God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
eredetinek jobb a borítója, és van benne Progresszív Scan

SzakYy
itt amúgy mi a különbség a platinum és a "sima" között? <#idiota>

Sziasztok!

Eredeti (nem platinumos) God Of War játékot keresek!
Akinek esetleg van vagy tudja hol lehet beszerezni az kérem írjon nekem az alábbi e-mail címre:
[email protected]
Üdv.
Prince of Máté
ahol mennek a lávagolyók ott vannak a falban ajtók, az egyikben lesz a kiút

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Segítsetek már mikor Hadés termébe vagy és megvilágositod a folyosot és ilyen nagy égõ kösziklák gurulnak feléd és elérsz a végére mit kell csinálni? mert elértem és ne történt semmi THX
Prince of Máté
RÁ kell ugrani arra a hengerre, de vigyázz, mert könnyen leshetsz róla.
majd mikor odaér a létráhpz, a hengerrõl ráugrasz a létrára és kész.

Sziasztok,

Ott tartok,hogy megszereztem a koponyát,betettem a helyére,kinyillt a belsö ajto,ahol egy henger megy körbe. Itt felmegyek a lépcsön ahol körbe viz van. Ott van azt kellene meghuzni,de nem megy a viz alatti mozgás,mert R2 vel nem megy. Kérlek segitsetek...köszi
mert az új képességgel kell õket kinyírni, Hádész szellemeivel vagymivel😮

Hadés termébe mit kell csinálni ahol megy fel a píros színt amenyi embert megölsz én megöltem mindenkit de nem csinált semmit?
Kihúzod a helységbõl teljesen a szakadékig,és onnan átlõsz,,és ennyi asszem.
én is valami ilyenre gondoltam,de cincáljam fel a tetõre?hogy??
Asszem,már nem nagyon emlékszem,de a nyilat ki kell vinned oda ahol a fószer nem tudja le engedni a hidat,és ott ki tudod lõni az ajtót,vagy v.mi ilyesmi.Próbáld ezt meg!
és akkor még egy,bejutottam,ugrándozom a tetõn,és odaérek az emberhez,aki nem tudja leengedni a hidat,ott nem tudok átugorni,közben lennt találtam egy helységet,ahol valami törött kulcs van,illetõleg egy erõs ajtó!Ott van egy nyilgép,de azt nem tudom ajtó felé fordítani,szval az is kilõve...itt hogyan tovább?😊
basszus nem vettem észre a kötelet!!Köszönöm!!!!
szerinted nem próbáltam azt meg???de ott nem tudook semmit!!Lemegyek,és ott vagyok lennt,ahonnan nem tudok menni tovább...na,mindegy nekifutok újra!!
insp
Hoppá, nekem a platinum van meg. Így jártam...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

lehetnél egy kicsit leleményesebb is. 😊 a falu végén szét kell csapni a barikádot és már mehetsz is tovább...

kijöttem az átjárón athén felé...kijövök,velem szemben az óriás dobálózik...egyik irányba templom,ahova nem tudok bejutni,mert erõsek az ajtajai,vagy ijjen van kiírva....bemegyek a másik irányba a városa,megölöm akiket kell,aztán a falu végén lezárva fa gépekkel,és sehol nem tudok semerre menni...szval 4 hely van,a templom,2 kerek terasz,meg a falu,ahol eleinte ki kellett írtanom,nyilasokat,medúzát,meg minotauruszt...remélem megpróbáltam elmondani merre vagyok😊
köszi a segítsséget elõre is...
persze a leg hátsó 😊

Prince of Máté
lemész a víz alá, amikor kiemelkedtek az oszlopok, és az eghyik oszlop nyitva van, oda be kell úszni

Emberek mikor a vízben úszkálok és kijutok egy olyan helyen ahol egy kart meghúzok és fel emelkednek a vízbõl oszlopok és át úgrálva elérek egy hatalmas szobrot aszem POSEIDON valakie na innen hogy kell tovább menni mert nem tudok semmere se menni?
FECCA igen bocs én értetelek fére
De most sajna nem nagyon vágom hol vagy írd le még egyszer merre hogy?
hello!Nem tudom,remélem nem értettem félre ,és nekem válaszoltál,de nálam az a gubanc,hogy nemtudodk hova illeszeteni semmilyen pajzsot,meg nincs is,meg kocsim sincs amit tologassak,meg semmi ilyesmi...Lehet én mondtam rosszul,az athén bevezetõjénél van,ahol egyik fele templom,másik irányba a falu...itt akadtam el...please
Prince of Máté
a PAL is támogastja😄
Minden verzió, kivéve a Platinum nem.
Abból kivették sajn a.

Köszi!
insp
Csak az NTSC verzió. A PAL sajna nem.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sziasztok!

