1544
-
ballor #503 na, végig is vittem easyn
az elejét normálon kezdtem, de inkább maradtam a kicsinél :) -
#502 vid csak végig -
ballor #501 akkor nem fogom godban végigvinni
egyszerű ez :) -
#500 áááááááááááááá,
godba annyit lehet harcolni hogy becsinálsz ott iszonyat legyözni még a hajon is amikor kezdödik a játék azokat iszonyat nehéz leütni akkor képzeld csak el hogy mivan a végén a család védö rész,Ares de sokkal több pontot ad mint más fokozatban. -
ballor #499 a god módban megmaradnak a fejlesztések?
mindent kimaxoltál? -
#498 hát az lehetetlen bár aki nem néz körül és nme szedi fel a cucokat annak lehet:)) -
ballor #497 nem godban
egyelőre a régi kimentett állást akarom visszacsinálni, mivel akkor még nem volt másik kártyám és töröltem
el is jutottam a Cliffs Of Madness részig, már az egyik nyakláncom meg is van
azért kíváncsi lennék, hogy hogyan lehet ezt 5 óra alatt végignyomni, mert a neten ilyet is olvastam már -
#496 elkezdted godba na az jo hajrá:) -
ballor #495 annyi beszéltünk róla, hoyg elkezdtem, most pandora'boxnál járok -
#494 nem
a lényeg, hogy vidd végig :) -
#493 easyn azt jön a godmód.
-
ballor #492 én már elég régen játszottam ezzel a progival, végig kell vinni normálon, hogy a god mód jöjjön? nem emlékszem -
#491 godba csak a minotaurnál volt gondom de másodikra ment.
Ares az nem volt ojan nehéz,de az is szivatos tudot lenni. -
ballor #490 a blackben még a lesznek rohadtabb pályák
a GoW nem érdekelt annyira, mint a Black
és ezért nem nyomtam végig úgy -
#489 én végig megkell érte szenvedni de mégmindig könyebb mint a blackba az a rohatt pálya -
ballor #488 nem, de nem is fogom
az már nekem sok(k) -
#487 végig nyomtat godba a god of wart ballor?
-
ballor #486 de minden extra nem csak a GOD mód után jön elő?
ez meg engem nem veszélyeztet :) -
#485 mijen extrán vannak egyébként?? -
#484 nos igen, ezért is kérdeztem, mert eléggé furcsállottam, hogy ~3GB-ra ráférne maga a játék, plussz ez extrák... -
ballor #483 én a PAL verzsönre azért haragszom, mert nincs benne a progresszív támogatás, pedig ha azzal nézed, akkor az állad leesik: sokkal szebbek a textúrák! nagyojn ott van úgy! -
ballor #482 a full GOW az DVD 9-es, tehát nagyobb a mérete, mint 4,7 Giga, ezért DL lemezre kell (ha lehet) írni -
#481 ez valami új kiadás?
mert hogyha az akkor tuti benne van minden:) -
#480 GOD OF WAR FullDVD Pal Multi5 PS2
ebben vajon bennt vannak az extrák?
most nincs pénzem megvenni sajnos :(((( -
#479 Én is nehezzen jöttem rá.
de kb.10perc után rájöttem de voltak részek ahol én is segitséget kértem nem is egyszer. -
Prof William #478 Kösz. Eszembe sem jutott volna. -
#477 valakinek sikerült feltolni maxba mindent(varázslatok,káoszpengék,meg azt a másik kardot)
nekem nem sikerült csak a két kard+zeuz villáma+az a másik villám+hadesz hullái. a meduza fej csal lv1-be volt de annak nem igazán vettem hasznát.
Az olimposzon szét romboltátok azt a kétszobrot mert akkor van egy+videó.
-
#476 Igen egymásra kell rakni a két szobrot a lift segítségével!Leviszed az elsőt közvetlenül a lift mellé.Aztán a másodikat rátolod mielött még beindulna a lift.Aztán ha kész csak oda kell húznod a kívánt helyre. -
#475 tedd egymásra a két szobrot ;)
(ha jól emlékszem :)))) -
Prof William #474 Segítsetek pls...
Most vagyok Athénban és az Oracle-t kel kimenteni, aki egy kötélen kapaszkodik. Kinyitok minden ládát, majd felugrok az oszlopokkal alátámasztott helyre. Ott a kép mutaja, hogy át kell ugrani egy szemközti párkányra, onnan meg növények vezetnek felfele, ahol fel lehet mászni... DE! Nem tudok átugrani sehogy... Van ott két mozgatható szobor, amiket le lehet hozni a helyükről a lift platformon, de nem használhatóak. A Segítségükel át tudtam ugrani egy titkos helyre ahol jópár láda volt de másikra nem. Túl alacsonyak... Ha odatolom őket félútra, hogy majd először rájuk ugrom, aztán fel akkor hiába ugrok át rájuk úgy sem érek fel a párkányig.
Mit kéne csinálni? -
#473 speciális :D -
ballor #472 az eredeti nem fagy ki ;)
a másik fajtából a Confusion a jó -
#471 Mer az mijen verzioi hogy a játék lefagy?? -
#470 ha a "barlangból kijösz és lefagy" verzio van neked, akkor várj vele pár percet és
tovább fog menni. -
#469 Akkor jól tudtam.
hold négyszög+hold háromszög+holdx+L1 ezt nyomdbe.
Asszem ez olyan hogy felugrik a levegöbe és csapkod,de nem tudom biztosra. -
#468 azaz, a pörgős -
#467 L1+négyzet az a körkörös támadás ha jól tudom(mikor Kratos elkezd pörögni a kardal)
Káosz pengék ha maxba van akkor XX+hold háromszög asszem az a legerösebb támadás. -
#466 báz, nem is tudtam, hogy van egy szar egy bizonyos résznél kifagyós verziója a gémnek... persze nekem az van meg. :CCCcccc
most 1-2 napig nó gém, míg meg nem jön a dvd íróm. :(
-
#465 np, nem azért mondtam...
amúgy én se tudom már a nevét xD
lassúnak lassú, ezért használtam csak egy komót vele, azt hiszem "L1 + négyzet" -
#464 Bocs nem tudom a nevét.
Egyébként jó de lassú én káosz pengével csináltam az volt maxba és azok a lelkek az ucsó varázslat.(nem tudom a nevét mert iszonyat régen játszotam végig)