1544
  • ballor
    azt hiszem jobb
    ha féli kell tekerni, akkor félig tekerd, ha teljesen, akkor úgy
  • krisz0305
    hát kb. én is azt csináltam... de valahogy mégis rosszul..
    jobb vagy bal kar???
  • ballor
    egyszerű ez
    megnyomod amit kiír, és tekered a kart ahogy a nyilak vannak
  • krisz0305
    hello
    ma kaptam meg a játékot, és ezért kérdezek ilyen nagy hülyeséget..
    amikor mutatja, hogy mit nyomkodjak, kocka, karika, háromszög.. és egy nyilat mutat akkor mit csináljak??? (mert próbálgattam a karokkal de nemigazán jött össze.)

egyébként ott vagyok ahol 2 csaj fekszik az ágyban:D
  • PoisonChihuahua
    Nem is tudtam, hogy a hárpiákat is meg lehet fejni...
    Hogyan fejjünk hárpiát?
  • geegee
    majd vkinél kirpóbálom, kössz a tippet. szomszédomnak kölcsönadtam, ő azt mondta, h neki valahol lefagyott. akkor nem tudtam, mire gondol, de lehet, nála is ott jelentkezett, ahol nálam.

de nem is igazán lefagy, inkább csak megáll; a Loading felirat a sarokban továbbra is animál
  • alkess
    Alapvetően rövidek a töltési idők, ilyen hosszú lefagyás vagy programhiba, vagy tényleg a géped vacakol. Ha van lehetőséged kipróbálni a játékot másik konzolon, akkor tedd azt (vidd a memóriakártyád is!), így kiderítheted hogy a játék vagy a gép a hibás. Jobb ötletem nincs...
  • geegee
    sziasztok
    régebb óta megvan a GoW, de csak most kezdtem vele igazn játsszani. a town square-en, mikor a csaj leesik az erkélyről és el kell venni tőle a kulcsot, ha kinyitom a "padlóajtót" (nem találom a megfelelő szót) és beugrom, egy csomót tölt a játék. olvastam a topicban, h másnak is szokott ilyet csinálni. a kérdésem az lenne, mennyit kell itt várni? délután elmentem vhova, állt a játék vagy 1 és negyed - msáfél órát, de csak nem akart elindulni, este megint megpróbáltam, akkor is állt 2-2,5 ór
    t, de úgy sem. a ps2 kb. már 5 éves. mi tévő legyek?
    válaszotokat előre is köszönöm.
  • ronihun
    Most én vok hülye vagy télleg nem egyfolytába a GoW 2-ről kéne beszélni itt.....mert ha jól tom ez az 1 topikja.....
  • Lara Snake
    Amint belépsz a szobába, ne csinálj semmit, csak menj a szobor háta mögé és húzd meg a kart. Szemben ki fog olvasztani egy nyílást, ahol találsz egy parabola szerű tükröt. Menj föl a plafonra és a bejára felé verd le a jégcsapot. Húzd oda a parabolát úgy, hogy a fény visszatükröződjön az akna falára. Menj a 3 karhoz, és állítsd be úgy, hogy ahol a fénysugár véget ér, legyen ott egy bronzszínű kerek tükör. Ez fogja kiolvasztani a szobrot, és már forgathatod is.
  • profi35
    Köszi!Pár napig nem játszotam a Gow2 vel. És most ott vagyok,hogy szoba minden be van fagyva középen szobor de nem tom kiolvasztani.
  • ronihun
    A Challenge of God módban a 10.-ig eljutottam...hát kb 70x probáltam de nem ment...és egy csomó olyan volt hogy már ott volt a platform ugrank át és megölnek/leültnek...vagy olyan volt hogy tul hamar ugrottam...és leestem....Úgy felidegesített
  • ronihun
    Na végigjátszottam az 1-et....nme volt olyan hosszú mint amilyenre számitottam....De nagyon jó játék...A 2-őt is beszerzem majd vmikor...
  • Seth
    szállni nem tudsz, csak vitorlázni, ugrás után nyomvatartod az ugrás gombot,ennyi
  • Afe
    olyat nem lehet, csak a 2. részben -->ITT!!!<--
  • profi35
    Sziasztok!
    Hogy tudok normálisan szállni Ikarosz szárnyával?
  • profi35
    Köszönöm szépen sikerült.
  • Lara Snake
    Ahol kinyitottad a rácsot, ott törd szét a falat (jobb oldalt). Itt folyik egy kis patak. Ide rakd a hullát, mert a másik rácsnál nem tudod bedobni. A másik oldalon is törd szét a falat, és itt egy kis idő múlva fel is bukkan a kis "nehezékünk". Rakd a kapcsolóra, menj a középsőre, és már lesz is annyi időd, hogy átmenj a kapun.
  • Afe
    csak fel kell cserélned magad a hullával és onnan már el fogod érni a kapút.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    dobd a testet a másik helyiségben a folyóba..

