God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
Van 1 kis problémám, illetve nem is olyan kicsi és roppant bosszantó. Megvettem a gow elsõ részét és nem tudok menteni (ps2 7-s széria, 8mb sony memory card- 3500 kb szabad hely). Vagy nem is látja a memoria kártyát, vagy látja és amikor rá megyek, hogy mentsen kiirja, hogy "saving error" és utána megint nem látja, ez van a slot 1 és 2- ben is. Más játéknál nem volt mentési probléma.
Mi lehet a baj?
köszönöm
sci21
piacon 500ft vagy 800..... XD csakott nem midnig van :S

sci21
én is ott akatdam el ahol kevinn elég sokáig 1,5 évig mindössze xD nem volt netem XDD és elõvettem és ujra nem tudtam h mit kell csinálni XDD áá undorítzó az a hely bleeeee

sziasztok God Of War Fanatikusok!

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy mi a megoldás arra, amikor megfagy a Gof Of War 2 a The Great Chasm -os résznél. Menteni sem lehet, s a hidról leugorva meghalok 😞 A játék duplarétegûre dvd-re lett irva, mert dvd9 es iso volt az image. Alcohol 120%-al irtam ki. Milyen programmal és hogyan lehetne be patchelni, vagy 2db dvd5-ösre szétszedni a játékot??
A God Of War 1 el is igy jártam, dühömbe megvettem eredetiben, de a 2 nek drágállom az árát.
Nagyon megköszönném a segítségeteket, mert szeretném folytatni a játékot.
Thx: Angie
http://galaxisnet.hu/mkeres.php?T2=god+of+war ha valaki meg akarja rendelni
Lara Snake

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

Sziasztok , szeretnem ha segitenetek , elakadtam a jatek elejen , ahol a haztetokon vagyok megkerek egy embert hogy eresze le a hidat , aztan tovabb megyek vissza le a letran,onnan nem tudok tovabb jutni,van egy ajto de nem tudok rajta atmenni ,irjatok mar meg mit tegyek ,koszi
UNREG
sziasztok segitene valaki hogy lehet a mechanikus minotauruszt elintézni

Seth
Már mindenki végigvitte 20x 😄

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
Na mivan senki sem játszik vele? 😄

sci21
mgs3 geci jóh faterom (49 éves mind1😄)felvette ps2 rõl a játékait összevágva
mindösze egy 4-5órás videót geci jóh lett!!

ronihun
MGS4 sem lesz rossz😊

...

sci21
okés ügyes vagy😄 majd elakadsz még😄akkor itt leszünk😄

nem is vettem észre hogy az egyik ajtót föl lehet tolni kézzel... nagyon köszi királyok vagytok!!!
sci21
áhhh az úgy nem jóh hogy minendt yútúbon nézel meg😄én jó mondjuk amikor én egy évig elakadtam egy helyen ott kelet volna csaka kkor nem volt netem😄

Imádom a Youtube-ot fölrakták majdnem az egész játékot, és segítenek vele. Az a gyerek már durván kenyi! 😊 Végülis a legmagasabb verzióban (God mode) az a lényeg hogy otthadjunk mindenkit és nyomás elõre! 😄 jó volt, bírtam!

Lara Snake
Az elsõ szobrot viddd a talajon lévõ repedéshez, menj föl a kapu fölötti 'erkélyre' az emelõhöz. Menj az emelõ végére és nyomj R2. Ez bezúzza a repedést. Irányítsd az emelõt a gomb fölé és ismét nyomj R2-õt. A szobrot lökd le a beszakított üregbe, ha minden igaz ott is van egy kapcsoló. Menj vissza a pengéken át oda, ahonnan elindultál. Lépj a kapcsolóra és UZSGYI! Ha esetleg nem érted amit itt leírtam, itt van hozzá a videó...
God of War: Speed Run (Part 16)

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

Lécci segítsetek!!! A gow 1-ben, Így a vége fele azon a részen ahol megvolt mindkét nyaklánc ezután nem sokkal, egy barlangban jobbra balra mozgó pengék és köveken kell átugrálni míg az elõzõleg kinyitott ajtó be nem zárul... a túloldali gombra rátoltam a szobrot.ennek hatására az ajtó elõtti egyik rács kinyílt. találtam egy repedést a földön ahol le lehet látni. ezután
visszaugrálva kinyitottam az ajtót eltakaró második rácsot, majd idõben odaérve nem tudtam kinyitni az akkor már csupasz ajtómat hiába nyomkodtam a r2-t. itt pontosan mit kell és mit lehet csinálni?
sci21
ja meg yoshi,itsu&king igazából ezt a ketõt szeretem a legjobban😄

sci21
jaj bocsi tekken 6 az a legjobb verekedõs játék és kész nincs is jobb Kazuya és Jin forever😄

