1544
-
Dajin #623 pl amikor készül harapni, amikor már vágja feléd a fejét, akkor nyomd be, mer közel kell lennie, ha jol emléxem amikor ezt a varázslatot csinálod nem sebződsz, de ez nem száz százalék -
#622 igen az L2-vel adtam már neki töbször is ilyen villám varázslatott de meg se ártott a köcsögnek! -
Dajin #621 a helyesírásom meg, namindegy sok sikert:D -
#620 kösz megprobálom majd!!! -
Dajin #619 a szájába ugykell bejutni hogy amiután legyőzted tök szimplán bemászol rajta, a kardod remélem level2-ben van mer pl apálya elején is voltak ugye csajok az ágyon, ha felugrottál az ágyra ás nyomtál egy kört, kratos "lerendezi" őket, temeg kapsz jó sok piros pontot, meg néha bele is varázsolhacc adögbe ha közel van, a kör nyomkodás emg ugyvan ahogy god of war mondta, avégén kratos kivégzi a dögöt -
Dajin #618 ugye egy kör alaku kis részen kell vele harcolni, amikor látod hogy harapni készül, szaladj hátra az árbóc mögé, ha ügyes vagy akko gurulhacc is a jobb analóg karral, a védekezés nemsegít ha harap, csak akkor ha fúj, mer ha fúj és nem védekezel elszállsz a francba:)
amikor belehrapaott a fába, lassan huza viszza a fejét akkor kell csapkodni, valami hoszzu komboval(jo rég jáccotam vele de asszem 3-4-szer négyszög, és a végén egy egy háromszög, ilyenkor ha jol csináltad akor kratos a végén ugrásból lead neki egy oylat, hogy:))
na kb ennyi, eza taktika bevált a legnehezebb fokozatba is ellene -
#617 jóh eddig eljutottam nyomom a kört nyomkodom folyamatosan de aztán erőt vesz magán és hozzá ránt az árbochoz és minden folytatódik előről a szájába meg elképzelhetetlen számomra igy bejutni...! -
#616 Hát azt ugy kell kinyirni hogy elkezded ütni vágni és majd ki fogja irni hogy nyomd fojamatossan a Kört.
Na ha végezté vele akkor a kulcsér bekel mened a dög szájába -
#615 Hali!
Most kezdtem el tolni a God of War-t nagyon über király a gamma csak az az egy problémám van vele, hogy már a level 1-en nehézségekbe ütköztem...
A problémám az lenne, hogy van egy olyan rész az első szinten amikor ki kell szabaditani a hajóról egy csajt én elindulok megkeresni a kulcsot meg is látom azt egy srác nyakában akit megesz egy viziszörny! Van azon a részen három ilyen szörny kettőt ugy nyirtam ki illetve végeztem vele, hogy ráengedtem vmi baszás kampot ami a földhöz szoritotta őket ez volt kettő de van még egy nagy dög (a harmadik a legkeményebb) amelyikhez fel kell mászni a kötélzeten de azt senogy se tudom kinyirni ráadásul még a kulcsot is vhogy kikéne belőle szednem ha vki tudna nekem segiteni azt megköszönném!!! -
#614 VÉgülis ugy nincs értelme ha nem gondolkodik az ember.
Bár én anno az 576on kértem segitséget5-6helyen de azért probáltam gondolkodni.
Azt ma elövettem megnézni hogymegy azt má végig is lett tolva(Normalba)
5óra23perc volt most az elsönél 17óra körül volt a gém idöm -
#613 Hát én még nem akadtam el 15 percnél tovább... Sok értelmét nem látom, hogy mindenre itt keresse a választ, pláne nem akkor, ha ennyire nem megy :) Ha kicsit gondolkodik, az csak a javára válhatna... Namindegy. Ő tudja. :D -
#612 Mi gondolkodunk ö csinálja:))))
Azért én is igy voltam vele kérdeztem én is na de azért nem ennyit:)))) -
#611 Néha azért egy kicsit gondolkozol is a játék közben, vagy csak nyomogatod a gombokat ész nélkül? Megoldjuk neked az egészet, nem gond, csak akkor mi értelme...? :) -
#610 A vízben van a megoldás,asszem az utolsó oszlop alján van egy rés!Az egy lift!Ússz a víz alá és keresd az oszlopok lábánál!Csak siess mert az oszlopok visszaereszkednek! -
tomtrial #609 én is rájöttem hogy ez akard nagyon is jó, most csak ezzel nyomom a pályákat, persze a láncossal is megyek mert a pajzsos ellenfeleket csak ezzel tudom leütni ...
