag
az a másodikban volt megáűlásokkal együtt
-
én csak az unknow22-eset cseréltem vissza az eredetire, és az arra épp elég, h. tudjak játszani az alaprosterrel rendelkező játékosokkal, vagyis kb. 95%kal. -
Breki:
csíteres témád:
A lagg nem jelent mindig csítet!
Pl.: játszottam mittoménmikor 1 meccset, ahol a gyerek végig csíterezett engem, én meg mondom mivan??
Vége lett meccsnek, beszélgetünk, hogy hát én nem értem, h. lehet, mert 2 MBITes netem van stb.. folyamatosan csíterez, aztán még beszélünk, utána már csak mondja, h. izom lagg, hát mondtam ne haragudjon, elég fura, mással jó...
Kilép...
Mindig nem is értem... kinézek winfosba, hátha vmi... Erre mit látok?? Megy a Dc :DDDD és húztak le rólam 35kval :PP
Ennyit a csítről :D
Amúgy ez csít, de csak akkor ha tudatosan csinálod... ha szar neted van, arról nem tehetsz... Ez így kiszámíthatatlan.
KillR: csigavér!
Jbal:
"hát igen.csak most egyszerre gyűjtök PES5-re meg Gamepad-ra.:D"
Igen, ez a nyerő kombó! :D
-
de volt róla szó h a superpatchez jön ki új roster.
vagy a multihoz a Dokumentumok mappában lévő rostert is le kell cserélni? -
-
köfi Breki
:D -
Online Stadium
-
bki
itt az Ajax
tök ugyanaz a gyep ebből raktam át