7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    3 hete vettem full bill után controllert..

Lassan lejár az 1 hónap... :P

Lassan kezdem megszokni, bár még közel nem ütöm a billen levő irányításra vonatkozó magabiztosságot, viszont ez már ellensúlyozva van a gémpad adta kiterjesztett lehetőségekkel... És szerintem jobb vagyok, mint anno billel még akkor is, ha néha full nem találom a gombokat, és full másik irányba húzom analógot :P No meg még nem használok R2őt, R1et... de már lassacskán azt is azt is...

Szóval én vok az élő példa.. nem lehetetlen!

amúgy nem emlékszem, hogy amikor veled, ill. Bugbearrel játszottam, akkor már gémpadom volt?? Azt hiszem! :)

Majd Bugbearrel, és veled is szívesen nyomok visszavágót! :)) Bár nem sokkal lettem jobb, de az elmúlt 2-3 hétben kicsit magabiztosabban áll a kezemben a gémpad (persze ettől jobb játékos nem lettem, az csak az irányítás után következhet... szóval minél előbb szeretnék túllenni az irányításon, szerintem ha ezen a héten napi 2-3 órákat nyomok, akkor van rá esély, hogy teljes mértékben megszokjam, és csak az új figurákat, pl. super cancel, R2, stb. kell elsajátítanom, ugyanúgy mint billen tettem...

De 1 hónap az kell.....de hamar elmegy az az idő... :)