7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    2- Ez most nemis tudatosult bennem akkor lehet ezen is megnyomtam vmit azért lett ilyen a bal (eltűntek az iránynyilak a beállításnál ugye)

3. Hát az össze vissza rángatóst P

Zidane-st néha jobbra vagy balra kettőt, előre kettőt, előre hátra

ilyesmiket

A pödrés nem hatékonyabb alap esetben nem használom, csak pl távolinál néha huzogatom és érdekes holló falevelek lehetnek.
    De ígazából előre nem tudom megmondani mi lesz belőle.

Leszorítás lehet hatékonyabb, de ezt illetve az átvételt nem tudatosan alkalmazom hanem tudat alatt.

Pl ha megkérdeznéd hofgy rúgtam be neked negyvenről laposan meg nem tudnám mondani konkrétan. Azt tudom hogy mostanéában bejön az hogy oldalra futok akár átlósan akár alapvonallal párhuzamosan és kilövöm a hosszút lendületből.

a superpatch 3.0 egy file

a cselekről idéznék egy másik fórumról

"-zizu: jobb stick-et tekerd körbe (billnél a jobb stick két irányát nyomd gyorsan egymás után)

-flip-flap: az R2-t vagy az L1-et nyomd gyorsan 3-szor [néhány ember tudja csak (pl. Ronaldinho, Cisse, C. Ronaldo...stb.)]

-bicikli: egy lábbal: 2-szer R2; egymás után sokszor: L1 sokszor nyomogatása

-átemelés: amikor leveszi a csávód a labdát megnyomod gyorsan azt az irányzékot amerre áll aztán gyorsan a háta felé levőt

-testcsel: A:mozgás közben:miközben futsz megnyomod az egyik irányt, hogy forduljon majd gyorsan az ellenkezőt; B :állóhelyzetben:megnyomod az r2-t hogy megálljon az embered, ha úgy áll meg hogy a labda teljesen ott van a lábadnál akkor nyomj hirtelen egymás után egy, az embernek megfelelő oldalirányt 2-szer

-hátrahúzós csel (jobban nem tom megfogalmazni): megállsz az R2-vel és miközben lenyomva tartod még mindig az R2-t megnyomod az embernek hátrafelé az irányt

-becsúszó láb feletti átpöccintés: a jobb stickket a futás irányába told el

-lövőcsel: nyomd a lövés vagy a beadást (beadást csak akkor ha megy az erőssége is) és miközben megy az errősség csíkja nyomd le a passzt!

-átlépős csel: miközben a passz után gurul az ebbered felé a labda nem nyomsz semmi irányt csak az R1-et, azaz a gyorsfutás gombot! "