1192
Garry\'s MOD for Source
-
#592 v gomb ha jól tévedek -
#591 egyszerűen hozzátartozik a játékhoz. a játékban egyik beállított gomb a repülés, mert úgy lehet jól építeni bármilyen szerkezetet hogy ha nem húz le folyton a gravitáció, hanem tetszés szerint rálátsz bármelyik részre :P
mondjuk ezt lehet korlátozni és akkor senki sem tud repülni, de alapból ez pl. a szerepjáték (role play) és más szervereken van, a build szervereken nem -
#590 hai csak egy gyors kérdés.
több videóban láttam hogy szimplán repkednek a játékban. ez hogy lehetséges? -
#589 Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám. Amikor a GMOD 9.0.4-et elakarom índítani steamen, akkor a betöltő képernyőnél kidob ezzel a hiba üzenettel. „MountFilesystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(3192,241,0x1763fc74=,0x1764fd 74) failed with error 5: No Steam Content Servers are available.”. Hogy lehet ezt a hibát megoldani? -
#588 Nem tudjátok véletlenül hogy a 8.3-as verzióban hogyan lehet megváltoztatni annak a lámpának a fényét amelyik az Efect menüben van? -
#587 bocsi elírtam! ez a verzió van nekem is letöltölve,de nem akar felendeni a szerverekre, mert ezt írja ki amikor csatlakozni szeretnék egy szerverre "Your version does not match the servers", ilyenkor mi a teendő? -
#586 ez a verzió van neked is letöltölve,de nem akar felendeni a szerverekre, mert ezt írja ki amikor csatlakozni szeretnék egy szerverre "Your version does not match the servers", ilyenkor mi a teendő? -
#585 http://halflife2.filefront.com/file/HalfLife_2_Garrys_Mod;50929 -
#584 sziasztok! A GMOD 9 verziók közül melyik az amelyikkel feltudok netre menni játszani? Netán ha tudtok letöltési linket adni ahonnan letudom tölteni, nagyon megköszönném! -
#583 a cs:s, tf2 modelleket, tárgyakat automatikusan belerakta, lehet ha mást feltelepítek azt is biztos felrakná :p (mapokat meg elő lehet hívni) -
nagykovi #582 A Gmod-ba be lehet tenni más modok modelljeit? (pl mapokat, karaktereket, ilyesmi) -
#581 oks, erre nem tudok megoldást sajna
nincs letölthető cs-karakter amit magadra vehetsz? meg be lehet tenni a megfelelő fegyvereket valahogy (az tök jó hogy pl a roleplaying szervereken cs-s fegyvereknél csak a rajtuk levő célzó bütykök segítségével lehetett csak célozni) -
PunkZoli #580 én ha csézni akarok, azt megoldom csés szerveren, itt nem az a problémám, hanem ,hogy ha csében veszem fel demora azt a részt, nem tudom olyan szabadon smootholni mint az újabb motoros garrys modot.... ergo kifagy minden kis szar miatt...
ezért kellene garrys moddal rekonsturálni egy szituációt amit csében -
#579 figyelj a gerry's modban mindent lehet, legalábbis ugye vannak zombi szerverek, ott sem lehet repülni, a többit meg mittudoménmilyenmódon talán össze lehetne állítani, csak nem tom hogyan és nem tom ki tudná:)
az meg hogy becsatlakozz mondjuk csak úgy egy Vac-védett cs-szerverre az úgy azért ugye kizárt -
#578 azt tom hogy CS mapot meg fegyvert meg lehet használni de karakteről fogalmam sincs -
PunkZoli #577 azt meglehet csinálni, hogy csés karakterrrel , csés mapon játszani?:D ...mert nekem speciel baromi sokszor kifagy a csé, ha smootholni akarok, és sokkkal egyszerübb lenne ha gmodos motorral tudnék...ahol nem fagy -
#576 finger pozerral se megy, probáld ki!:S -
Neoncsoves #575 fasza:) -
#574 jóas:) -
#573 nagyon laza :D -
#572 Bah, hozzászoktam hogy magától átírja a linket makróra, mégegyszer:
-
#571 Finger Poser Stoollal se ment?
Amúgy egy kis házikészítésű mech, béta:
http://es.youtube.com/watch?v=FH19yvqV0b8 -
#570 miért nem lehet a tf2 heavy figurának mozgatni az ujjait? -
PunkZoli #569 köszi::) -
#568 mióta elizélték a grafikát nemannyit
meg winreinstall volt, és most nem töltöttem le újra csak a tf2-őt (meg a peggle-t :P) -
F1re #567 én már csak gmodba a wiremodot elveztem :D kurva joh az a cucc
te szoktal jatszani ? -
#566 no collide -
PunkZoli #565 jo mindenre rájöttem ,hogy eléggé használhatatlan a css nél:(
viszont az érdekelne már ,hogy hogyan tudok rá illeszteni kézre fegyvert? mitől nem lesz olyan hogy taszítja?:D emlékszem kérdeztem is már de nincs kedvem visszakeresni sry:) -
PunkZoli #564 hi, hogy tudom a káz mozgatása funkciót előhívni?:)
plusz vmi rope-al baszakszom, azt el lehet tüntetni? mert csináltam egy jó pózt ...csak elbasztam vele:D :D lama vagyok:D -
#563 www.steam.com -
#562 valaki nem tud egy linket adni, ahonnan letudom tölteni a Garry's mod 9-es verziót? -
#561 Hi all!
Letoltottem a steamot meg a garry's modot is es most nemtom hogy hogyan kell elinditani
Ha lehet reszletesen de nem fontos! -
Neoncsoves #560 azóta énis RPzni ugrottam be egy Stargate RP szerverre, meg megcsináltam a vidimet:) -
#559 aham az :) csak már régen jáccottam vele ( kb. mióta a grafikája megváltozott) -
Neoncsoves #558 no collide:) -
Neoncsoves #557 Video:) -
#556 Köszi! -
#555 a legalapvetőbb eszköz: weld :)
tehát a noclipet rá vagy mit hogy bele tudd tenni rendesen a kezébe aztán weld -
#554 Meg tudja valaki mondani, melyik tool-al tudok egy fegyót egy ragdoll kezébe rögzíteni, úgy, hogy amikor mozgatom a ragdollt, a fegyvert tartsa. -
zoolee #553 AWP