1544
-
napoleon67 #383 Sziasztok
Elakadtam abban a teremben amiben egy szobor tart egy nagy követ.Van két kapcsoló,de csak a fentit tudom meghúzni,továbbá onnan nem messze van egy terem ahol le kéne győzni valami páncélos zombikat,de hiába ütöm mindent véd:),aztán padló nyilik és kampec.Előre is köszi a segitséget. -
#382 Az X, kis szünet, X, R1 tökéletesen bevált :) -
snoop dog #381 probáld nekifutásbol átugrani nehéz de menni fog -
#380 Azt olvastam vhol hogy X X és utána R1... Meg azt, hogy várjak a következő X lenyomása után... Nah majd este :) -
#379 Innen nyilik bal kez felol a hely:
-
#378 Itt van amit nem tudok átugrani:
-
#377 Sziasztok!
Én a Hades Chellenge-nél akadtam el, amikor át kell ugrani egy szűk folyosón lávákat (csapó ajtó van felettük), az első megy, de másiknál két rész hiányzik és a harmadik felett van egy csapó ajtó, a hiányzó két részt kpételen vagyok átugrani, egyszerűen kisebbet ugrik a csákó :( Béna vagyok próbáljam még, vagy mást kéne csináljak?
Amúgy állat a game, az elején nem is gondoltam volna :D -
napoleon67 #376 Köszönöm szépen
-
snoop dog #375 ugy csináld hogy az egyik szobrot letolod és aztán annak a tetejére a másikat igy lesz egy 2 emeletes szobor azt odatolod a fal mellé és a másik állvány tetejéröl ráugrasz a tetejére -
napoleon67 #374 Sziasztok!
Elakadtam azon a részen,mikor a csajszi a kötélen lóg,és segitségért kiabál.Felül van 2 szobor amit a liftel le tudok vinni,de úgyse érem el amit elkéne.Előre is köszi a segitséget. -
#373 Bár lehet hogy te még a pály legelejére gondolsz ahol a hajó belsejében kell megküzdeni?Akkor üsd,üsd,vágd meg ugorj hátra amikor előreharap... -
#372 Hát már régen játszottam vele de valami olyasmi rémlik hogy valahogy le lehet rántani vagy húzni a fejét és akkor lehet adni neki.Nézz körül a pályán küzdelem közben bal és a jobb szélen... -
#371 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet legyőzni a játék elején a Hidrát? Előre is köszönöm.
-
#370 Elindulsz a gerendán első elágazásnál fel kanyarodik jobbra végén átugrassz a másikra. Ott le kanyarodik jobbra le átugrassz megint. ott tovább ha jól emlékszem u alakban és mindjárt vége. -
Greene #369 hát nem tudom számomra úgy tűnik hogy csak körbe körbe megyek és mintha mármindenholjártam volna. milyen korongok? -
#368 Amerre a gerendák vezetnek nem lehet eltévedni ahol egy gerendasornak vége ott át kell ugrani a következőre ujabb korongok megint tovább ugrani. Majdnem 1 kört teszel meg míg kijutsz. -
Greene #367 azt tudom hogy valahol ott de nem találom? -
Greene #366 de ott merre? -
#365 Nincs más út ott kell tovább menned kicsit idegesítő ügyességi rész de nem vészes azért annyira. Sok sikert hozzá ;) -
Greene #364 SziasztokTudna valaki segíteni? Otttartokhogy 3 nagy gömb gurul lefele. van 8 kapu de csak az egyiken tudok kimenni ami sikerül is végigmegyek ezen a részen majd elérkezek egy olyan gerendás részre ahol egyensúlyozni kell de közben állandóan forog a levegőben 2 ventillátor szerűség. Innen egyszerűen nem tudok tovább menni. Please help! -
Gott #363 Cheat kódot tud valaki? -
vente #362 thanks -
Jissi #361 http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/god_of_war_rock_puzzle.png -
vente #360 rakni
-
vente #359 hy nem tudja valaki hogy kell összerakni a nyakláncos résznél a köveket a falra?
-
#358 óriási game!árész nagysága,a "lény" ami a hegyet cipeli a hátán meg a végén az olümposz hegy vmi lélegzetelállító! -
Szuperkaraj #357 köcce, megpróbálom de kemény lesz :D -
#356 Van egy terem ahol egy kapcsolóra ha rálépsz egy forgóajtó lép működésbe a terem másik végében a kapcsolóra lökd rá a ládát és gyorsan hátabukfenccel be tudsz jutni. -
Szuperkaraj #355 Sziasztok, remélem tuttok segíteni rajtam!
Atlas próbájánál vagy minél akattam el, ahol meg kell szerezni két pajzsot az ajtóba, de csak az 1iket tudom megszerezni, amihez le kell menni és végig kell verni 1 csomó szörnyet, meg tudnátok nagyjából mondani hogy hol lehet a másik?
előre is thx -
#354 hali! a dvd5-s imageknél mind az van írva, hogy csak a bónusz videókat rippelték ki. ez mit takar? cutsceenekhez nem nyúltak, akkor? -
#353 Ja. Messze van az még. -
#352 Aby magasból tojik a PS3-ra... :) -
#351 Ésakkó' mi lesz? -
#350 Addigra már lesz PS3. -
#349 Majd kipróbálom, ha már lesz Platinum-ban, vagy hűdeolcsón. :) -
#348 "És könnyed, szórakoztató"
Haha, nem próbáltad a God módot... :)) -
#347 Játszottam a demot. Nem rossz! Nem egy Ninja Gaiden, de a törekvés jó. És szép. És könnyed, szórakoztató.
BTW ilyen SMOOTH opciót minden PS2 játékba tehetnének. Látszólag nem kerül semmibe a számolása. -
rollab #346 na, időközben megoldódott (nem lehetett jó a mentés)
egy korábbi résztől elkezdtem, és így ma sikerült a hiányzó pici részt is bepótolni
hát mit mondjak: God Of Game! -
rollab #345 sajnos nem segített...
akinek a rossz változata volt és kiakadt, az az új változattal tudta használni a kimentéseit? -
#344 Nem biztos hogy segít de az opcióknál vegyél le mindent kapcsold ki a hangot stb és úgy próbáld meg.