Garry\'s MOD for Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grass
Akkor megveszem, 2500FT-ot megér

www.dreamerz.hu

Igen, nekem is csak CSS-em van.
Grass
Nekem csak egy Counter Strike Source acc-om van de HL2 nincs, ha én megveszem a garry mod-ot akkor azzal majd tudok játszani?

www.dreamerz.hu

Vagy olyan hülye warezhoz hogy nem birod rendesen feleteni gyébknt is minek warezolni

<#pias> jaja

Vedd meg.
letöltöttem a 10t és nem müködik rendesen mert a fegyverek és a emberek meg minden tárgy rozsa szin és fekete "sakktábla"... mit csináljak?
meg hamachin

elvileg.. de asszem csak oflájn tudod majd játszani

ze jo lesz oda felülre?
ésez
a garry mod 10?
Ki is írhatod, de steam nélkül nem fog mûködni.
Ja és ehhez is kell valamilyen eredeti Source engines játék.
De ha megvetted, akkor steamen keresztül annyiszor töltöd le, ahányszor akarod, annyi gépre, ahányra akarod, de 1 idõben csak 1 gépen tudsz vele játszani.
és ha ráveszem egyik szülõmet letöltöm és utána ki lehet írni ugy mint a többit?
nem mûködne. a gmod 9.0.4-hez kell eredeti hl2 vagy a source pack amit 7500ért meg lehet venni

és ha letölteném torrentröl? az is müködne?(bocs a warezért)
és ha 9.0.4 et raknám fel az is müködne?
jaja én is rajta vettem meg 2 játékot most jön majd a 3.

Csak steamen lehet megvenni, és hülyeség, hogy nem bízik, mert szerintem a legjobb online disztribúciós rendszer, szóval mondd neki, hogy nyugodtam bízhat benne.
jo de azt hogy rendelem meg?amerikábol vagy külföldröl még életemben nem rendeltem.lehet magyarországon is kapni?steam en nem veszem meg mert nincs hitelkártyám és apám vagy anyám nem egyezik bele mert apám nem bizik a steam ben, anyám meg nem ismeri
Az valami õsrégi változat, inkább vedd meg 10 $-ért a Gmod10-et, ahhoz elég bármilyen eredeti Source Engine-es játék.
Szóval ha van egy eredeti CSS-ed, akkor az már elég lesz neki.
És szerintem megéri azt a 10 dollárt.
felraktam cs:s garry modot(garrysmod_cs_v7a) és nem müxik, steam en belül sem látom.mit csináljak?
na srácok... q*a nagy gáz van... pakoltam fel modokat, meg LUA scripteket a gmod10hez, és akármit csinálok nincsenek tooljaim (winch,thruster,és a többi) ... ha én letörlöm az accountnév/garrysmod könyvtárat, akkor ujrarakja teljesen a backupból? vagy most hogy? Mert ujra akarom telepíteni

oké oké majd most 7végén még tán vidit is dobok fel

A fizika sokkal stabilabb lett, ami hiányzik az az admin menüpont, mert ott 3 kattintás volt halhatatlanná tenni magam, így meg konzol, aztán sv_cheats 1, aztán meg god.
Meg ami még nem tetszik kicsit az az, hogy meg kell fogni a physics gunnal a cuccokat mielõtt megfagyasztom õket. Régebben elég volt rácélozni, és jobb kattintás.
Feltehetnél képet róla meg használati leirást

ok azt tuom.

Nah véleményem:

Sokkal jobb mint a régebbiek, legalábbis a 9nél tuti jobb.
A DM az vmi nagyon kemény benne.és a legnagyobb UP benne hogy átláthatóbb a menü. meg a gombcsinálás, hidraulika,thruster effect... stb... Nekem még szokatlan picit a kezelõfelület, de sokkal jobb mint az elõzõek, nem bírom hangsúlyozni 😊 már most van 168server...

