1544
  • nikcsó
    ott én is csak a dobozok tologatásával jutottam tovább. gyorsnak kell lenni!
    köszi a segítséget, meló után megpróbálom! még egy kérdés: a pandora szelencében forgatom a rudat, hogy az ajtókon átjussak. az egyik szobában van egy medence, de nem tudok leúszni...valamit meg kell szereznem mi, hogy le tudjak menni a a lukba?!
  • dinomano
    majd jövö heten probalkozom; nem lesz idöm a hetvegen jatszani...Jövö heten sem bizti h. itthon leszek; akkor majd PS1-en tolom Legend of Mana-t... :-P
  • dinomano
    ok, majd probalkozom; velem lesz az erö remelem:-)
  • Szuperkaraj
    próbáld meg tolni, én inkább tolni szoktam, aztán mielőtt lőnnek elrugom, ez ha nagyon figyelsz tuti hogy bejön, de amúgy már rutinból megcsinálom, tényleg nem nehéz csak ne strapáld magad....belülről ami jön, nyugisan :D
  • dinomano
    ehh...akkor qrvabena vagyok, 20adszorra sem sikerült, kb.4lövést bir ki a láda; a max. az volt, h. az utolso pillanatban, mielött ugortam volna, lötték szét a ladat; anyaztam rendesen... :-| Nah, még majd probalkozom...
  • Szuperkaraj
    hátöö...ügyesebbnek kell lenni :D De amúgy majd belejössz ;)
  • God of War
    Nekem az másodszorra sikerült.
    Annyi rugod a ládát azt kész semmi extra
  • Afe
    nem nagy szám, csak mikor nyilaznak állj arrébb, hogy inkább téged bántsanak ne a ládát. aztán odaszaladsz tovább rugod aztán elonnan.
  • dinomano
    navazz, en meg extrabéna vagyok, a legelejen haltam meg ma 5ödször, mikor a tüzes ijjaszokat kell elkapni a hajon; a ladat nem tudom alajuk tolni, mindig szétlövik nyillal; hiaba rugdosom ezerrel...tippet tud vki? vagy szimplan ügyesebbnek kell lenni? :-P
  • dinomano
    rúgás? R2+x talan; ha jol emlekszem...de pont a taryg elött kell allnod... Az elejen, a nyilazos résznél (a hajon, viharban) irta, h. hogy kell rugni..tehat R2 nyomvatart+X (de X-et is nyomva kell tartani picit-ugy nagyobbat rug-ha jol emlekszem)...
  • spockee
    Sajnos fogalmam sincs, hogy merre járhatsz! Lehet régen játszottam már a játékkal? Valami közelebbit még írjál, hátha tudok segíteni!
  • nikcsó
    sziasztok! elakadtam kicsit a játékban...egy teremben vagyok, ahol egy szekeret kellene berúgnom, hogy átmenjek egy ajtón. de nem tudom hogyan kell rúgni...elmondaná valaki?köszi
  • jeges1
    kösz a segitségeket sikerült is minden,(kicsit gondolkozhatam volna) sikerült befejezni is még1x kösz
  • spockee
    Ha jól sejtem, akkor abban a nagy, hosszú folyosószerű teremben akadtál el, ahol szemből gurulnak azok a hatalmas golyóbisok. Oldalt van legalább vagy 6-8 felnyomható ajtó, melyből az egyik a továbbvezető utat jelenti. Amúgy érdemes elfutni a folyosó legvégére is némi tápolás végett! :)
  • Dévids
    helo
    holnap utánra lekéne szednem a God of Wart a haveromnak (megigértem neki).Csak az a gáz hogy nem tom honnan.Valaki aki tudja lécci írja le hogy honnan lehet letölteni.Egy a lényeg ne torrent legyen.
  • jeges1
    üdv ujjabb segitség kellene.

bent vagyok hadésznál aktiváltam a fénycsovát átevickélet a láva golyokon de nem találom az utat tovább ha valaki tudja mi a következö lépés irja le köszönöm
  • jeges1
    1 ISTENKIRÁLY vagy köszi a segitséget
  • spockee
    Az oszlopról nem tudsz átugrani?
    Ha igen akkor a legjobb megoldás az, ha a lehető legmagasabbra mászol az oszlopon(ameddig a kúszónövényzet engedi) és ugrassz a megfelelő irányba, majd amikor már majdnem egyszinten vagy a platformmal szintén nyomsz egy ugrást. A lényeg az, hogy a lehető legutolsó pillanatban használd a második ugrást, és folyamatosan nyomd az irányt. Remélem segítettem!
