337
-
Thanatos #97 kereszteskérdés: ez most megint egy taktikára kiehgyezett strat vagy hagyományos bázisépitgetős rts? -
#96 agei:
Telepísd fel a játékot (BWCloneDVD), de az agei szart ne ragd fel. Majd patcheld és akkor felajánlja hogy felrakja az ageit, fogadd el.(patchen lévő agei más)Ezt kell felrakni, de felülírással nem működik. -
#95 "NxCooking.dll nem található" aki tud erre megoldást az pls írja már be
-
#94 Help pls!! -
#93 Hi srácok van valaki akinek működik ez a game?
a töki kivan, nem jó patchez a crack!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Lord David #90 -
#89 Hi nekem segíthetnél :) ageia problémám van
a #82. hozászólásban leírtam. -
#88 Úgyse jó -
#87 Sziasztok!
Gondoltam írok, hogy akinek szüksége van segítségre BlindWrite típusú fájl átírása ISO fájlba cd-író nélkűl, vagy segítség kell a játék elindításában (agei, correct dvd), az kérdezzen nyugodtan. -
obe #86 pl miben? -
Newfronter #85 -
DaRks7aR #84 nem ajánlom a warez verzió felrakását, mivel nagyban rombolhatja a játékélményt :P -
#83 winrestart? -
#82 hi
feltettem a játékot aztán egyből rá a patch-et és a patch crack-jét és amikor indítanám a játékot csak tölt a vincsi s tölt és tölt... Aztán egy idő múlva kiírta hogy ageia fizx driver...felrakta a driverét de ugyan ezt írja ki.. Volt már valakinek ilyen gondja? -
#81 Ez gyors volt már ki is jött az első patch hozzá!
Joint Task Force v1.1 Update-RazorDOX -
#80 nem tudni. -
#79 Mennyi lesz a magyar verzió ára? -
Hellsing47 #78 Joint.Task.Force.PROPER-RELOADED -
Newfronter #77 Jah sorry nem láttam. :S -
dApRo #76 nem valami élethű graf
kicsit meseszerű, sztem company of heroes jobb! -
#75 lehet, h szívatós lesz elindítani (nfo alapján) -
#74 #67 :D -
Newfronter #73 Joint.Task.Force.BWCloneDVD-Unleashed -
#72 letöltésről nem is beszélve -
#71 A nagyon jó addig ugyis van mit tolni bőven! -
#70 a HUN sztem csak okt ban lesz kész. -
#69 lol nemsemmi ez a pár nap game hegyek hm de ez fincsi game én is inkább magyart várom feltéve ha felteszi valaki! -
#68 én inkább megvárom a magyart. -
valaminick #67 Joint.Task.Force.BWCloneDVD-Unleashed -
maniac001 #66 BAKKER pont most akartam linkelni én is -)) IMBA.
Szóval nem is felirat hanem szinkron lesz. De tuti nem 15-én jön a magyar verzió. Ennyi idő alatt kizárt, ha 11-én még csak gőzerővel folyik a honosítás.
-
#65 gamestar suxx. -
#64 akkor mégis csak jól tudtam
2006.09.11 - Gőzerővel folyik a JTF honosítása
Magyarország egyik legprofibb hangstúdiójában (ahol a Disney szinkronokat is készítik) jelenleg is folynak a JTF magyar verziójának a felvételei. Örömhír és egyben hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy Dörner György és Reviczky Gábor is elvállalták a rájuk osztott szerepeket, így az ő közreműködésükkel remélhetőleg minden idők legjobb magyar játékszinkronját készíthetjük el.
át kell váltani magyar nyelvre
most-wanted-entertainment.com -
maniac001 #63 Igen, ez nagyon durva. Okay hogy nem lesz szinkron, de felirat sem... ez már gyalázat. Utána meg jön a duma hogy nem veszünk eredeti játékot LOL. -
#62 én teljesen abban voltam, h magyarul is kiadják.
ezek szerint nem :( -
maniac001 #61 Gamestar infó:
Eddig ismeretlen volt a pontos dátum, de most megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésű Joint Task Force megjelenési dátuma 2006. szeptember 12.
Mivel a modern csapat alapú stratégiai játék kiadásáért a Vivendi Games a felelős, így külön hazai kiadása nem lesz az alkotásnak, de az igen valószínű, hogy a fenti napon már a hazai polcokról is lekaphatjuk a dobozt. Ha lemaradtál volna róla, most kipróbálhatod a játék egyjátékos demóját.
ENNYI :-((( -
maniac001 #60 Olvastam valhol, de nem emléxem hogy hol. És láttam asszem az 576-nál a dobozt és nem volt rajta hogy magyar verzió, pedig a magyar játékoknál mindegyiken rajta van. Honnan tudod hogy van magyar verzió? Bár úgy lenne. Isten ez a gém. -
#59 Nem 15.-én fog megjelenni? -
#58 van magyar verzió.
honnan vetted az ellentetjét? -
maniac001 #57 Tényleg nem lesz egyáltalán magyar verzió? Még felirat sem??? -
#56 2006. szeptember 12.-én jön a game!