God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a grafika iszonyat jó, a mozgások iszonyat jók, igen szabadra van hagyva a mozgás, sok kombó és idõvel megtanulható mozgások / támadások. mindez pedig egy rendkívül hangulatos sztorival körülvéve.
ennyi ember nem hülye, hidd el! ^^
Mire fel lett ilyen nagy pontozasa? Grafika? Minek????
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Mit ertesz azalatt hogy a jobbik fajtabol?
A Square adta ki most a Musashi masodik reszet es az nalam a "jobb hent" kategoriaban van...
A GOW-ban csak menni kell es hentelni? Vagy mast is lehet?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont a DMC3 nehézségével nem értek egyet: engem is frusztrtált, idegesített, kiabáltam, anyáztam, csapkodtam, stb, de végülis végigvittem.
Minden maxolva, így már teljesen tudom élvezni a hard fokozat kihívását!
A köveket a következõ címen veszem át: ****, **. ****** **** *. **. 😄
Sokan jönnek azzal, hogy kell a kihívás. De az élet tele van kihívásssal, legalább a játékban ne azzal kell szenvedjek.
Sephi: Dark Cloud 2-hoz vajmi kevés köze van szvsz. Inkább a Devil May Cry-hoz hasonlít, vagyis non-stop hent a game, de a legjobb fajtából!!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Egyesek aszonak hogy olyan a stilusa mint a Dark Clud 2 -esnek.
Valaki meselne rola valamit?
ennél e gámánál szívesen nekimegyek a god módnak is.
a DMC3-nál viszont a normált se vállalom be szivesen...
Normálon tényleg nem nehéz game, legalább is az ign video-reviewben is ezt mondták, de így legalább az is jól szórakozik aki csak kikapcsolódásra vágyik nem pedig hard-core idegeskedésre ala DMC3 easy-n. 😞 Pont ezért van ott a hard meg a god-like vagy milyen nehézségi fok.
ennek a játéknak meg egyszerûen el lett b@szva az elsõ warez verziója, a másik állítólag jó (a confusion-féle).
Unreg!
a játék egyáltalán nem szivatós! Normál fokozaton nyomom(nyomtam),és teljesen élvezetes.
szuper!!!!!!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
genius vagy confusion?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
a legnagyobb gáma!!!!! császár ült a trónra és egy jó ideig nem is lehet letaszítani onnan...
csak sajna nálam is fagy a Pandora templomnál...
remélem hamarosan megérkezik a gyári és folytathatom😊
`Console News says "freezes.in.the.level.bluff.of.madness". So this nuke is a bluff! Because the level is namend Cliff of Madness. Do you understand what I mean? It's a very bad joke Wink I just wanna know whos responsible for this.`
ha ez igaz, akkor nincs gáz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
De azért kipróbálom majd, mivel mindenki szerint az egyik legjobb ps2-es game!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
tudja a tv az NTSC -t
vagy nem?
estleg fekete fehér-be ha a tv-d nem tudja az NTSC-t
de arra is ott az RGB kábel
ha nálam nem megy szívesen eladom neked<#kacsint>#kacsint> de remélem erre nem kerül sor.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
bonus mozik vannak kikapva.
mind1 nekem jön a gyári..
csak menjen a gépemen....
de nem értem hogy ide mért nem szálítanak belöle, akkor egyáltalán nem is lesz EU-s megjelenés? oriási hibát követnének el