Megtartja.
Két dolgot kell tudnod: az accountod nevét és jelszavát.
Ha ezeket tudod, akkor bármikor újra letöltheted bármilyen gépre, persze egyszerre csak 1 gépen tudsz játszani 1 accountal.
azt kérdezném, hogy ha én esetleg újrarakom a gépemet, akkor ezt a garrys modot megtartja az accountom nem? vagy el kell mentenem backuppal? vagy hogy? a gcf-et? pls help, mert serialt meg semmit nem kaptam csak töcsd azt játszá 😄

ja nem... csak túlterhelés volt asszem. mostmár megvettem, névnapomra kaptam (Dec 3, Ferenc) tesómtól, 99%-nál tart minnyá tesztelem 😄

hát hallod nagyon fasza, mostmár csak source-el lehet kapni

12$
hm. mennyibe kerül tax-al együtt?

PFF, 1 perce megjelent, a Steam totál összeomlott, akkora a terheltség.
fizetni nem fogok ezé csaje 😄

shiit 😞

Ma kijön a Gmod 10.
Ez már nem ingyenes, 10$, de elég neki bármelyik Source SDK-t tartalmazó játék, nem kell HL2+CSS+HL2DM, mint a régi verzióknak.
Elméletileg este 7-8 körül lesz megvásárolható a Steamen.
irtátok lenteb hogy valahol le ven irva hogy lehet törtjátékal játszani ezzel a modal valaki adna linket vagy leirná

tört hl2 vel is megy a mod?
Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Mint tudjátok régebben én is jól elvoltam ezzel a moddal csak közbejött valami és le kellett törölnöm.
Most újra kedvet kaptam hozzá de kb. azóta 3 vagy 4* próbáltam újrarakni sikertelenül.Fel tettem a legújabb gerimodot és nem indult.Valami 10 számjegybõl álló kódhibát írt.
És azóta ezt csinálja.Volt winfos reinstall...azután is azt csinálta.
Nem tudjátok mi lehet a problema?
Nézzétek meg mit taáltam netezés közbe! Érdekes!
Steam Hacking

Hmm... találtam egy olyat hogy garrysmod_cs_v7a . Na most ha telepitem akkor lesz egy garrysmod mappa a program files-ok között.De én ezt elinditani hogy tudom?
Valahol láttam olyat hogy a Steam-en belül a játékok közt meg kéne jelennie,de ez nem történik meg...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Akkor ebbõl van olyan verzió ami kifejezetten Counter Strike-hoz van.Mert ugye az #1 hozzászólásban külön van,de onnan már nem jön persze semmi.
Nekem meg Counter Strike-Day of Defeat eredetim van,és azzal valahogy ezek az ujak nem igen óhajtanak eggyüttmûködni.Vagy lehet azzal nem is fog?<#nemtudom>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Katun
Miez a pangás?
egyébként feldobtam a Garry's Mod on Wheels vagyis Jármû mod 3maid részét. http://steampowa.uw.hu

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

alph4
Kijött a Garry's MOD 9.0.3 Van aki esetleg megnézte már milyen plusz van benne?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

scorpeeon
nincs megoldás??

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
hmm

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
na, semmi?

scorpeeon
egyik barátomnak mindezidáig jó volt és most neki is elbaszódott: nincs kép, 1 pálya

scorpeeon
kösz, ha kiderited, h mi nem stimmel, szólj! 😄 talán egy régebbi verzióval menne? v mi lehet a baj?

alph4
Tegnap és is újra felraktam és most nálam is nuku kép + csak 1 pálya elérhetõ! Mindjártutánna nézek.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

scorpeeon
hmm, újra feltettem a modot, de továbbra is csak 1 pálya elérhetõ, és nuku kép a cuccok mellett 😞(

_Atti_
pedig dög egyszerû..csak olvass bele a hl2 topic faqjába..

annyi hogy csinálsz egy accountot és aztán ezzel a progival logolsz be..aztán már csipegetsz is a sok szép cucc közül😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/