1544
-
detoti #1104 Hát ebben igazad volt ,bár az is 5.re ment kb
de az első az cumi volt
,,,bár amíg ide jutottam azon a forgó ,szarokon amin sétálni kellett na az sem volt pitlák. Látszik,hogy fiatalon ,nem Super Márióztam ,, hi-hi-hi fene vigye el,most már bánom,,de amúgy marhára jó ez a játék nagyon tetszik nekem,mégha vannak benne idegtépő részek is !!! Szuper ! -
#1103 én annyi tapasztalatot(és őszhajszálat) szereztem az elsőnél, hogy a 2. elsőre sikerült :D -
detoti #1102 ezt nem mondod komolyan,,már ősssssszzzzzzz a hajam -
#1101 csak nyugi, lesz utána mégegy, magasabb :D sok sikert -
detoti #1100 Édes tököm ezt a forgó oszlopot ,valami idegtépő !!! -
detoti #1099 Már vágom ! Szar az x-em egyszer megy egyszer nem ! -
detoti #1098 Hát ezt nem vágom,nem ugrik fel
-
detoti #1097 nem,hogy fene vigye el,pedig a szikla mind a két oldalán próbáltam már a rövidebbnél és a távolabbi(tulsó oldalán is ),de nem ugott fel addig
-
#1096 Pedig a kőről kell. Duplaugrással sem megy? -
detoti #1095 Na most egy nagy követ kell tologatni,ott ahol szögek jönnek ki a földből egy idő után,, a követ sikert eltolnom-rugnom oda ahol elvileg fel kéne ugranom ,de nem tudok olyan magasra ugrani az a baj. Ott mást kell csinálni vagy tényleg felkéne tudnom ugrani ??? -
#1094 Bizony :D -
ballor #1093 na, és sokkal jobb, mintha elmondtuk volna ;) -
detoti #1092 Már megvan. Megcsináltam. -
ballor #1091 igen
tessék gondolkozni
elveszed az élményt magadtól, ha ilyen kis logikaira rákérdezel -
detoti #1090 Basszus, most egy olyan pályánál tartok, hogy valami nagy köveket kell tologatni. Valamit ki kell rakni? Mit kell itt csinálni? Nem tudok tovább menni. -
detoti #1089 megvan ,ez szopás volt -
detoti #1088 Abba tudsz segíteni,hogy legyőztem a minot vagy mit, megszereztem a 2 koponyát,leengedtem a vízet a középső szoborből miután lement a víz,de nem tudom most mit kell csinállni
? -
detoti #1087 Köszi szépen !!! annál a fánál ,nem vettem észre a másik kijáratot ott voltak még bent 2-en ! -
detoti #1086 Na ez is megvan
-
#1085 Mindenkit ki kell nyírni ebben a labirintusban (van 1-2 tologatható kőtomb,azok megvoltak?),akkor kell majd visszamenni ahhoz a "piros medálszerű valami"-hez ^^ -
detoti #1084 Na megint becigiztem,,, valami labirintus félében vagyok,ahonnan nerm találom a kiutat, a kapu zárva. bajártam,.minden zugot stb... nem lelem a tovább utat.Egy nagy fa csapódik a falhoz láncon, arra felugrok ott egy piros medalszerű valami ami csak kiír valamit hogy az életem az ővé stb... Utveztő ez a hely . Merre a kiút tudna valaki segíteni nekem ? Sorry ,hogy ennyit írok be de nem vagyok egy nagy spiller ezekben. -
detoti #1083 Lenyomtam a kentaurokat ,a kék körben,,elmegyek egy láva folyik alattam,át kell ugrálni.Az elsővel semmi gond ,de a másodiknál dupla ugrással sem tud átugrani ,, Kell valamit csinálni elötte vagy csak béna vagyok ??? Kint a kentauroknál volt egy vérrel teli medence amiben valami koponyaszobor van.azon van egy kar de nem tudtam eltekerni ? Azt késöbb kell majd ? -
detoti #1082 Ez is megvan ! -
detoti #1081 Azt megtudhatom valakitől ,hogy afrodite szobájában merre kell tovább menni ? -
detoti #1080 Továbbvittem bassza meg ! Remélem visszafelé nem arra kell menni,mert kettéharapom ! -
detoti #1079 Á nem megy össze vissza áll ahopgyan nyomom a lökést egyszer lefelé egyszer felfelé de előre semmiképpen sem. Hihetetlen ,hogy ezzel szívok. -
Marko001 #1078 nem nagyon kell irányítani, csak mikor elérsz a mélyedéshez meg a végén -
detoti #1077 R1+ x ? Próbálom de marha rossz irányítani is közben össze vissza löki magát fel-le ! -
ballor #1076 meg kell lökni magad és menni fog
úszással kevés vagy, de a lökés az korrekt
pont el fogsz tudni jutni -
detoti #1075 Nem ez az 1-es, max hülyén írtam le !!! Most ott tartok ,hogy a víz alatt úszok, és egy marha gyors valami magával sodor egyből ,mert nem tudok olyan gyorsan úszni,, arra van valami ,hogy ott áttudjak uszni ??? -
#1074 Nem véletlenül a GOD OF WAR 2?
lehet h az 1 de nem ugrik be az a rész... -
detoti #1073 megvan elöbb a másik szobába kellett bemenni. -
detoti #1072 Halli !
Itt vagyok atlasznál, és kiír valami vasajtót ,meg felül a hídon egy kar és ha meghúzom a fejénél kijön valami , de nem történik semmi. És atlasznál is ban egy kar . Mit kell itt csinálni ?
Előre is köszi
-
detoti #1071 Basszus, most ott tartok, amikor 3 csajjal kell megküzdeni, de mindig újra élednek. Elfogy az életem. Nem tudom legyőzni őket. -
detoti #1070 Köszi, pont most tudtam megcsinálni. Most tartok a denevéreknél, meg a csajnál. -
Gabe18 #1069 Ahol a zárt ajtó van,onnan kicsit visszább van egy ilyen nagy nyíl kilövő szerkezet.Azt letuszkolod arra a folyosóra ahol a zárt ajtó van.
De akkor még háttal lesz neki.Viszont ott van egy ilyen kör alaku rész a talajon,ami egy ilyen forditó,arra rátolod,és az ajtó mögötti kar meghuzogatásával beforgatod az ajtó felé.Aztán lövés... -
detoti #1068 Sziasztok. Légyszi segítsetek. Ott tartok a játékban, ahol különböző tornyokon ugrálok, majd van egy torony, ahol van egy pasi, aki nem tudja leengedni a hidat. Nem tudok tovább menni innen. Alul meg van egy bezárt ajtó, amit nem lehet kinyitni, meg egy eltört nyitó kar is. Hogy lehet innen tovább jutni? Előre is köszi -
#1067 LOL! Nyomkodd inkébb a kört és meglátod :DD -
#1066 ez kurvára nem bug, hanem direkt így csinálták bele -
#1065 asszem h 1 milla fogyjon el belőle:S
de ez gow2nél nem lesz hosszú