1192
Garry\'s MOD for Source
  • Aquir
    a wire-el tudod összekötni a wire dolgokat. Általában értékekkel dolgozik, pl próbálj meg egy gombbal összekötni sokmindent wire toolal, aztán meglátod :P :))
  • skyman14
    valaki tudna vmi traninget magyarul a wire modról?
  • Fantos
    bocs tévedtem 7-ről nincs
  • Aquir
    a 9-esről láttam videót milyen volt
  • TreDoR
    Hogy lehet lekérdezni a player (x;y;z) coordinátáit és azt, hogy merre néz consoleból? Vagy bárhogy máshogy. Pl. a savek is tartalmazzák ezeket az infokat.
  • Fantos
    szerintem youtube-on találsz erről is videókat
  • Aquir
    ha a 7.1-el nem lehet csinálni semmit akkor mi van a korábbi veziókkal? Mert mondjuk én nem tudom mi volt a 10 előtt, érdekes lenne látni milyenek voltak az első részek :)
  • Venom
    Szerintem nemaz lessz aneve :D csak akkor indult a béta és gondolom ezért kapta ezt a nevet. :)
  • TreDoR
    Ezt a Garry's Mod 2007 Beta-t nem vágom. Ha csak béta és kijön a végleges akkor GMOD 2007 lesz a neve? Mert akkor 1 évet csúszott, lol...
  • Gibor
    létezik néztem már... amugy annyi az egész hogy az anti cheat progi ahogy nézem ninsc bekapcsolva és már megyis Gmod-ozni szokta én mondjuk de mr CSS-t is néztem.
  • Venom
    Azúgy nemmegy de ménem szeded le a pacsteames gmodhoz a pacsteames CSS-t?
    TreDoR: néhány tört szeró már létezik elvileg.
  • Yoda001
    ..csak a cs van meg,ezért is gondoltma h annak a mappája mellé kellene másolni,egyébként semmi más köze nincs
  • TreDoR
    Hát, nem eredeti Garry's Moddal sztem tuti nem lehet eredeti szerókon nyomulni (ez a legtöbb játéknál így van), az már más kérdés, hogy tört szervereken lehet-e. Viszont nem tudom, hogy jön ide a CSS, nem a CS Source-al akarsz gamelni, tehát hiába másolod be mellé a GMOD-ot, ha fel akarsz csatlakozni valahova, nem a CS Source kliens fájlait fogja használni, hanem a GMOD-ét.
  • Yoda001
    na mostmár mindenki össze vissza beszél :)) én azt akartam,hogy a pacsteamos gmodot amit leszedtem,átmásolom css mappa mellé,v ahova kell,és hoghy játszani vele, de nem megy...:D azért köszi
  • TreDoR
    Gondolom a textúrák/modellek miatt kell neked a cs nem? Mert ha igen, akkor bemásolod a cs 2 gcf fájlát (counter-strike source client.gcf, counter-strike source shared.gcf) a pacsteam gcf fájlai közé, és innentől elvileg be kell töltenie a css textúrákat a gmod 10-nek (márha megvan az aug. 06.-ai update hozzá).
  • Venom
    Pontosan csak steamon lehet szerválni Gmodot.
  • Yoda001
    aha,kicsit utánanéztem..ahogy látom csak rendelni lehet 10$-ért
  • Yoda001
    pont 4-5 hszel írtam lejebb hogy nem megy eredeti cs alatt a pacsteamos gmod...venom te meg válaszolsz a kérdésmre pls? hamár megvan neked eredetibe a gmod.. mennyibe kerül itt mo-n,ha lehet kapni? vagy te steamrol rendelted?
  • Venom
    uhh hát foggalmam sincs. de lehet külön is működik nemtom. de pacsteames cuccok csak pacsteammel működnek sztem. kérdezz rá a lentebb említett blogon. Mivel nekem eredeti a HL2 + Gmod meg egy pár cucc így erre nemtudok válaszolni.
