de idegesitő , hogy 3-4-3, és támadóbb felállású csapatok ellen szart sem tudok csinálni, pedig van 2 szélső , a védekező középpályás, 2 támadó középpályás közép-elől. +2 csatár..
és mindig az az eredmény, hogy 2 passzból eljutok a csatárhoz 1-1ben, amit vagy megnyerek vagy nem...
vagy ha várnék, hogy felérjenek az emberek, vagy bármi helyezkedjenek, mindenki visszaér...
De ha nem kontrázom akkor is ez van, olyannyira nem helyezkedik senki, hogy már az ellenfél csatárai veszik el a labdát fél pályánál...
Valamit rosszul csinálok, csak nem értem mit, mindig keresem az üres embert, de ha egyszer nincs, vagy csak nagyon gagyi pozícióban, nemtok mit csinálni, amikor meg ellenfél támad, az ő helyében én 3 helyre is tudnám passzolni...
Valamit nagyon elcseszhetek formációban, meg ilyenek...
De lehet csupán bénán forgatom a labdát... mert egyáltalán nem játszom jól.
Érdekes, hogy 4* ellen bátran játszom, s. meg is verem csellel a gépet, de onlineban 1 cselt sem merek csinálni, ill. full sematikus játék...
Pedig amikor 1-1 elhúzós cselt berakok, rögtön gól születik belőle, de egyszerűen mégse csinálom ezt.. de lehetséges mert általában éjfél után, és hajnali 2 között onlineolok...
meg hulla fáradtan...
nemtom, de szar vok, és eléggé elszomorít, és nem is tudom, hogyan tudnék fejlődni...