God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
jovo het, csutortok-pentek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mila69en
pont itt járok😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

UNREG
Nézzétek meg az új "Athens" videót ITT!

én nem vettem észre....

Cheap! mikor érkezik?
megõrülök a várakozástól😊
mila69en
nyomd is mert télleg nagyon szupi a gamma

de monjuk a grafkátol én vágtam hanyatt magam valahol kifejezetten szépek a textúrák de viszont valhol meg ocsmány szerintem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Este Én is nyomom, nagyon kíváncsivá tettetek ..... <#nyes>

PS4 PSN: angyisz

mila69en
jaja hidra kukac😊) vagy mi de azt már rájöttem nem vettem észre a kardot a fejük felett

a hidrákra gondolsz😊))))
musha
nem csak õ játszik ^^ bár én most inkább Guild Warsozom, mert azt már csak vasárnapig tudom 😞

mila69en
ha vissza olvasol rájössz hogy nem csak én játszom
de már meg van hogy mit kell tenni

torrente
Vedd észre hogy csak te játszod! 1-2 óra és nekem is meglesz! Van USA-ban cimborám <#fogmosas>

mila69en
hehe én nem warezolok sose inkább használok file megosztot "emule" 2 nap alatt le is jött😊

a 3 kukac szörnyel mit lehet csinálni 2 kicsi meg 1 nagy már 1 órája püfölöm de mindig feltöltödik az életük

én türelmesen várok!😊
Cheap! bocsi a feltételezésért!😉
Sephi
A fax kivan veletek es a warezatokkal! 😄DDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mila69en
nah most már én is játszom hu vazze rég láttam ekkora játékot nagyon nagy királyság eza gamma kategóriájában télleg új etalon született

Sephi
Ne sertegesd!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
nincs chippes gepem.

Luiprima
Ég és föld a kettõ majd meglátod

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

juniusra igérik...
gyári usa amit nekem kértél az nem menne nálad?
CHEAPBOY
A resi4nek is ilyetén volt a meodiaban levo reputacioja, s en biza nem csalodtam abban sem.😊

Rohadtul varom mar a jatekot, csak nincsen hozza masinam amivel mostansag lefuttathatnam akarmelyik valtozatot.

PAL mikor gyun belole?

Sephi
Lehet mar penteken kapom!! 😄

az "ennyi embert" arra értettem ,hogy a külföldi fórumokon is igen jó a játék visszhangja.
Sephi
"ennyi ember nem tévedhet."

Azert ez erosen vitathato teny. 😄

Mind1 mar fel vaok csigazva rendes hua'!

a két gámát nem hogy egy lapon ,de egy könyvben sem lehet emlegetni.
A bujingainál már az elõzetes képekbõl látszott ,hogy egy erõsen átlagos gámáról van szó.
A GoW viszont 90% alatt sehol nem kapott...ennyi ember nem tévedhet.
mind1 saját tapasztalatból mondom: CSODÁLATOS(grafika,játszhatóság) a gáma.
Sephi
Figyuz a Bujingai-ra emlekezel?

Na az egy akkora csalodas volt hogy majig banom a penzt es a ideget miatta.... meg most is kiraz a hideg ha belegondolok.

biztos nem fogsz csalódni a GOW-ban...
Sephi
Nekem nem egy nagy kedvencem a DMC de na...

nekem rögtön a zelda ugrott be.
az mondjuk igaz hogy inkább a DMC3-ra hasonlít.
musha
jaja, Zeldához semmi köze szerintem se. a Zelda rpg, ez hent - csak roppant igényes és változatos hent.

Luiprima
Azért ez tulzás a Zeldákhoz nem hasonlítanám ha már mindenképp hasonlítani akarjuk akkor inkább a DMC "szerintem"

remélem az enyém is.
Sephi
Hya vagy penteken vagy hetfon gyun.

megrendelted?😊
Sephi
Ugy legyen! Most m ar rohanok a postas ele 😄D

messze több mint egy egyszerû hent....
a nagyobb dögöket pl "minijátékokkal" veredle.
legyengíted a küklopszot ezt követõenmegjelenik fölötte a kör ikon.
Ekkor kezdõdik a minigame! iszonyat élmény!
minden dögnél van ilyen minigáma!
Pl:a meduzák fejét le lehet csavarni a bal analóg karral,de a csavarás irány is folyamatosan változik ,hogy véletlen se legyen unalmas.
ezt nem lehet elmesélni..ezzel játszani kell és pont!
UNREG
Sephi
Sajnos nem tudom megnezni mert egyenlore 2KB-os netem van 😞((
De remelem holnapra mar gyorsabb lesz es akkor letoltom! <#eljen>

Tudol adni valami linket esetleg?

UNREG
Nem kell elnézést kérni, nagyon sokszor semmi nem derül ki a videókból, de szerencsére a GOD-nál nem így van, eddig ahányat láttam, nagyon jól visszaadta a játék fílingjét.

Sephi
Kosz a tanacsot! En kerek elnezest!

UNREG
Nézd meg a videókat (van egy rakás) és döntsd el magad.

Sephi
Te figyej ha a GOW olyan mint a Zelda akkor en rohanok a postas ele.

Most akkor dontsetek el milyen mert a Zelda az messze nem hent gama hanem inkabb RPG.... mitomen...

nem csak hent...leginkább a Zelda sorozathoz lehetne hasonlítani...
A musashi nem rossz de a GOW magasan veri!
Cheap mikor jön már a gáma?😊
szörnyû ez a várakozás😊
pontosan igy vagyok ezzel én is nehezen veszem rá magam a DMC3-ra...tegnap is inkább a Killzone-t nyomtam😊
Sephi
Hat majd akkor tudom meg amikor meglesz 😄

Addig marad Musashi 😄

musha
amúgy ebben is vannak logikai feladványok, tehát kicsit azért néha lehet gondolkozni is 😊

De ez a game azért jó, mert azt az esztelen hentelést is nagyon élvezed, nem vágysz másra! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
Agya az eg hogy megerdemelje nem is aszondom hogy ne de azert legyen mar mas is egy jatekban minsemhogy esztelen henteles...

Igaz meg nem lattam a jatekot de mar elore felek tole. Viszont lehet kellemesen csalodni is.

Pl a Musashi-t imadom pedig az is nagyabol hent csak maskepp 😄

Luiprima
Mushaval teljes egyetértésben csak annyit fûznék hozzá a pontozáshoz én próbálok mindent a saját stílusában értékelni nyilván nem lehet ezt a gammát egy FF-X-el összehasonlítani és ahhoz viszonyítva pontozni de saját kategóriáján belül igen is megérdemli a 9 feletti pontozást.