81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    amúgy:

analógot szerintem megszoktam. (max. finomságok sántítanak)
    4 alapgombot is.

R1et is, sőt L1gyel történő adásokat is (viszont általában ezek sematikus dolgok, olyan, hogy ésszel nyomjam R1et ritmusváltásokra, az hibádzik, emiatt mindig elveszik a labdát)

R2+R1et is szoktam néha használni, bár amikor megnyomom supercancelt, általában gólt kapok.

L2t nem használom.

manual passzt nem használom...

semmilyen cselt nem használok, csak analóggal elhúzás (de általában mindig elveszi, mert rosszul csinálom, meg kiismerhető.

Amint nálam a labda bizonytalan vagyok (főleg már ellenfél kapuja előtt), bár ez is vmikor olyan szinten eltűni, hogy szinte lenullázom az ellent.. de fehér holló...

Szóval az fix, hogy életben nem így csinálnám, életben pontosan tudnám mit akarok tenni a csatárral, középpályásokkal, de még nem tudom átvetíteni a játékba.. no meg már több mint 3 éve nem fociztam a térdem miatt, valószínű ez is oka annak, hogy olyat akarok csinálni, amihez nincs agyam... egyszerűen nincs elképzelés a játékban, csak megyek előre, s. lesz vmi... Talán ezt kellene leküzdeni, bár a spontanaitás az rendkívül nagy eleme a focinak...
  • horpeti
    inter - milannal nyomtam...

Milánnal egészen jól ment.. De a tegnap előtt alkotott 3-5-2es felállásomat ők sem bírták tolerálni (pedig van sok WB a csapatban, ki tudtam volna használni, de mégis szarvoltam.

Megpróbálom kényszerítőt... az talán csinál vmi mozgást.

Meg talán ha gyakorlok, akkor jobb lesz... de ez a mostani állóvíz foci nagyon idegesít, sűrgősen váltanom kell vmi felállást, de fogalmam sincs mit... meg akkor a nyilak is bebaxnak...

Pedig amit elképzelek foci, nem értem miért ilyen állóvíz, szerintem simán jó... De mégse.
  • Breki33
    igen a harmadik hétben vagy

használd sokat az L1-et kényszerítőhöz és játsz jobb csapattal sztem
  • horpeti
    most 3 napig garantáltan nem fogok játszani PESsel...

Talán addig megnyugszom, bár idegesít, hogy tehetetlen vagyok a bénaságommal.
    De minél többet játszom, annál bénább vagyok.
  • horpeti
    De főleg ez idegesít, hogy ellenfélnek 1 deka cselt nem kell nyomnia, hogy üresen legyen, és gólhelyzet is, nálam meg mindig az a vége, hogy na most ha megverem a védőt, akkor van esély a további támadásra, ha nem, akkor sanyi...
  • horpeti
    Igen, teljesen lámákkal szoktam játszani...

Tegnapi gyerek, aki 3* megvert, 30 győzelem 80 vereség volt.
    Játékhoz köze nem volt, én irányítottam, de az annyiból állt, hogy néztem, deszépen elbújnak a védők mögé az emberek, akikkel lehetne is csinálni vmit, meg stb...

Támadójátéka 0 volt, de 1-et mégis be tudott szenvedni...

meg az összes... általában úgy sikerült gólt szereznem, hogy csatárral megkaptam a labdát, 1et toltam, gól... 25/1...

Egyszerűen a 2 szárnyom bár üres volt, amint megkapta a labdát, és ment volna előre, szembe volt vele 1 védő, és meg is voltam halva, mert elvette a labdát...

nálam sajna ninsc olyan, hogy megverem a védőt... sajna... érdekes gép ellen megmerem csinálni a cselt, onlineban elszerencsétlenkedem... De lehet ügyesebben veszi el, sőt biztos...
  • horpeti
    de idegesitő , hogy 3-4-3, és támadóbb felállású csapatok ellen szart sem tudok csinálni, pedig van 2 szélső , a védekező középpályás, 2 támadó középpályás közép-elől. +2 csatár..

és mindig az az eredmény, hogy 2 passzból eljutok a csatárhoz 1-1ben, amit vagy megnyerek vagy nem...

vagy ha várnék, hogy felérjenek az emberek, vagy bármi helyezkedjenek, mindenki visszaér...

