1544
  • ballor
    na, végig is vittem easyn
    az elejét normálon kezdtem, de inkább maradtam a kicsinél :)
  • God of War
    vid csak végig
  • ballor
    akkor nem fogom godban végigvinni
    egyszerű ez :)
  • God of War
    áááááááááááááá,
    godba annyit lehet harcolni hogy becsinálsz ott iszonyat legyözni még a hajon is amikor kezdödik a játék azokat iszonyat nehéz leütni akkor képzeld csak el hogy mivan a végén a család védö rész,Ares de sokkal több pontot ad mint más fokozatban.
  • ballor
    a god módban megmaradnak a fejlesztések?
    mindent kimaxoltál?
  • God of War
    hát az lehetetlen bár aki nem néz körül és nme szedi fel a cucokat annak lehet:))
  • ballor
    nem godban
    egyelőre a régi kimentett állást akarom visszacsinálni, mivel akkor még nem volt másik kártyám és töröltem

el is jutottam a Cliffs Of Madness részig, már az egyik nyakláncom meg is van

azért kíváncsi lennék, hogy hogyan lehet ezt 5 óra alatt végignyomni, mert a neten ilyet is olvastam már
  • God of War
    elkezdted godba na az jo hajrá:)
  • ballor
    annyi beszéltünk róla, hoyg elkezdtem, most pandora'boxnál járok
  • Laky
    nem
    a lényeg, hogy vidd végig :)
  • God of War
    easyn azt jön a godmód.
  • ballor
    én már elég régen játszottam ezzel a progival, végig kell vinni normálon, hogy a god mód jöjjön? nem emlékszem
  • God of War
    godba csak a minotaurnál volt gondom de másodikra ment.
    Ares az nem volt ojan nehéz,de az is szivatos tudot lenni.
  • ballor
    a blackben még a lesznek rohadtabb pályák
    a GoW nem érdekelt annyira, mint a Black
    és ezért nem nyomtam végig úgy
  • God of War
    én végig megkell érte szenvedni de mégmindig könyebb mint a blackba az a rohatt pálya
  • ballor
    nem, de nem is fogom
    az már nekem sok(k)
  • God of War
    végig nyomtat godba a god of wart ballor?
  • ballor
    de minden extra nem csak a GOD mód után jön elő?
    ez meg engem nem veszélyeztet :)
  • God of War
    mijen extrán vannak egyébként??
  • Laky
    nos igen, ezért is kérdeztem, mert eléggé furcsállottam, hogy ~3GB-ra ráférne maga a játék, plussz ez extrák...
  • ballor
    én a PAL verzsönre azért haragszom, mert nincs benne a progresszív támogatás, pedig ha azzal nézed, akkor az állad leesik: sokkal szebbek a textúrák! nagyojn ott van úgy!
  • ballor
    a full GOW az DVD 9-es, tehát nagyobb a mérete, mint 4,7 Giga, ezért DL lemezre kell (ha lehet) írni
  • God of War
    ez valami új kiadás?
    mert hogyha az akkor tuti benne van minden:)
  • Laky
    GOD OF WAR FullDVD Pal Multi5 PS2

ebben vajon bennt vannak az extrák?
    most nincs pénzem megvenni sajnos :((((
  • God of War
    Én is nehezzen jöttem rá.
    de kb.10perc után rájöttem de voltak részek ahol én is segitséget kértem nem is egyszer.
  • Prof William
    Kösz. Eszembe sem jutott volna.
  • God of War
    valakinek sikerült feltolni maxba mindent(varázslatok,káoszpengék,meg azt a másik kardot)
    nekem nem sikerült csak a két kard+zeuz villáma+az a másik villám+hadesz hullái. a meduza fej csal lv1-be volt de annak nem igazán vettem hasznát.
    Az olimposzon szét romboltátok azt a kétszobrot mert akkor van egy+videó.
  • Solidus
    Igen egymásra kell rakni a két szobrot a lift segítségével!Leviszed az elsőt közvetlenül a lift mellé.Aztán a másodikat rátolod mielött még beindulna a lift.Aztán ha kész csak oda kell húznod a kívánt helyre.
  • Laky
    tedd egymásra a két szobrot ;)
    (ha jól emlékszem :))))
  • Prof William
    Segítsetek pls...

Most vagyok Athénban és az Oracle-t kel kimenteni, aki egy kötélen kapaszkodik. Kinyitok minden ládát, majd felugrok az oszlopokkal alátámasztott helyre. Ott a kép mutaja, hogy át kell ugrani egy szemközti párkányra, onnan meg növények vezetnek felfele, ahol fel lehet mászni... DE! Nem tudok átugrani sehogy... Van ott két mozgatható szobor, amiket le lehet hozni a helyükről a lift platformon, de nem használhatóak. A Segítségükel át tudtam ugrani egy titkos helyre ahol jópár láda volt de másikra nem. Túl alacsonyak... Ha odatolom őket félútra, hogy majd először rájuk ugrom, aztán fel akkor hiába ugrok át rájuk úgy sem érek fel a párkányig.

Mit kéne csinálni?
  • Afe
    speciális :D
  • ballor
    az eredeti nem fagy ki ;)
    a másik fajtából a Confusion a jó
  • God of War
    Mer az mijen verzioi hogy a játék lefagy??
  • Afe
    ha a "barlangból kijösz és lefagy" verzio van neked, akkor várj vele pár percet és
    tovább fog menni.
  • God of War
    Akkor jól tudtam.
    hold négyszög+hold háromszög+holdx+L1 ezt nyomdbe.
    Asszem ez olyan hogy felugrik a levegöbe és csapkod,de nem tudom biztosra.
  • Laky
    azaz, a pörgős
  • God of War
    L1+négyzet az a körkörös támadás ha jól tudom(mikor Kratos elkezd pörögni a kardal)
    Káosz pengék ha maxba van akkor XX+hold háromszög asszem az a legerösebb támadás.
  • mukika
    báz, nem is tudtam, hogy van egy szar egy bizonyos résznél kifagyós verziója a gémnek... persze nekem az van meg. :CCCcccc

most 1-2 napig nó gém, míg meg nem jön a dvd íróm. :(
  • Laky
    np, nem azért mondtam...
    amúgy én se tudom már a nevét xD
    lassúnak lassú, ezért használtam csak egy komót vele, azt hiszem "L1 + négyzet"
  • God of War
    Bocs nem tudom a nevét.
    Egyébként jó de lassú én káosz pengével csináltam az volt maxba és azok a lelkek az ucsó varázslat.(nem tudom a nevét mert iszonyat régen játszotam végig)