1544
-
#1024 lemész a víz alá, amikor kiemelkedtek az oszlopok, és az eghyik oszlop nyitva van, oda be kell úszni -
FoReWeR #1023 Emberek mikor a vízben úszkálok és kijutok egy olyan helyen ahol egy kart meghúzok és fel emelkednek a vízből oszlopok és át úgrálva elérek egy hatalmas szobrot aszem POSEIDON valakie na innen hogy kell tovább menni mert nem tudok semmere se menni? -
FoReWeR #1022 FECCA igen bocs én értetelek fére
De most sajna nem nagyon vágom hol vagy írd le még egyszer merre hogy? -
Feccca #1021 hello!Nem tudom,remélem nem értettem félre ,és nekem válaszoltál,de nálam az a gubanc,hogy nemtudodk hova illeszeteni semmilyen pajzsot,meg nincs is,meg kocsim sincs amit tologassak,meg semmi ilyesmi...Lehet én mondtam rosszul,az athén bevezetőjénél van,ahol egyik fele templom,másik irányba a falu...itt akadtam el...please -
#1020 a PAL is támogastja:D
Minden verzió, kivéve a Platinum nem.
Abból kivették sajn a. -
zsalesz #1019 Köszi! -
#1018 Csak az NTSC verzió. A PAL sajna nem. -
zsalesz #1017 Sziasztok!
Támogatja a game a progressive scan-t???
Üdv. -
Marko001 #1016 Most néztem meg a "300"-at, néha tiszta GoW feelingem volt. :) -
FoReWeR #1014 Ott ahhol az első pajzsot be illeszted az ajtoba van egy rá lépős gomb a szóba közepén és ott találsz az előtte való folyoson egy gurigatható valamit ha megvan akkor vidd oda a gombra de úgy hogy azt a kocsit odda viszed a lépcsőkhöz és onnan el rúgod a gombra beálsz a falhoz és átt pürget egy másik terembe ennyi -
Feccca #1013 segítsetek!Kirtottam athánban a Minókat,aztán bementem a faluba,ahol az óriás dobállózik!!!a falu végén vannak a kőhajító gépek,ott nem tudok tovább menni,a másik irányba ha elindulok van 1 kapu,ajtaján a jellel,de ott meg nem tudok bemenni!!!!Segítsetek,mit csináljak!!!! -
Marko001 #1012 kombóval kell szétcsapni a pajzsot. de ezt már tudnod kéne :) -
ballor #1011 stét kell csapni valamilyen kombóval, asszem a háromszöggel
fog sikerülni, ha a pajzsot levered róluk, könnyű lesz -
bohika #1010 szasztok.vki nem tudja hogy kell a aranypajzsosokat kinyirni a nagy csapoajtós résznél?a sziréneket még csak lenyomom de aztán kaqk.lenyilik a csapoajtó oszt die.ez ott az atlasz gömbje környékén van.előre is köszsz -
Crazy Mate #1009 Ott tartok,hogy Atlas Challenge,kinyírom a medúzákat,lemegyek kötélen,megszerzem a pajzsot,de még 1 kell.Ott van az a forgós ajtó,de nem tudom mit kellene csinálni.Hol a másik pajzs? -
#1008 Ja eléggé kell sprintelni, mert az ajtó hamar záródik. Először az ajtótól távolabb eső kart állítsd át, aztán a közelében lévőt. A fűrészeket meg ne kerülgesd, hanem egyszerűen ugord át... -
#1007 van két ajtó, az egyik zárva van, a másik nyitva (asszem). A nyittot ajtón távozz, akkor továbbjutva megszerzed az Atlasz teremhez szükséges cuccot.
Ha ezen már túlvagy, akkor itt a teremben kell lennie 2 karnak, amiket át kell kapcsolnod. Ha megteszed, akkor kinyílik az ajtó, és bejutsz Atlasz termébe.
