81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    meg ott az utána levő csel is inkább könnyebb D-padon, mint a bal analóggal... :)
  • Breki33
    ppt...........
  • jegi07
    [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/1 ostályú játékos.ppt[/IMG]
  • horpeti
    aha. Vágom!

Ezt nemtom mind lefordítani, grr.. :)

Amúgy azt írja arra az elhúzósodra, amire kiváncsi voltál, hogy simán csak 90 fokkal hirtelen el kell fordítani az irányt, és el kezdi csinálni.

És azt is írja, hogy ugye míg a D-Pad az egyből veszi az irányt, addig az analógnál mivel van átmeneti idő, míg eléri azt, amikortól fordulás, ezért ott kicsit lassabb az input idő, tehát erre vigyázni kell, és gyaksizni kell...

egy gomblenyomás sokkal gyorsabban jut el a géphez, mint hogy egy analógot húzol (szóval akkor azt kb. olyan gyorsan kell rángatni, mint amennyi idő alatt egy gombot lenyomsz.. (szal ezt gyakorolni kell)..

És igaza is van.. :)
  • Breki33
    Itt látható az átvétel mondjuk ez Fifa-s

klikk
  • Breki33
    first touchos-t szoktam

pl befele a 16-os vonalán áló csatárnak aki ahelyet levenné egyből fefordul vele a védő mellett

gépnek eléggé lehet ilyeneket nyomatni
  • horpeti
    ja, tényleg csak pár most nézem.. :D

ahhoz képest jó nagy (8 mega:P)

na majd rákeresek neten, tuti vki felrakta a fullt is :P
  • horpeti
    Nem figyeltem az átvételeid :))))
    Amúgy semmi extra, különben feltűnt volna. :P

A gond az hogy én se használok semmi extrát, még az átvétel irányát is el szoktam cseszni, pedig 1 jó átvétellel verve is lehetne a védő... engem sokszor szivattak meg 1etlen átvétellel.. :)
  • Breki33
    Ezen a gyepen gondolkodom, hogy előkeresem bár mostis hasonló van az online-ban

• Breki33
    ez csak pár oldal tehát mindet kérem

a teljes változat pénzes

alapot megint vissza kell rakni (unknow22)
  • horpeti
    hehe.

Amit kértél anno, ahhoz hozzá se nyúltam, de ha mondasz oldalszámot meg minden ,akkor lefordíthatom neked, de már nem tudom, mit kértél.
    De letöltöttem ide a cuccot, és most időm is lenne, ha akarod.

Eredeti játékom van, így a 2.0 -s telepítőben talált noDVD Exet használva is működik mind az offline, mind az online.... szóval azt telepítettem + az AFSben cseréltem, ergo elvileg nekem most 2.0s rosterem van offlinera, és az alap onlinera?? :)

(és gondolom majd lesz 3.0 és alap).
    Amúgy nem ragaszkodom noDVDhez, de így jobb, hogy nem kell berakosgatni a DVDt, addig se kopik.. szóval elvileg már nem is kell az eredeti DVD, nem is használom, csak a kódját)
  • Breki33
    Amiket művelek teis láttad

Nem igazán várom hogy lefordíts az útmutatót P
  • Breki33
    ighen meg leírás

egy gubanc van vele, hogy az exe- csak eredeti játékkal jó, de gondolom ez nálad nem gond

ha mégis a gamecopyworldo van nocd illetve DVD de az még az elöző verzióhoz való

az én változatom bin-de azt felülírni sztem még egyszerűbb

viszont sztem a rostert megint vissza kell raknod az asf-ben
  • Breki33
    na megnéztem ezt a CLub House-t írtó ronda a gyep benne emléxem annó ezért kiis akadtam, hogy rakhattak be ilyen sűrű csikozást ilyen erős átmenetekkel is ilyen kombájnos fűvel.

Deha valakinek ez kell megkeresi a binjét gs-ben kikeresi az alpha-t és a füvet és áthuzza amelyikbe akarja
  • horpeti
    Hát kíváncsi vagyok, milyen extra átvételek vannak..

ugye van hosszabb átvétel, normál átvétel, szűk/rövid átvétel...
    Mik vannak még? Te milyen extrát szoktál művelni (tudat alatt:D), amit látsz is?

