God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát gyakorlatilag egy kirakós játék, van pár elem amiket úgy kell ott elrendezni hogy egybefüggõ fal legyen belõle.
annyit tudok segíteni hogy egy elemet nem kell használni, mégpedig a kockát, a többi kell, beleértve a két "egység" magas hasábot, amiért kicsit "jobbra-hátra" kell menni, a "képernyõbõl kifelé" 😊
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
challenge of the gods is megvolt, az utolsónál anyáztam is rendesen, de ahogy látom mások is szenvedtek vele 😊
ma este megnéztem az extrákat, videókat amik megvannak, aztán indulok God módban 😊
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
nagyjából úgy van kiszámolva, hogy miután a katonákat legyõzted, pont van annyi idõd hogy a következõ akadályig eltold a ketrecet.
eltarthat egy darabig de menni fog 😊
elsõ is NTSC nekem
sajnos a játékkal még várni kell kicsit, elõször még az elsõ résszel van egy kis elintézetlen ügyünk (god mode, challenge-ek), mert mint már alant írtam (#1311), van némi gondom, mint kiderült a PS2m nem bírja a kétrétegû lemezeket. a héten végre megérkezik a network adapterem úgyhogy akkor tudom folytatni az elsõ részt...
a héten jött, ma mentem érte
nyami 😊
Hát folyton leesem 😞
De nagyon jó játék 😄
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
God of war elsõ részével van egy kis gondom, pandora templomához érve lefagy. közvetlenül miután felmászol Kronosz-ra, illetve a temploma, van egy save point - ott nem tudok menteni. Gondoltam sebaj, újraindítottam és egyszerûen továbbmentem, de a hídon nem sikerült átjutni, mert jobb alul elõjön a "loading" felirat, és onnantól nem történik semmi.
külföldi fórumokon olvastam hasonló problémákról, javasolták a tisztítást (pár hónapja volt tisztítva a gép), a lemez új, teljesen karcmentes.
volt ahol a PS2 dvd drivert írják, hogy állítsam át "fast and smooth"-ra, de ha túljutok a problémás részen akkor mindenképp vissza kell állítani mert megkarcolhatja a lemezt?!?, illetve volt még olyan javaslat is hogy PS2 szétszed és valamit állítgatni a fejen...
volt valakinek hasonló problémája, illetve mit javasoltok? a fentieket nem mertem még kipróbálni...
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Itt van egy speed run videó! Ez segít abban, hogy megtaláld a zöld nyakláncot!
God Of War: Speed Run (15a)
Üdv
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Az a két kulcs(Muse Key?) majd egy termet nyit,ahol maxra nyomják az életed és a varázserõd . A terem vhol pandora templomában van a forgatható gyûrûknél
PSN ID.: Beegabor
elakadtam a játékban, ott, mikor egy baromi nagy vizi dögöt kell lecsapni a hajóknál
mikor elkapom, azt mutassa nyomogassam a O-t, de mindig kiszabadul a rohadék
valaki írja meg pls hogy kell lecsapni
thx