God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Hmmm 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Oldern the 1st
Van pár játék, ami hajlamos lefagyni, nekem pl. a Jak II szenvedett, de miután kikapcsoltuk a rezgést(!!), azután mûködött...

Sephi
Eleg erdekes. Lefagyott a jatek pedig eredeti van es nem is chipelt a gep.... es ez ketszer egymas utan jatek kozben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mila69en
nem volt az két nap tegnap keztem el ma fejeztem be

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

torrente
2 nap alatt vitted végig?

mila69en
nem lenne rossz még pár extra karaktert meg pár új pálya rész(GT4)ugyebár ide is dobhatnának igazán rádást😊)))

én ugy halottam, hogy junius a pal-os megjelenés(de ha késik a nép követeli a rádást ÐÐ)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

vidike
pal verzi mikor lesz?

aszt a baziklafásat vidike voltam

Luiprima
Csatlakozom lehet hogy a PAL verzió még tartogat is meglepetéseket.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

jó döntés !
mila69en
hát ez egyértelmû volt hogy megverte(nálam minden képp)engem régen kötött le igy gém (MGS3,DMC3,SPLINTER CHAOS,stb...)egyikse mind csak a dög unalomba fulatt itt viszon késztetés érzek, hogy mégyszer neki lássak hardon aztán utána god-on söt még azis lehet hogy meg fogom venni eredetibe olyanom még ussins<#ravasz1>jolmutatna a doboza az 1 ik szekrényen<#vigyor>

Luiprima
Gratula én is ma hajnal 2-ig zúztam reggel meg nem tetszett a 7órás ébresztõ de már tudom a ma esti-éjszakai programot is

megverte a DMC3 -at 😊
a hónap játéka
mila69en
nah jelentem végig van vive jöhet nem soká a god mod de most inkább (FFX-2)jah a végén a harc iszonyat jó és mikor már azt hittem hogy vége hát tudott még meglepetést okozni a gém ez 1 mester mû

Sephi
<#falbav>

Arghhh! Utojara amikor megvolt a FFX akkor akartam naon haza menni ma' 😄

<#violent>
mila69en
de nem ám ithon pihenek és GOW-ozok<#nyes>

jogos!
sorry, befogom a pofámat.
Sephi
Gyerekek ne mesejuk el a meset jo? Irjatok oda hogy Spiler vagy valami.

"régen fogott meg játék a hangulatával ennyire"

Na jó, annyira nem régen, az MGS3 és GT4 is most volt/van. 😊))
Akkor úgy mondom, hogy a kategóriáján belül...

Ha valaki eladná az eredeti példányát, küldjön egy privátot!

Ez a játék egy isten (God, hehe)! Még a DMC-t is übereli talán, régen fogott meg játék a hangulatával ennyire!

mi van itt senki nem dolgozik csak én?😊
mila69en
szoval akkor lessz harc? na akkor megyek is éppen pausén állok

ja,Õ Ares azért küzdesz ,hogy megszerezd a Pandora's Box-ot ,amivel meg tudod ölni Ares-t
mila69en
na most már megyek az olymposba de kicsit csalódottan számítottam rá, hogy a nagy oriással meg kell küzdenem akit athénsba lehetett látni de azért még reménykedek hogy lessz összecsapás mert hatalmas nagy oriás

na!😊
Örülök hogy bejött😊
errõl beszélünk két hete😊
az 😊
de én inkább a gyári verziót fogom használni.
mila69en
igen most már nekem se tolt sehol kiirtam még egyszer és most már szupi nagyon

team dnl féle változatot találtam, remélem semmi gond nem lesz vele<#wow3>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sephi
<#worship><#worship><#worship><#worship>

musha
ugye-ugye mi megmondtuk 😊)

torrente
Szerintem is királyság ez a játék!

Luiprima
tültött=töltött sorry

Luiprima
Nekem a Confusion verzió van meg semmit nem tültött sem a Pandora templomban sem a rings of pandoránál gyönyörûen megy.