A lövést majd kipróbálom, anno a csavarást próbáltam, az nem igazán jött össze, de a lecsapódás lehet hogy hatékonyabb, majd megnézem.. csak akcióban nem igazán szoktam a jobb analóg felé nyúlkálni... :)

Azt a szélesen elhúzós cselt, amiről érdeklődtél, azt hogy kell megcsinálni, rájöttél azóta?
  • horpeti
    oksa, szal akkor ebben benne van az options file is, ami kell, meg minden ugye? :)

akkor királyság ez is, köszi!

Akkor otthon 1-részt letöltöm ezt + online stadiumot.. aztán utána megy az enjoy :D
  • horpeti
    jaok, szal nem konkrét bint kell felülírni. sirály. :D
  • Breki33
    ja club house leesett P

• Breki33
    DKZ Studio
  • Breki33
    Download Links for Superpatch 3.0 (94 MB)[/B]

Mirror 1 (Filefront):

Mirror 2 (Rapidshare):

Mirror 3 (Filefront)

Mirror 4: (Megaupload)

Optional:
    The same Optionsfile as above but with Shop locked and 0 Points:

[/QUOTE]
  • Breki33
    dub house?

az melyik stadion?

amúgy GS-el lehet, de más stadionban nem biztos ugyanúgy néz ki
  • Breki33
    2- Ez most nemis tudatosult bennem akkor lehet ezen is megnyomtam vmit azért lett ilyen a bal (eltűntek az iránynyilak a beállításnál ugye)

3. Hát az össze vissza rángatóst P

Zidane-st néha jobbra vagy balra kettőt, előre kettőt, előre hátra

ilyesmiket

A pödrés nem hatékonyabb alap esetben nem használom, csak pl távolinál néha huzogatom és érdekes holló falevelek lehetnek.
    De ígazából előre nem tudom megmondani mi lesz belőle.

Leszorítás lehet hatékonyabb, de ezt illetve az átvételt nem tudatosan alkalmazom hanem tudat alatt.

Pl ha megkérdeznéd hofgy rúgtam be neked negyvenről laposan meg nem tudnám mondani konkrétan. Azt tudom hogy mostanéában bejön az hogy oldalra futok akár átlósan akár alapvonallal párhuzamosan és kilövöm a hosszút lendületből.

a superpatch 3.0 egy file

a cselekről idéznék egy másik fórumról

"-zizu: jobb stick-et tekerd körbe (billnél a jobb stick két irányát nyomd gyorsan egymás után)

-flip-flap: az R2-t vagy az L1-et nyomd gyorsan 3-szor [néhány ember tudja csak (pl. Ronaldinho, Cisse, C. Ronaldo...stb.)]

-bicikli: egy lábbal: 2-szer R2; egymás után sokszor: L1 sokszor nyomogatása

-átemelés: amikor leveszi a csávód a labdát megnyomod gyorsan azt az irányzékot amerre áll aztán gyorsan a háta felé levőt

-testcsel: A:mozgás közben:miközben futsz megnyomod az egyik irányt, hogy forduljon majd gyorsan az ellenkezőt; B :állóhelyzetben:megnyomod az r2-t hogy megálljon az embered, ha úgy áll meg hogy a labda teljesen ott van a lábadnál akkor nyomj hirtelen egymás után egy, az embernek megfelelő oldalirányt 2-szer

-hátrahúzós csel (jobban nem tom megfogalmazni): megállsz az R2-vel és miközben lenyomva tartod még mindig az R2-t megnyomod az embernek hátrafelé az irányt

-becsúszó láb feletti átpöccintés: a jobb stickket a futás irányába told el

-lövőcsel: nyomd a lövés vagy a beadást (beadást csak akkor ha megy az erőssége is) és miközben megy az errősség csíkja nyomd le a passzt!

-átlépős csel: miközben a passz után gurul az ebbered felé a labda nem nyomsz semmi irányt csak az R1-et, azaz a gyorsfutás gombot! "

• jegi07
    Sziasztok.Szeretném megkérdezni hogyan lehet azt a gyepet berakni az online stadionba mint ami a sp3.0-ban a club houseban van?segítsetek pls
  • Breki33
    kell hozzá ugye a DKZ studio

ha az fent van a dkz-re kattintva automatikusan elindul

aztán

Apply Patch in Folder és itt megadod neki a dat könyvtárad

és ha kész akkor szól hogy élvezd P
  • Breki33
    a stadion ígyis jó illetve az én gyepem van benne csak én cseréltem kettőben a gyepet sztem még jobbra ez két bin-t jelent csak.

