1544
-
Crazy Mate #1064 Miért van az hogy ha minotaurt ölök kivégzéssel és pl a képernyőn a kamera álláshoz képest máshogy áll,akkor felémfordul már a földön?Ez tök nagy bug,igazán kijavíthatták volna. -
#1063 Hát lehet hogy az lesz, sőt biztos. Amúgy egy játéknál ha megjelenik általában mennyit kell várni a Platinumos verziójára? -
#1062 Várjuk meg a platinumot :D -
#1061 Na sikerült végigvinnem ezt a nagyszerű játékot! :) Hát beszarás hogy mit ki nem tudnak hozni a fejlesztők a PS2-ből. Nagyon jó játék, mint grafikára mint pedig játékmenetre. A storyt is nagyon eltalálták. Egszóval KIRÁLY! Várom a folytatást, ami már nemsokára itt van :), csak még egy kicsit drága lesz :( -
Marko001 #1060 szivesen -
dani92 #1059 ok,köszi -
Marko001 #1058 szobor -> ugyértem lépcső :) -
Marko001 #1057 a leghátsó szobor aljában van egy nyílás, abba beúszol, az meg liftez tovább... -
dani92 #1056 hi! Elakadtam a god of war 1-ben!! Ott tartok mikor mgeszerzem Poseidon 3 agu dardajat,vagy mit...es eljutok a viz alatt egy teremben ,ahol van egy kar,hogyha azt meghuzom akkor a viz alol kijon 3-4 lepcso,azokon felugralaok,es ott van egy nagy szobor...na ott mit kell csinalni????
THX -
Marko001 #1055 ebben a topikban már mindenre megtalálható a válasz... :) -
#1054 Na csak vissza kellett egy kicsit olvasni és mindjárt megvan a válasz rá :) -
#1053 Ma délután fél 3-kor betettem a lemezt és negyed 6-kor vettem ki :) Ez a játék nagyon király!!! Komolyan mondom, nem is tudom mikor játszottam ilyen jó gémmel, de most elakadtam. Ott járok amikor 2 kis szárnyas démonszerűség megfog egy csajt és ledobják a mélybe, de a csaj megkapazkodik egy kötélben. Van 2 oszlop amit tologatni kell, meg vannak fogaskerekek is a vízesésben. Itt mit kell csinálni?-próbáltam mindent de nem tudok feljuttni a nőcihez -
#1052 Nem bánod meg sosem :) -
Crazy Mate #1051 Tologatni meg forgatni kell a téglákat. -
FoReWeR #1050 Halio mikor Héra nyakláncát kell megszerezni és vannak ilyen téglák amiket tologatni kell meg forgatni ott mit kell csinálni HELP ME -
#1049 majd nembírod abbahagyni -
#1048 alig várom hogy kipróbálhassam=mindjárt ki is próbálom
hülyén fogalmaztam -
#1047 Na közben ma megvettem és alig várom hogy kipróbálhassam :) -
#1046 Sziasztok!
Milyen hosszú a játék? Azért kérdezem mert ha jó és hosszú játék akkor megveszem. -
Crazy Mate #1045 Progresszív Scan az mi? -
#1044 eredetinek jobb a borítója, és van benne Progresszív Scan -
#1043 itt amúgy mi a különbség a platinum és a "sima" között? -
zsalesz #1042 Sziasztok!
Eredeti (nem platinumos) God Of War játékot keresek!
Akinek esetleg van vagy tudja hol lehet beszerezni az kérem írjon nekem az alábbi e-mail címre:
[email protected]
Üdv. -
#1041 ahol mennek a lávagolyók ott vannak a falban ajtók, az egyikben lesz a kiút -
Patar #1040 -
FoReWeR #1039 Segítsetek már mikor Hadés termébe vagy és megvilágositod a folyosot és ilyen nagy égő kösziklák gurulnak feléd és elérsz a végére mit kell csinálni? mert elértem és ne történt semmi THX -
#1038 RÁ kell ugrani arra a hengerre, de vigyázz, mert könnyen leshetsz róla.
majd mikor odaér a létráhpz, a hengerről ráugrasz a létrára és kész. -
gumimaci27 #1037 Sziasztok,
Ott tartok,hogy megszereztem a koponyát,betettem a helyére,kinyillt a belsö ajto,ahol egy henger megy körbe. Itt felmegyek a lépcsön ahol körbe viz van. Ott van azt kellene meghuzni,de nem megy a viz alatti mozgás,mert R2 vel nem megy. Kérlek segitsetek...köszi -
Szuperkaraj #1036 mert az új képességgel kell őket kinyírni, Hádész szellemeivel vagymivel:O -
FoReWeR #1035 Hadés termébe mit kell csinálni ahol megy fel a píros színt amenyi embert megölsz én megöltem mindenkit de nem csinált semmit? -
tlozs #1034 Kihúzod a helységből teljesen a szakadékig,és onnan átlősz,,és ennyi asszem. -
Feccca #1033 én is valami ilyenre gondoltam,de cincáljam fel a tetőre?hogy?? -
tlozs #1032 Asszem,már nem nagyon emlékszem,de a nyilat ki kell vinned oda ahol a fószer nem tudja le engedni a hidat,és ott ki tudod lőni az ajtót,vagy v.mi ilyesmi.Próbáld ezt meg! -
Feccca #1031 és akkor még egy,bejutottam,ugrándozom a tetőn,és odaérek az emberhez,aki nem tudja leengedni a hidat,ott nem tudok átugorni,közben lennt találtam egy helységet,ahol valami törött kulcs van,illetőleg egy erős ajtó!Ott van egy nyilgép,de azt nem tudom ajtó felé fordítani,szval az is kilőve...itt hogyan tovább?:) -
Feccca #1030 basszus nem vettem észre a kötelet!!Köszönöm!!!! -
Feccca #1029 szerinted nem próbáltam azt meg???de ott nem tudook semmit!!Lemegyek,és ott vagyok lennt,ahonnan nem tudok menni tovább...na,mindegy nekifutok újra!! -
#1028 Hoppá, nekem a platinum van meg. Így jártam... -
Marko001 #1027 lehetnél egy kicsit leleményesebb is. :) a falu végén szét kell csapni a barikádot és már mehetsz is tovább... -
Feccca #1026 kijöttem az átjárón athén felé...kijövök,velem szemben az óriás dobálózik...egyik irányba templom,ahova nem tudok bejutni,mert erősek az ajtajai,vagy ijjen van kiírva....bemegyek a másik irányba a városa,megölöm akiket kell,aztán a falu végén lezárva fa gépekkel,és sehol nem tudok semerre menni...szval 4 hely van,a templom,2 kerek terasz,meg a falu,ahol eleinte ki kellett írtanom,nyilasokat,medúzát,meg minotauruszt...remélem megpróbáltam elmondani merre vagyok:)
köszi a segítsséget előre is...
-
Marko001 #1025 persze a leg hátsó :)