1544
  • Laky
    az a "másik kard" iszonyatosa erős(!), én azzal csináltam meg God-ban a családvédős részt :P
  • God of War
    Ja még valami a Káosz pengéknek maxba kell leniük mert az a másik kard maxba kicsit lassú és a káosz pengéknek van maxba egy nagyon brutális támadása.
    Nekem ott nem volt gond csak a minotaurnál.
  • God of War
    A családvédő részre gondolsz.
    Azt elég nehezzen mert azok a Kratos féle lelkek egy fojtában jönnek.
    Na ott folyamatossan védekezz és támadj vissza de godba végülis nem téged támadnak ha nem a családodat ott ugye körel vissza tudod tölteni az életüket csak az a baj hogy akkor a tiedböl vesszile.
    Na szoval védekez és támadj.
  • DoNorBi
    god modba a főgóré előtt lévő dolgot hogyan csináltad meg mikor megkell védeni a családodat mert az nekem nem ment:(
  • God of War
    A játékot mindenkinek ajánlom mert nagyon jó.
    Már végig toltam Easyn és Godba is godba elég szivatos volt meg nehéz is.
  • Laky
    akkor meg is rendeljük CD Glaxisról :D
  • Szuperkaraj
    áhh, szal így van...lehet megveszem majd, attól függ hogy tudok-e rá félretenni :D
  • Szuperkaraj
    ha nálad a PoP a best, akkor szerintem mindenképpen szerezd be, nagy játék :)
  • mukika
    link1

link2
  • koosadam
    Sziasztok,
    én nem ismerem ezt a játékot csak láttam belőle videókat (ingame) és rájöttem, hogy ez tök ugyan olyan (vagyis nagyon nagyon hasonló) ,mint a nálam Best of-nak számító Prince of Persia. Meg tudnátok mnondani, hogy van-e olyan magyar oldal ahonnan infokat tudnék kapni? Mi mit ér meg miket lehet benne csinálni, sztori stb...?
  • Luiprima
    A periódusos rendszerben a platina (79) után az arany(80) jön :)
  • Afe
    5700 pénz?! ez a játék simán megérné.

meg is venném, ha nem kellene attól tartanom, hogy alvás közben kasztrálnak mert kimertem adni ennyi pénzt egy játékra..

a platinium után mi jön? :DD
  • Luiprima
    Ez a gond mivel az eredeti az dvd9-en jött ki és a törést a videók rippelésével oldották meg. Előzővel egyetértve a platinumot megéri megvenni.
  • aabyssx
    Nem feltétlenül kell tartalmaznia. Ha nem fér rá DVD5-re, akkor a video-kat a legegyszerűbb kivagdosni. Igénytelen, de így szokták megoldani.

SZVSZ érdemes megvenni. 5700-ba kerül a Platinum változat.
  • Szuperkaraj
    nem, nem eredeti, hanem le lett töltve és ki lett írva...szal írott, ez lehet a baj? ettől sztem még tartalmaznia kellene a videókat
  • Szuperkaraj
    igen, igen, ezt tudom..de a Treasures menüpontban a videókat mint például a Deletet Levels, meg a The Birth of The Beast, meg hasonlókat nem tudom megnézni, azt a jelenetet adja be az összesre, amikor a legelső videó ( leugrik a hegyről, beszélnek, bla, bla :D ) és a hajón ( áll Kratos, vele szemben egy csapóajtó szerű valami ), ez a csapóatószerűség ami le van láncolva elkezd "mocorogni" és előjön belőle 3 kardos zombi-szerű szarság :D, majd az ajtó bezárul. ettől jobban nemtom leírni, sry :D
  • aabyssx
    Nekem eredeti van és ha nyomsz egy new game-et, akkor úgy kezdődik, hogy Kratos leugrik a hegyről, majd a narrátor visszaugrik az időben, és kezdődik a hajós jelenet.
  • ballor
    eredeti játékkal nyomod?
    mert ez DVD9
  • Szuperkaraj
    és mindegyikre ezt adja be
  • Szuperkaraj
    nem tudjátok mitől lehet hogy nem játsza le a játék a videókat? végigvittem, ezért ugye be kellene adnia egy pár videót, például azokat a pályákat amiket kitöröltek, stb... de ha el akarok indítani valamit, akkor azt adja be, ahogy az "első pálya" kezdődik, a hajón lévő csapóajtóból 3 ilyen zombi szerű szarság előmászik, majd az bezárul...ötlet? :S
  • Solidus
    Jó!!
  • Laky
    banner?

