7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Azért vettem mert untam már, hogy mindig beragadt a paszgomb és nem akartam hogy azt mondják mindig erről panaszkodik persze....

Nem jobb előszőr egy újabb Logitechet akartam venni csak azt itt 7100-ért tudnák most hozni, ezért kéne még egy ugye mert elviszik akkor jó esetben egy hét míg visszakapom.

Gondolkoztam azon is, hogy megkérlek vegyél nekem egyet pesten ott jó ára van most aztán Tolnáról megszerzem vhogy.
    De pont mentünk tecsóba és ott láttam olcsón ezt és úgy gondoltam ennyiért megéri. Elsőre kicsit fapadosabb de nincs rossz fogása és jól játszható,
    mint írtam előszőr csak a d-padot lőttem be vmiért így a jobb analógon olyan darabos volt a mozgás, de tegnap belenézve beállítottam rendesen.
    Nagyobb kezűeknek kifejezetten előnyős a termék.

Nem tudom Garis-e a hiba reménykedek benne, hogy elfogadják, sajnos elsőre csak annyi látszik oldalról, hogy a gomb kicsit ferde és puhábban megy be úgymond kis nyomogatásoktól ugye nem ragad be.
    Azért gázos mert ugye itt én elmondom mi a gondom vele azt pesten úgy kéne továbbadni, mert ha pl azt mondják, hogy a passz gomb nem jó ott meg megnézzi oppá ennek semmi baja akkor hiába küldtem fel. Ugye a Logitechet nem javítják hanem cseréluk.

A rostert az optionfileben használom az online roster meg az asf-ben van ugye.

Az online játék sztem nem lesz szebb, omlinosoknak az új online stadiont ajánlom az új gyepekkel nagyon jó lett.