kérdés: most egy olyan pályán állok ahol szintén egy hatalmas nagy terem van, van egy kar amit meghúzők és ilyen lépcsők jönnek elő a vízből, ezeken felmászva egy szoborhoz érek, ahol azt írja hogy egy titkos utat kellene megkeresnem .. hol lehet ez a titkos út ??? kerestem a vízben , kerestem mindenhol de nem találom -
#608 A káosz pengék ténleg jobbak.
Bár mikor megszereztem a másikat egy darabig avval toltam -
Dajin #607 sztem akkorse jó aza kard...
és még counter attackot sem lehet vele csinálni.. azmeg fontos, és a másik hoszzab is, nekem vhogy sokkal jobban ment a chaos bladel amig ittvolt a game.. -
#606 Tomtrial: Szvsz te is azok köze a GoW játékosok közé tartozol, akik nem fejlesztik azt a remek kardot!
Egy csomó helyen olvastam, hogy ilyen szar + olyan szar az a kard. Pedig már alapból is sokkal keményebb, mint a látványos, de meglehetősen gyenge láncos kard.
Kimaxolva azt a kardot, azokat a kutyákat 2 csapással le lehet verni.
Nagyobb szörnyek pl. minotaurusz, behemót ellen is sokkal jobb a kard... ha jól csinálja az ember akkor 4 csapás és eldőlnek.
Arról már nem is beszélve, hogyha ezzel a kimaxolt karddal bepörög az ember akkor elég 2 pörgés és lexaszálja a legnagyobb tömeget is. -
#605 Először üsd le a kicsiket, amilyen gyorsan csak tudod, pl. 2 egymás utáni villámcsapással, az nagy területre hat. Utána aki megmaradt, azt üsd le, utána mehet a nagy, az már könnyű lesz. Ha nem a kicsiket ütöd, akkor megnőnek, és teljesen reménytelen lesz a dolog. Nekem így sikerült.... uszkve 3 órával ezelőtt voltam ott :) -
#604 Az első három fejű kutyák nem akkor jönnek mikor elérünk Poseidon lándzsájához?
Én csak ütöttem atózt elfogytak:)Semmi extra nincs benne -
tomtrial #603 most egy olyan részen vagyok ahol islen 3 fejű kutyák rohangálnak felém, és valahogy nem nagyon kedvelnek engem, nemtudom kinyírni őket, egyre csak többen és többen lesznek ...
hogy érdemes ezt a részt megcsinálni??? -
tomtrial #602 aham akor ezért esek én le egyfolytában, én csak úgy elszórakozom velük :D de akkor minél gyorsabban kell velük elbánni
köszi a tippet -
#601 ja má vágom -
Dajin #600 dehogynem, anál arésznél pont otvoltam nálad, ott kapjuk meg azta kart amivel lehet csavarnia nagy köfaszit a golyójával, ott ahol nemvettük észre 2. ajtót -
#599 Én nem emléxem 2válos padlóra -
Dajin #598 változz át, úgy elég gyorsan meglesz, ha lenyomod az r3-at és az l3-at ugy változik át, bár gondolom ezt tudtad, de ha esetleg nem akko ittvan -
#597 Na igen, de a padló azért csapódik le neki mert nem elég gyors.
Tehát minden úgy van ahogy GoW mondta, csak amikor beérsz a kettéváló padlós szobába akkor ezerrel írtasz mindenkit, mert "időre" megy. Ha nem vagy elég gyors, tudod mi lesz... -
#596 A szobor mögötti ládába egy muzsakulcs van.