• ballor
    Pont ettől féltem. :( Nem értem miért nem érdemeljük meg a progresszívet...
  • Laky

• aabyssx
    Én tegnap vettem meg. Már Platinum-ban van 5 és fél rugóért.
    Nincs progressive scan. Csak 16:9 opció van.
  • ballor
    mindenki csak warezben tolja?
  • mateus33
    Balra kell először,akkor ha jól emlékszem megszerzed majd a kulcsot ami nyitja a sivatag kapuját (a jobboldali út végén). Nem olyan egyszerű,hogy csak úgy lemész az óriáshoz:)
  • shevy
    hogy lehet lemenni az óriáshoz? már körbe jártam mindent, kinyirtam mindenkit, de nem tudok lemenni az óriáshogy, vagy hogy ott merre kell menni, jobbra van egy bazi nagy kapu, amit nem lehet kinyitni, balra meg a város, ott kinyirtam mindenkit de nem tudok továbbmenni
  • Ma2ska
    Bocs, most látom már jött válasz erre, csak nem olvastam vissza sry.
  • Ma2ska
    Help. Két pajzsot kell betenni az ajtóba. Az egyik már megvan. A másikat sehol se találom. Egy kötélen kell lemászni, ahol katonák kardoznak, fenn néhány kővé dermesztő hableány betámad , ezek lenyomva ok, de a másik pajzs vajon hol lehet? / van itt egy forgó ajtó ami ha rátolom a csillét a terem közepén lévő platnira 180 fokba fordul. De az ajtobol hiányzik a másik szimbólum.
  • ballor
    senkinek nincs meg a gamma eredetiben? van a PAL verzióban progresszíves megoldás?
  • Laky
    akarom mondani:
    köszönöm mindkettőtöknek :)
  • Laky
    jáj, az egyiket nem toltam be teljesen :D
    köszi szépen :)
  • Olcsi2
    lehet, hogy az egyik kovet nem nyomtad be teljesen. A lenyeg hogy minden kovet felhasznalj es teljesen betomd a lyukat.Minden kovet utkozesig be kell tolni.
  • addikt
    Pedig úgy fogy menni... Teljesen le kell fedni a bejáratot kövekkel.
    Szépen betologatod a köveket, ha kell tudod forgatni is őket.
    Ha ez szépen összejött, akkor lezuhan az egész a föld alá és tied a nyaklánc.
  • Laky
    elakadtam :)
    egy nyakláncot kéne megszerezni...
    már bent vagyok a barlangba, de lánc előtt feljött egy rács, amit az istenért se tudok kinyitni...
    teli van mozgatható kövekkel (minden méretben/formában)...
    próbáltam kipótolni a rács előtti részeket, ami sikerült is, de semmi változás nem történt...
    help!
  • ballor
    halihó
    most, hogy ez is platinum lett, gondolkozom a megvételén, de egy kérdés előtte: a PAL verzsön is tudja a progresszívet? (sajnos volt már olyan gamma a kezeim között, aminél a PAL nem tudta, de amúgy volt a játéknak progresszíves megoldása)

Egyébként ez a gamma progresszívben nagyon üt! Nagyon szépek a textúrái!
  • mateus33
    Így kitolják a játékidőt:DDD
  • Sliderx
    Egyébként ez undorító, hogy ennyire kell nyomkodni azt a kiba gombot, már néha úgy fáj az újam mint az állat.
  • vortob
    Köszi, így tényleg sikerült:)))