Talán egyszer tovább maradok (kb. 6- fél 7.) és akkor már szinte senki se lesz itt :P
Jaja Breki kipróbálhatnánk a játékot, már terveztük, de aztán nem igazán jött össze.
De pl. ma akár megpróbálhatnánk, kár, h. nincs vmi online kommunikációs csatorna, ahol tudnánk dumálni, otthon fórumot frissíteni nincs sok kedvem :P
De ha megbeszélünk mára egy időpontot akkor oks. CSak akkor ne mással állj le :)) (1* láttalak, de akkor Shevaval toltad, meg Vatával)
Szerintem nem fog akadni... Ha mégis, akkor iszonyat net igénye kell legyen a játéknak, amit nem tudok elhinni... nekem elméletileg 512es a sávom (feltöltő), ez 64 kbyte.. na de ha mondjuk csak 35-40 kbytetal folyik az adatcsere... annyiba csak befér a labda és a játékosok mozgása, cselekvések, meg néhány egyéb infó (pl. idő)...
Otthon majd még letesztelem a sávomat, de pl. DCn 35kra korlátoztam le, és annyival húznak is, de mintha 50kval is húztak volna...
kéne valami nagyon gyors feltöltő oldal... Sajna az én szolgáltatómnak nincs, vagyis legalábbis nem tudok róla, h. adott volna tárhelyet stb...
Nincs neked valamilyen "saját" full megbízható? Ott nagyon szívesen lemérném a feltöltésem... No meg te is lemérheted...
De kizárt, hogy 35-40 kbyte/secbe ne lehessen belerakni a dolgokat, de hát ki tudja... Shevanak van 96 KBites kapcsolata (12 kbyte/sec)... És jó laggolt vele... de 3-4*es sebességnek már tutira elég kell legyen.
Na majd meglátjuk!
Amúgy amikor DCztem és 35kval húztak, akkor mondta a srác, hogy mozdulni se tudott... szal ezért szeretném lemérni a sávom, mert szerintem az 512 kbites feltöltő sávom kamu.