De ha nem kontrázom akkor is ez van, olyannyira nem helyezkedik senki, hogy már az ellenfél csatárai veszik el a labdát fél pályánál...

Valamit rosszul csinálok, csak nem értem mit, mindig keresem az üres embert, de ha egyszer nincs, vagy csak nagyon gagyi pozícióban, nemtok mit csinálni, amikor meg ellenfél támad, az ő helyében én 3 helyre is tudnám passzolni...
    Valamit nagyon elcseszhetek formációban, meg ilyenek...

De lehet csupán bénán forgatom a labdát... mert egyáltalán nem játszom jól.

Érdekes, hogy 4* ellen bátran játszom, s. meg is verem csellel a gépet, de onlineban 1 cselt sem merek csinálni, ill. full sematikus játék...

Pedig amikor 1-1 elhúzós cselt berakok, rögtön gól születik belőle, de egyszerűen mégse csinálom ezt.. de lehetséges mert általában éjfél után, és hajnali 2 között onlineolok...
    meg hulla fáradtan...

nemtom, de szar vok, és eléggé elszomorít, és nem is tudom, hogyan tudnék fejlődni...
  • Breki33
    hát akit három védővel simán fogsz az nem játszik jól elmegy szélen esetleg megveri az érkező hátvédet és máris vagy kimész a belsővel vagy kapura vezeti

első esetben a sors segíthet
  • horpeti
    Hát, most nem is erről beszélek...

Sima alap taktik..

Én a sima Milán és Barca taktikkal 2* olyan jó voltam 1. gémpados hetemben, mint most a "sajátommal"...

Ellenfél viszi labdát, visszafordul, és érkezik rá 2 üres ember és passzol..

Én ha előre játszok, 2 passzból megvan csatár, aztán vagy megverem védőt vagy nem (ez szar).

Ha visszafordulok, nemhogy üres ember nincs, hanem hogy csak ellenfél játékosnak tudok passzolni... Álljon már meg a menet... Vmiért kurvára nem helyezkednek, stb..

most nem a beindulásra gondolok, hanem alapból...

Ha nem rakok nyilat, ott marad, megjátszható, de aztán annyi. megkapja labdát, és ha én direkt nem hajtom, hogy menjen előre, akkor állva várja ott a labdát... (attacking midfielder...)

Ha berakom nyilat, akkor elbújik védőtenger mögé... felfut, és várja a labdát 8 védő között...

Szal vhogy sehogyse megy..

Az ellenfél szélre tett dolgai nem érdekesek, már megszoktam, 3 védővel simán fogom őket, max. nem akkor amikor megkapja a labdát...
  • Breki33
    hát sajna sokan játszák azt hogy kirakom a csatárokat a két szélre aztán ívelgetek előre

és lehetne ezeket emberfogással követni de mindig elfelejtem, hol van a Man marking
  • horpeti
    A legnagyobb problémám a felállással van, amióta el kezdtem keresni a "saját" felállást, azóta szar az egész (látszik, hogy nem vok edző)

Egyszerűen amíg azt látom, hogy más embereknél szépen csatlakoznak a játékhoz, megszállják a területet, van üres ember, addig nálam, bár tegnap már 5 középpályással játszom, egyszerűen semmi nincs állnak..

Ha rakok be nyilakat, meg hirtelen mindenki elszalad, meg semmi...

Többnyire 2 passzból ott van a labda a csatárnál, azt elveszik.. ha többet passzolok, az ellenfélnél mindenki hátul van, nálam meg mindenki szépen elbújik a védő mögé, ill. ha járatni próbálom a labdát centit nem jövök előrébb, max. hátrébb... Ellenfélnél meg szépen lesz üres ember stb. stb...
    Én nemtom ezt, a fene megeszi... na mind1.

