Garry\'s MOD for Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.dreamerz.hu
Ja és ehhez is kell valamilyen eredeti Source engines játék.
De ha megvetted, akkor steamen keresztül annyiszor töltöd le, ahányszor akarod, annyi gépre, ahányra akarod, de 1 idõben csak 1 gépen tudsz vele játszani.
és ha 9.0.4 et raknám fel az is müködne?
Szóval ha van egy eredeti CSS-ed, akkor az már elég lesz neki.
És szerintem megéri azt a 10 dollárt.
Meg ami még nem tetszik kicsit az az, hogy meg kell fogni a physics gunnal a cuccokat mielõtt megfagyasztom õket. Régebben elég volt rácélozni, és jobb kattintás.
Nah véleményem:
Sokkal jobb mint a régebbiek, legalábbis a 9nél tuti jobb.
A DM az vmi nagyon kemény benne.és a legnagyobb UP benne hogy átláthatóbb a menü. meg a gombcsinálás, hidraulika,thruster effect... stb... Nekem még szokatlan picit a kezelõfelület, de sokkal jobb mint az elõzõek, nem bírom hangsúlyozni 😊 már most van 168server...
Két dolgot kell tudnod: az accountod nevét és jelszavát.
Ha ezeket tudod, akkor bármikor újra letöltheted bármilyen gépre, persze egyszerre csak 1 gépen tudsz játszani 1 accountal.
Ez már nem ingyenes, 10$, de elég neki bármelyik Source SDK-t tartalmazó játék, nem kell HL2+CSS+HL2DM, mint a régi verzióknak.
Elméletileg este 7-8 körül lesz megvásárolható a Steamen.
Mint tudjátok régebben én is jól elvoltam ezzel a moddal csak közbejött valami és le kellett törölnöm.
Most újra kedvet kaptam hozzá de kb. azóta 3 vagy 4* próbáltam újrarakni sikertelenül.Fel tettem a legújabb gerimodot és nem indult.Valami 10 számjegybõl álló kódhibát írt.
És azóta ezt csinálja.Volt winfos reinstall...azután is azt csinálta.
Nem tudjátok mi lehet a problema?
Steam Hacking
Valahol láttam olyat hogy a Steam-en belül a játékok közt meg kéne jelennie,de ez nem történik meg...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem meg Counter Strike-Day of Defeat eredetim van,és azzal valahogy ezek az ujak nem igen óhajtanak eggyüttmûködni.Vagy lehet azzal nem is fog?<#nemtudom>#nemtudom>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egyébként feldobtam a Garry's Mod on Wheels vagyis Jármû mod 3maid részét. http://steampowa.uw.hu
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350