1544
  • Csacsi
    Tegnap este sikerült befejeznem normál módba. Most egy picit pihenek vele, a vége nagyon nem tetszett, a sok ügyességi rész. mert a rejtvényekkel nincs gondom, meg a sok harccal sem, mégha nehéz is némelyik, de hog yössze vissza ugrálni, meg mászkálni....különben meghalsz, az nem tetszett. Szóval 10/10-ből 9/10 lett a végére. De még mivel senki nem bitorolja a 10/10-et, így is az első helyen áll.

Mikor is lesz második rész? :DD
  • God of War
    Vidd végig godba és akkor soha nem fog véget érni:D:D
  • Csacsi
    Köszi az infókat, asszem ezeket már csak rendelni tudom ebayen, mert sok nem kapható itthon sehol sem. Na mind1. Asszem még elleszek ezzel a játékkal remélem egy darabig...bárcsak soha nem lenne vége :D
  • Tinman #540
    Hangulata kicsit hasonlít a Gladiator: Sword of Vengeance-hez ha GOW bejött, azzal is elég jól elleszel :-)
  • Dajin
    :PPP ép hivtál közbe és nemláttam:D
  • God of War
    #536:)
  • Dajin
    ö gow stilusu játékot kérdezett:)
    kingdom hearts bár ez square-disney rpg hack & slash
    lego star wars
    star wars 3
    God of war 2 is kifog jönni
    most hack & slash stilusbol ennyi jut eszembe meg amiket már irtam elöbb
  • God of War
    Ja de ezek egyátalán nem hasolitanak a GOWhoz de jók:)
  • God of War
    Ajánlom neked a Shadow of the Colossust,a Blacket vagy netán a Dragon Ball Budokai3mat
  • ballor
    ne bánd, hisz nem maradt ki, most játszod végig!
    nagyon tutti lesz később is, jó csaták, történet, megvalósítás
    nem véletlen szerepelt úgy, ahogy...

amiket ajánlottak azok nagyon jók, talán még a Prince sorozatot lehetne írni, habár az picit másabb, de az sem rossz
  • Dajin
    jaja van hasonló, amit ajánlok: dmc1 dmc3 onumusha1,2,3,4 netán castlevania
  • Csacsi
    Nem....a szinte egész hétvége a szabadidőmet jelentette. Olyan 6-7 órát a két nap alatt összesen. Most tartok Hádész próbájánál. Remélem még sok van innen, bár nem hinném.

Nagyon bánom, hogy eddig ez kimaradt az életemből. Bár tudom, hogy eza god of war topik, de mivel még új vagyok ps2 terén. Van ehhez hasonló játék a piacon?
  • ballor
    akkor már meg is csináltad nem? egy nap alatt szinte végig lehet vinni, de nagyon jó, és azok az animok... nyami-nyami
  • Csacsi
    Tudom, hogy nagyon le vagyk maradva, de még csak most szereztem meg ezt a játékot. Nagyon ott van a szeren. Remélem hosszú, szinte egész hétvégén ezt nyomtam.
  • God of War
    Igen azokat akartam:)
    Ijenkor mért nem nyissameg az oldalt?
    Én is nagyon várom a kettöt szerintem is jobb lesz mint 1:D
  • Szuperkaraj
    1 zipben van, de két kis videó
  • Szuperkaraj
    2 GoW In-game videjau
  • Szuperkaraj
    én annak ellenére szétnéztem az 576-on, van két videó fent ( azt akartad linkelni, nem? :) ), nagyon ütősek a videók, a graf is mintha jobb lenne, alig várom, már a kezemben akarom tartani :D
  • God of War
    hát igen ez ténleg fura?:O
    www.576.hu
  • Laky
    ?
  • God of War
    Egy kis GOW2 extraság:)
  • Tinman #522
    GOD OF WAR FullDVD Pal Multi5 PS2

