1544
  • ballor
    melyik fokozatban maxoltál?
    tovább lehet vinni a maxos cuccokat?
  • Tinman #582
    Hétvégén volt időm végre befejezni a gémet... mindent kimaxoltam a végére 132 orb még maradt is, felhasználtam a muse kulcsokat is. Szvsz veri a POP-t, nagy élmény volt!
    Egy helyen akadt csak ki, méghozzá a ládás résznél ahol egy raktárszerűségben az elején ilyen bazi nagy ládákra kell felugrálni.
    Nálam 94%-ot ért a mutatvány
  • tomtrial
    jaaaaaaaa

wow
    köszi
  • spockee
    Miért kellene elforgatni???
    A két szobor közül az odaillőt told a helyére. Ennyi!
  • tomtrial
    na és hogy kel a szobrokat elforgatni??? mert akkor csak ezzel volt gondom ... én is néztem már a szobrokon a pajzsot és gondoltam is erre, de nem tudtam elforgatni ..
  • spockee
    Nem mindegy, hogy a szobrot melyik oldalával tolod a helyére. Ha jól emlékszem ezek a szobrok katonák, és az egyik kezükben pajzsot tartanak. A bal oldalra azt told, amelyiknek a bal oldalán van a pajzs. A jobb oldalra pedig...
  • Dajin
    ugy kell odatolnni, hogy szobor páncélja fogja be lyukat
  • tomtrial
    de odatoltam és nem változott semmi
    vagy hogy lehet úgy odatolni hogy ne jöjjenek ezek az izék ? ... mert csak úgy megfogtam aszobrot és odahúztam, nem forgattam semmit rajta, szerintem nem is lehet ... na majd megpróbálom még

azért köszi
  • spockee
    A kérdésedben ott a válasz!!!
    A szobrokat kell a falhoz tolni, ugyanis amíg nem torlaszolod el a repedést, folyamatosan jönnek elő.
  • tomtrial
    sziasztok ... megint elakadtam ebben afantasztikus játékban ...

ott vagyok amikor egy nagy szobában a két szemközti falon van egy lyuk és azon egy csomo ilyen kis repkedo izé jön elő, soka nem fogynak el, van két szobor is amit lehet mozgatni, azt hová kelene eltolni ...
    Találtam egy ajtót is amit feltolva egy emeletre érkezem, ahol csak egyensúlyozgatva tudok a gerendákon lépegetni, de a sok ilyen kis repkedő izétől nem tudok átmenni normálisan a gerendákon, pedig látoki egy mentési pontot meg mintha egy erkélyt is látnék ahová a gerendákról áttudnék judni, de ez a sok kis repkedő izé :) nem hagy békén ... talán a két szobort kellene valahová eltolni hogy az a két falon lévő rés eltömődjön ???

előre is köszi a segítséget

tom
  • Owned
    És kösz a segítséget,tényleg!
  • Owned
    Nos akkor nekiállok az előző mentéstől ha ugy se lesz jo akkor meg majd meglátom,talán visszaviszem,a számla még megvan...
  • Tinman #571
    Igazán sajnálom :-(

Egy olyan ötletem még lenne, hogy próbáld ki "biztonsági másolattal".
    Meg, ha van egy kis időd próbáld meg az előző mentéstől, mert egy másik fórumon olvastam, hogy eredeti játékkal járt így a srác és az előző mentéstől folytatva semmi gondja nem volt.
  • Afe
    én is visszavinném a boltba, ha megvan a számla.
    elég csak a memoriakártya és a játék. ott szépen betöltöd az állást, és megmutatod, hogy gyárihibás a lemez. sztem ki kell hogy cseréljék szó nélkül..
  • ballor
    vagy egy ismerősnél nézd meg (oda kell a lemez és a kártya)
    ha azon jó, csinálsz egy mentést és kész
  • ballor
    egy próbát megér: vidd be a gépet a lemezzel
    kössétek be, mutasd meg, és nézzétek meg másik lemezzel, ha azzal is csinálja, akkor a gépeddel van valami

nem kell azt elárulni, hogy csippes a gép szerintem, majd mondanak valamit rá
    számla megvan a progiról? azt is vidd
  • Owned
    Naja már gondolkoztam hogy visszaviszem 576Kbyte-ba hogy xar a lemez dehát ha a csippelés miatt nem müxik akkor meg [email protected] egy mentés jó lenne erről a részről de neten csak 100%-os végigjátszásosat találtam meg egyébként se tom hogy tudnám felrakni a memóriakártyára:...
  • ballor
    hát ja, és mivel csippelt a géped, a sanyihoz sem tudod visszavinni, hogy csesszék meg a lemezt és a PS2-t is egyben
  • Owned
    Nos kösz a tippet de már vagy 1 órája itt fut mellettem a gép és nem történik semmi csak loading-ol....az előző játékállással meg csak 1 baj van:3 órával ezelőtti(mert ugye ha az aktuálisból tőltöm vissza akkor mindig kifagy...)szal nem akarom azt hogy megin eljutok idáig oszt megint kifagy!
    Viszont ez-a topic első 2 oldaljának tanulmáyozása után-tipikus hibának tűnik a MÁSOLT verziók esetében!
    De mivel nekem eredeti fingom sincs mi lehet a baj!
  • ballor
    eredeti lemezzel? mert ebben ez a furcsa
  • Tinman #563
    Figyi... várj! Ha megáll a játék látszólag minden ok nélkül, menj ki wc-re, igyál egy kv-t, kapcsolj az NGC-re.
    Ha eltellik 5 perc és nem történik semmi akkor sajnos belefutottál egy hibába.
    Ilyenkor a korábbi játékállás betöltése segít!