Kicsit a tököm kivan... :( Csak nem sikerül normális felállást csinálni
  • Breki33
    Felkerült két új stadion a fórumomba

Stade Gerland-hoz kell az eredeti pack!
  • horpeti
    nah, jót multiztam, 200 pontom volt, játszottam kb. 15 meccset, és 210 pontom lett...

az nem ver meg, aki nem akar...

azt hiszem most már a gémpadra nem foghatom, tökéletesen megszoktam.
    szal béna vok :(

na mind1... vkinek veszteni is kell

jóccaka
  • koki44
    Szép csak nagyon messze van.
  • Breki33
    Itt tulajdonképpen az a szép ahogy Mutu fordulásból megszivatja a védót de hogy maga a beadás is beleférjen kisebbre kellett vennem

látható hogy egyértelműen a rövidre adja sejtem is, hogy miért.
  • Breki33
    hamár a rövidre való beadásról volt szó

[IMG]http://pes5.tvn.hu/pes5 2006-01-26 23-24-59-20.gif[/IMG]
  • Breki33
    szép lehet
  • koki44
    Túristvándiban

Van Fehérgyarmaton is az "csak 14 Km" de azokról nincsenek jó emlékeim.
  • Breki33
    a legközelebbi számítástechnikai bolt ilyen messze van?

hol lax?
  • koki44
    Van benne valami de, megnéztem a legközelebbi üzletet Mátészalkán az árlistában nem szerepel. Ilyet gondolom csak rendelésre, hoznának. És ha elmegyek érte, akkor 1000-1200 Ft költök jegyre. Ezért gondoltam valamelyik online üzletre, persze ha nem túl sok a kiszállítási költség.
  • koki44
    Persze, hogy előbb érdeklődöm meg is kérdeztem már egyet ott Trust volt valmi 6 ropiért.
  • jbal
    na?mindenki multizik?:D
  • horpeti
    Szerintem mindenképpen nézz körül a boltokban, s. ha sokallod tényleg az árát, akkor gondolkodj ilyenen
  • Terminátor14
    Hát nemtom mennyiért nézted, de én a pcland-et nagyon tudom ajánlani...
    Jan 4.-én rendeltem tőlük, jan 5.-én már a kezemben volt a cucc :)
    Mondjuk én pesti vagyok, ide 800FT volt a kiszállítás, vidékre gondolom drágásbb :(
  • Breki33
    vidéken is simán lehet ilyet venni

egy normális számitógépes hetente jár pestre áruért
  • koki44
    Úgy döntöttem én is veszek egy gamepadot. Erre gondoltam Logitech Rumblepad II Vibration de mivel vidéki vagyok és itt sokkal drágább minden (már ha van egyáltalán) ezért online shopban akarnám megvenni. Ebben kellene a segítség, hogy melyik üzlet lenne megbízható? Már néztem a pcdome-t itt volt a legolcsóbb és a szállítási költségnek is csak 900 Ft írnak. Rendelt már tőlük valaki?
  • Shevchenko
    oké megigérem
  • horpeti
    Termi, este el akarsz verni megint? :))

Bennevagyok! :)
  • Terminátor14
    basszus, Breki töröld az előző hsz-em légyszi..

Nah szóval minden jókívánságot köszönök nektek :) De ha lehet, akkor inkább hívjatok csak simán Terminek :)

Vki jön esetleg multizni?
  • Breki33
    csak ha megigéred hogy nem lősz a múltkorinál nagyobb potyát

kb 6 körül ráérek
  • horpeti
    :(((

Mire keressek??? :)

Keresek én nagyon szívesen...

keressek L1re?? :P

Megőrülne keresőő :P
  • Shevchenko
    Helló akkor ma jatszunk?
  • Terminátor14
    Köszi szépen a jókívánságokat :) De nyugodtan lehet Terminek hívani :)

Vkinek nincs kedve multizni?
  • Breki33
    na a mai multi jól indul
  • Breki33
    hát sajnálom de amit belinkeltem oldalt van egy csomó jó

ezt nem én raktam fel csak linkeltem
  • Breki33
    nincs de van alul kereső

ilyenkor mindig érdekel, honnan veszik hogy én kapásból tudom hol írtam :-)

gif-et is mutattam
  • imi1024
    Breki a 15278asban lévő bootpackot belinkelnéd mégegyszer,mert már elévült.Köszi!
  • horpeti
    Akkor valszeg még azt se tudtam mi az a PES és az SG :P

Amúgy rendkívül érdekel, főleg ha be is van mutatva példákkal..

olvassak végig 16.5k HSZt? :(

Vmi tipp, hogy honnantól? :)
  • Breki33
    ezt már bemutattam annó példákkal is

• Breki33
    sztem az amit a múltkor kilinkeltem a 9-es