Támogatja a game a progressive scan-t???

Üdv.
Most néztem meg a "300"-at, néha tiszta GoW feelingem volt. 😊

Ott ahhol az elsõ pajzsot be illeszted az ajtoba van egy rá lépõs gomb a szóba közepén és ott találsz az elõtte való folyoson egy gurigatható valamit ha megvan akkor vidd oda a gombra de úgy hogy azt a kocsit odda viszed a lépcsõkhöz és onnan el rúgod a gombra beálsz a falhoz és átt pürget egy másik terembe ennyi
segítsetek!Kirtottam athánban a Minókat,aztán bementem a faluba,ahol az óriás dobállózik!!!a falu végén vannak a kõhajító gépek,ott nem tudok tovább menni,a másik irányba ha elindulok van 1 kapu,ajtaján a jellel,de ott meg nem tudok bemenni!!!!Segítsetek,mit csináljak!!!!
kombóval kell szétcsapni a pajzsot. de ezt már tudnod kéne 😊

stét kell csapni valamilyen kombóval, asszem a háromszöggel
fog sikerülni, ha a pajzsot levered róluk, könnyû lesz

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

szasztok.vki nem tudja hogy kell a aranypajzsosokat kinyirni a nagy csapoajtós résznél?a sziréneket még csak lenyomom de aztán kaqk.lenyilik a csapoajtó oszt die.ez ott az atlasz gömbje környékén van.elõre is köszsz
Ott tartok,hogy Atlas Challenge,kinyírom a medúzákat,lemegyek kötélen,megszerzem a pajzsot,de még 1 kell.Ott van az a forgós ajtó,de nem tudom mit kellene csinálni.Hol a másik pajzs?

alkess
Ja eléggé kell sprintelni, mert az ajtó hamar záródik. Elõször az ajtótól távolabb esõ kart állítsd át, aztán a közelében lévõt. A fûrészeket meg ne kerülgesd, hanem egyszerûen ugord át...

alkess
van két ajtó, az egyik zárva van, a másik nyitva (asszem). A nyittot ajtón távozz, akkor továbbjutva megszerzed az Atlasz teremhez szükséges cuccot.
Ha ezen már túlvagy, akkor itt a teremben kell lennie 2 karnak, amiket át kell kapcsolnod. Ha megteszed, akkor kinyílik az ajtó, és bejutsz Atlasz termébe.
Ha nem itt vagy, akkor ne haragudj, elég régen játszottam ezt a fantasztikus játékot. Azért remélem tudtam segíteni. Itt leszek még reggelig, írj, ha gáz van.<#vigyor2>

Hali! elakadtam teljesen nem tudok tovább menni. Még viszonylag az elején vagyok ilyen láncfürészek vannak a földben ott járok. és ha ott tovább jutok akkor aszem ATLASZ termébe juttok, na és itt mit kell csinálni hogy lehet tovább jutni? segítsetek pls.
upgrade-eld az alapfegyvert, aztán majd késõbb a másikat is. a végére úgyis mindkettõt fel tudod húzni max-ra

Tyler Durden
Kérdésem volna. Most tartok az athéni csatornák után a játékban. Úgy tudom, hogy az alap fegyveren kívül van még 1 kard a játékban. Megéri arra várni, vagy kezdjem el upgradelni a kezdeti fegyvert /jelenleg még semmi upgrade-re nem költöttem/.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sziasztok!

Elakadtam a mocsarars rész után van egy kerek terem ahonnan már vissza nem tudsz menni középen egy kerek ajtónyitóval... jobb oldalon egy hulla amit rátehetetek bal oldalon meg még egy kapcsolo amire a hullát nem tudod rárakni....pleas segitsetek...
Sikerült lift nélkül,most ott tartok hogy megöltem a 3 sirent és bementem abba az izébe,ott mentettem,és majd mindjárt folytatom.

Bendy
Ott a lift, annak a segítségével kell egymásra rakni a 2 oszlopot

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Prince of Máté
TÉÉKK

Hogy egymásra?És hova rakjam õket?Ezt nagyon nem értem.

Prince of Máté
Prince of Máté
egymásra kell tolni õket

Nem kevered,köszi,magamtól is sikerült,köszi.Linkeld a végigjátszást.Most ott vagyok hogy az a csaj fönnt lóg egy kötélen ahova a madarak rakták,nekem meg le kéne szedni,addig eljutottam,hogy vannak azok a szobrok azokkal kéne valamit csinálni.

Prince of Máté
vagyis leht hogy keverem :S
Tudsz angolul?
ha igen szólj és belinkelek egy angol végigjátszást 😉

Prince of Máté
a nyíllal be kell törni a falat!