Tehát mindenképpen kell először az alap új stadion

Érdekes felrakva a 3.0-ást nem látom most a SDüchot ami az online stadium viszont ugyanúgy Juve-Internél kiakad
  • horpeti
    őőő, vaze.. nekem a te általad kreált legjobb online stadium kell..

Tehát ha te cserélted gyepet, azt én is szeretném.... hiszen valszeg úgy szebb...
    egy ilyennek a letöltését te szerzői jogdíjak mellett nem engedélyezed? :)

Én gyepcserével nem igazán foglalkoznék, örülök, ha felül tudom írni a megfelelőt :)
  • horpeti
    1 kérdés:

ezt a dkzt hogy rakom be?
    gondolom az e_text-be kell berakni, de mit írjak felül? :)
    Szerintem sokszor le volt írva, de én sose jegyeztem meg... :)

"overwrite the Schüco Arena (online Stadium)"
    ennyit tok, de ez kevés :D

köszi!
  • horpeti
    ŐŐŐ.
    1. Akkor 3.0 + online stadium ok (így a legjobb) :D
    Köszi

2. Olyan, hogy ha benyomod a mode gombot (és az majd piroslik), akkor a bal analóg átváltozik D-paddá, vagyis nem analógként viselkedik, hanem 2 állású digitté. - mintha Dpaddal nyomnád a BAL kart, a jobb kar analóg marad ekkor is.

3. Milyen jobb analógos cselt nyomatsz? Ez érdekelne, nekem eddig1et se sikerült kihozni belőle, ami értelmes...
    Hm, jobb analógos megpödrés és leszorítás hatékonyabb, mint a bal analógos?
    ill. milyen átvételkülönbség van a bal és jobb analógos átvétel között (konkrétan milyen átvételekre gondolsz, amik jobbal történnek? és elméletileg hatékonyabbak, egyszerűbbek, mint amik ballal csinálhatók?)
    Manuál passz ok! :D

4. új rosterezés:
    Akkor: letöltöm a superpatch 3.0 összes összetevőjét, amit linkeltél.

Szal, ezekhez kéne link:

Step 1 - Superpatch 3.0 Optionsfile.exe
    Step 2 - Superpatch 3.0.dkz
    Step 3 - pes5.exe+lodmixer 1.6
    Step 4 - Minikits
    Step 5 - kitserver

Optional:
    Step 6 - Database Superpatch 2.0.dkz
    Step 7 - Database Superpatch 3.0.dkz

A fene, pedig ezt a hozzászólásodból mentettem ki, de nincsenek linkek, grrr... Akkor rosszat néztem valszeg...

Szóval ezeket mind felteszem, és frissítem options filet az új rosterre ÉS ezután cserélem az AFSben a 22est, ugye?? :) És akkor onlineom is jó lesz, meg a gép is...
  • Breki33
    Online stadium

Én a fine day és fine nightban cseréltem gyepet

Nem is a vétel lett volna rizikós hanem a pénzhitelezés és a csaj Sexárdra cipelés gamepaddal :-P

"Rumblepad2nél csak bal analógra van ilyen"

MIlyen???????

JObb analód csel, szhabadrúgásnál mergpödrés külön leszorítás esetleg, átvétel, manuál passz stb.

Persze érdemes jól beállítani

Énis remélem azon filózom, hogy melléírom kinyomtatva a gondom.

Szebb lesz csak ugy tudom az online stadiont nem cseréli, tehát offline stadionok lesznek szebbek.

Illetve minikitek mezek ilyesmik

ROSTER

van az optionfiles roster amit lehet frissíteni és gép ellen azok lesznek
    meg oda menti a dolgokat

Onlineban pedig az afs-ben lévő filéből veszi a dolgokat azért kell ezt visszaállítani, hogy tudj játszani.

Nem indítok más exe-t, de midig asf-ben nyomom :-)

• horpeti
    arról az új online stadionról adhatnál egy linket (nem a fórumodét) :)

Köszi!

Vettem volna Pesten, de most már jó így! :) Jaja, vigyázni kell a cuccra, Rumblepad2nél csak bal analógra van ilyen, jobbra nincs... (hm, te mihez használsz jobb analógot???)

Remélem, hogy kicserélik, vagy legalábbis a gombot megcsinálják. Ha mégse, akkor mehet a szerelés...

Ha nem lesz szebb, akkor fel se rakom (de ha rosszabb se, akkor felrakom:D)

Mi az hogy a rostert az optionsfileban használod??
    Ezt leírhatnád nekem bővebben!