Ha nem itt vagy, akkor ne haragudj, elég régen játszottam ezt a fantasztikus játékot. Azért remélem tudtam segíteni. Itt leszek még reggelig, írj, ha gáz van. -
FoReWeR #1006 Hali! elakadtam teljesen nem tudok tovább menni. Még viszonylag az elején vagyok ilyen láncfürészek vannak a földben ott járok. és ha ott tovább jutok akkor aszem ATLASZ termébe juttok, na és itt mit kell csinálni hogy lehet tovább jutni? segítsetek pls. -
Marko001 #1005 upgrade-eld az alapfegyvert, aztán majd később a másikat is. a végére úgyis mindkettőt fel tudod húzni max-ra -
#1004 Kérdésem volna. Most tartok az athéni csatornák után a játékban. Úgy tudom, hogy az alap fegyveren kívül van még 1 kard a játékban. Megéri arra várni, vagy kezdjem el upgradelni a kezdeti fegyvert /jelenleg még semmi upgrade-re nem költöttem/. -
sirdog #1003 Sziasztok!
Elakadtam a mocsarars rész után van egy kerek terem ahonnan már vissza nem tudsz menni középen egy kerek ajtónyitóval... jobb oldalon egy hulla amit rátehetetek bal oldalon meg még egy kapcsolo amire a hullát nem tudod rárakni....pleas segitsetek... -
Crazy Mate #1002 Sikerült lift nélkül,most ott tartok hogy megöltem a 3 sirent és bementem abba az izébe,ott mentettem,és majd mindjárt folytatom. -
#1001 Ott a lift, annak a segítségével kell egymásra rakni a 2 oszlopot -
#1000 TÉÉKK -
Crazy Mate #999 Hogy egymásra?És hova rakjam őket?Ezt nagyon nem értem. -
#998 tessék -
#997 egymásra kell tolni őket -
Crazy Mate #996 Nem kevered,köszi,magamtól is sikerült,köszi.Linkeld a végigjátszást.Most ott vagyok hogy az a csaj fönnt lóg egy kötélen ahova a madarak rakták,nekem meg le kéne szedni,addig eljutottam,hogy vannak azok a szobrok azokkal kéne valamit csinálni. -
#995 vagyis leht hogy keverem :S
Tudsz angolul?
ha igen szólj és belinkelek egy angol végigjátszást ;) -
#994 a nyíllal be kell törni a falat! -
Crazy Mate #993 Segítsetek,elakadtam.Athénban vagyok,ott tartok hogy van az a híd,ami előtt ilyen vas kapu van és másik utat kell keresnem,meg van egy fa ajtó,amin ellenségek próbálnak bejönni,oda is másik utat kell keresnem.Merre menjek? -
#992 Felmész a console-news.org oldalra, beírod a játék nevét és kiírja, hogy melyik verzió milyen. A 15 pontos játékok tökéletesek, de a 12-esekkel is érdemes foglalkozni. -
#991 Igen, a dvd5ös megy fagyás nélkül -
#990 a DVD9es verzió a game felénél befagy. -
Crazy Mate #989 God of War Downsampled FULLPS2DVD5 [NTSC-U],ezt találtam,ez megy fagyás nélkül? -
Crazy Mate #988 Találtam DVD5-t amiben benne van. -
#987 Szerintem sehonnan, töltsd le a DVD9est, abba nbenne van -
Crazy Mate #986 Megvan már mit szedtek,a bonus moviekat,azokat honnan lehet leszedni? -
Crazy Mate #985 Ebből a verzióból mit szedtek ki:God_of_War_USA_PS2DVD5_PROPER-ConFuSiON?Hol a teljes? -
#984 Na igen, ez a 2.rész:)
A mentő pont mellet van egy szerves rész(vagy mi)oda bele ütsz és kijön egy, arra ráugrasz és az elötted lévő akadályt eltávolítd.
A kő akkor tovább megy és te át tudsz ugrani a másik részre.
Onnan meg egyértelmű lesz, hogy hogyan is menj tovább