God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsetek,elakadtam.Athénban vagyok,ott tartok hogy van az a híd,ami elõtt ilyen vas kapu van és másik utat kell keresnem,meg van egy fa ajtó,amin ellenségek próbálnak bejönni,oda is másik utat kell keresnem.Merre menjek?

torrente
Felmész a console-news.org oldalra, beírod a játék nevét és kiírja, hogy melyik verzió milyen. A 15 pontos játékok tökéletesek, de a 12-esekkel is érdemes foglalkozni.

God of War
Igen, a dvd5ös megy fagyás nélkül

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

God of War
a DVD9es verzió a game felénél befagy.

God of War Downsampled FULLPS2DVD5 ,ezt találtam,ez megy fagyás nélkül?

Találtam DVD5-t amiben benne van.

Prince of Máté
Szerintem sehonnan, töltsd le a DVD9est, abba nbenne van

Megvan már mit szedtek,a bonus moviekat,azokat honnan lehet leszedni?

Ebbõl a verzióból mit szedtek ki:God_of_War_USA_PS2DVD5_PROPER-ConFuSiON?Hol a teljes?

God of War
Na igen, ez a 2.rész😊
A mentõ pont mellet van egy szerves rész(vagy mi)oda bele ütsz és kijön egy, arra ráugrasz és az elötted lévõ akadályt eltávolítd.
A kõ akkor tovább megy és te át tudsz ugrani a másik részre.
Onnan meg egyértelmû lesz, hogy hogyan is menj tovább

God of War
Csak nem unod?😊

Prince of Máté
sztem te a gow2vel játszol

DanRyu
Hali
Elakadtam egy lény belsejében. Tovább mentem annál a résznél, mikor felkeltek egy bika lávaszörnyet és mikor verekszek vele egy idö után a talajzat a lávába süllyed és fel kell a falra kapaszkodnom, a szörny közben dobál kövel. Mikor legyözöm egy kö jelenik meg és a lyuk elé tolom, majd felugrok rá. Onnan tovább megyek és egy helységhez érek ahol egy szoborszerü lény van, de oda már nem tok átugrani. Mentek és bárhova ugrok beleesek a lávába. Messze van egy fehér kör amibe meg tudnák kapaszkodni, de hiába van szárnyam nem tudok addig repülni és a fegyveremmel belekapaszkodni. Van valami lyukacsos knagy barna szerv féleség a mentés közelében ahova át tok ugrani de meghalok ha átugrok. Mit kell itt csinálni, hova kell ugrani, hogy továbbjussak végre? Kérlek segíts!!!!

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

torrente
7 óra alatt eljutottam a homokos pályáig, de ott tele lett a faxom.

Sziasztok!

Gyári karcmentes Gran Turismo 4-et God of War szintén karcmentes jatira cserélnék.
06304801614
Nagyon szivesen,máskor is!
Sziasztokköszi a segtíséget azért kértem mertvagy 3 napig szarakodtam vele mondjuk ,hogy hogynem esett le...nah mind1 kösz szépen!!!!!!
ezzel egyetértek

szerintem nem jó dolog ha mindent elmondunk elsõre
kicsit gondolkozzon a dolgokon

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Menj a terem túlsó végébe.Ott van 2 szobor.Mind a kettõt húzd ki,és told a nyílás elé,ahol kijönnek a denevérek.
A jobb oldalit a jobb nyíláshoz,a balt pedig a balhoz.Így menni fog.
menj vissza lentre, a terembe
ott nézz körül, két oldalról jönnek
a falon lévõ lyukból

ha nem megy, tovább segítek

Jah a hárpiák jönnek,jönnek és fent mindig lerúgnak vagy leütnek akkor lent kell csinálni hogy ne jöjenek?
Tyler Durden
Van olyan aki hdloaderrel mûködésre tudta bírni a GoW-t?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

amikor a denevérek jönnek rád?
akkor nem csinálod jól
valamit lent rendbe kell tenni, mert csak jönnek, jönnek és jönnek...

