7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    amúgy:

analógot szerintem megszoktam. (max. finomságok sántítanak)
    4 alapgombot is.

R1et is, sőt L1gyel történő adásokat is (viszont általában ezek sematikus dolgok, olyan, hogy ésszel nyomjam R1et ritmusváltásokra, az hibádzik, emiatt mindig elveszik a labdát)

R2+R1et is szoktam néha használni, bár amikor megnyomom supercancelt, általában gólt kapok.

L2t nem használom.

manual passzt nem használom...

semmilyen cselt nem használok, csak analóggal elhúzás (de általában mindig elveszi, mert rosszul csinálom, meg kiismerhető.

Amint nálam a labda bizonytalan vagyok (főleg már ellenfél kapuja előtt), bár ez is vmikor olyan szinten eltűni, hogy szinte lenullázom az ellent.. de fehér holló...

Szóval az fix, hogy életben nem így csinálnám, életben pontosan tudnám mit akarok tenni a csatárral, középpályásokkal, de még nem tudom átvetíteni a játékba.. no meg már több mint 3 éve nem fociztam a térdem miatt, valószínű ez is oka annak, hogy olyat akarok csinálni, amihez nincs agyam... egyszerűen nincs elképzelés a játékban, csak megyek előre, s. lesz vmi... Talán ezt kellene leküzdeni, bár a spontanaitás az rendkívül nagy eleme a focinak...