7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    No de azért örülök, hogy ezt is tudom gyakorolni, mert nem csak az van, hogy indítok, és nem lesznek idegenek nekem ezek a szituációk.
    Bár ez a gép (3*) lényegesen gyengébben védekezik, mint 1-esek onlineban....

pl. Breki ellen 10 középpályás se lenne elég :D Egyszerűen nem találtam 1 üres embert se, viszont már rohant rám 2 emberrel... :D

Csak velem az a baj, hogy ha fáradt vok, nehezen tudok gondolkodni :P
    És sokszor pont azt erőltetem, amit nem kéne, mert beakadt a lemez...
    pl. ha tegnap hirtelen feltolt védekezésű ellen játszottam volna 10 behúzódós után, szerintem egyből kitört volna a pánik, hogy há mi ez:DD

Szal nekem még gyakorolnom kell! Elmúlt két hétben alig játszottam... sajna.. de ez így van rendjén, ez úgyis csak egy játék.. csak mindig kb. 2-3 óra gém után jövök bele úgy, hogy húha... szal faxom. :D

De az a rohadt analóg tegnap már megint nem ment... A fene vigye el, hogy ha picit dekoncentrált vagyok, már is nem tudom, hogy mi is a vízszintes, meg a függőleges irány.... grrrr... utálom, amikor vonal mellett megyek, és akkorátlósan húzom, és kiviszi......meg beleviszi védőbe, mert egyszerűen nem azt az irányt húzom, amit akarok...