-
Jogtalanul adott pirosat, sima S-re adta 2. sárgát.. na utána elszabadult a pokol :PP
Amúgy előtte levő meccsen is kaptam pirosat... de utána megnyugodtam, és elvertem 5-1re a gépet, és az 1 gólja is olyan volt, hogy 3 védő között elpattogott a labda a csatárig a kapus meg mint ha leülne szarni, és átpattogott a lába között a labda :D
De, a taktikám nem jó a CPU ellen. A CPU behúzódik izomból, így az induló embereim halottak, és középpályám meg full középen nem túl erős
olyan 4-1-2-3as a taktikám, amiből a 3. csatárom egy szélre kinyomott RWF, pont a középpályás és a csatár sáv peremén van, de mivel RWF, így a védekezésben nem nagyon szerepel, ill. ő se mélységből jön...
Van mélységben egy védekező középpályásom, így igazán 2 középpályás marad, aki CMFet játszik, előttük már a csatárok vannak... ergo úgy néz ki CPU ellen a játék, hogy ugye kontrázni, mint a fehér holló , mert fut hátra izomból a védelme, gyorsabban, mint ahogy én sprintelek a labdával :DDD, vagy ha beáll védekezni, akkor felsorakozik, mint a verebek a dróton a 11es pont vonalában, aztán csináljál valamit :D
Többnyire ezzel annyit tudok csinálni, hogy a középpályásokkal tüzelek, esetleg lefordulok az egyik csatárral...
De kiugratni, indítani, amit igazán szeretek, és a taktika is erre épül, az nem igazán megy... Nem is nagyon emlékszem, hogy indítottam volna 1* is, mert egyszerűen ninsc hova, 11es pontra áll be :P
Nem csodálom, hogy egész meccset én irányítom, és hiába birtokolja többet a labdát a gép többször, de annak a nagy része a saját térfelén, és max. a kezdőkörben van... mert mire kipasszolgatja a teljesen behúzódott védelme... szal iszonyat kapjabe taktika:D
6*gal párszor játszottam, ott speciel full más volt a játéka, ott szépen fel is tolta a védekezést, és lehetett indítani...
de ez a 3*, grrr... sose nyomtam ezen, mindig 4*on, majd köv. igényben felnyomjuk 4-re, mert ez nagyon dögöljön meg :D
Mondjuk onlineban is találkoztam hasonló csapatokkal, ellenük valóban nehéz (nekem) játszani, mivel nem olyan a taktikám, hogy na akkor 5 középpályással szétnyomok mindenkit, hanem nekem terület kell, nem szeretem a labdatartós focit... nem is olyan a taktikám (és lehet hiba).
Volt labdatartós taktikám is, már majdnem abbahagytam PESt annyira nem élveztem... Nekem kell a beindulás, no meg imádok kontrázni :)))
Csak a gépet nem nagyon tudom lekontrázni, bár néha néha sikerül, de akkor általában bejön a "húdenemtok passzolni, jaj hát ez elpattant tőlem, jaj hol a kapu" :DDDDD
havernak tegnap pl.. Adriano gólhelyzetben, nyomja a gombot előre kapufelé, erre mi történik?? Adriano fut tovább a labdát meg labdavezetés közben elhagyta.......lol