  • Gibor
    juhuuuj ez angyon durva... amugy innentől futathatom a rendes steam-et? vagy ezt a pacteam-et kell ezentúl használnom?
  • Gibor
    gecccc és tölti a HL-t meg a Gmodot... na akkor msot a gépet pihentetem és elmek vlamerre.
  • Gibor
    "use blank accounts only." ezzel most mire céloz? mert már vagy 10perce ezen töprengek.
  • Yoda001
    nemtudom érted-e a kérdést..demost már mind1.. nem megy,pacsteambe még ott van, ott megy,én meg most nemfogom megvenni a gmodot
  • Gibor
    ja értem...köszi szal a pacsteam egy ilyen steam hack féleség...
  • Venom
    Figy leszeded a pacsteam-el a HL2-est meg Gmod 10-et és játszol. :)
    Yoda ez neked is szóll. sztem a CS:S-t seperc alatt lelehet tölteni.
  • Yoda001
    szerintetek,ha fennt van az eredeti cs,és van egy pacsteames gmod10-em,akkor valahogy meglehetne oldani hogy áttegyem az eredeti cs-hez,és használhassam? itt a #442-ben lévő fileok megvannak,teház akkor menne valahogy,nem?
  • vki
    Jha. Bocsi, odáig már nem jutottam el :S
  • Gibor
    az lehet.. de írtam hogy nekem sajna nem 3r3d3t1 a HL...
  • vki
    Hát nemtom. Szerintem a Source Engine-t automatikusan frissíti a steam, attól függetlenül, hogy a HL2 nem használja ki az újitásokat.
  • Gibor
    meg a pacsteam ahogy nzem vlami steam átverő progi? merrt még nem barátkoztam össze ezekkel az uj Steam HL2 es dolgokkal mert nekem a legrégebbi HL2 collectors edition van meg azt helo azzal meg a Garrysmod 7.1 fut... de hát azzal szinte semmit nem lehet csinálni.
  • TreDoR
    Ezek a gcf-ek kellenek a gmod 10-hez: source materials.gcf, source models.gcf, source sounds.gcf, base source engine 2.gcf, és persze a garry's mod gcf fájla.
  • vki
    Az a lényeg, hogy Source engine-es game legyen. Lehet az a Day of Defeat Source, Counter-Strike Source, Half-life 2, meg akármi, ami Valve-s, és Source engine-es.
  • Gibor
    Na megint egy kérdés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És pontosan vlami Half-Life verziót tudtok mondani? mármint amivel a pacsteam máködik, mert az enyém a colectors edition biztos régi már neki mert nem HDR-es stb stb...
  • Yoda001
    és az mennyibe fáj magyar forintban? :DD
  • Dodo55
    $10
  • Yoda001
    nah,ma megvettem úőjra a sourcet,valve b@szik válaszolni a cd kulcsos reset levelemre..most a gmodot hogy tudom megszerezni? a 10-et? mennyibe kerül? :)
  • Gibor
    köszi szépen majd utána nézelődök...
  • Venom
    Pacsteam :P
    http://garrysmod.blog.hu/
    Itt kérdezősködj :)
    egyszóval ami neked kell aza pacsteam nevű progi. letöltést nemtudok sajna de fentebb említett blogon a kollégák tudnak segítteni.
  • Gibor
    Egy nagyon durva kérdéásem lenne...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most ehez ugye eredeti HL2 kell és remélem a Garrysmod is fizetőssé vált... msot akkor megtom oldani vlahogy w4rez verzióval?
  • Yoda001
    hát...resetelni kellene a cd kulcsom..ebbe meg nemhiszem hogy innen akárki is tudna segíteni ;) mind1,írtam nekik "ask a questionbe",aztán meglátom mit válaszolnak,vagy rossz helyre írtam? :D kategórián belül pedig volt ilyen