btw van ennek külön topik.
  • profi35
    Köszi sikerült.De nem Fönix madárnál voltam mert nem rég kezdtem a játékot.Most ott vagyok el akadva,hogy van egy terem középre be teszem a hullát.Balra van egy hely amire rá állok középen le nyilik a vas rács.Merre tovább mert a rács visssza csukodik ha le szállok róla.
  • profi35
    Köszi sikerült.De nem Fönix madárnál voltam mert nem rég kezdtem a játékot.Most ott vagyok el akadva,hogy van egy terem középre be teszem a hullát.Balra van egy hely amire rá állok középen le nyilik a vas rács.Merre tovább mert a rács visssza csukodik ha le szállok róla.
  • Afe
    én inkább Typhonra tippelnék.
    ott csak felfelé kell haladni, amíg fúj a szél maradj fedezékben, fent pedig az egyik sziklafalnál nyomjál R1-et...
  • Tekken5
  • Lara Snake
    Szia profi35!

Ha jól sejtem, akkor most épp ott vergődik előtted a Főnix madár. Megfújtad már a kürtöt? Ha igen, akkor a madár már kiszabadult. Igaz? Előtted lévő "téren" van két kör alakú emelvény. Menj a kisebbikre, aztán a bal oldalira és ott fent meglátsz egy kis peremet egy ajtóval. Na oda kell menni. Ha esetleg mégsem itt tartasz, írd le részletesebben.
  • profi35
    Sziasztok!
    Kérnék egy kis segitséget mert el akadtam GOW2 ben.
    Van az a szelet fujo kö oszlop és nem tudom merre menjek
  • LPKENJI
    szivesen
  • zsolt1983
    Kosz Kenji. Bejon majd.

Masik oldalon ugyanaet olvastam. Hetvegen majd kiprobalom.
  • LPKENJI
    van két db oszlop amiket tudsz tologatni...na azokat tedd egymásra...ha az megvan akkor told el őket onnan és mássz fel rájuk arra kell tolni, amerre van a kijáto féle ajtó.annak a bal oldalához kell tolnod,éd ott fel.asztán légy ügyes és gyors utána:P
  • zsolt1983
    Hellotok. En most a God Of War 1 et nyomom. Sajna nemtok egy resznel tovabb jutni.
    Rovid leoiras a helyszinrol : Nagy tagas ter. jobrool egy malaomkerekek foorgan mas es mas sebessegel. Az a cel hogy a csajszit aki egy kotelrol lefele log megkell mentenem.
    De nemtok feljutni hoza.

Valaki tud segiteni. ????
  • Seth
    aha.... ^^
  • Afe
    végig olvastam. nagyon jó, csak picit lehuzza a game hangulatát ez a sok ellentmondás.

Seth az nem ragtapasz, hanem kentaur bőrből hasított gyógyító pánt
  • Seth
    szép munka
    kis szőrszálhasogatás,azt nemtudom észrevette e valaki ezen a banneron, hogy a sebhelye a szeménél ragtapasszal van teli , namost az hogy kerül ilyen korba?? :D
  • ballor
    halihó

felkerült a GOW mitológiai háttere az oldalra
    Mitológia
  • CuccPapi
    Mikorra várzható? Már úgy olvasnám!
  • ballor
    köszi, reméljük lesz még fordítás
    talán lesz egy kis töri óra is ott
  • alkess
    Grat mindkettőhöz!
  • ballor
    halihó
    felraktam az God Of War szövegkönyvét, így elérhető lett mindkét játék szövegkönyve magyarul. Az oldal címe a banner alatt!

Ha van benne elírás, és pontosan megmondjátok hol, akkor javítva lesz!
  • kame
    Végignyomtam a játékot király volt.
  • spockee
    Nagyon jó lett az oldal...gratulálok hozzá!
  • SlickAdam
    Jajjj Dzsupiter, neked ehhez nincs agyad, már elmondtam egyszer!