81526
-
Gabe18 #19156 0-3 igy vagy 0-3 ugy neki mindegy...Nem hitt már a szépitésben. -
nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu megvan! :P :)
-
mit vársz egy cselszkistől ... -.- -
Hali!
World Soccer Winning Eleven 9 International -hez szeretné kérni egy install kódot, thx! -
pedig a végén fel akartam venni hatalmas gólt rúgtam neki
-
Ezeket utálom
67%-os is kilép mikor berúgom neki a 3-at
-
esetleg ha valakinek van rossz dual actionja kiszedhetné belőle ezt a műanyagot P -
semmit csak nyomom szinte folyamatosan az s-t
de ránézés alapján előbb utóbb el fog szakadni nem éppen strapabíró egy vékony kis műanyag
sajnos a Logitech magyarországnak nem találom az emailes elérhetőségét.
-
Gabe18 #19148 Szakadt?Hát mit csinálsz ta azzal a szerkzettel?
-
próbáltam a múanyagot megragasztani kérdés mivel lehetne jobban
van ilyen hogy logitech magyarország? -
na szétszedtem a gamepadot, de nem rugo van benne hanem egy űgynevezett gumi
és ez az alatt a gomb alatt kicsit elszakadt
nézve az anyagot bármelyik gomb alatt bármikor előfordulhat
az a hülyeség ha ilyet lehetne külön szerezni tök egyszerű lenne javítani -
Gabe18 #19145 Ami a Pro Evo 5-höz is jó,olyat találsz.
-
csincsi #19144 mi a kod a World Soccer Winning Eleven 9 léci ha valaki tudja mondjameg én sehol sem találok 

-
ok finished veltins arena
- used luke textures for the seats
- changed thurf (from frenkie)
- changed turf structure (smaller stripes than frenkie one)
- changed grass behind the goal and on the sideline
- changed orange adbaord and used frenkie "veltins"
- changed some skytextures from fch
download all 66 files (superpatch version, overwerite old veltins)
-
Egy érdekes multi gól
[IMG]http://pes5.tvn.hu/we9 2006-03-03 16-43-21-10.gif[/IMG]
Sajna csak ebben a nézetben lehetett rögzíteni távolabbiból jobban látszana mekkora kapáslövés -
:)) -
üdvötlöm a Tolnaiakat P -
na mentem Tolnára az 5ös vonattal! :)
Vasárnap, majd hétfőn jövök, csumi! :)
Hétfőn már biztos fogok ide írni, ha lesz mit. -
úgy, hogy én Juve, te Juve :P
Úgy együtt...Mert akkor te mondod, hogy not same... :)
Jah, nagy gólokat lőnek... majd játszadozom velük is, meg Milánnal is néhány meccset, aztán döntök.
Így elsőre Juve nem az én játékstílusom volt, de lehet csak mert bénus voltam, kiderül.. (a taktika ugyanaz volt, de tök máshogy mozogtak a srácok).
Trezegueben pozitívan csalódtam :) csak tök máshogy kell vele játszani, mert marha lassú pl. Shevahoz képest, tök mást lehet vele megcsinálni...
Szóval csak ebből a szempontból.
Attól függetlenül 4 gólt vágtam Barcás srácnak, de vhogy éreztem, hogy nem az igazi :P -
hogy együtt?
állandóan ezt mondod de emlékez csak mekkora gólokat rúgnak -
az hogy nem képes klubcsapatot választani csak azt amit én kiválasztottam
aztán meg visszamegy a hülyéja a brazilokra -
tudsz róla képet? P -
Milán mellett a Barcával szimpatizálok, csak azok nem olyan fejelősek :P
Bár Eto'o... :) -
Ha átállok Juvéra, akkor nem játszunk együtt? :))
Mondjuk nem valószínű, hogy átállok, mert a Milánt szerettem meg, csak ha ez lenne (Juve védelme nagyon szimpi, meg staminások, mint állat! :) )
Csak támadni nemtok velük, olyan nehézkesek a csókák :P vagy csak annak tűnnek :P Majd jövő héten próbálgatom.. Milánnal ezen a héten nem is játszottam :( -
hát, én se játszanék más csapattal, mint Milánnal (a mostani próbálgatást kivéve). Hiszen velük szeretnék.
Te se játszanál szívesen másikkal, vagy tévedek? :)
És ez így is van rendjén...
ebben mi a baj? :)
de most tényleg... -
Gabe18 #19131 Hár ami volt mindent.
Van ilyen kis készletem,az tutira beleillik a csavarokba de olyan vékony a nyele hogy lehetetlen erőből csavarni,ugyhogy dobtam.
Utánna a lakás módszeres feltúrásával keritettem egy normális nyelű még a lyukba is beleérő,a menetbe is jó csavarhúzót (elismerem,ritka szerencse hogy volt egy ilyen) aztán azzal sikerült a művelet. -
te milyen csavarhúzot használtál? -
hihetetlen milyen emberek vannak
most multizok ráálltam juvera persze kapásból brazilok
mondom please club
erre rááll a juvera
mondom not same
erre visszaáll a brazilokra
nem folytatom
kicsit megrúgdostam és egy nulra megvertem -
:))
Hát én már kb. 4 hónapja nem voltam lenn a konditeremben, amióta elköltöztem...
A régi terem túl messze van, de nem utolsó sorban munka után semmi kedvem nincs lemászni... csak a gép elé beülni és PESezni... De ezen is változtatni kell.. csak heti 2-3 és akkor már 1 szabad estém sincs, hurrá :D
Felüléstől remeg a kezed? :P
Az akkor elég hatékony :D -
Gabe18 #19127 Hát igen,mint mondtam ha az be van csavarva ugy gyárilag,akkor oda dinamit kell... 
