God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekken5
Bizony 😄

na, és sokkal jobb, mintha elmondtuk volna 😉

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Már megvan. Megcsináltam.
igen
tessék gondolkozni
elveszed az élményt magadtól, ha ilyen kis logikaira rákérdezel

Basszus, most egy olyan pályánál tartok, hogy valami nagy köveket kell tologatni. Valamit ki kell rakni? Mit kell itt csinálni? Nem tudok tovább menni.
megvan ,ez szopás volt
Abba tudsz segíteni,hogy legyõztem a minot vagy mit, megszereztem a 2 koponyát,leengedtem a vízet a középsõ szoborbõl miután lement a víz,de nem tudom most mit kell csinállni
?
Köszi szépen !!! annál a fánál ,nem vettem észre a másik kijáratot ott voltak még bent 2-en !
Na ez is megvan
Seth
Mindenkit ki kell nyírni ebben a labirintusban (van 1-2 tologatható kõtomb,azok megvoltak?),akkor kell majd visszamenni ahhoz a "piros medálszerû valami"-hez ^^

PSN ID.: Beegabor

Na megint becigiztem,,, valami labirintus félében vagyok,ahonnan nerm találom a kiutat, a kapu zárva. bajártam,.minden zugot stb... nem lelem a tovább utat.Egy nagy fa csapódik a falhoz láncon, arra felugrok ott egy piros medalszerû valami ami csak kiír valamit hogy az életem az õvé stb... Utveztõ ez a hely . Merre a kiút tudna valaki segíteni nekem ? Sorry ,hogy ennyit írok be de nem vagyok egy nagy spiller ezekben.
Lenyomtam a kentaurokat ,a kék körben,,elmegyek egy láva folyik alattam,át kell ugrálni.Az elsõvel semmi gond ,de a másodiknál dupla ugrással sem tud átugrani ,, Kell valamit csinálni elötte vagy csak béna vagyok ??? Kint a kentauroknál volt egy vérrel teli medence amiben valami koponyaszobor van.azon van egy kar de nem tudtam eltekerni ? Azt késöbb kell majd ?
Ez is megvan !
Azt megtudhatom valakitõl ,hogy afrodite szobájában merre kell tovább menni ?
Továbbvittem bassza meg ! Remélem visszafelé nem arra kell menni,mert kettéharapom !
Á nem megy össze vissza áll ahopgyan nyomom a lökést egyszer lefelé egyszer felfelé de elõre semmiképpen sem. Hihetetlen ,hogy ezzel szívok.
nem nagyon kell irányítani, csak mikor elérsz a mélyedéshez meg a végén

R1+ x ? Próbálom de marha rossz irányítani is közben össze vissza löki magát fel-le !
meg kell lökni magad és menni fog
úszással kevés vagy, de a lökés az korrekt
pont el fogsz tudni jutni

Nem ez az 1-es, max hülyén írtam le !!! Most ott tartok ,hogy a víz alatt úszok, és egy marha gyors valami magával sodor egybõl ,mert nem tudok olyan gyorsan úszni,, arra van valami ,hogy ott áttudjak uszni ???
Prince of Máté
Nem véletlenül a GOD OF WAR 2?
lehet h az 1 de nem ugrik be az a rész...

