God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elsö, akkor vegülis gyors voltal..ill. oylan atlagosan gyors speed...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Na megnéztem a GOW-ot Mortalon 8:29:34 alatt vittem végig.
Ez miylen?
Persze nem siettem meg semmi.
Ez miylen?
Persze nem siettem meg semmi.
R-beszelgetessel? Vagy kemeny külföldi hivas tarifajat ki kell pengetned, hogy gratulaljon? Mit mond?(jo, tudom ez akkor derül ki; ha felhivod...)...Gondolom azt mondja: Megöltem a sajat csaladom... Köszönöm, hogy engem tartassz a példaképednek!" :-P
nem kell semmi info sem😄😄
már megnéztem amit írtál.
Bár jól esne egy magyar felirat a videókhoz.
Dinomano:
Egy olyan cucc ami csak az amerikai verzióban van benne, hogy ha az utsó pályán a kér trónt széttöröd akkor kapsz egy secret videót, és egy telefonszámot(nem Kratos mobilszáma) amit ha felhívsz akkor gratulál😄
már megnéztem amit írtál.
Bár jól esne egy magyar felirat a videókhoz.
Dinomano:
Egy olyan cucc ami csak az amerikai verzióban van benne, hogy ha az utsó pályán a kér trónt széttöröd akkor kapsz egy secret videót, és egy telefonszámot(nem Kratos mobilszáma) amit ha felhívsz akkor gratulál😄
nem is kell az egyik régebbi reagomban leírtam a szöveget
tudsz angolul???vagy magyarul kell???
tudsz angolul???vagy magyarul kell???
Mi ez a tel.szam dolog? Fel lehet hivni Kratost!? :-P
azért hogy azt megkapd végig kell vinned god mode-ban
igen az a rosszabbik, a kevésbé érdekes:S
a másikban csak egy üzenet olvasható amiben árész lelkérõl vakerál kratos
a másikban csak egy üzenet olvasható amiben árész lelkérõl vakerál kratos
De, a Secret message 2-t kaptam meg, hogy összetörtem a 2 trónt.
De nem kaptam telefonszámot viszont...
Mindegy a lényeg hogy a videóban a dirketro és Kratos beszáélgetnek majd összevesznek😄
Aztán gratulálnak és kéész
De nem kaptam telefonszámot viszont...
Mindegy a lényeg hogy a videóban a dirketro és Kratos beszáélgetnek majd összevesznek😄
Aztán gratulálnak és kéész
gamefaqs.com on azt írják a minotaurusz és árész szobrát kel összetörni az L1+O-rel,de nekem nem töri össze...
Melyik 2 trónt kell összetörni?
ha nem találnám meg tudod adni a telefonszámot?<#idiota>#idiota>
ha nem találnám meg tudod adni a telefonszámot?<#idiota>#idiota>
nemhiszem hogy egy embert azért fizetnek hogy éjt nappallá téve ott üljön egy kagylónál én gratuláljon minden telefonálónak <#idiota>#idiota>
asszem gép de nem emlékszem pontosan😄
próbáld ki
próbáld ki
az egyik secret message-t akkor kapod meg ha összetöröd a két trófeát az Olympuson amit lentebb kérdeztél😊 de szerintem neked nem ez kell mert itt kapsz egy telefonszámot amit ha felhívsz asszem gratulálnak hogy megtaláldat a secret-t.
ez kell neked szerintem: a második secret message-t pedig akkor kapod meg ha végigviszed god mod-on a gamet😊 ez az üzi kicsit érdekesebb, egy titkot mond el de csak találgatni tudsz mert télleg nem lehet tudni mire utal😊
ez kell neked szerintem: a második secret message-t pedig akkor kapod meg ha végigviszed god mod-on a gamet😊 ez az üzi kicsit érdekesebb, egy titkot mond el de csak találgatni tudsz mert télleg nem lehet tudni mire utal😊
Secret Messages 2-t ugye úgy kapom meg, ha az utsó pályán összetöröm a 2 trónt, amit természetesen elfelejtettem.Na most ha betöltöm az utsó mentést mikor az új karddal vagyok és csak fel kell menni a trónban, akkor összelehet törn ia trónt?
A többi videóért GOD módon kell végigvinni ami sztem eléggé ökörség, mert csak 2 perces videót kapunk több órás fáradtságért...
A többi videóért GOD módon kell végigvinni ami sztem eléggé ökörség, mert csak 2 perces videót kapunk több órás fáradtságért...
wow, itt még nem is néztem😊
köszönöm szépen
köszönöm szépen
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Esetleg itt?
én meg nem tudom honnan beszerezni, se bolt, se net😞((
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Szevasztok! Végigvittem a játékot könnyün most kezdem megint de nehézben!!
Ez egy fantasztikusan jó game!!
Ez egy fantasztikusan jó game!!
ha elmentetted az olympuson akkor ha betöltöd akkor kiírja hogy mennyit jáccottál vele
jaja, egyik best videó szerintem
hát ja
Viszont akkor jöttem rá hogy ez az egész egyetlen egy péületben van mikor Árész egy dárdát dobott belénk...
Hát az nagyon jól nézett ki!
Viszont akkor jöttem rá hogy ez az egész egyetlen egy péületben van mikor Árész egy dárdát dobott belénk...
Hát az nagyon jól nézett ki!
azért jó nagy volt az a "mozgó épület"
Bár azt elég nehéz elhinni hogy Zeusz , poszeidon és Árész szobra belefér egy mozgó épületbe...
És a poszeidon medencékrõl mlég nem is beszéltem
de amúgy kedvenc gémem PS2.n
És a poszeidon medencékrõl mlég nem is beszéltem
de amúgy kedvenc gémem PS2.n
Köszi szépen de magyart véletlenül nem tudsz? Egyáltalán létezik Hun végigjátszás a GoW-hoz?<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Hali!
Vki nemtudna nekem belinkelni 1 végigjátszást a googlen sehol sem találtam sajna és nagyon kéne!<#szomoru1>#szomoru1>
Vki nemtudna nekem belinkelni 1 végigjátszást a googlen sehol sem találtam sajna és nagyon kéne!<#szomoru1>#szomoru1>
láttál vla milyen ideges voltam mikor a tetején voltam és 1 centi kellett volna, és akkor tüsszentettem eyget 😄
leestem a csába...
leestem a csába...
ezt mi épp tegnap tárgyaltuk ki 😄
20adszorra sikerül, és utana lesz mégegy; egy még durvabb...Elleszel itt egy darabig, és anyazol majd rendesen...sok sikert...
kihúzni, majd lassan indul uccsó pályák egyike... :-P