1192
Garry\'s MOD for Source
-
#672 omg :DDDDDD -
#671 igazából nemtom -
a cicát:)
-
#669 phx módnál van egy monorail(vmi vonat szerüség), nem tudjátok mire kell rárakni, h müködjön? :) -
#668 Vannak még noxiousnet szerverek? -
#667 Wire Mod az csak Bemásolni kell Vagy telepítős? -
#666 Már megvan. Hosszas keresés után megtaláltam a:
Pacsteam//pacsteamt/steamapps/"nick név"/garrysmod..... -
#665 Na igen de azt hol találom a Garry mappáját??
mert csak leszedte a pacsteam oszt Kitett egy Ikont -
F1re #664 addons mappaba v ha nincs akkor hoz letre a garrysmod mappan belul -
F1re #663 hallode venom nincs kedved velem vmikor bohockodni gmodba ? reg nyomtam mar -
#662 Kösz szépen mindent Megy ÁLLLLAAATTT a Standalon és ez Között Ég és Föld a külömbség
Hova tok Addontot pakolni??? -
#661 Pacsteam mint az eredeti steam a saját mappájába tölti le a játékokat. CSS csaka modelek miatt fontos. multizni meg csak tört szerveren tudsz lentebb volt link is rá. Jaés amint letöltötte az már telepitettnek számitt -
#660 már megy a Pacsteam om meg minden jön is lefele a Gmod.
Hova tölt le a Pacsteam??
Ha lejött felteszem a Gmod ot
unánna hogytok Multizni??hogytok csatlakozni....
cs.s utána is feltom tenni? meg hogy az is szedjem e le?
a Gmod ot hova telepítsem?
-
#659 Akkor ezt törljem le és szedjek le onnan gmod ot?
ja és Cs:sourse az fontos a gmod hoz?
lehet hülye kérdések de a töbire is válaszoljatok már.
-
#658 Azt ajánlom aki tört verziót akar az használjon Pacsteamet vagy tegyen fel eredeti steamet és arra undead patchet mert a torrentes standalone verziók szart nemérnek. Föleg azért mert csomó addon nem müködik vele Pl stargate,wiremod és még sorolhatnám. Szal pacsteamet szerezzetek vagy eredeti steamre rakjarok undead patchet majd HL2,COunter Strike Source és Gmod kell hogy letöltésre kerüljön. -
#657 én is -
#656 gmod.exe eredetiben sincs. Csinálni kell egy ikont a hl2.exe-ről, aminek adni kell valami paramétert. Azt pontosan én sem tudom, mert Steamből indítom. -
#655 Pls irjatok már egy választ!!!
PLs
-
#654 Én nemtom milyen rosz verzio van meg nekem vagy nemtom de egy Gmod .exe t nem találok(hol kéne keresnem???)
-
#653 lehet most hülyeséget írok de: Mikor megállít egy tárgyat a levegőbe akkor egy Kör jelenik meg.(nah nekem olyan nincs)
meg mikor megnyit egy tárgyat ilyen vizes efekt szerűen jelenik meg(nekem meg nem)--nah és hogy ez miért van?--
Mint ebbe a videóba.(am komoly ez a mod)
-
#652 Pls irjatok választ!!
Ja és az volt még, hogy ami rosz volt azt kitöröltem és a játékba ugyan úgy benne volt a mappa és ha véletlen rákatintotam kidobot...
az mi hogy Non-steam???
-
#651 hy
Fasza game régen játszottam már vele.
Van már Gmod 11?(mert láttam torrenten)Jók hozzá a régi Addontok?....
Az miért van hogy Beteszem a 'Phonix storm' ot és mikor a játékba megnyitom a mappát akkor kidob a játékból.?
Auto pack et berakom, és valamit szenved a Texturával és Csak
Rozsaszin Kockás.
Meg beteszek Map ott is pár dolog rozsaszin kockás.
Meg nagyrészét megse nyitja.
És ezek régen mind mentek nekem. és pedig ugyan azt raktam fel mint régen.
előre is kösz a segítséget.
(ja és HL2 + Gmod) ot rakok fel.
Ilyen a telepítőlye.
-
#650 Na én is néztem mennyi hozzászólás már azt hittem valami értelmes dolog folyik itt :D
Mellesleg megjegyzem az a nem tört szerver az enyém :)
Hmm ha Roli010-et CPUban kéne kódolnom:
Roli010:
mov EAX,gyík
jmp Roli010
Muhahah na belőllem ennyi elég :) -
#649 Hm... Csodálkoztam, hogy miért van 22 új hozzászólás..
De most már látom :P. -
F1re #648 pedig pont ugy viselkedsz mint ha az lennel -
#647 Igazad van. Rili010 a nicked és 2 éve regisztráltál, tehát 12 éves
vagy :D -
#646 pedig totál az jön le ;) -
Roli010 #645 kibaszottul nem vagyok Cigány és 11 éves sem!!!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
Roli010 #644 kibaszottul nem vagy Cigány és 11 éves em
az a ratyi nem tudja elmagyarázni
meg milyen huszonéves???egy ratyigeci, meg ha azis jóretekfos hogy egy ilyen Kockageci oszt ide jár!!! -
F1re #643 azert beszel igy mert cigány
am meg ge.i buta nem is valaszolok inkabb a fassagaira mert elpattan csak az agyam :D -
#642 Nem kell minden második szót nagybetűvel kezdeni. Mellesleg eredetivel fel lehet menni akármelyik szerverre, nehogymár a gyáriban kevesebb nehézség legyen mint a törtben :D És ha van eszed, megveszed (ez nem direkt volt, bocsi :D), mert csak úgy tudod neten tolni. 11 évesen ne szólogass már be huszonéveseknek -.-" -
Neoncsoves #641 -
#640 -
Neoncsoves #639 LOL
eredetivel minden szeróra fel tudsz menni... mind1 látom az életkorod több mint az IQd! -
Roli010 #638 nah ENyi bazdmeg Akko meg mit magyaráztok hogy Nemlehet Kibaszot Tölrt ös Gmod ot jácani HE
it magyarázol hogy eredeti meg minden fos Oszt közbe meg Loszar se kell hozzá anyi Leszedek mindent a netröl oszt jáccok! HE
AM meg Általába minden játéknál ugyvan AMI NEM CRACKELT AVVAL NEMTUDSZ Jáccani vagycsak töltön HEEEE -
Roli010 #637 am meg mekérdeztem lehet Multizni Csak tört szerón enyi Nemkel eredetinek lenni seminek -
Neoncsoves #636 mert az crackelt
nyílván direkt felhívta a figyelmet arra, hogy a Spacebuild3-ra csak eredetivel mehetsz fel -
Neoncsoves #635 de azt jelenti bazdmeg szerinted minden hülyeség?
crackelt = tört (nem eredetivel megy)
NEM crackelt = eredeti (csak eredetivel megy) -
Roli010 #634 akkor a Sandbox hoz miért nincs oda Írva? -
Roli010 #633 nemhinném hogy azt jelentené
ez hülyeség