megvan elöbb a másik szobába kellett bemenni.
Halli !
Itt vagyok atlasznál, és kiír valami vasajtót ,meg felül a hídon egy kar és ha meghúzom a fejénél kijön valami , de nem történik semmi. És atlasznál is ban egy kar . Mit kell itt csinálni ?
Elõre is köszi
Basszus, most ott tartok, amikor 3 csajjal kell megküzdeni, de mindig újra élednek. Elfogy az életem. Nem tudom legyõzni õket.
Köszi, pont most tudtam megcsinálni. Most tartok a denevéreknél, meg a csajnál.
Ahol a zárt ajtó van,onnan kicsit visszább van egy ilyen nagy nyíl kilövõ szerkezet.Azt letuszkolod arra a folyosóra ahol a zárt ajtó van.
De akkor még háttal lesz neki.Viszont ott van egy ilyen kör alaku rész a talajon,ami egy ilyen forditó,arra rátolod,és az ajtó mögötti kar meghuzogatásával beforgatod az ajtó felé.Aztán lövés...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok. Légyszi segítsetek. Ott tartok a játékban, ahol különbözõ tornyokon ugrálok, majd van egy torony, ahol van egy pasi, aki nem tudja leengedni a hidat. Nem tudok tovább menni innen. Alul meg van egy bezárt ajtó, amit nem lehet kinyitni, meg egy eltört nyitó kar is. Hogy lehet innen tovább jutni? Elõre is köszi
Tekken5
LOL! Nyomkodd inkébb a kört és meglátod 😄D

Prince of Máté
ez kurvára nem bug, hanem direkt így csinálták bele

Prince of Máté
asszem h 1 milla fogyjon el belõle:S
de ez gow2nél nem lesz hosszú

Miért van az hogy ha minotaurt ölök kivégzéssel és pl a képernyõn a kamera álláshoz képest máshogy áll,akkor felémfordul már a földön?Ez tök nagy bug,igazán kijavíthatták volna.

Ioles
Hát lehet hogy az lesz, sõt biztos. Amúgy egy játéknál ha megjelenik általában mennyit kell várni a Platinumos verziójára?

Tekken5
Várjuk meg a platinumot 😄

Ioles
Na sikerült végigvinnem ezt a nagyszerû játékot! 😊 Hát beszarás hogy mit ki nem tudnak hozni a fejlesztõk a PS2-bõl. Nagyon jó játék, mint grafikára mint pedig játékmenetre. A storyt is nagyon eltalálták. Egszóval KIRÁLY! Várom a folytatást, ami már nemsokára itt van 😊, csak még egy kicsit drága lesz 😞

szivesen

ok,köszi

szobor -> ugyértem lépcsõ 😊

a leghátsó szobor aljában van egy nyílás, abba beúszol, az meg liftez tovább...

hi! Elakadtam a god of war 1-ben!! Ott tartok mikor mgeszerzem Poseidon 3 agu dardajat,vagy mit...es eljutok a viz alatt egy teremben ,ahol van egy kar,hogyha azt meghuzom akkor a viz alol kijon 3-4 lepcso,azokon felugralaok,es ott van egy nagy szobor...na ott mit kell csinalni????
THX

ebben a topikban már mindenre megtalálható a válasz... 😊

Ioles
Na csak vissza kellett egy kicsit olvasni és mindjárt megvan a válasz rá 😊

Ioles
Ma délután fél 3-kor betettem a lemezt és negyed 6-kor vettem ki 😊 Ez a játék nagyon király!!! Komolyan mondom, nem is tudom mikor játszottam ilyen jó gémmel, de most elakadtam. Ott járok amikor 2 kis szárnyas démonszerûség megfog egy csajt és ledobják a mélybe, de a csaj megkapazkodik egy kötélben. Van 2 oszlop amit tologatni kell, meg vannak fogaskerekek is a vízesésben. Itt mit kell csinálni?-próbáltam mindent de nem tudok feljuttni a nõcihez

Tekken5
Nem bánod meg sosem 😊

Tologatni meg forgatni kell a téglákat.

Halio mikor Héra nyakláncát kell megszerezni és vannak ilyen téglák amiket tologatni kell meg forgatni ott mit kell csinálni HELP ME
SzakYy
majd nembírod abbahagyni<#vigyor4>

Ioles
alig várom hogy kipróbálhassam=mindjárt ki is próbálom

hülyén fogalmaztam <#vigyor>

Ioles
Na közben ma megvettem és alig várom hogy kipróbálhassam 😊

Ioles
Sziasztok!
Milyen hosszú a játék? Azért kérdezem mert ha jó és hosszú játék akkor megveszem.

Progresszív Scan az mi?