Prince of Máté
Pl én majd csak a Gow és a Tekken miatt veszek.
De majd ha megjelennek.

sci21
van még olyan vki aki csak a gow 3 miattvesz ps3 at?vagy d3 miatt....vagy a sotc folytatása miatt...bár szentem a diablo3....nagy mystery😄

Köszi a linket, de beérem szerintem ennyivel is nemvagyok nagy fórumozó, csak ritkán járok föl ide 😊
arra meg elég,hogy tudják ki írt. 8)

van egyébként Logómûhely itt az ezsgén, ott elméletileg lehet kérni, és az ottani emberek igényesre megcsinálják amint van idejük, linkelsz hozzá anyagot, leírod hogy kb milyen legyen és kész

egyébként valami gagyi gif animatorral csináltam, de ilyen célra megfelelt az is 😊

hú hát akkor baszhatom 😄D

Seth
vmi Gif animátor progit keressél, azzl lehet. Elõnyös ha van mellé vmi komolyabb képszerkesztõ,rajzoló, ami nem a paint 😊

PSN ID.: Beegabor

Szuperkaraj, hogy tudtad megcsinálni mozgósra az avatarodat? énis akarok olyat, milyen hunlapon vagy progival lehet azt..?

jah, jöhetne már 😊

Hááá én má kijátszottam mind a kettõt, kurvajóvót!! Jöhet a harmadik PS3-ra 😄DD

😄...am tuti h a 2.részét is beszerzem 😊ha nem lenne ez a fórum akkor lehet h még a játék közepén szerencsétlenkednék😄
sci21
mármint a szobrosnál😄

sci21
ehj fujjj de utáltam ezt a rész mert ezen én is elakadtamÛ😄

szívesen, egyébként a második rész is jó, sõt, szerintem még jobb is! 😊

kössz a segitségeket szuprerkaraj😊)
Megvan kijátszottam 😊) ez a game non fasza!!!!és lassan megveszem a 2.részét is 😊))<#taps><#taps><#taps><#taps>
semmi semmi már megvan....most ott tartok amikor azokat a köveket kellett összerakni😊
nemtartott oan sokáig😊
és am most kb hol lehetek??a küldetések felénél??
milyen szörny? kicsit részletesebben hogy hol jársz 😊

kéne még1 segitség😊))ha jl értettem (nemtom jol érttettem e) meg kell szerezni annak a szörnynek akit legyöztem a koponyáját vagy nemtom miét😊de hogy jussak fel hozzá?vagy nem is azt kell csinálni?
megprobálom de nehéz mivel nincs sok idöm emelgetni az ajtokat:S azért köszi😊
Ha jól értem ott jársz ahogy nagy égõ, tüzes kõgolyók gurulnak feléd. Kétoldalt ajtók vannak, és az egyik ajtó mögött van a továbbjutás, egyszóval nyisd ki az ajtókat és megleled majd az utat-

már megint elakadtam:S😄 sztem már a vége fele vok a lávásnál..mikor ráirányítom a fényt midnen rendben bemeek és jönnek azok a tüzgolyók vagy mik😄kikerülöm öket bemegy a végéreott nemtok csinálni semmit:Snemtom mit kell :Splz segitsetek!!
ps2-n hogy kell lemerülni a víz alá???😊
megoldottam😊
Nah ujra elakadtam:/xD
most ott h meg kell menteni a csajt....tudom h át kell ugranom oda ahol fel kell máészni azon a növényzeten😊de nemtok átugrani:Sa szobrok tudnak segiteni vagy h?
Nagyon szépen kösz megoldottam😊)))
lent van két szobor, meg két lyuk a falon ahonnan jönnek a hárpiák, a többi szerintem magától értetõdik 😊

ballor, megnéztem az oldalatad, régebben is néztem már, de ahogy ajánlottad sci21-nek megint ránéztem, jó, nagyon jó! 😉

Hi!Én a god of war elsõ részével jáccok ps2-n:Jelakadtam...:S
ott mikor bemész egyn agy termebe és jönnek azok a repülõ szörnyek miközben nekem át kell mennem ien csöveken a tuloldalra:S
de lehetletlen mert mindig lelöknek azok a szar madarak:S
adjatok vmi tippet plz
sci21
http://www.youtube.com/watch?v=C22cgOvxTXY&feature=related

ezt is probáljátok meg nekem öszejöt..na jó nem is probáltam de nem tünik nehéznek😄

sci21
http://www.youtube.com/watch?v=hRxl9yffSdc&feature=related

szánalmas de hoygan csináljunk végtelen orb ot