1544
  • detoti
    Hát ebben igazad volt ,bár az is 5.re ment kb
    de az első az cumi volt
    ,,,bár amíg ide jutottam azon a forgó ,szarokon amin sétálni kellett na az sem volt pitlák. Látszik,hogy fiatalon ,nem Super Márióztam ,, hi-hi-hi fene vigye el,most már bánom,,de amúgy marhára jó ez a játék nagyon tetszik nekem,mégha vannak benne idegtépő részek is !!! Szuper !
  • Seth
    én annyi tapasztalatot(és őszhajszálat) szereztem az elsőnél, hogy a 2. elsőre sikerült :D
  • detoti
    ezt nem mondod komolyan,,már ősssssszzzzzzz a hajam
  • Seth
    csak nyugi, lesz utána mégegy, magasabb :D sok sikert
  • detoti
    Édes tököm ezt a forgó oszlopot ,valami idegtépő !!!
  • detoti
    Már vágom ! Szar az x-em egyszer megy egyszer nem !
  • detoti
    Hát ezt nem vágom,nem ugrik fel
  • detoti
    nem,hogy fene vigye el,pedig a szikla mind a két oldalán próbáltam már a rövidebbnél és a távolabbi(tulsó oldalán is ),de nem ugott fel addig

• Seth
    Pedig a kőről kell. Duplaugrással sem megy?
  • detoti
    Na most egy nagy követ kell tologatni,ott ahol szögek jönnek ki a földből egy idő után,, a követ sikert eltolnom-rugnom oda ahol elvileg fel kéne ugranom ,de nem tudok olyan magasra ugrani az a baj. Ott mást kell csinálni vagy tényleg felkéne tudnom ugrani ???
  • Tekken5
    Bizony :D
  • ballor
    na, és sokkal jobb, mintha elmondtuk volna ;)
  • detoti
    Már megvan. Megcsináltam.
  • ballor
    igen
    tessék gondolkozni
    elveszed az élményt magadtól, ha ilyen kis logikaira rákérdezel
  • detoti
    Basszus, most egy olyan pályánál tartok, hogy valami nagy köveket kell tologatni. Valamit ki kell rakni? Mit kell itt csinálni? Nem tudok tovább menni.
  • detoti
    megvan ,ez szopás volt
  • detoti
    Abba tudsz segíteni,hogy legyőztem a minot vagy mit, megszereztem a 2 koponyát,leengedtem a vízet a középső szoborből miután lement a víz,de nem tudom most mit kell csinállni
    ?
  • detoti
    Köszi szépen !!! annál a fánál ,nem vettem észre a másik kijáratot ott voltak még bent 2-en !
  • detoti
    Na ez is megvan
  • Seth
    Mindenkit ki kell nyírni ebben a labirintusban (van 1-2 tologatható kőtomb,azok megvoltak?),akkor kell majd visszamenni ahhoz a "piros medálszerű valami"-hez ^^
  • detoti
    Na megint becigiztem,,, valami labirintus félében vagyok,ahonnan nerm találom a kiutat, a kapu zárva. bajártam,.minden zugot stb... nem lelem a tovább utat.Egy nagy fa csapódik a falhoz láncon, arra felugrok ott egy piros medalszerű valami ami csak kiír valamit hogy az életem az ővé stb... Utveztő ez a hely . Merre a kiút tudna valaki segíteni nekem ? Sorry ,hogy ennyit írok be de nem vagyok egy nagy spiller ezekben.
  • detoti
    Lenyomtam a kentaurokat ,a kék körben,,elmegyek egy láva folyik alattam,át kell ugrálni.Az elsővel semmi gond ,de a másodiknál dupla ugrással sem tud átugrani ,, Kell valamit csinálni elötte vagy csak béna vagyok ??? Kint a kentauroknál volt egy vérrel teli medence amiben valami koponyaszobor van.azon van egy kar de nem tudtam eltekerni ? Azt késöbb kell majd ?
  • detoti
    Ez is megvan !
  • detoti
    Azt megtudhatom valakitől ,hogy afrodite szobájában merre kell tovább menni ?
  • detoti
    Továbbvittem bassza meg ! Remélem visszafelé nem arra kell menni,mert kettéharapom !
  • detoti
    Á nem megy össze vissza áll ahopgyan nyomom a lökést egyszer lefelé egyszer felfelé de előre semmiképpen sem. Hihetetlen ,hogy ezzel szívok.
  • Marko001
    nem nagyon kell irányítani, csak mikor elérsz a mélyedéshez meg a végén
  • detoti
    R1+ x ? Próbálom de marha rossz irányítani is közben össze vissza löki magát fel-le !
  • ballor
    meg kell lökni magad és menni fog
    úszással kevés vagy, de a lökés az korrekt
    pont el fogsz tudni jutni
  • detoti
    Nem ez az 1-es, max hülyén írtam le !!! Most ott tartok ,hogy a víz alatt úszok, és egy marha gyors valami magával sodor egyből ,mert nem tudok olyan gyorsan úszni,, arra van valami ,hogy ott áttudjak uszni ???
  • Prince of Máté
    Nem véletlenül a GOD OF WAR 2?
    lehet h az 1 de nem ugrik be az a rész...
  • detoti
    megvan elöbb a másik szobába kellett bemenni.
  • detoti
    Halli !
    Itt vagyok atlasznál, és kiír valami vasajtót ,meg felül a hídon egy kar és ha meghúzom a fejénél kijön valami , de nem történik semmi. És atlasznál is ban egy kar . Mit kell itt csinálni ?
    Előre is köszi
  • detoti
    Basszus, most ott tartok, amikor 3 csajjal kell megküzdeni, de mindig újra élednek. Elfogy az életem. Nem tudom legyőzni őket.
  • detoti
    Köszi, pont most tudtam megcsinálni. Most tartok a denevéreknél, meg a csajnál.
  • Gabe18
    Ahol a zárt ajtó van,onnan kicsit visszább van egy ilyen nagy nyíl kilövő szerkezet.Azt letuszkolod arra a folyosóra ahol a zárt ajtó van.
    De akkor még háttal lesz neki.Viszont ott van egy ilyen kör alaku rész a talajon,ami egy ilyen forditó,arra rátolod,és az ajtó mögötti kar meghuzogatásával beforgatod az ajtó felé.Aztán lövés...
  • detoti
    Sziasztok. Légyszi segítsetek. Ott tartok a játékban, ahol különböző tornyokon ugrálok, majd van egy torony, ahol van egy pasi, aki nem tudja leengedni a hidat. Nem tudok tovább menni innen. Alul meg van egy bezárt ajtó, amit nem lehet kinyitni, meg egy eltört nyitó kar is. Hogy lehet innen tovább jutni? Előre is köszi
  • Tekken5
    LOL! Nyomkodd inkébb a kört és meglátod :DD
  • Prince of Máté
    ez kurvára nem bug, hanem direkt így csinálták bele
  • Prince of Máté
    asszem h 1 milla fogyjon el belőle:S
    de ez gow2nél nem lesz hosszú