God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER!!!!
A koponyás ajtó majd késõbb nyílik és az a pajzs sem ahhoz az ajtóhoz kell.Azt a pályát csináld végig ahol a pajzsot találtad (ami elõtt az artemis bladet kapod) és a pálya végén majd találsz egy koponyát.Ez niytja a koponyás ajtót
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Az elsõ, ahol egy fénycsóvát irányíthatunk egy koponya ajtóra, de a fény mindig elöbb lekapcsolódik, mint ahogy odaérnék. Itt mit kell csinálni?
A másik, amikor továbbtekerem a folyosót, ahol egy kapu található, amit két pajzs nyit. Az egyiket megtaláltam a magasban, de a másik hol van? Ez az a rész, ahol egy kövekkel teli ládát kell a gombra lökni, hogy az elforduló ajtó mögé juthassunk. Itt találtam az egyik pajzsot.
Az a baj, hogy ha vissza akarok menni az "arénába", nem lehet, mert egy rács lecsapódott. Lehet, hogy a koponyás ajtó mögött van a másik pajzs? De hogy lehet a fényt megállítani?
Elõre is kösz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nos még gondolkodom ám.
Nekem nagyon drága ám az a 10 rugó, az itt a gond. Akkor kérdem azt, hogy mi hátránya van a confusionnek? vagy esetleg nincsen olyan rip verzió ami rendesen kétrétegü?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nos hát sokat én se tudok hozzászólin, minthogy istencsászár jó játék 😊.
Amit sikerült letöltenem már extázisba estem, és hétvégém mással se telt mint influenzám ezzel kuráltam <#vomit>#vomit>
Azonban amikor eljutottam Kronoshoz, rögtön ahnyatvágtam magam. Gyönyörûûûûû. Azonban amikor nagyban nyomulnék a templomba gyakni, lefagy. 3-szor ujra próbáltam, volt bennem remény, de mind hiába.<#rinya>#rinya>
És itt olvasom hogy a genius verzió mindig lefagy. Nos nekem is ez van.
És most így ezer egy dolgot olvastam, ezért most így végülis mit tegyek? Az elsõ lépés megvan, a kukába küldtem rég a genius félét <#mf1>#mf1>. De most akkor mit csináljak? Töltsek le egy másik verziot? Vegyem meg eredetiben? Várjak amíg kijön egy ujjabb verzió?
Kezdenek már elvonási tüneteim lenni<#falbav>#falbav>, ígyhát nem szeretném hogy a hírek egy eszement gyerekröl szoljon, aki mindenkit lemészárolt és zagyvált ilyen görög eszelõségeket<#boxer>#boxer><#gun>#gun>, ezért gyorsan mondjatok valamit ám <#circling>#circling>
Elõre is köszönöm
Azert ez eleg tre hogy az aki masolt DVD-en jaccik semmi problemat nem eszlel en meg szompok. Nem baj ugy is elvezem a hulye szirenek pofajat a foldbe verni 😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
SPOILER!!!!
Késõbb is van olyan minigame amire nem utal semmi.A poseidonos pályán a Nyad-okat szintén a körrel lehet megcsókolni van amelyik adott érte fönix tollat.
az persze kétségtelen, hogy az aktusból az általad említett <#kocsog>#kocsog>-ön kívül nem sok látszik.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Hat en nem gondoltam na. Majd ize max visszatoltom es megnezem de akkor megint meg kell olni okelmet 😄
Én ott hoztam össze az elsõ mozgás upgradet. 😊
Sephi, nagy kár ha kihagytad, legalább megnézhetted volna a bigéket, játékban sem látni ilyet. 😊
Vazz mekkora volt az a csata 😄
Skynet:
Ez attól függ, hogy mi számít nagynak, ha egy minimum kétszer akkora boss már elég nagy neked, akkor a válasz igen.
Eszmeletlen ez a jatek.
<#lama>#lama>
(kar hogy a szirenek nyakat nem gombnyomassal kell eltorni😄)
amúgy tényleg hatalmasnagy az egész, csak hát iszonyú rövid.
az az igazság PS2-ön nem vok hozzászokva ilyen élsimitásra 😊
enyém nem az és még 1szer sem fagyot ki.
na de viccet félre téve, nem tudja vki hogyan kell a game nehézségi szintjén állítani a játékon belûl, mert véletlenül rányomtam az Easy-re, és mikor már elmentettem akkor vettem észre...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ami a jatek eddigi ereje nalam, hogy minden foellenfel mas megoldast kovetel, s emiatt nem lehet letenni, kvancsia varom mi var ram a kovetketo sarkon😊. Szerintem telitalalat ez a felvillano shenmueben mar latott "reakcios" megoldasok😊, kedvencem amikor a Minotaurus szajaba bele kell eroltetni a kest, meg amikor a falok/kotelen maszol s kened neki az ellent a falnak, vagy csak nemes egyszeruseggel a labuknal lerantod.😊 Nagyon kellemeset csalodtam a jatekban. A jak2 nel tpasztalhato V sync problema neha neha tt is jelen van, de nem annyira mint ott.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu