God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megállítod az idõt, odafutsz a tekerõhöz, de elég csak egy negyedet tekerni rajta (aztán gyorsan idõlassítás) és máris kényelmesen kiérsz <#vigyor2>#vigyor2>
lehet hogy 1-2 óra játék után már nem pörög annyira az agyam, mert leültem, és 5 perc se kell, hogy rájöjjek mit kell csinálni😄
és végre van távolsági támadásom is😊
holnap megpróbálom, aztán csak összejön..
jah és Lara Snake, ezek a videók nagy kísértést okoznak😄
elkezdtem nézni, de amikor eljutott oda, ahol én tartok inkább leállítottam😄 (egyébként elég gyorsan nyomják a videóba... nála 5 perc nálam 2 óra😄)
God of War: Speed Run (Part 5a)
God of War: Speed Run (Part 5b)
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
ne tedd, gondolkozz picit
próbálkozz 😉
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
pedig tök egyszerû volt.. 😊
de most megint elakadtam... legutolsó mentésem a "treasure room" nevet viseli.. láttam egy csávót aki valammi kart akar meghúzni (és közben még valamilyen monster-es dologról beszél- de nem tudok angolul így nemnagyon értettem😄), meg egy olyan tetõre is átmentem, ahová kb. 5-6 nyilas csávó lövöldöz, és alig lehet kinyitogatni a 6 ládát..
de szerintem a továbblépéshez azzal a nagy nyíllal kell valamit csinálni, de nemtom hova kéne tolnom (mertha alap állapotába csak lõ egyet a semmibe, biztos hogy valahol máshol kell hasznát vennem)... megfordítani lehet az ilyen nyilakat???
és egy másik kérdés.. valahogy a kamerát lehet forgatni??? mert sokszor van, hogy úgy kéne ugranom valahova, hogy alig látom hogy hova ugorjak, mert nem mutatja jól a kamera.. (valami más játékba asszem lehetett irányítani a kamerát, és az jó volt..)
ha féli kell tekerni, akkor félig tekerd, ha teljesen, akkor úgy
jobb vagy bal kar???
megnyomod amit kiír, és tekered a kart ahogy a nyilak vannak
ma kaptam meg a játékot, és ezért kérdezek ilyen nagy hülyeséget..
amikor mutatja, hogy mit nyomkodjak, kocka, karika, háromszög.. és egy nyilat mutat akkor mit csináljak??? (mert próbálgattam a karokkal de nemigazán jött össze.)
egyébként ott vagyok ahol 2 csaj fekszik az ágyban😄
Hogyan fejjünk hárpiát?
de nem is igazán lefagy, inkább csak megáll; a Loading felirat a sarokban továbbra is animál
régebb óta megvan a GoW, de csak most kezdtem vele igazn játsszani. a town square-en, mikor a csaj leesik az erkélyrõl és el kell venni tõle a kulcsot, ha kinyitom a "padlóajtót" (nem találom a megfelelõ szót) és beugrom, egy csomót tölt a játék. olvastam a topicban, h másnak is szokott ilyet csinálni. a kérdésem az lenne, mennyit kell itt várni? délután elmentem vhova, állt a játék vagy 1 és negyed - msáfél órát, de csak nem akart elindulni, este megint megpróbáltam, akkor is állt 2-2,5 ór
t, de úgy sem. a ps2 kb. már 5 éves. mi tévõ legyek?
válaszotokat elõre is köszönöm.
...
...
...
PSN ID.: Beegabor
Hogy tudok normálisan szállni Ikarosz szárnyával?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
btw van ennek külön topik.
ott csak felfelé kell haladni, amíg fúj a szél maradj fedezékben, fent pedig az egyik sziklafalnál nyomjál R1-et...
Ha jól sejtem, akkor most épp ott vergõdik elõtted a Fõnix madár. Megfújtad már a kürtöt? Ha igen, akkor a madár már kiszabadult. Igaz? Elõtted lévõ "téren" van két kör alakú emelvény. Menj a kisebbikre, aztán a bal oldalira és ott fent meglátsz egy kis peremet egy ajtóval. Na oda kell menni. Ha esetleg mégsem itt tartasz, írd le részletesebben.
Kérnék egy kis segitséget mert el akadtam GOW2 ben.
Van az a szelet fujo kö oszlop és nem tudom merre menjek
Rovid leoiras a helyszinrol : Nagy tagas ter. jobrool egy malaomkerekek foorgan mas es mas sebessegel. Az a cel hogy a csajszit aki egy kotelrol lefele log megkell mentenem.
De nemtok feljutni hoza.
Valaki tud segiteni. ????
Seth az nem ragtapasz, hanem kentaur bõrbõl hasított gyógyító pánt<#smile>#smile>
kis szõrszálhasogatás,azt nemtudom észrevette e valaki ezen a banneron, hogy a sebhelye a szeménél ragtapasszal van teli , namost az hogy kerül ilyen korba?? 😄
PSN ID.: Beegabor
talán lesz egy kis töri óra is ott
felraktam az God Of War szövegkönyvét, így elérhetõ lett mindkét játék szövegkönyve magyarul. Az oldal címe a banner alatt!
Ha van benne elírás, és pontosan megmondjátok hol, akkor javítva lesz!
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597