Más exet indítasz ha onlineozni akarsz, ill. ha a legújabb rostert? vagy vmi ilyesmi? (szal nem mindig az afsben nyomod át??)

Ez különösen jó lenne nekem, mert haverral pl. MLt nyomunk, és ott jobb lenne akkor a cucc...

köcce köcce.
  • Breki33
    Azért vettem mert untam már, hogy mindig beragadt a paszgomb és nem akartam hogy azt mondják mindig erről panaszkodik persze....

Nem jobb előszőr egy újabb Logitechet akartam venni csak azt itt 7100-ért tudnák most hozni, ezért kéne még egy ugye mert elviszik akkor jó esetben egy hét míg visszakapom.

Gondolkoztam azon is, hogy megkérlek vegyél nekem egyet pesten ott jó ára van most aztán Tolnáról megszerzem vhogy.
    De pont mentünk tecsóba és ott láttam olcsón ezt és úgy gondoltam ennyiért megéri. Elsőre kicsit fapadosabb de nincs rossz fogása és jól játszható,
    mint írtam előszőr csak a d-padot lőttem be vmiért így a jobb analógon olyan darabos volt a mozgás, de tegnap belenézve beállítottam rendesen.
    Nagyobb kezűeknek kifejezetten előnyős a termék.

Nem tudom Garis-e a hiba reménykedek benne, hogy elfogadják, sajnos elsőre csak annyi látszik oldalról, hogy a gomb kicsit ferde és puhábban megy be úgymond kis nyomogatásoktól ugye nem ragad be.
    Azért gázos mert ugye itt én elmondom mi a gondom vele azt pesten úgy kéne továbbadni, mert ha pl azt mondják, hogy a passz gomb nem jó ott meg megnézzi oppá ennek semmi baja akkor hiába küldtem fel. Ugye a Logitechet nem javítják hanem cseréluk.

A rostert az optionfileben használom az online roster meg az asf-ben van ugye.

Az online játék sztem nem lesz szebb, omlinosoknak az új online stadiont ajánlom az új gyepekkel nagyon jó lett.
  • horpeti
    Hali megjöttem!

Néhány válasz:

Minek vettél még 1et? A beragadós miatt?? vagy ez jobb??? :) Hogy szuperál?

#17590 Ezek szerint GARIS a hiba?? Ez jó hír!! :) Akkor nem is félek annyira én se.

#17625 Bulgár Rostert használod?? (de nem azzal onlineozol nem???

Jah, Superpatch 3at onlineosnak is érdemes feltenni?? (Szebb is lesz?) :)
  • Breki33
    Hey there. I'm gonna be posting my adboard BINs in this thread. My goal is to make adboards that resemble as close as possible the real ones seen in the stadiums all over the world.

World Cup 2006 Adboards (based on Confederations Cup adboards, same positioning)
    [SIZE="1"]Previews:[/SIZE]

[URL="http://rapidshare.de/files/12981077/Adboards_WorldCup.zip.html"]DOWNLOAD[/URL]

UEFA Champions League Adboards
    [SIZE="1"]Previews:[/SIZE]

[URL="http://rapidshare.de/files/12981169/Adboards_ChampionsLeague.zip.html"]DOWNLOAD[/URL]

For the moment, no requests. And sorry about the preview quality, my graphics card sucks and I play on 640x480 :shock:
    Hope you enjoy them.

To come:
    • Serie A Adboards
    • LFP Adboards
  • Breki33
    Na telepítettem másik gépen a Superpatch 2.0-át

Juve-Internél Ajax stadionban ugyanúgy kiakad
    Tehát elvileg mindenkinél
  • Breki33
  • Breki33
    this is a bootpack i made simply cause i like the boots
    thought i would post for anyone elde who shares my view

boots .bin

boots Palette
  • Breki33
    mondjuk az eredményeken nem látszott kb 14-2-1 volt az elmúlt meccsek mérlege
    de éreztem hogy vhogy angol erőfocit játszom P
  • Breki33
    Á most vetted észre hogy digitálisva volt rakva a gamepados irányítás énmeg azt hittem a gamepad miatt vagyok ilyen darabos

csak azért irom, mert sokan vannak akik most kezdenek gamepaddal érdemes erre figyelni és jól beállítani

ja és ebből is látszott, hogy hülyeség a játékost a d-paddal irányítani
  • Breki33
    hol?
  • koki44
    Akkor a hiba az én készülékemben van.
    Úgy csinálok ahogy a #17623-ban irtad.