Ilyen leállás nálam is volt és nagyjából 2 perc kellett ahhoz, hogy újra tudjak játszani... egy másik játéknál 4 percet kellett várnom! Nem tudom mi ez, de egyértelműen programhiba, mert csak ez, meg az Onimusha 2 csinálta nálam eddig.
  • ballor
    nagyon-nagyon sokféle csipp van, de ez nem a topik témája
    van itt csippes topik, előbb kérdezd meg milyen a csipped, és ott a topikban kérdezz rá (de nem tudom, hogy megoldja-e a bajodat a kikapcsolása)
  • Owned
    Hogyhogy mi van benne???többféle chip van,vagy mi?olyan chip amitől az írottak is mennek
    Sry hogy ilyen láma vagyok de a konzolhoz nem igazán értek..
  • ballor
    én meg a csippekhez nem értek :)
    meg azt sem írtad mi van benne

elvileg nem bonyolult, de én nem tudok ebben segíteni
  • Owned
    Nem ez ott van ahol átt kell menni a hídon mielőtt bemennél pandora templomába,nyaklánc még nem volt...

Nem nagyon értek a ps2-hőz(nemrégóta van)szal nem tom hogy kell kikapcsolni a chippet...bonyolult?
  • God of War
    ijet már én is halottam...
  • ballor
    elhiszem, hogy idegel, és joggal, de ha felhúzod magad akkor sem megy
    valamit találni kellene rá

van korábbi mentésed? ez nem ott van, ahol a két nyakláncot kell megszerezni? cseréled fel a megszerzési sorrendet, hátha akkor nem akad, most más tippem nincs

a csippet ki tudod kapcsolni a gépen? bár nem tudom, hogy ez bezavarhat-e
  • Owned
    Szóval:

Ha bárki tud vmi megoldást kérem szóljon,nagyon fontos!!
  • Owned
    Na pont ezaz hogy nem írott!!!!
    Bár chippelve van a gép de ez gondolom nem probléma....
    Viszont most már KIBASZOTT ideges vagyok(elnézést.....)mert:

1.Rohadt jó a játék és tovább akarok menni ááááá!!!
    2.Nehogymá veszek egy eredeti játékot és a MÁSOLT verzió hibáival jön elő...
    3.6000FT volt köcsög ajánlom hogy müködjön!
  • ballor
    ilyet csak írottnál hallottam, ott várni kellett jópár percet és tovább is ment magától, eredetivel nem szabadna ilyen hibát kapni
  • Owned
    Na remek....most ott vagyok hogy Kratos felmászott az óriás hátára nos itt van egy save-point ha menteni akarok befagy ha átmegyek a hídon(nem mentek)befagy miközbe alul fut a loading felirat...már 5x próbltam de mindig megáll a játék pedig eredeti!!!!!
    Most micsináljak van vkinek ötlete fordult már elő ilyen mással is??
  • Owned
    Sry nem olvastam vissza még ezen az oldalon itt van a válasz....már sikerült
  • Owned
    NO tegnap óta megvan ez a remek játék ám most rohadtul elakadtam:

Athénba a templomba vagyok és egy csajt kéne megmenteni aki egy kötélen lóg...na itt jön a probléma:hogy a retkes F***-ba kell oda feljutni??
    Már mindent próbáltam ami eszembe jutott a 2 a szobrot amit tolni lehet azt nem tom semmi értelmes helyre tolni...ezenkívül van egy platform amit 4 oszlop tart namost ha ide felugrok szembe látok egy peremet de még dupla ugrással se érem el..
    Mit kéne csinálni,teljesen tanácstalan vagyok...??
  • tomtrial
    megvan sikerült ...
  • mukika
    egy bezárt ajtót... amit nem tudtál kinyitni, mert be volt zárva, és sikongattak odabent. meg jó, hogy figyelsz! :)
  • tomtrial
    mrá bementem a csókát is megtaláltam de mit kéne kinyitnom a csókától kapott kulccsal? :D
  • Tinman #547
    Tessék szépen bemenni a nagyobb döglött hydra szájába, mely ugye lenyelt egy csókát akinél éppen az a kulcs volt ami neked kellett ;-)
  • Csacsi
    Végigjátszást találsz a www.gamefaqs.com oldalon.
  • tomtrial
    sziasztok, én még csak tegnap kezdtem el játszani ezzel a nagyon jó játékkal, csak már most elakadtam, kinyírtam az elején 2 kisebb sárkányt és egy nagyobbat, utána nemtom mit kell csinálni ...
    sajnos nem találtam még végigjátszást ehhez a gaméhoz, segítségetekek köszönöm...
  • God of War
    2007 tavaszán:D