God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Jó!!

.:SOLIDUS:.

Laky
banner?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Pont ettõl féltem. 😞 Nem értem miért nem érdemeljük meg a progresszívet...

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Laky
<#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

aabyssx
Én tegnap vettem meg. Már Platinum-ban van 5 és fél rugóért.
Nincs progressive scan. Csak 16:9 opció van.

www.youtube.com/aabyssx

mindenki csak warezben tolja?

mateus33
Balra kell elõször,akkor ha jól emlékszem megszerzed majd a kulcsot ami nyitja a sivatag kapuját (a jobboldali út végén). Nem olyan egyszerû,hogy csak úgy lemész az óriáshoz😊

shevy
hogy lehet lemenni az óriáshoz? már körbe jártam mindent, kinyirtam mindenkit, de nem tudok lemenni az óriáshogy, vagy hogy ott merre kell menni, jobbra van egy bazi nagy kapu, amit nem lehet kinyitni, balra meg a város, ott kinyirtam mindenkit de nem tudok továbbmenni

Ma2ska
Bocs, most látom már jött válasz erre, csak nem olvastam vissza sry.

Ma2ska
Help. Két pajzsot kell betenni az ajtóba. Az egyik már megvan. A másikat sehol se találom. Egy kötélen kell lemászni, ahol katonák kardoznak, fenn néhány kõvé dermesztõ hableány betámad , ezek lenyomva ok, de a másik pajzs vajon hol lehet? / van itt egy forgó ajtó ami ha rátolom a csillét a terem közepén lévõ platnira 180 fokba fordul. De az ajtobol hiányzik a másik szimbólum.

senkinek nincs meg a gamma eredetiben? van a PAL verzióban progresszíves megoldás?

Laky
akarom mondani:
köszönöm mindkettõtöknek 😊

Laky
jáj, az egyiket nem toltam be teljesen 😄
köszi szépen 😊

lehet, hogy az egyik kovet nem nyomtad be teljesen. A lenyeg hogy minden kovet felhasznalj es teljesen betomd a lyukat.Minden kovet utkozesig be kell tolni.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Pedig úgy fogy menni... Teljesen le kell fedni a bejáratot kövekkel.
Szépen betologatod a köveket, ha kell tudod forgatni is õket.
Ha ez szépen összejött, akkor lezuhan az egész a föld alá és tied a nyaklánc.

Laky
elakadtam 😊
egy nyakláncot kéne megszerezni...
már bent vagyok a barlangba, de lánc elõtt feljött egy rács, amit az istenért se tudok kinyitni...
teli van mozgatható kövekkel (minden méretben/formában)...
próbáltam kipótolni a rács elõtti részeket, ami sikerült is, de semmi változás nem történt...
help!

halihó
most, hogy ez is platinum lett, gondolkozom a megvételén, de egy kérdés elõtte: a PAL verzsön is tudja a progresszívet? (sajnos volt már olyan gamma a kezeim között, aminél a PAL nem tudta, de amúgy volt a játéknak progresszíves megoldása)

Egyébként ez a gamma progresszívben nagyon üt! Nagyon szépek a textúrái!

mateus33
Így kitolják a játékidõt😄DD

Egyébként ez undorító, hogy ennyire kell nyomkodni azt a kiba gombot, már néha úgy fáj az újam mint az állat.
Köszi, így tényleg sikerült😊))

Luiprima
Pedig az a megoldás javaslom tedd a kontrollert le az asztalra ne kézbe fogdd és csak a kört nyomogasd piszok gyorsan sikerülni fog

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

de hiába cseszegettem olyan gyorsan a kört ahogy tudom, engem vág a falhoz.

Húzd rá az árbócra.
Hello, csak egy kérdés: A hydrát hogy kell legyûrni?(a fõfõfõfõ, akivel a hajó tetején kell küzdeni), leszedem félig az erejét, és akkor lehet ilyen mozdulatot csinálni aminek végeredménye az lesz hogy újra 3/4 élete van, és ezt addig játszhattom amig jól nem esik. ha valaki tudná mit kéne csinálni kérem válaszoljon😊 elõre is köszi😊

