1192
Garry\'s MOD for Source
-
Neoncsoves #632 nem crackelt az annyit takar, hogy csak eredetivel műxik -
Roli010 #631
Szervereink
Sandbox szerver:
IP: 80.249.173.38:19000
Spacebuild3 szerver (nem crackelt!): <-------ez mit jelent hogy nem CRACKELT???(töltel is lehet akor multizni vagy mi?
IP: 217.146.90.10:27015
Mindkét szerverre a jelszó: nyunyora007
-
Neoncsoves #630 az 1 dolog, hogy Garry-nek nincs pénze dobozos verzió gyártására, terjesztésére... attól még STEAMen amit megveszel az eredeti. -
Roli010 #629 de boltba nem érulnak akkor !!!!! -
Neoncsoves #628 LOL hogy ne lenne? -
Roli010 #627 ez szentem hülyeség Garry nincs is eredetibe -
#626 De a garrysnek is eredetinek kell lennie. (De valami 2 ezer forint, vagy nem is tudom) -
Bmx01 #625 akkor csak Eredeti játékkal tok??
azt még tok szerezni de
Steam accont meg minden ÁÁÁ -
#624 Multihoz kell egy source alapú játék (CS:S a legolcsóbb) , egy gmod 10, és steam. Akkor tudsz multizni. -
Roli010 #623 Valaki tudna nekem küldeni egy Gmod ICONT?? véletlen kitöröltem
am a Pacsteam az a Steam Ingyenes változata???
hogytok gmod al multizni???
hámácsi kell hozáá??
http://garrysmod.blog.hu/ -
F1re #622 1000% sztem h a gyerek analfabétaságábol adodik :D (am probalj meg felmenni netre szerokra es nezd meg ott muxike a keypad ha van a szeron) -
#621 Figyi má'. Neked az még nem jutott eszedbe soha, hogy netán-netán valaki még nem próbálta azt, amiben te segítséget kérsz? A topik favolva van, így mindig megnézem, de ha egyszer nem tudok rá válaszolni, akkor miért írjak?
Meg hát ugye a Google jó barát, és keress külföldi fórumokon, ha itt számodra nem elég nagy az élet :) -
#620 -
jocking #619 Bírom ezt a qrva nagy nyüzsgést itt az SG fórumain... Kösz a semmit. -
jocking #618 Lenne 1 olyan gondom, hogy töltöttem le ajtókhoz való keypadet, hogy csak kóddal nyíljon ki az ajtó. Az a gond, hogyha beírom a jó kódot, akkor nyílik az ajtó, viszont onnantól nincs tovább, a keypadbe már nem lehet beírni másik kódot. Miért van ez? -
#617 Majd hamarosan lessz dupli róla csak mostanában nemnagyon foglalkoztam ezzel. Elkezdtem CPUt és GPUt tanulni wirehez idö közben és eléggé megtetszett és lefoglalt :D Naszal nemsoká lessz dupe, azé megjegyzem ne abból tanuld az Expression2-öt mert ez eléggé complexre sikerült. Helyette a wire wikit illetve a wiremod.com fórumát ajánlom tanulásnak :D -
domi1000 #616 hello.Akkor mit csináljak ha belépek a gmod 10 -be és rányomok a play sinleplayer-re és nem csinál semmit pls help.elöre is kössz. -
F1re #615 na ez fasza lett! en am jol kuldom a wiremodot csak expressiont sose hasznaltam szal nem is hiszem h tom h kell :) szal kivancsi lennek majd a duplidra ! -
#614 rohattul fenomenális! -
Neoncsoves #613 mármint ez -.- -
Neoncsoves #612 Hát ez nagyon durva:D:D
-
#611 Hi valaki megtudná mondani hogyan kell a gmod-ra rátenni a magyarítást? Vagy ha nem egy magyar tutorialt vagy leírást. előre is kösz. -
#610 xD -
#609 Hali. Rég jártam erre gondoltam bedobom hogy mivel dolgozok wiremodban mostanság :D
Gmod - Stargate computer with E2
Hamarosan befejezem és lessz duplicator közölve.
HQ-t tessék bekapcsolni úgy nagyjádból látni mivan a képernyőre irva, kicsit közelebbről kelett volna kameráznom :D -
#608 a Gmod-nak az a feltétele hogy legyen egy Source motorral rendelkező játékod. (pl lehet az csak egy Counter-Strike:Source) -
Roli010 #607 a GArry1s mod eredetileg a Half-Life 2 re épül
ugykell hogy Half-Life 2 Counter-Strike Sourse Team Fortress 2 Gmod 10
-
#606 Köszi a gyors választ! -
#605 a 10-es van már, legalábbis azt lehet megvenni steamen
Lehet egyedül is építgetni, de társaságba jóval nagyobb mulatság tud lenni, együtt csinálni akármit stb. Meg nem csak építős szerverek vannak, hanem esetleg pl. zombiszerver, szerepjátékozás (városba dolgozók rendőrök polgármester rosszfiúk stb.)
szerintem csak azt rakja be az alapon kívül, ami megvan neked (CS:S, Team Fortress 2, stb.) -
#604 Hali!
Remélem még nem halt ki a topic.
Szeretném majd megvenni a játékot, de lenne egy-két kérdésem:
-Mik ezek a verziók amiről mindenfelé írnak? 9,10, mittomén. A Steam nem a legújabb verziót tölti le? Vagy létezik többféle is?
-Mihez kellenek a szerverek? Nem annyi az egész, hogy hülye képeket/jeleneteket állítok be?
-Csak azoknak a játékoknak a cuccait engedni használni amik hivatalosan megvettem a steamről? Vagy alapból vannak benne modellek.
-Lehet, hogy még lesz kérdésem, egyenlőre ennyi.
Előre is köszi a választ! Robee -
#603 singleben tolom egyenlőre.. -
#602 ha nem a saját szervered akkor is ott vannak (ha van cs-d akkor cs:s cuccok a füleken) csak max. nem tudod betenni. ennél jobban nem tudom elmagyarázni :P -
#601 játszom vele, de még mindig nem jöttem rá mit csináljak. materials, models, sounds - mind megvan de nincsenek benne a játékban. -
#600 van egy menügomb. Ha nem játszol a játékkal miért kérdezed? Ott vannak fülek és mindent be lehet rakosgatni meg állítani (Ez annyira alapvető) :) -
#599 -
#598 menüből beleteszed az NPC-ket (ha egyáltalán lehet). ugyanez a fegyvereknél (fent a fülek) Server beállításban engedélyezni ezeket már nemtudom hogy kell -
#597 akkor már cask azt modnjátok meg hogy css fegyverekkel és npc-kel hogyan tudok játszani? -
#596 aha! köszi -
#595 hát vagy amelyik akarod!:) -
#594 de alapjáratban V ha jól tévedek -
#593 amelyik akarod :)