God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én ugy halottam, hogy junius a pal-os megjelenés(de ha késik a nép követeli a rádást ÐÐ)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
a hónap játéka
Arghhh! Utojara amikor megvolt a FFX akkor akartam naon haza menni ma' 😄
sorry, befogom a pofámat.
Na jó, annyira nem régen, az MGS3 és GT4 is most volt/van. 😊))
Akkor úgy mondom, hogy a kategóriáján belül...
Örülök hogy bejött😊
errõl beszélünk két hete😊
de én inkább a gyári verziót fogom használni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Ja es jott a csomagod!"
mire en
"Igen? (probalva nem orditani) Es mikor jott?"
mire o
"Delutan de elfelejtettem szolni"
mire en
"Aha semmi baj (de mar a szomabmban voltam"
Ekkor leirnam a tortenteket :
Bementem a szobaba es valoban ott volt a csomag a szalitoceg szepseges emblemajaval. Kibontottam es hat ime ott van a draga. Leszedem a foliat de kozben arra gondoltam hogy lehet tulsagosan belelem magam ezert kicsit gyanakodtam. Elinditottam a gepet es beraktam. Megy a SCEA logo meg miegymas es ime a jatek menuje. Hat nem dobok hatast de mondom egy jatekot nem a fomenurol kell elitelni.
Jatek indul. Meghatoan kellemes az elso muvi. Majd kezodik a jatek. Mar nalam az a jopont hogy a kardok lancos felesegek es elveztem mar az elso harcot. Majd a kis hydra harc is elmeny volt de amikor szolt hogy O nyomjak leeset a pofam mekkora modulatok voltak. Megyek tovabb es mind olok es olok es nezem hogy mekkora egy jatek mire elrek amikor a hydra kitor a hajo alol... nos az a effekt es az a harc amikor a levegobe dobja szereplonket es ...es.... szal megyek tovabb es elerem a fo HYDRAT lassan. Nos azok az efektak az arbocon...
Egy szo mint szaz ez a jatek az egyik legjobb ami valaha keszult Ps2-re a hent kategoriaban. Minden elismeresem a SCEA-nak mert nagyot alakitottak.
Az tuti hogy bekerult a top 5-ben.
FFX
MGS
GOW
DC2
SC2
érdekelne, hogy tovább lehet nyomni a templom után, v. ien sz@r lesz?
NEKEM A PANDORA TEMPLOMNÁL MINDIG LEFAGY LEHET HOGY SZAR VERZIÓT TÖLTÖTTEM LE? VAN OLYAN AMI JÓL MÜXIK? ÉS HA VAN HONNAN TUDNÁM LESZEDNI? ELore is köszi a válaszokat
aszt a baziklafásat vidike voltam
ugy néz ki hogy a confusion se tökéletes
Felmászok a Titán hátára és ahogy mennék át a hosszú hidon a Pandora templomba ,bejön egy Loading(tényleg,észrevettétek hogy sosincs töltés? vérprofi) felirat ,és megáll a gáma mint a szög.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
na itt viszont tátva maratt 1 idöre szám gyönyörûen van meg csinálva
foleg az teccet naon ahogy nök énekelnek a sivatagba és menni kell a hang után
meg az átveztõ videok is gyönyörüek
mit jelent az, hogy DL-változat?