Sephi
Bocsanat a helyesirasrt de sietek jaccani de ezt le kellet irni 😄DD

Sephi
Most feloraja szolt nagyanyam hogy :

"Ja es jott a csomagod!"

mire en

"Igen? (probalva nem orditani) Es mikor jott?"

mire o

"Delutan de elfelejtettem szolni"

mire en

"Aha semmi baj (de mar a szomabmban voltam"

Ekkor leirnam a tortenteket :

Bementem a szobaba es valoban ott volt a csomag a szalitoceg szepseges emblemajaval. Kibontottam es hat ime ott van a draga. Leszedem a foliat de kozben arra gondoltam hogy lehet tulsagosan belelem magam ezert kicsit gyanakodtam. Elinditottam a gepet es beraktam. Megy a SCEA logo meg miegymas es ime a jatek menuje. Hat nem dobok hatast de mondom egy jatekot nem a fomenurol kell elitelni.
Jatek indul. Meghatoan kellemes az elso muvi. Majd kezodik a jatek. Mar nalam az a jopont hogy a kardok lancos felesegek es elveztem mar az elso harcot. Majd a kis hydra harc is elmeny volt de amikor szolt hogy O nyomjak leeset a pofam mekkora modulatok voltak. Megyek tovabb es mind olok es olok es nezem hogy mekkora egy jatek mire elrek amikor a hydra kitor a hajo alol... nos az a effekt es az a harc amikor a levegobe dobja szereplonket es ...es.... szal megyek tovabb es elerem a fo HYDRAT lassan. Nos azok az efektak az arbocon...

Egy szo mint szaz ez a jatek az egyik legjobb ami valaha keszult Ps2-re a hent kategoriaban. Minden elismeresem a SCEA-nak mert nagyot alakitottak.

Az tuti hogy bekerult a top 5-ben.

FFX
MGS
GOW
DC2
SC2

Afe
nemtom, én nem nagyon bírom az ilyesmit, ezért abbahagytam 1 idõre.
érdekelne, hogy tovább lehet nyomni a templom után, v. ien sz@r lesz?

mila69en
valszeg hogy neked a genius féle rip van meg keresd a confusion félét az mükszik csak 1-2 helyen loadingol a pandorába de azt megy is tovább

mila69en
de monjuk az érdekes hogy a pandora templomba is csak bizonyos heleyeken csinálja a hidnál mega the rings of pandora résznél máshol nem vettem észre

vidike
SZIASZTOk
NEKEM A PANDORA TEMPLOMNÁL MINDIG LEFAGY LEHET HOGY SZAR VERZIÓT TÖLTÖTTEM LE? VAN OLYAN AMI JÓL MÜXIK? ÉS HA VAN HONNAN TUDNÁM LESZEDNI? ELore is köszi a válaszokat

aszt a baziklafásat vidike voltam

Afe
nekem is pont ott kezdte el a szarakodást, ami kicsit felb@szta az agyam... de ami érdekesebb, hogy mikor a haverhoz átvittem az õ 2hónapos PS2-én szinte akadás mentesen ment...szal kaka ez is, majd talán a PAL-ból lesz jobb.

musha
Genius-féle verzió ha jól sejtem. használd a Confusion-félét!

mila69en
hát jah eddig nem volt töltés nekem se de miota itt vagyok a pandora templomba igencsak elkezdett loadingolni(pont ott a hidon csinálta elöször) de tovább megy azota viszon elég sürün loading feliratot látok
ugy néz ki hogy a confusion se tökéletes

meg ahogy szétnyilik a homoktenger...bazz!!! iszonyat jól néz ki.
Felmászok a Titán hátára és ahogy mennék át a hosszú hidon a Pandora templomba ,bejön egy Loading(tényleg,észrevettétek hogy sosincs töltés? vérprofi) felirat ,és megáll a gáma mint a szög.
CHEAPBOY
Na most mar legalabb en is tudom😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mila69en
igen most engedett be a két madárka a nagy kapun(valami templom féleségbe a nagy oriás hátán)

na itt viszont tátva maratt 1 idöre szám gyönyörûen van meg csinálva
foleg az teccet naon ahogy nök énekelnek a sivatagba és menni kell a hang után
meg az átveztõ videok is gyönyörüek

musha
dual layer (két rétegû dvd), de már van belõle sima is (egy rétegû)

"Megjelent warezon a game! Ezután jöjjön a rossz hír: DL-változat. "

mit jelent az, hogy DL-változat?
ez után jön a sivatag...állat!
király!