Megvan a game, nem egy egyszerû, egész jó.
köszi! ezt már próbáltam csak nem gurultam hanem futottam és ezééér nem fértem be! <#falbav> de ez már müxik! köszi!
mateus33
Úgy kell,hogy odahúzod ahhoz a forgó falhoz vagy mihez,s onnan rárugod a kõtömböt a földön lévõ kapcsolóra,így nem késed le a csatlakozást😄

probáld meg ugy én is ugy csináltam hogy ugy tolod rá a tömböt hogy háttal legyél az ajtonak és amikor rátoltad hátrabukfenccel lazán át lehet gurulni
pedig ugy kell csinálni probálgasd minden oldalrol ugy kell csinálni
hello! kössz a tanácsot! ott tartok de sajna túl gyorsan megfordul az ajzó és nincs idõm átgurulni pedig már taktikáztam is de úgyse megy! 😞
asszem ott járhatsz amikor egy ajtoba be kell rakni két pajzsott és lehet húzni egy kõtömb szerü baszást az a lényeg hogy ha odahuzod a tömböt középre az lenyom egy gombot és ott át kéne gurulnod a másik oldalra
ha nem ott jársz sorry már rég játszottam vele
sziasztok! elakadtam! kérlek segítsetek!

annál a résznél amikor megszereztem hádész pajzsát! be is tettem a helyére! de utána mit kell csinálnom? vannal ott valami kövek amit lehet ide oda húzni! de nem tom micsináljak vele!

elõre is kössz a segítséget!
Ha már platinum akkor tényleg kira játék lehet!
Akkor várok még rá. Mondjuk nem tudom mennyi lehet majd a platinum ára.
Azért ha valaki megválna tõla, amit kétlek<#wow3>, akkor nyugodtan írjon!
aabyssx
Kinnt már megjelent Platinum-ban. Ha vársz 1-2 hetet SZVSZ ide is eljut.

www.youtube.com/aabyssx

Olvasgattam errõl a játékról és elég jónak tûnik!
Be kellene szereznem! Aki tud ebben segíteni az küldjön egy privit!
Laky
megoldottam 😊

Laky
elakadtam egy ajtónál, annál a résznél, amikor egy óriást kell megölni (?)

It is a reinforced door. You feel a powerful, yet benevolent presence radiating from the other side...

én a godhoz kevés vagyok 😄

DoNorBi
én a god fokozatnál kezdtem ideges lenni de akkor nagyon😄 a fõszenny elõtt adtam fel,egyszerûen már nem birta a szervezetem😛

Haverok, Buli, Fight Club!

nekem személy szerint az amikor úszkálni kellett a víz alatt, meg egyensúlyozni azon a forgó kõtömbön ami elüt 😄 ami viszont tetszett az ilyen ügyességi részek közül amikor a nagy tüzes golyók jöttek és ki kellett nyitogatni az ajtókat 😊

mateus33
Na akkor belevetem magam,aztán meglátjuk<#vigyor2>
Amúgy kinek melyik rész volt a legidegesítõbb?

DoNorBi
szerintem a GOW után a POP 3 teljesen jó,ha nem ismerném a GOW-ot akkor még csöpögnék is tõle😄

Haverok, Buli, Fight Club!

jaja 😊

mateus33
Jöhetne már a 2. rész😄 Vagy vmi hasonló,kiemelkedõ játék😊

az elején az a pár katona is gondot okozott, de ami a legjobban leterhelt az a 3-4 minotaurusz...lehet menne ha többször próbálnám, de vhogy nemvolt kedvem 😊

mateus33
Athénban konkrétan minél/kinél ragadtál le?
Amúgy nekem legjobban Hádész pályája tetszett,nagyon hangulatos volt😊

ááá...a Hydra laza volt sztem, csak 5 perccel tovább tartott...nekem az volt nehezebb amikor a hajóban vagy és csak az 1ik fejét kell kinyírni 😄 de Athénban télleg leragadtam 😄

mateus33
Lehet,hogy ott már a Hydrával is elõfordulnának kis gubancok😄 Azért ennyire mazohista nem vagyok😄

ja 😄 próbáld god módban, Athénban már vannak kis gubancok 😄

mateus33
Huhh,na sikerült végigvinni,nagyon szupi kis game ez,számomra néhány idegesítõ "ügyességi" feladat okozott csak enyhébb idegességi rohamokat😊 de amúgy nem voltak azok sem nehezek,csak nem mindig volt ügyes Kratos😊