Na menny vissza oda ahonna jöttél tudod ahol voltak azok a kökörös pengék a földbe ott van egy másik ajtó lekaszabolsz mindenkit és láscsodát ott lesz egy kar vissza mész a sobor elötti karhoz berakod és a szobor felemelkedik na ezután fogod magad felmész egy emelettel feljebb ott van még egykar meghuzod és a golyó leesik és kitöri neked az ajtót.
Remélem tudtam segiteni:D -
tomtrial #595 köszi szépen .. hogy én miért nem gondolok ilyenekre ...
most meg ott járok ahol egy magas toronyba felmászok és kinyírtam mindenkit és alattam kettényílik a padló és leesek .. ebből kifolyólag megint nemtom mit kéne csinálni .. :D
meg van egy ilyen csarnok ahol egy hatalmas nagy golyó van, ott van egy szobor is,a szobor mögött kinyitottam egy dobozt és adott egy nem is tudom mit :D, kulcsot vagy valami ilyesmit, a szobot előtte meg egy kar, de az még nemtom eltolni valamiért, a szoba végében meg van egy nagy ajtó egy kis réssel .. ezt sem tudom kinyitni ...
valahogy mindíg oda jutok el ahol ez a kettéváló padló van, de nemtok sehová sem felkapaszkodni, leesek és ennyi ... -
#594 Én is ezt mondtam csak bonyolultan:DDDDDD -
#593 Megoldás: Odaviszed a forgóajtó elé a ládát, majd beállítod, úgy, hogy kapcsolóval egy vonalba legyen. Ha ez megvan belerúgsz egy nagyot és az analóg jobb kar segítségével szépen begurulsz az ajtón. Ennyi. -
#592 Hu avval én is nagyon sokat szoptam.
De nem igen emléxem a részre... tucc ám rugni is és ha jól emléxem akkor rá kell rugni és akkor te gyorsan betucc gurulni nem futni gurulni:DD
Remélem tutdam segiteni! -
tomtrial #591 hát én nemtom mit kell itt csinálni ... nagyon elakadtam ...a kötélen már lemásztam, van egy szoba ahol két őr volt, azokat kinyírtam és egy ilyen sziklákkal teli kocsit huzogatok ide oda, ha rárakom a szoba közepén lévő nagy gombra akkor előttem kinyílik egy ilyen forgóajtó, de azon nem tudok bemenni sehogy ... -
Dajin #590 mászol fel ott van egy kar, meghuzod, lemegy egy kötél és legfelül van egy kiálló perem és letucc menni ott, de legfelülről kell ráugrani -
tomtrial #589 sziasztok
már megint nagyon elakadtam ... de nem adom fel :)
most egy olyan helyen vagyok ahol egy kapura kell valami 2 shield-et rakni, az egyik már megvan de az istennek sem találom a másodikat ... egy kötélen lehet fel le mozogni 3 szint között, lent a legalsó szintem látok egy csomó harcoló emberkét, a közéső szintem kinyírtam már mindenkit, a felső szintem is ...
hol van a második shield ... -
tomtrial #588 köszi ..még kezdő vagyok ezen az oldalon, köszi szépen -
#587 egyiket letolod lifttel, másikat rácsúsztatod e tetejére, és máris fel tud majd mászni....
amúgy topik alján kereső, minden egyes kérdés le van írva már vagy kétszer. :)
-
tomtrial #586 elakadtam kicsit ...
egy csaj lóg egy kötélen, két szobort tudok mozgatni, leviszem a lifttel és eltolom egy ilyen fal mellé amit mutat is hogy tudnék rajta mászni mert van rajta ilyen zöld növény ... naszóval ha valaki érti hogy most hol is tartok és tud segíteni akkor thx ...
UI. POP-t még pc-n végignyomtam és sztem ez a GOD oF WAR übereli simán ... -
ballor #585 akkor így mi értelme a maxolásnak? azon túl, hogy örömet okoz a maxolónak -
Dajin #584 nemlehet tovább vinni a maxos cuccokat