Joint Task Force
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este hatkor a GS-en lokálból szedhetõ a Joint Task Force demója :)
"Pontban ma este hat órakor érkezik a hazai fejlesztésû Joint Task Force modern stratégiai játék demója. Nálunk is ebben a pillanatban kerül lokálba a fél gigás fájl."
info: Gamestar
"Pontban ma este hat órakor érkezik a hazai fejlesztésû Joint Task Force modern stratégiai játék demója. Nálunk is ebben a pillanatban kerül lokálba a fél gigás fájl."
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kedden ötkor jön a Joint Task Force demója
<2006. augusztus 19. @ 13:10 - Berkenye>2006. augusztus 19. @ 13:10 - Berkenye>
Ismét megszerezte az exkluzív kiadási jogokat a GameSpot - ezúttal a Joint Task Force demójára. Így a hazai fejlesztésû modern valós idejû stratégiai játék pontosan jövõ kedden délután öt órakor lát majd napvilágot, helyi idõ szerint. Igyekszünk minél hamarabb átcibálni lokálba a stuffot. Thanks s0v1.
<2006. augusztus 19. @ 13:10 - Berkenye>2006. augusztus 19. @ 13:10 - Berkenye>
Ismét megszerezte az exkluzív kiadási jogokat a GameSpot - ezúttal a Joint Task Force demójára. Így a hazai fejlesztésû modern valós idejû stratégiai játék pontosan jövõ kedden délután öt órakor lát majd napvilágot, helyi idõ szerint. Igyekszünk minél hamarabb átcibálni lokálba a stuffot. Thanks s0v1.
Next PC upgrade: 2022
Bahhh várom, nállunk valszeg ehhez lesz idõzítve a következõ LanParty :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azért csippantom, hogy a legnagyobb PC -s elfordulások, azaz a játékosok jelentõs része tervezi az öreg PC -jét inkább arra használni amire való (munka) és vesznek konzolt.
Akkor nyomják még a 100k feletti kártyákat, ez a nevetséges. Meg az aki beleinvesztál ebbe.
(hithû PC -s mai napig, csak már kiégett)
Akkor nyomják még a 100k feletti kártyákat, ez a nevetséges. Meg az aki beleinvesztál ebbe.
(hithû PC -s mai napig, csak már kiégett)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kár érte pedig jó játéknak ígérkezett, de szerintem ebbõl nem lesz semmi:(
http://goo.gl/gd6Zi5
errõl beszélek! :)
A Mithis Games gondozásában készülõ játék csak jövõre jelenik meg, s ez a képeket látva nem túl jó hír.
A magyar fejlesztésû valósidejû stratégiában mintegy 20 egyjátékos küldetés áll a játékosok rendelkezésére. Az egyes pályák a Közel-Keleten, Ázsiában és a Balkánon helyezkednek el. A program megjelenését 2006 elsõ negyedévében (más források szerint csak nyáron) remélhetjük, mindenesetre a képek biztatóak.
Hát ez nagyon jól néz ki.

A magyar fejlesztésû valósidejû stratégiában mintegy 20 egyjátékos küldetés áll a játékosok rendelkezésére. Az egyes pályák a Közel-Keleten, Ázsiában és a Balkánon helyezkednek el. A program megjelenését 2006 elsõ negyedévében (más források szerint csak nyáron) remélhetjük, mindenesetre a képek biztatóak.
Hát ez nagyon jól néz ki.

Next PC upgrade: 2022
Joint Task Force bejelentve
"A magyar illetõségû Mithis Games és a HD Interactive egy vadonat új RTS-t jelentett be a minap, melynek neve, Joint Task Force. A játék erõsen Codename: Panzers jellegû lesz, azzal a kivétellel, hogy csúcstechológiás harci eszközöket vonultat fel a 20 küldetésbõl álló 5 helyszínen (Közép-Kelet, Közép-Ázsia és Balkán). Felbukkanása 2006 elején várható." -HCGamer
"A magyar illetõségû Mithis Games és a HD Interactive egy vadonat új RTS-t jelentett be a minap, melynek neve, Joint Task Force. A játék erõsen Codename: Panzers jellegû lesz, azzal a kivétellel, hogy csúcstechológiás harci eszközöket vonultat fel a 20 küldetésbõl álló 5 helyszínen (Közép-Kelet, Közép-Ázsia és Balkán). Felbukkanása 2006 elején várható." -HCGamer
A képek tényleg jók, sajnos nem hiszem, hogy olyan újjításokat tudnának belerakni amivel ki tudnak majd emelkedni a tömegbõl, de ne legyen igazam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
:D
tudom de az ujságba nagyon fasza képek voltak..
tudom de az ujságba nagyon fasza képek voltak..
üdv mindenki,
haverom GS-ében olvastam eme játékról, ami nekem elsöre nagyon megtetszett... fõleg hogy a magyar Mithis készíti.
egyelöre még csak ennyi van róla....
képeket a neten nem találtam, csak az ujságban láttam
igy elsöre ugy néz ki mint a Generals...
haverom GS-ében olvastam eme játékról, ami nekem elsöre nagyon megtetszett... fõleg hogy a magyar Mithis készíti.
egyelöre még csak ennyi van róla....
képeket a neten nem találtam, csak az ujságban láttam
igy elsöre ugy néz ki mint a Generals...
← ElőzőOldal 7 / 7