God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nagyon zsír kis game,nem sok játék kötött még így le,kikapcsolódásra tökéletes.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Most meg ott akadtam el (kicsit messzebb),amikor bemegyek egy terembe a sziklás részen,meghúzok egy kart,egyik rács le,másik fel,kihúzhatok egy kis kõtömböt,de egy bizonyos idõ elteltével tüskék jönnek ki a padlóból. Hova kéne tolni a kõtömböt,h túléljem?😊 Már berugdostam a túlsó kis sarokba,de nem tudok felugrani róla. Pedig nem egyszer póbáltam már😞
Elakadtam abban a teremben amiben egy szobor tart egy nagy követ.Van két kapcsoló,de csak a fentit tudom meghúzni,továbbá onnan nem messze van egy terem ahol le kéne gyõzni valami páncélos zombikat,de hiába ütöm mindent véd😊,aztán padló nyilik és kampec.Elõre is köszi a segitséget.
Én a Hades Chellenge-nél akadtam el, amikor át kell ugrani egy szûk folyosón lávákat (csapó ajtó van felettük), az elsõ megy, de másiknál két rész hiányzik és a harmadik felett van egy csapó ajtó, a hiányzó két részt kpételen vagyok átugrani, egyszerûen kisebbet ugrik a csákó 😞 Béna vagyok próbáljam még, vagy mást kéne csináljak?
Amúgy állat a game, az elején nem is gondoltam volna 😄
Elakadtam azon a részen,mikor a csajszi a kötélen lóg,és segitségért kiabál.Felül van 2 szobor amit a liftel le tudok vinni,de úgyse érem el amit elkéne.Elõre is köszi a segitséget.
.:SOLIDUS:.
.:SOLIDUS:.
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet legyõzni a játék elején a Hidrát? Elõre is köszönöm.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Atlas próbájánál vagy minél akattam el, ahol meg kell szerezni két pajzsot az ajtóba, de csak az 1iket tudom megszerezni, amihez le kell menni és végig kell verni 1 csomó szörnyet, meg tudnátok nagyjából mondani hogy hol lehet a másik?
elõre is thx
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
BTW ilyen SMOOTH opciót minden PS2 játékba tehetnének. Látszólag nem kerül semmibe a számolása.
www.youtube.com/aabyssx
egy korábbi résztõl elkezdtem, és így ma sikerült a hiányzó pici részt is bepótolni
hát mit mondjak: God Of Game!
akinek a rossz változata volt és kiakadt, az az új változattal tudta használni a kimentéseit?