Valakinek megvan ez a verzsön? Minden ok vele?
  • Dajin
    leszedtem jominöségű hosszu god of war 2 trailtert durva lesz..
  • God of War
    meg a dmc3-maz vagy az egyet:)
  • Tinman #519
    Meg az ICO-t ;-)
  • Laky
    Shadow of the Colossus-t kihagytad ;)
  • dinomano
    több a jo gém ps2-re; termesztesen...a sonynak mindig is a rengeteg gém votl az erössege, hiaba volt jobb anno a PS1-nél hardverre pl. N64; fele annyi gém sem volt rá(az is cartridge-on)... A PS2-vel meg hatvanyozottan folytatta a töménytelen gém-ontast a PS2, ami egy nagy pozitivum! :-P
    God of War2 is ütös lesz nagyon!
  • Pixi
    A Black és az Aeon Flux kijött, de az tény hogy TÖBB a jó játék PS2-re! HA kijön a PS3 addigra gondolom leviszik a PS2 árát és akkor tuti veszek egyet!!! A God og War II. vétek lenne kihagyni!:D
  • God of War
    Hát ja én sem vagyok box ellenes.
    de ps-re pl ott van az Aeon Flux ami szerintem nagyon jó,vagy Tekken 5,
    Black,Onimusha 4 ami szerintem nem jött ki boxra
  • dinomano
    annak jo gémek az X-re is, de ha vennék konzolt (ujat a kis PS1 mellé) akkor PS2-öt; mivel több exkluziv jatek van rá..nem vagyok X-ellenes, a HALO1-2 a vilag legjobb FPS-e; jo az X; de PS2-re több a maszkalos gém+rpg, ami igazan foglalkoztat...
  • Tinman #513
    Meg a Final Fantasy sorozat :-)
    Amúgy smiley-val írtam, tehát volt benne némi komolytalanság is... igen, tudom, hogy boxra is vannak nagyon jó gamek.
  • Dajin
    mintha ps2-re nem lennének szép játékok, hát azér pl egy resi 4 meg tekkent5, dq8 elmegy egy x-box lávány világgal, hogy többet neis említsek, ninja gaiden meg tényleg naon jó.
  • Pixi
    Tudom hogy nem ide való de hat vitatkozzak azzal hogy Boxra szépek PS2-re meg jó játékok vannak! Hallottál már a Ninja Gaiden-ről? Ehhez fogható játékot a mai napig nem tudtak csinálni, annyira megfog és magával ragad hogy az hihetetlen! Viszont az való igaz hogy vannak PS2 exclusive játékok amik irigylésre méltók: Granturismo 4, Resident Evil 4, és nemutolsósorban a God of War :D
  • Pixi
    Nekem mindeggy hogy I. vagy II. rész csak érezni akarom az öreg God of War feelinget!
  • God of War
    Csak 2007 tavaszára lessz meg a GOW2 kicsit sürgetni kéne a készitöket ha nem akarnak bajt:))
  • Tinman #508
    Hát igen... Box-ra szép játékok vannak, PS2-re meg jók :-)
    A topic temájának alanya is nagyon odavág... döbbenet mennyire bejön minden játékosnak :-)
  • Pixi
    God of War II-ről most néztem meg egy In-game videót! Most Xboxom van de erősen gondolkozok egy PS2-n mert ez szerintem kihagyhatatlan! Nagyon megfogott a játék!
  • dinomano
    faszájos a gém, mult héten nyomtam picit; szép + ahhanyos... Hmmm... Graf. motor...ugy vettem eszre; h. a Rachet and Clank platformer motorjara epitettek a gémet; jo h. egy teljesen mas gémet hoztak ki ua. graf motorral... :-P
  • ballor
    na, most néztem utána
    a godban 4 és fél órát írnak :) azért az már veszett
    gondolom sok csatát kikerül és inkább hanyagolja
  • ballor
    maradok az easyn, megnéztem a godot :) már az elején lecsaptak
    nem baj, a treasuresben aminek örülök, hogy egyben meg lehet nézni a sok-sok szép videot... nagyon jól sikerültek az már biztos