God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-a grafika gyönyörû, ebbe épeszû (-szemû) ember nem köthet bele
-a zenét nem figyeltem különösebben
-a harcrendszer jó, bár nekem jobban bejött a dmc 3 (ott tartok, hogy megkaptam Zeusz villámját)
-ami nem tetszik eddig, hogy nincsen olyan karaktere, mint amilyen Dantenak. Ez persze még a sztori elõreheladtával változhat.
Summarium: a játék jó, de még nem láttam megcsillanni benne az év játékát, aminek néhány fórumlakó titulálta.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Véleményt nem két óra játék után fogok mondani, úh majd még játszom vele.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
nem akarok megin sziopata lenni (dmc3 normál a jó ku.....😊)
Kellemes meglepetes, mert ezt szerintem senki se varta volna.
Le a kalappal a keszitok elott. Utoljara a DMC 1 utott nalam ekkorat az akcio kategoriaban, sokaig kellett varni, de megerte.😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
A Sony ismét nagyon nagyot alkotott. Mondjuk lehetett volna hosszabb, bár egy jó játék soha nem elég hosszú....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem túlzok, egy órája ezt próbálom.
SPOILER!!!
Az R1 gomb amivel áttöröd a falat az a gyorsúszás is ,ezt használva nem lesz nehéz úgy mûködik mint a láda ellökése eröt gyûjt egy darabig s azután egy ideig gyorsabban úszik.
Egyáltalán van gyorsúszás? Mert én csak normál tempót tudok.
SPOILER!!!
A pálya végén van egy arany koporsó le kell húzni a tetejét felugrani rá és körrel vagy r2 vel már nem emlékszem lecsavarni a koponyát.