1192
Garry\'s MOD for Source
-
Dodo55 #312 LOL :D -
#311 Na végre sikerült normálisan feltennem a videóm a youtubera :)
http://www.youtube.com/watch?v=KIWi4PDGqoI -
#310 Starwars ragdollok
Örülök hogy tetszik az új viedó. majd lessz még :) -
Neoncsoves #309 gratz :DD megint kva nagyot alkottál :) -
#308 Hát ez lol. Olyan Darth Vader nekem is kell :D -
#307 na csináltam egy kis fun videót:
Gmod_fun_video.rar
Majd felrakom youtubere is. egyenlőre problémám akadt a videóval ami youtubera kerül mert 12 mp-vel hosszab és videóban egy jelenetnél 12 mp-re megáll a kép a hang meg megy tovább igy rettenetesen elcsúszik egy helyen a videó a hangtól ahol nem kéne :( -
#306 wooooow :P :) -
#305 weld tool
vagy mi -
#304 íme a mai alkotásom csak hogy jobban aludjatok :) -
#303 Ok Nekem amúgy az egyik problémám az, hogy nemtudom ,hogyan kell összekötni a cuccokat egymással? Már itt az elején elakadtam Amikor lerakok mondjuk egy gomdbot meg még valami cuccot akkor a wire cuccal nemtudom összekötni... Ti tudjátok, hogyan kell?
Előre is köszönöm!
-
Dodo55 #302 Én igen, de bonyolult elmagyarázni, rá kell jönni. Próbálkozz. -
Neoncsoves #301 nyugi, mi sem értjük.. .:D -
#300 Hy all!
Valaki elmondaná nekem, hogyan kel használni a wire modot? Mert nemértem, hogyan kell csinálni...
Előre is köszönöm! -
#299 tőlem... :D -
Neoncsoves #298 mit gondoltok legyek házigizda? :D -
#297 bammeg kár hogy itt (ahol tanulok) nincs netem:) -
Neoncsoves #296 Na, meglett az FTP. Mostmár töltök fel MAPokat MODokat. MOst feltöltök egy 101 mb-os zombie survival mappackot... szal :D -
Dodo55 #295 olaj XD -
#294 zsír :D -
Neoncsoves #293 Srácok, haverom adott admin jogot a szerójukra... Külföldi gyerek. Nah most akkor van szerónk: 85.228.151.114:27015
Admin,Moderator jogot egyelőre nem kaptok, majd VIP-et vagy Senior Membert igen... -
#292 Végre be tudok jelentkezni! Beszélni kellett a rendszergazdatesttel, hogy intézkedjen, mert nem leszünk jóban. Odaadtam a port listát, és megcsinálta!!!!! Lehet, hogy majd valamelyik este leszek, sőt lehet, hogy még ma is :D. -
#291 jaj végre ismerüsük az SG-n :) -
#290 Ha van rá igény, össze tudok dobni valami Tutorial-t Advenced Duplicator-hoz, csak még le kell jönni a Standalone veriónak, mert a Steam-em nem tud bejelentkezni koliból (megvan eredetibe, de azt csak otthon tudom használni, mivel a koliban az összes internetes multi adatforgalom le van kapcsolva.) -
#289 na mindegy látom már nem annyira aktuális. most lépek elfele géptől. majd estefele jövök. -
#288 jaja megyek :) -
Neoncsoves #287 nem jösz Steamre? :) -
#286 Van, köpi is a vért, de mégsem olyan, mint a filmen, plusz a földön sem látszik meg.
-
#285 lehet csak én ezt sehol nemtalállom :( -
#284 Az szerintem valami emitter lehet. -
#283 arra gondolok ami a kombájn okád és összevérezi a talajt :) -
#282 Ragdoll-ra nem lehet emitter-t rakni? Az képest vért köpködni. Mondjuk a videót még nem néztem, ez csak egy ilyen kósza ötlet.
SZerk:
Ha arra a vérre gondolsz mikor Gman ráesik az ablakra, akkor van ilyen textúrázó valahol, és lehet vért szórogatni. -
Dodo55 #281 Felraktam a wire modot megint, és mostmár rájöttem a használatára, és rohadt jó :D -
#280 http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=419626
Ebben a videóban a végén a kombájn hátul okádja a vért. na ehhez mitkel letölteni nemtudja valaki? :) -
Dodo55 #279 Az engem is érdekelne. Nekem valami normális angol is jó lenne, ami abba a Gmod wiki-be van az elég félkész, és össze-vissza. -
Neoncsoves #278 aki ért a Wire mod-hoz irna egy magyar tutorialt? :) előre is kösz :D főleg a Defusable Bomb-hoz kéne ami adv. duplicatoros -
#277 na felraktam youtubera is :)
http://www.youtube.com/watch?v=Q_xhsc0ewLk -
#276 Q gomb lenyom és jobboldalt Options fülben Hide részben kilehet kapcsolni hogy ne látszódjon a physgub effectje.
Fegyó meg azé nem látszódott mert leraktam egy kamerát és abból figyeltem kifele :) -
Neoncsoves #275 főleg, látszott hogy physgunnal lett huzva a végén a hulla :s -
Neoncsoves #274 de olyan pontosan? -
Dodo55 #273 Thruster?