God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nincs progressive scan. Csak 16:9 opció van.
www.youtube.com/aabyssx
köszönöm mindkettõtöknek 😊
köszi szépen 😊
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Szépen betologatod a köveket, ha kell tudod forgatni is õket.
Ha ez szépen összejött, akkor lezuhan az egész a föld alá és tied a nyaklánc.
egy nyakláncot kéne megszerezni...
már bent vagyok a barlangba, de lánc elõtt feljött egy rács, amit az istenért se tudok kinyitni...
teli van mozgatható kövekkel (minden méretben/formában)...
próbáltam kipótolni a rács elõtti részeket, ami sikerült is, de semmi változás nem történt...
help!
most, hogy ez is platinum lett, gondolkozom a megvételén, de egy kérdés elõtte: a PAL verzsön is tudja a progresszívet? (sajnos volt már olyan gamma a kezeim között, aminél a PAL nem tudta, de amúgy volt a játéknak progresszíves megoldása)
Egyébként ez a gamma progresszívben nagyon üt! Nagyon szépek a textúrái!
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
ha nem ott jársz sorry már rég játszottam vele
annál a résznél amikor megszereztem hádész pajzsát! be is tettem a helyére! de utána mit kell csinálnom? vannal ott valami kövek amit lehet ide oda húzni! de nem tom micsináljak vele!
elõre is kössz a segítséget!
Akkor várok még rá. Mondjuk nem tudom mennyi lehet majd a platinum ára.
Azért ha valaki megválna tõla, amit kétlek<#wow3>#wow3>, akkor nyugodtan írjon!
Be kellene szereznem! Aki tud ebben segíteni az küldjön egy privit!
It is a reinforced door. You feel a powerful, yet benevolent presence radiating from the other side...
Haverok, Buli, Fight Club!
Amúgy kinek melyik rész volt a legidegesítõbb?
Haverok, Buli, Fight Club!
Amúgy nekem legjobban Hádész pályája tetszett,nagyon hangulatos volt😊