-
a tesztokéra mondtam -.- -
nem kell lemennem
itt van fent a súlyzókészletem meg a padom
volt régen mikor hívtak multizni
mondom mindjárt csak megcsinálom a felüléseket (súllyal)
csak utánna lehet remegni fog a kezem P -
ahogy gondolod..
inkább menj le gyúrni :PPP -
hö? :P -
felhábrító -
nem ez a felháborító
hát egy csavart megpróbáltam kicsavarni az nem sikerült
úgyhogy nemtom
énse gondolkodok csak keresni kéne egy szakit -
szal hozzá se nyúltak?
akkor javaslom a kicsavarozás, utána gombok alatt megtisztítani szépen.
valszeg a legmegerőltetőbb része a kicsavarozás lesz :))
Bár erről asszem más többet tudna mondani (aki szétkapta már)
de én biztos nem gondolkodnék hasonló esetben.
-
na visszaadták a gamepadot, mondván, hogy test OK...........
lehet szét kéne kapni de mivel -
No de azért örülök, hogy ezt is tudom gyakorolni, mert nem csak az van, hogy indítok, és nem lesznek idegenek nekem ezek a szituációk.
Bár ez a gép (3*) lényegesen gyengébben védekezik, mint 1-esek onlineban....
pl. Breki ellen 10 középpályás se lenne elég :D Egyszerűen nem találtam 1 üres embert se, viszont már rohant rám 2 emberrel... :D
Csak velem az a baj, hogy ha fáradt vok, nehezen tudok gondolkodni :P
És sokszor pont azt erőltetem, amit nem kéne, mert beakadt a lemez...
pl. ha tegnap hirtelen feltolt védekezésű ellen játszottam volna 10 behúzódós után, szerintem egyből kitört volna a pánik, hogy há mi ez:DD
Szal nekem még gyakorolnom kell! Elmúlt két hétben alig játszottam... sajna.. de ez így van rendjén, ez úgyis csak egy játék.. csak mindig kb. 2-3 óra gém után jövök bele úgy, hogy húha... szal faxom. :D
De az a rohadt analóg tegnap már megint nem ment... A fene vigye el, hogy ha picit dekoncentrált vagyok, már is nem tudom, hogy mi is a vízszintes, meg a függőleges irány.... grrrr... utálom, amikor vonal mellett megyek, és akkorátlósan húzom, és kiviszi......meg beleviszi védőbe, mert egyszerűen nem azt az irányt húzom, amit akarok... -
Jogtalanul adott pirosat, sima S-re adta 2. sárgát.. na utána elszabadult a pokol :PP
Amúgy előtte levő meccsen is kaptam pirosat... de utána megnyugodtam, és elvertem 5-1re a gépet, és az 1 gólja is olyan volt, hogy 3 védő között elpattogott a labda a csatárig a kapus meg mint ha leülne szarni, és átpattogott a lába között a labda :D
De, a taktikám nem jó a CPU ellen. A CPU behúzódik izomból, így az induló embereim halottak, és középpályám meg full középen nem túl erős
olyan 4-1-2-3as a taktikám, amiből a 3. csatárom egy szélre kinyomott RWF, pont a középpályás és a csatár sáv peremén van, de mivel RWF, így a védekezésben nem nagyon szerepel, ill. ő se mélységből jön...
Van mélységben egy védekező középpályásom, így igazán 2 középpályás marad, aki CMFet játszik, előttük már a csatárok vannak... ergo úgy néz ki CPU ellen a játék, hogy ugye kontrázni, mint a fehér holló , mert fut hátra izomból a védelme, gyorsabban, mint ahogy én sprintelek a labdával :DDD, vagy ha beáll védekezni, akkor felsorakozik, mint a verebek a dróton a 11es pont vonalában, aztán csináljál valamit :D
Többnyire ezzel annyit tudok csinálni, hogy a középpályásokkal tüzelek, esetleg lefordulok az egyik csatárral...
De kiugratni, indítani, amit igazán szeretek, és a taktika is erre épül, az nem igazán megy... Nem is nagyon emlékszem, hogy indítottam volna 1* is, mert egyszerűen ninsc hova, 11es pontra áll be :P
Nem csodálom, hogy egész meccset én irányítom, és hiába birtokolja többet a labdát a gép többször, de annak a nagy része a saját térfelén, és max. a kezdőkörben van... mert mire kipasszolgatja a teljesen behúzódott védelme... szal iszonyat kapjabe taktika:D
6*gal párszor játszottam, ott speciel full más volt a játéka, ott szépen fel is tolta a védekezést, és lehetett indítani...
de ez a 3*, grrr... sose nyomtam ezen, mindig 4*on, majd köv. igényben felnyomjuk 4-re, mert ez nagyon dögöljön meg :D
Mondjuk onlineban is találkoztam hasonló csapatokkal, ellenük valóban nehéz (nekem) játszani, mivel nem olyan a taktikám, hogy na akkor 5 középpályással szétnyomok mindenkit, hanem nekem terület kell, nem szeretem a labdatartós focit... nem is olyan a taktikám (és lehet hiba).
Volt labdatartós taktikám is, már majdnem abbahagytam PESt annyira nem élveztem... Nekem kell a beindulás, no meg imádok kontrázni :)))
Csak a gépet nem nagyon tudom lekontrázni, bár néha néha sikerül, de akkor általában bejön a "húdenemtok passzolni, jaj hát ez elpattant tőlem, jaj hol a kapu" :DDDDD
havernak tegnap pl.. Adriano gólhelyzetben, nyomja a gombot előre kapufelé, erre mi történik?? Adriano fut tovább a labdát meg labdavezetés közben elhagyta.......lol