Hy all ááááá a faxom kivan felidegesített a game XD amikor a hárpiáknál kell ugrálni a gerendákon mindig leesek...XD
Gran Turismo 4 karcmentes eredeti jatit cserélnék God of War szintén karcmentes jatira, vagy eladnám.
Bp, X.ker.
06304801614
csak azert irok, hogy ne haljon meg ez a topic.<#wink>
ColdFire
akkor már semmi 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

akkor mi fogy el?
ColdFire
wow thx

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ujra tudod tolteni a ladabol. akarhanyszor.
ColdFire
kösz!
csak a végén már elfogyott aza dermesztõ izém :\

Prince of Máté
két minotaurusz támad rád.
rá kell csalnod az egyiket arra a gombra amivel kinyílik az ajtó, és akkor kõvé dermeszted õket és rajtamaradnak = az ajtó nyitva marad.
de sietni kell mert éppen elég az idõ hogy átfuss a kinyílott ajtón
gurulással könnyebb

ColdFire
hi!
elakadtam egy részben...
amikor athénnál van az egyik oriás, akkor az elején bekerülünk egy ilyen kis barlangba, ahol elõjön a földböl 2 szörny...
az 1. még jó, mert eltünik, de a 2. mindig ujraeled...
azt kéne vhogy megcsinálni, h van egy kõ, amire ha ráálunk kinyilik a szembe lévõ ajtó..
ezt hogy?
thx

Prince of Máté
má nekem is 😄

Okami Amaterasu
nekem megvan

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Prince of Máté
megvan vkinek a God of War soundtrackja?

Tekken5
5félérõl tudok:
http://www.576konzol.hu/forum_hozzaszolasok.php?lim1=100&id=136

lapozz lejjebb 😄

köszi!
alkess
Köveket úgy kell a szemben lévõ falhoz tolnod, hogy azt teljesen eltakard. Van ott egy forgópad, ott meg tudod forgatni azt, amelyiket szükséges. Az egyik kisebb kõre nem is lesz szükséged.

Hali segítségeteket szeretném kérni. Elakadtan a gow-ban Ott tartok hogy megkéne szereznem két nyakláncot. az elsõ nyakláncnál nem tudok tovább menni,mert össze kéne rakni szétört kövekbõl valamit,csakk nem tudom hogy mit. ha tudtok segítsetek .kösz
igyekszik az ember<#awink><#awink>
emberek lehet hogy régi információ de én mostanság végigvittem az összes ruhával és azt tudtátok hogy a tehén( Dairy Bastard) ruhához végtelen magic jár???

dinomano
Tavoli ellenfelek ellen jo a villam... c0x; nem annal a résznél vagy, ahol meg kell szerezni Zeusz villamait, amivel agyon kell "villámolni" a srácot? :-D Backtrack-elned kell; egyik haztetön vissza le (lesz nyilas; ha jol emlekszem 1 szobrot kell tolnod egy terembe; majd kis agymunkaval elforgatni 1 herkentyün...nem emlekszem pontosan...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

kellene kicsi help! ott jarok hogy háztetõkön ugrálok átkell mennem egy hidon de a hid levan eresztve és egy csakó probalja a kart felhuzni ami a hidat felnyitja de nembirja! mit kell csinalnom?
Prince of Máté
Poseidon ereje az arra jó ha sokan körbevesznej, kõvé dermesztés pedig a minotauruszok ellen hasznos.

dinomano
Alapfegyver volt a legjobb+én a villamokat is nagyon birtam...Érdemes a vége felé eldurrogtatni a "mannát"; minél több van szerintem annal gyorsabban tölti fel a LEVEL-eket...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

alkess
Én is a Chaos kardokat bírtam legjobban, na meg Hádész seregét. Ezeket szerintem elég, ha marad, azt rakhatod bármire, ami tetszik.

Seth
alap fegyvernél nem lesz jobb (többit nem is fejlesztettem egyszer sem😄)

PSN ID.: Beegabor

hali! most kezdtem a gémet es azlenne a kerdesem hogy azokat a pontokat tartalékoljam jobb fegyverek fejlesztésére vagy fejlesszem az alap fegyvert??