1192
Garry\'s MOD for Source
  • V43 1105
    Wallpaper? XD
  • Aquir
    mi is a wp?
  • zoolee
    Hali, milyen konzolparanccsel a látótávot feljebb venni?
    Lenne kedvem egy kis wp zéshez: D
  • Aquir
    Hát szerencsére(?) még nincs az albérletben internet:)
  • F1re
    elkuldtem PM-be :)

:D nehogy a Gmod javara mennyen a tanulas :D
  • Aquir
    3 szigorlatos (ez az összes az egyetemen) vizsgidoszak :p :)
  • Neoncsoves
    mi a steamed? :P
  • F1re
    szard le :D gyere velem gamelni :D
  • Aquir
    nem tudom hogy lehet(ne) fájlokat átteni hogy jó legyen, de ha ugyanúgy telepítesz mindent mint a másik accountról, akkor fog menni (mármint a steamról letöltött játékoknál, mert amik CD-kulcsosok, azoknál nem tudom hogy van:)
  • SD456
    Hi!

Addig meg is vagyunk, csak az én cuccaimat nem akarja felhasználni. (EP1 ,EP2, Portal stb...) Át másoltam a tesóm gépéről a gfc fájlokat de nem engedi indítani, ha meg a tesóm accauntjával akarok akkor megy a GMod 10 de akkor meg az EP1,EP2 és a Portal propokat nem használja. Valami ötlet?
  • Aquir
    hát hogyha accounttal használatba lesz véve mindkét gépen, utána offline módba is fog menni biztosan, mert nálam is így működik
  • SD456
    Hi all!

Tesóm megvette ma a Gmod 10-et. Hogyan tudjuk úgy használni, hogy az én gépemen is menjen és az övén is ? Én úgy tudom offline módba lehet használni több gépen is.
  • Aquir
    vizsgaidoszak :p
  • F1re
    latom ez a topik meg halt
  • F1re
    ha vakinek van eredeti steamje es jol is nyomja a gmodot az ha gondolja felvehetne steam-re pm-be meg irja az acc nevet aztan mehetunk neha bohockodni
  • Neoncsoves
    oké. majd akkor lehet kipróbálom. kösz mindenkinek!
  • Venom
    Ja mégvalami. amit lentebb irtam azé nem biztos. Lehet a Gmod nézi hogy mege vetted a gamékat és aszerint engedi a propokat. De nyugodtan megpróbállhatod.
  • Venom
    Üdv. Elég ha gcf fájlt bemásolod a megfelelő helyre. Max annyit fog kiirni a my gamesnél hogy preload completed és tudod használlni a propokat.
    Amire szükség van aza source 2007 kezdetű gcf fájlok. Ennek egy részét már a Gmod miatt is leszedi.
    Na mindegy szóval a lényeg hogy gcf fájlokért nemszólhatnak semmit.
    Namármost mivan ha mondjuk a tasóm is játszani akar Gmodot de nemaz én accountommal hanem az én gépemről és megveszi azta saját accountjára decsak magát a Gmodot. Többi cucc meg ugye ottvan GCF-ben? Bannolják? nem :) Tehát a GCF fájlokat nyugodtan áttlehet másolni.
  • Neoncsoves
    ok, ty
  • zoolee
    Igen, banolhatnak érte.
    Valvenál nem rég 5ölték ki, hogy ha warez gammát eredeti seriallal használod,akkor az egész accodat banolják.
  • Neoncsoves
    de mivel EP2nek ilyen nem nagyon lesz ilyen free 7vége nem lesznek meg azok a propok (pedig elég sok szeron használnak sajna EP2 propokat...)
  • Neoncsoves
    üdv mindenkinek!
    Kérdésem az, lehet-e olyat csinálni, hogy PacSteammel letöltöm a Portal-t, HL2 EP2-t, EP1et, meg a többit... Van 1 eredeti accountom (CS SOurce, DOD Source, Red Orchestra, GMOD,stb...) na most ugye a pacsteamnél egy fake accountot használnék... letöltené a játékokat meg minden, bezárnám a pacsteamet, és átmásolnám ezeket a játékokat origi accountomra (gcf-el együtt) az a kérdésem lenne hogy ezért bannolhatnak? (mert én nem játszani akarok vele, csak a propok miatt kellene.) és hogy igy tudnám-e az EP2, TF2 propjait használni... Mivel most lesz TF2 ingyenes 7vége, ezért gondoltam mert most letölti, megkapod a propokat meg minden, de utána azt fogja irni h vedd meg, de a propok megmaradnak... 5let?
  • LordAdam911
    okok ty
  • Aquir
    az már nagyon régi változat lenne

szerintem a #434-es hozzászólástól nézd, ott volt pl szó erről
  • LordAdam911
    vki pls linkelje be nekem újra-e! pls! thx.
  • LordAdam911
    nemjóak a linkek :CCCC
  • V43 1105
    Szégyellem de most nincs pénzem .. :s
  • zoolee
    9.95 steamen.
  • V43 1105
    Eredeti! Gmod10 ingyenes? Hol lehet letölteni ?
  • Aquir
    ha tört akkor nemtudom. Ha legálisan vannak meg, akkor mondjuk neked a gmod 10 kellene hogy meglegyen (namind1) és akkor csak elindítod simán
  • V43 1105
    Szervusztok!

Segitség!! :D

Megvan a CS Source, Day of Defeat, HL2 : Deathmatch, leszedtem Garry's mod 9-et, felraktam, de hol kell elinditani ? Please help, thx ;D
  • Aquir
    van beállítás az egyik fülön jobboldalt ahol a szerszámok vannak, és ott az egyik fülnél a beállításoknál van. ragdoll a rongybaba, ezt a szót keresd -már nem tom hogy van ott odaírva :)
  • petkooo
    Helllo meik parancsal lehet beállitani hohg mp közben a lelőt npc-ket is lehesen mozgatni a gravitációs fegyóval???
  • Aquir
    magyarul nem volt eredetileg se a hdr bekapcsolva :P valami változott
  • Aquir
    nincs és nem volt HDR, ezt bizony ŐK csinálták el :|
  • Venom
    HDR-t kapcsold ki :D
    Aki SVN helpet akar az látogasson el a http://hungmodforum.portbb.com/ fórumra. :)

Na és villámkérdés :D tud valaki adni valamien tutorial oldalat ahol leirák hogy mien progit lehet modelek készitésére használni és mivel lehet áttkonvertálni hogy a játékban használható legyen?
  • Aquir
    szerintem is. nem tudom mit csináltak a patch-el a grafikán de eléggé máshogy néz ki (máshogy látom a távoli talajt, talán pixelesebben vagy mittomén, máshogy néz ki na), és most amikor visszatöltöttem egy régebbi mentést, a páyla jobban akadozott :\ de nem tom mit csináltak vele :P
  • Deviance
    nemtom ti mit sznevedtek :)
  • Prézli
    Volna, de mióta feltette magára a patchet azóta ha falhoz közel megyek, vagy bemegyek egy épületbe, akkor pixelvihar kelekezik és kilóméteres textúrák csüngenek az emberkéről ami elvakít és képtelenség így játszani. És igen, eredeti, próbáltam újrarakni de az sem segített azóta hagyom a francba.
  • Deviance
    valakinek nincs kedve jacani? (eredeti)