1192
Garry\'s MOD for Source
-
Gvatto #512 nagyon kérlek segítsetek!!!
felteszem a pacsteamet, és nem tudom futtatni az autoupdatort. nem tudom letölteni a fájlokat, és azthiszem ennek köszönhetően nem megy a pacsteam,
mert amikor el akarom indítani, akkor kiírja, hogy: platform error bad module 'bin/friendsUI.dll', not loading
megnéztem ilyen fájl nekem nics is :(
pls segítsetek
előre is thx -
#511 nekem van Gmod meg wiremod is egy ideje de mi az az svn program?:) -
zoolee #510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sry, de mivel nincs bankkarim törtel játszok még.
Szóval csak eredetinál lehet ezzel az SV N progival megcsinálni? -
F1re #509 svn programmal kell leszedni a wire modot -
zoolee #508 Hali..Azt szeretném megkérdezni, hogy a WIRE modhoz kell még vvalami + file? Mert bemásoltam a 3 filet az addonsba, megjelenik a modmanegerben, de a játékban nem:S -
#507 Üdvözletem. Szeretném bejelenteni hogy elindult a Garry's mod blog-hoz tarozó furumunk.
http://hungmodforum.portbb.com/
Egyenlőre még nincs sokminden rajta mivel nemrég indult de lassan benépesül :) -
#506 Azóta amióta átcsináltam XD
Tudom hogy nem DeLorean de így egyételműbb hogy miről van szó. -
Gibor #505 De a Challanger mióta Delorean? -
#504 nagyon tetszik mind a kettő járműveket gaszán lehetne optikai tuningolni azzal a V motoral XD -
#503 Sehogy. Azok alapból rajta vannak azon a járgányon :) HL2 Episode Two-ból van. -
#502 fasza,deloreaonon hogy csináltad a villogó indext/féklámpát? :) -
#501 Na régen írtam. Rég nem csináltam videót sem úgyhogy most kaptok kettőt amin lehet gondolkodni :D nem poén csak jól sikerült aztán felvettem:
http://www.youtube.com/watch?v=huo6gFC_vYc
http://www.youtube.com/watch?v=6RfDV-n8FCs -
#500 nem tom :| -
STurmGewehr #499 Fakk nem működnek az addonjaim:S Miért nem? -
#498 akkor PhysChanger + paper :P -
#497 Hi!
Valaki tud olyan cuccot, amivel egy fémdarabból (lsd. PHX fémlap), egy erős, vizen úszó tárgyat lehet csinálni? (A PhysChanger vagy mi a fene a neve + WOOD kombináció nem a legjobb) -
#496 hibák offline módban: (jobb fölül a hibaüzenet)
ez
kerék
Expression chip nem jó
Nukie
consol -
#495 :O áztá -
#494 következtetés:Sentry-t nem lehet mozgatni -
#493 Sentryt nekem sem sikerült mozgatnom -
#492 Hát nemtudom, most akkor ebben tényleg ennyi bug van? Sentry Gunt meg sem tudom emelni physgunnal, ha pedig gravity gunnal eldobom, elég érdekesen rójja a köröket a levegőben... Ahogy olvasom facepunchstudios.com-on elég sok embernél hibás. -
#491 most akkor ne töltsem le? -
#490 Hát, elvileg benne lett volna a Half-Life 2-ben, csak aztán ellopták a game forrását, ezért a valve átalakított benne sok mindent és pl. ezt (is) kivette. -
#489 úristen mieza hídra? -
#488 Aham, szóval akkor a GMOD 10 ezzel az updattel a GMOD 2007 Beta végleges verziója? -
Dodo55 #487 Azért 2007, mert az új Source Engine neve Source 2007. -
Neoncsoves #486 nem megy a multi, egy csomó addon, ja persze ha megsebzel egy embert akkor crash (ha téged sebeznek akkor is)... kösz garry... -.-' -
#485 Kijött a GMOD frissítés!!!!
További info:
www.garrysmod.com -
#484 1000 köszönet!
A Half-Life 2 Beta Hydra-jára gondoltam, fent van garrysmod.org-on is:
-
#483 no collide tool
nem rémlik mi az a hydra -
#482 World modelleket, hogy lehet egymáson áthúzni (pl. gondolok itt a Hydrára)? -
#481 nem csak a nuke a gond már mondtam :) egyébként semmi hiba nem jó
lehet hogy ujra kéne rakni, lehet hogy valami nincs jó helyre rakva, nemtom -
#480 de ha robban szépen robban és semmi hiba akkor nem mindegy? -
#479 most így fejből kb valami ilyet ír (azóta nem néztem meg, mert 2 vizsgám volt ma :P): "stb.stb. lua nil value":)
meg amikor robban a nuke akkor sorozatba jön üzenet hogy nem tud kezelni valamit, és tele lesz vele a consol:) -
#478 Oké. De sztem ott valami más gond van. Én amikor épp elmegy a netem akkor kénytelen vagyok offline módban játszani és nem vettem észre semmien problémát a wire moddal. -
#477 majd esetleg berakom hogy mit ír ki jobb felülre amikor használni akarok pár dolgot -
#476 hát nemtudom nekem offlinebe működik minden:D -
#475 ok majd megnézem, meg majd az angolomat is fejleszteni kell a wire dolgokhoz
azt már mondtam hogy nem tudok offline pár dolgot használni, a kereket sem, így megnéztem a wire-kereket, de azzal meg nem tudok hátramenni lol, csak annyit tudtam kezdeni egyelőre vele hogy numpad keyboardhoz kötöm de a keréknek csak go,break és speedmod értékei vannak -
#474 Wiremodhoz hasznos oldal: http://www.garrysmod.com/wiki/?title=Wire_Addon
Amúgy ha ügyes vagy egy chipbe meglehet írni az egész timert Expression Chip segítségével. -
#473 Más is írjon majd értelmes dolgokat a wire-ről amiket tud :)
amikor egyszer próbáltam időzített bombát csinálni egyelőre a következővel tudtam csak mit kezdeni:
time chip (sima time) Run értékét (ahhoz hogy elinduljon) egy wire gombbal összekötsz (olyan gomb aminek értékei: 1 bekapcsolt állapotban, 0 kikapcsolt állapotban, és a "toggle" be van nyomva) , a time chipfajták alatt levő chipfajtából (így most nem tudom mi a neve) a Subtractnak az A értékét egy 10-es értékre beállított Value chippel vagy mivel (ami a button tool alatt van) összekötöd, a B értékjét meg a time chippel, egy Round kerekítő chipet (ez ott van ahol a subtract is volt) kötsz a Subtract-hoz, a nuke-ot (ha van wired nuke-od) meg hozzákötöd a Roundhoz, de előtte a nuke értékét 0-ára állítod.
ez csak annyi hogy 10-ből kivonja az idő egyre növekvő értékét és kerekíti, és amikor elér a 10-hez az idő, akkor lesz 10-10 ami ugye 0, és ha úgy állítottad be hogy a nuke 0-án aktivizálódik akkor meg bumm
Ha ezt az egészet magára a bombára erősítve kötöd rá akkor még hordozható is lesz ami tök jó :P
A wire-el tudod összekötni őket (általában csak wire dolgokat tudsz összekötni, de pl a sima Fan toolt össze tudtam mondjuk kötni wire dolgokkal), ha ezzel a toolal ránézel a tárgyra akkor jobbgombbal lépteted az értékeit, amikkel öszekötsz egy másik tárgyat.
Fontos az összekötés sorrendje! Gombra nem tudsz rányomni először a wire toolal mert egy másik tárgyra lehet csak rányomni és utána odakötni a gombhoz stb