  • jeges1
    Üdv. megakadtam,a játék elején mikor a csajszi levetti magát az erkélyröl elveszem töle a kulcsot azzal bejutok az alagutba azon végig megyek utána fel a növényzeten át az erkélyre bent levágok mindenkit kijutok 1 ujabb erkélyre (ami romos) onnan át ugrok egy oszlopra amin szintén a növényzetbe kapaszkodok onnan be 1 ujjabb erkélyre ott levágok mindenkit vissza az oszlop át a másik oszlopra..... na és innen kellene tovább jutnom 1 leszekadt teröletre de!!!! hiába ugrok én kettös X-el az istenért nem éri el a platsz szélét akár hogy eröltettem ehhez kelllene 1-2 jo szó ha valaki meg tudná mondani hogyan tovább. elöre is kösz
  • God of War
    A rsi4be szinte nehezeb volt amikor a kö elölkelet futni.Ott is volt az a gombnyomogatos
  • God of War
    Nem rég elkezdtem normalba eddigi idöm 3óra23perc.
    viszonylag jó itt csak az ellenfelek huzosak kicsit.
    mert mér lesz nehezeb nincs sok rész ahol gondolkodni kéne...
    jo max a láncos meg majd a végén tudod mikor ide oda kelet mozgatni a dolgokat hogy az ajtó kinyitodjon
  • Dajin
    nemkell itt oylan gyorsan nyomogatni még, pl egy resi4-be vagy budokai3-ban sokkal durvábbak vannak, amugy nemrég tapasztaltama legdurváb ilyen nyomogatást az mgs1-ben a kinzásnál, hát épphogy tuléltem(2*-ra), és ott nemlehetett continuzni vagy 2 ora munkám veszett el elsőre, de 2*-ra sikerült...
  • BONO
    ha arról van szó tudom gyorsabban is nyomogatni azt a szar gombot 1ébként!
  • BONO
    jah majd kigyakorolom majd azt kész egyszer ugyis sikerülni fog ha + nem akkor is!
  • Dajin
    dehogy haltunk meg 10-szer, max 3-4 szer alegvégén amikor a 3 visszarántás megvolt, de ithon megcsináltam már azt a részt godba meg te is
  • Dajin
    szivesen segítettünk, de később igy nehezebb lesz neked ha nem megy a gombnyomogatás
  • God of War
    Jol mondja dajin mikor itt szarakodtunk vele godba akkorsefejeltuk le az árbocot max 10x meghaltunk
  • BONO
    ok megnézem majd és ha sikerül akkor... De igy is sokkat segitettetek már ugyhogy kösz mindent!
  • Dajin
    gow, ezmár ellet mondva...lassu, gyakorol azt kész
  • God of War
    Figy akkor még1x utoljára elmondom:
    Mikor kiirja hogy nyomd meg a kört akkor te elkezded nyomogatni gözerövel és addig nyomod mig a hidra le nem fejeli az árbocot
  • BONO
    és ha MP-ként kettőt nyomok mert kb. nállam igy zajlik a szitu...
  • Dajin
    jah jolmondja god, 3x lefejeli az árbócót, aztán utolsóra még kell egy ekkor szép az árbócba kratos belerántya a fejét, azt annyi..
  • Dajin
    nemtom az miylen, eccer nemfejeletem le, meg haveromat se láttam volna hogy iylet csinált volna amikor nála jáccotunk, pedig nyomtuk együtt godba szal..
    ha másodpercenként egyszer nyomod meg az már elég lassú, ehhez mérd
  • God of War
    Ezek után már csak annyi tudok mondani hogy béna vagy.
    Mind a 2 elmondjuk hohy mtkell csinálni mind a 2nyomtuk a kört és érdekes nem mifejeltük le az árbocot hanem a hidra.
    Probálkoz erre már nem lehet mit mondani
  • BONO
    És én fejelem le az árbocot nem pedig ő!
  • BONO
    én ha 30X elnem játszottam ezt akkor egyszer sem és nyomkodom folyamatosan a gombot ahogy mutatja a képernyő bal sarkában!
  • BONO
    igen mortal - easy-ben nyomom annyira hülye meg nem vagyok, hogy ha mutatja a képernyön, hogy nyomkodjam folyamatosan a gombot akkor ne nyomkodjam! Sztem vmi más lehet a gond!
  • God of War
    azé annyira gyorsan mégse kell de tény hogy nem kell tetüzni vele.
    Mikor kiirja hogy nyomj kört elkezded nyomni de nem tetü modom akkor utána a kis fidra anyuka lefejeli az árbocot és 3x elkel ezt játszani
  • Dajin
    nemtom, valamit rosszul csinálsz, mer ez általában 1-2-dszorra megy mindenkinek...
    főleg hogy lefejeltetti veled az árbócot, akkor nagyon tetü módon nyomkodod a gombot, mer itt az a léyneg hogy gyorsan kell nyomkodni.. meg majd várázslásnál is lesz iylen,meg még sokhelyena gameben, hogy gyorsan kell nyomkodni a gombot, mer itt az elején még aránylag lassan is elég, de később lesznek nehezebbek, amugy ahogy kivettem a beszédedből, easyben kezted nem? mer volt ott spartani(hard) meg mortal(ez az easy) meg asszem hero(normal)? de ez asszem oda is van irva valahova
    na szal akor ne csak egyszer nyomd meg, hanem folyamatosan nyomkodd, ezlesz a sztem ahiba hogy féreértetted a gombnyomogatást
  • BONO
    ugy is probáltam már hogy mikor rám harap és akkor nyomom rá a varázslatott akkor padlot fog és probálom az körrel akkor tartom a lándzsás kardommal de egyidőután megránt és én lefejelem az árbocot és minden megy előről... de amit mondtál #618-ban, és a #619-ben azt majd ki fogom próbálni!